Πρωτοφανή μέτρα - Πρόσβαση μόνο με προσκλήσεις "Κάστρο" το κέντρο της Αθήνας για την παρέλαση

Κάστρο πολιορκούμενης πόλης θυμίζει από το πρωί το Κέντρο της Αθήνας, με φόντο τα πρωτοφανή μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των επισήμων από τυχόν..
αποδοκιμασίες ή και επεισόδια στο πλαίσιο της σημερινής μαθητικής παρέλασης. 
Από το πρωί βρίσκονται σε συναγερμό συνολικά 7.000 αστυνομικοί στην Αττική, με εκατοντάδες από αυτούς να έχουν ήδη αναπτυχθεί γύρω από την Πλατεία Συντάγματος και τους δρόμους που οδηγούν σε αυτήν. Κάγκελα έχουν ορθωθεί σε πολλά σημεία γύρω από την Βουλή και τον χώρο όπου παραδοσιακά βρίσκονται οι επίσημοι για την παρέλαση.
Ουσιαστικά, η παρέλαση γίνεται ερήμην των πολιτών και μόνο όσοι έχουν προσκλήσεις μπορούν να προσεγγίσουν τον χώρο. Οι γονείς που θέλουν να δουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν αρκετά μακριά από τον χώρο των επισήμων, είτε στη Λεωφόρο Αμαλίας, είτε στην Πανεπιστημίου., 
Επιπλέον, κλειστοί είναι οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Ακρόπολη, ενώ ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν για όσους πρέπει να κινηθούν προς το κέντρο.
«Η φετινή  παρέλαση στο Σύνταγμα για την Αστυνομία ισοδυναμεί  με Πολυτεχνείο και με αυτά τα δεδομένα καταστρώσαμε το σχέδιό μας. Όποιος πολίτης ξεπεράσει τα όρια θα προσάγεται, αν κάποιες ακραίες ομάδες προσπαθήσουν να διαλύσουν την παρέλαση οι άνδρες των ΜΑΤ θα κάνουν χρήση κλομπ και χημικών, ενώ θα ελέγχονται προληπτικά άτομα που θα μεταφέρουν σακίδια….
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...