ΘΕΡΙΝΗ ΩΡΑ Μία ώρα μπροστά τα ρολόγια την Κυριακή

Η θερινή ώρα θα ισχύει από τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Τουρκικές δυνάμεις σκοτώνουν 15 μαχητές Γυναικείας μονάδα του Κουρδικού ΡΚΚ

Γυναικεία μονάδα του Κουρδικού  ΡΚΚ αφανίστηκαν από τουρκικό στρατό στην επαρχία Μπιτλίς, λέει το υπουργείο Εσωτερικών..

Η Εταιρία «Σουχόι» θα παρουσιάσει το Su-35 σε έκθεση στη Χιλή

H Εταιρία  «Σουχόι» παρουσιάζει το πολυλειτουργικό καταδιωκτικό της γενιάς «4++» Su-35  στη 17 Διεθνή Αεροδιαστημική έκθεση FIDAE-2012..

Σεισμική δόνηση στην Αυστραλία

Στην κεντρική περιοχή της Αυστραλίας το Σάββατο προκλήθηκε η πιο δυνατή σεισμική δόνηση στα..

LANSA πτήσης 508..Juliane Koepcke: Πώς επέζησε ενός αεροπορικού δυστυχήματος

Juliane Koepcke πετούσε πάνω από το τροπικό δάσος του Περού με τη μητέρα της, όταν αεροπλάνο της χτυπήθηκε από κεραυνό. Επέζησε μετά απώ πτώση  δύο μιλίων και βρέθηκε μόνη μέσα στη ζούγκλα, μόλις 17 ετών. Περισσότερα από 40 χρόνια αργότερα, θυμάται τι συνέβη..

Μένω σε κοντέινερ

Τα παλιά «βαγόνια» είναι στη μόδα, είτε ως δομικό είτε ως δημιουργική έκφραση στην τέχνη. Αποδεικνύεται και από την έκθεση «Container Architecture» στο Ντύσελντορφ.
ΠΗΓΗ

Μένω σε κοντέινερ

Βραζιλία, Studio mk27
Οι πελάτες ήταν σαφείς όταν το 2011 ανέθεσαν στους αρχιτέκτονες του Studio mk27 – Marcio Kogan και Suzana..

Μένω σε κοντέινερ

Το οικολογικό σπίτι «Green Frame meno6 + uno», αποτελούμενο από έξι κοντέινερ, ήταν η πρόταση που παρουσίασαν οι ιταλοί αρχιτέκτονες της εταιρείας Astori de Ponti Associati στην έκθεση για τη..

Ασία: Η νέα πυριτιδαποθήκη του πλανήτη

Η Κίνα, η Ινδία, το Πακιστάν και άλλες μεγάλες δυνάμεις αγόρασαν σχεδόν τα μισά καινούργια όπλα που βγήκαν στην παγκόσμια αγορά..

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ. Eurobasket 1987 final (Greece-USSR final) Eurobasket 1987 final (Greece-USSR final)

Η Ελλάδα πρώτη στην Ευρώπη στο μπάσκετ
Έχουν περάσει 25 χρόνια απο την 14η Ιουνίου του 1987. Κανείς όμως δεν θα ξεχάσει τις μαγικες στιγμές που μας πρόσφερε η εθνική μπάσκετ. αφού η παρέα του Νίκου Γκάλη. του Παναγιώτη Γιαννάκη. του Φάνη Χριστοδούλου. του Παναγιώτη Φασούλα και των άλλων..

Σχορτσανίτης: "Ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση...

Έτοιμος να φορέσει ξανά τη γαλανόλευκη φανέλα και να "γυρίσει σελίδα", όπως είπε χαρακτηριστικά, εμφανίστηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στους λάθους χειρισμούς που έγιναν από τους ανθρώπους της Εθνικής, στις τάσεις αυτοκαταστροφής που έδειξε, αλλά και στην σκληρή κριτική που δέχτηκε..

Πρωτοφανή μέτρα - Πρόσβαση μόνο με προσκλήσεις "Κάστρο" το κέντρο της Αθήνας για την παρέλαση

Κάστρο πολιορκούμενης πόλης θυμίζει από το πρωί το Κέντρο της Αθήνας, με φόντο τα πρωτοφανή μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των επισήμων από τυχόν..

Τεστ αίματος προβλέπει το έμφραγμα Μετρά συγκεκριμένα κύτταρα στο αίμα και «δείχνει» το επεισόδιο ως και δυο εβδομάδες πριν συμβεί

Ενα απλό τεστ αίματος μπορεί να προβλέψει το έμφραγμα ακόμη και δυο εβδομάδες πριν την εμφάνισή του, σύμφωνα με αμερικανούς ειδικούς

 Ουάσινγκτον
Ενα απλό τεστ αίματος θα μπορεί να προβλέψει το έμφραγμα, ακόμη και δύο..

Ο «θερμοστάτης» που κάνει τα φυτά να ανθίζουν Ειδικοί εντοπίζουν ένα γονίδιο που ενεργοποιεί τη διαδικασία της ανθοφορίας μόλις ανέβει η θερμοκρασία

Ενα γονίδιο που κάνει τα φυτά να ανθίζουν με τις πρώτες ζέστες εντοπίστηκε από ερευνητές στη ΒρετανίαΛονδίνο..

ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC Ο Τιτανικός 100 χρόνια μετά το ναυάγιο

φωτογραφίες: National Geographic, «The Unseen Titanic», Woods Hole Oceanographic Institute. Στις 02.20 τα ξημερώματα της 15ης Απριλίου 1912, ο «αβύθιστος» Τιτανικός εξαφανίστηκε κάτω από τα παγωμένα νερά του Ατλαντικού..

Δεν είναι τα εμφυτεύματα, δεν είναι κάποια «σούπερ» τροφή... Το «μυστικό» της Kelly Brook για ένα πλούσιο μπούστο

Το πλούσιο μπούστο της και οι χυμώδεις καμπύλες της την έχουν κάνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο..

Όλα τα φλας πάνω της Αναστάτωσε το Μαϊάμι η Doutzen Kroes

Έχοντας επανέλθει πλήρως στην αρχική της σιλουέτα μετά τη γέννηση του γιου της,  η Doutzen Kroes βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της και τον μικρό Phylon στο Μαϊάμι και η σέξι μαμά «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το άψογο κορμί της..

Χόλιγουντ Αλεύρωσαν την Kim Kardashian!

Ντροπιασμένη και… αλευρωμένη έφυγε η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian από την εκδήλωση για την προώθηση του νέου της αρώματος «True Reflection» στο Χόλιγουντ..

Σωστή κόλαση «Ακούστε την»… με την Kate Upton!

Οι χυμώδεις της καμπύλες, το «πλούσιο» μπούστο της και το αγγελικό της πρόσωπο την έχουν κάνει περιζήτητη και όχι άδικα!..

Αίτημα Λαυρεντιάδη για αποδέσμευση 160 εκ. ευρώ

Ζητά να αποδεσμευθούν από ελβετικές τράπεζες με σκοπό να τα επιστρέψει στην Proton Bank

 Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μετέβη την Παρασκευή..

Ζάκυνθος Παραιτήθηκε από το Νοσοκομείο ο Ν. Βάρτζελης

Έντονο παρασκήνιο και πολιτικές συγκρούσεις “κρύβονται” πίσω από την παραίτηση του Διευθυντή του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, Νίκου Βάρτζελη, τον οποίο ο Δήμαρχος, Στέλιος..

Αυστραλία Την Κυριακή η παρέλαση για την εθνική επέτειο στη Μελβούρνη

Χιλιάδες Ελληνόπουλα θα παρελάσουν την Κυριακή στο Μνημείο Πεσόντων της Μελβούρνης για την Εθνική Επέτειο 25ης Μαρτίου. Δεκάδες παροικιακά και κρατικά σχολεία της μητρόπολης του Ελληνισμού της Αυστραλίας θα δώσουν χρώμα, ζωντάνια και παλμό στον αυριανό πανομογενειακό εορτασμό..