Η βρεταννίδα Μισέλ Μαρς ξεκίνησε το μόντελλινγκ στα 18 από τη σελίδα 3 της Sun και σύντομα έγινε γνωστή ως η νέα Σαμάνθα Φοξ.

Μισέλ, τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα
Η βρεταννίδα Μισέλ Μαρς ξεκίνησε το μόντελλινγκ στα 18 από τη σελίδα 3 της Sun και σύντομα έγινε γνωστή ως η νέα Σαμάνθα Φοξ..

Η Λιν ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 19 ετών από τα περiφημα αμερικάνικα εστιατόρια Ηooters.

Η Λιν ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 19 ετών από τα περiφημα αμερικάνικα εστιατόρια Ηooters..

Και δεν του φαίνεται... Τα πόσα κλείνει σήμερα ο Αντώνης Κανάκης;

Ο αγαπημένος παρουσιαστής που τον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή Α.Μ.Α.Ν. και φέτος τον απολαμβάνουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην επιτυχημένη εκπομπή Ράδιο Αρβύλα..

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

842 Στο Βυζάντιο τερματίζεται η εικονομαχία. Την αποκατάσταση των εικόνων επιβάλλει η αυτοκράτειρα Θεοδώρα, χήρα του Θεόφιλου, τελευταίου εικονομάχου μονάρχη..

Ο μπασκετμπολίστας του Άρη 23 χρονών γίνεται σήμερα το αγόρι της Κοκκίνου

Γενέθλια έχει σήμερα ο μπασκετμπολίστας, Γιώργος Μπόγρης..

Jana Sajko Από την... Ουκρανία με αγάπη

Όσο κι αν μοιάζει δύσκολο να το πιστέψει κανείς, η εκπάγλου καλλονής εικονιζόμενη στις φωτογραφίες που ακολουθούν μάς έρχεται από τη μακρινή Ουκρανία!..

Κάτσια Νταμάνκοβα Η σέξι «κυρία πρόεδρος» από τη Λευκορωσία

Ξανθιά, πανύψηλη, γαλανομάτα και αισθησιακή... Η 23χρονη Λευκορωσίδα Κάτσια..

«Νοκ άουτ» έβγαλε το baby-sitting Selena και Justin!

Στην ηλικία των 17 και 19 χρονών, ο Justin Bieber και το κορίτσι του Selena Gomez, αντιστοίχως..

ΠΑΟΚ και Αρης έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ και Αρης έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του ματς και μάλιστα είχαν και δύο δοκάρια..

Rihanna: Το νέο πρόσωπο των εσωρούχων Armani

Το ναι είπε η τραγουδίστρια Rihanna στη συνεργασία με τον οίκο Armani η οποία επισφραγίστηκε με μια ιδιαίτερα σέξι φωτογράφηση..

Ενταση στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Σύνταγμα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων λιτότητας με τη συμμετοχή του δικτύου συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των Αγανακτισμένων..

ΓΚΑΛΟΠ - ΣΟΚ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ «ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ» Κομμάτ(ι)α & θρύψαλα η πολιτική σκηνή

Οκτακομματική Βουλή | Με βάση την κεντρική τιμή της πρόθεσης ψήφου..

Ισπανία: Μισό εκατομμύριο πολίτες βγήκαν στους δρόμους

Εκατοντάδες χιλιάδες Ισπανοί διαδήλωσαν σήμερα σε όλη τη χώρα κατά των μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας, που θεωρούν ότι θα πλήξουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, και κατά των περικοπών στις δαπάνες που υποστηρίζουν ότι καταστρέφουν το κράτος πρόνοιας..

Αν ζούσε η Μελίνα, θα μας έλεγε «στο διάολο κοπρίτες»…

Τις τελευταίες 48 ώρες σκέφτομαι διαρκώς τη Μελίνα Μερκούρη, τη γυναίκα που έδωσε την ψυχή της για να γυρίσουν στην Ελλάδα τα,

Γουόλ Στριτ Η Irina Shayk στο Χρηματιστήριο!

Έπαθαν... πλάκα οι χρηματιστές της Γουόλ Στριτ, όταν είδαν μπροστά τους την Irina Shayk.

Το εκρηκτικό μοντέλο από τη Ρωσία ανέλαβε να κηρύξει την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης και, όπως ήταν φυσικό, «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα...

Σούπερ Λίγκα Ολυμπιακός-Πανιώνιος 1-0 (Live, Novasports 1)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μπροστά 1-0 στο σκορ οι "ερυθρόλευκοι", έπειτα από γκολ του Μακούν με κεφαλιά στο 41'!
πηγη

Η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του Κυπριακού πρωταθλήματος με σκορ (2-0).

Η Ανόρθωση ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του Κυπριακού πρωταθλήματος με σκορ (2-0). Η ομάδα του Λέβι παρέμεινε στην τέταρτη θέση, μειώνοντας ωστόσο τη διαφορά της από τον τρίτο ΑΠΟΕΛ στους δύο βαθμούς.

Τα Χάλκινα της Γουμένισσας στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη

Τα "Χάλκινα της Γουμένισσας του Αλέξανδρου Ζώρα" για μια και μοναδική εμφάνιση στο club του Μυλου τη  Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012..

Σούπερ Λίγκα ΠΑΟΚ-Άρης (19:30, Novasports 1)

Νίκη να ‘ναι κι όπως να ‘ναι. Δεν έχει γιατί, αλλά μόνο ΠΡΕΠΕΙ..

Σπουδαία νίκη με 2-1 μέσα στα Γιάννινα ΠΑΣ... Ευρώπη Ατρόμητε!

Τα διαβατήρια τους αρχίζουν και ξεσκονίζουν στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες..

Σούπερ Λίγκα Ματς-καρμπόν και 2-0 ο Λεβαδειακός μέσα στο Αγρίνιο

Τέσσερις μέρες μετά τη νίκη στη Λιβαδειά, επί του Παναιτωλικού, με δύο γκολ του Σουμπίνιο, ο Λεβαδειακός..

Χιλιάδες Ελληνες της κρίσης αγοράζουν παντού πανάκριβα ακίνητα

Πολιτικοί, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, ακόμη και... αρχιμανδρίτες έχουν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ από τα μέσα της δεκαετίας του '90. Είναι είτε φοιτητικά σπίτια των 200-300 χιλ. ευρώ ή συμμετοχές σε εταιρείες με ακίνητα άνω των 20 εκατ. ευρώ..

Το ΣΔΟΕ πάει Λονδίνο για όσους Ελληνες αγόρασαν ακίνητα

Σύμφωνα με πληροφορίες η λίστα, που έστειλε το βρετανικό υπουργείο Οικονομικών στις ελληνικές Αρχές, περιέχει αναλυτικά στοιχεία των Ελλήνων αγοραστών, στους οποίους φέρονται να συγκαταλέγονται γνωστά ονόματα επιχειρηματιών, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων, γιατρών και δικηγόρων..

«Σκουπιδοφάγος» του Διαστήματος Ελβετικής κατασκευής δορυφόρος θα αναλάβει να βάλει τάξη στα αντικείμενα που περιστρέφονται γύρω από τη Γη


Ενας σκουπιδοφάγος δορυφόρος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα καθαρισμού της Γης από τα επικίνδυνα διαστημικά σκουπίδια που την περιβάλλουν. Τα σκουπίδια αυτά, που ο αριθμός τους ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια, είναι..

Ιράν: «Στοπ» στις εξαγωγές πετρελαίου προς Βρετανία και Γαλλία

Σταματά τις εξαγωγές πετρελαίου η Τεχεράνη προς βρετανικές και γαλλικές εταιρείες, όπως ανακοίνωσε επίσημα το υπουργείο Πετρελαίου του Ιράν.

«Θα πουλήσουμε το πετρέλαιό μας σε νέους πελάτες» ανέφερε εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη αποφασίσει τη διακοπή εισαγωγής ιρανικού πετρελαίου από την 1η Ιουλίου ως απάντηση στις εργασίες εμπλουτισμού ουρανίου που συνεχίζονται στο Ιράν.

«VEGAS» vs «MEΛISSES» Μουσικές αναμέτρησεις στο Red Bull Soundclash με μοναδικό κριτή το κοινό

Στις 22 Φεβρουαρίου οι VEGAS και οι MEΛISSES τολμούν να παλέψουν μεταξύ τους με μοναδικό κριτή το κοινό..

Ξεκαρδιστικό βίντεο παρωδία για τον Τζέρεμι Λιν (Video)

Ο Τζέρεμι Λιν είναι το πρόσωπο της χρονιάς στο ΝΒΑ για πολλούς λόγους. Ο άσος των Νικς που είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ έχει κλέψει καρδιές και όλο το… σύστημα έχει πέσει πάνω του..

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Το κίνημα του νέου φιλελληνισμού

Το κίνημα του νέου φιλελληνισμού Ανθρωποι από κάθε γωνιά της Ευρώπης αλλά και από τις ΗΠΑ ενώνουν τις φωνές τους κόντρα σε όσους επιχειρούν να ισοπεδώσουν τον ελληνικό λαό. Η χθεσινή «Ημέρα διεθνούς κινητοποίησης για την Ελλάδα» φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή..

ΣΙ ΖΙΝΠΙΝΓΚ Ο μανδαρίνος που ετοιμάζεται να γίνει... πλανητάρχης

Ο μανδαρίνος που ετοιμάζεται να γίνει... πλανητάρχης  Την ώρα που η Κίνα μετράει αντίστροφα για να πάρει τα σκήπτρα της παγκόσμιας οικονομίας, ο μετριοπαθής μελλοντικός ηγέτης της χώρας πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου,..

Ομοφυλόφιλος σερίφης παραιτήθηκε από την εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ

Ομοφυλόφιλος σερίφης παραιτήθηκε από την εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ Σερίφης από την Αριζόνα παραιτήθηκε από την εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ, του υποψήφιου για το χρίσμα του..

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ Οι ανθέλληνες του Eurogroup σε παραλήρημα

Οι ανθέλληνες του Eurogroup σε παραλήρημα Με την ανυποχώρητη στάση που έχουν υιοθετήσει από καιρό, οι υπουργοί Οικονομικών Αυστρίας, Ολλανδίας και Φινλανδίας, των τριών χωρών «δορυφόρων» της Γερμανίας, εκφράζουν όσα ο... βασιλιάς προστάτης τους δεν τολμά να εκστομίσει δημοσίως και συνεχίζουν, πολύ συχνά και με προσβλητικά ξεσπάσματα, να κάνουν δύσκολη τη ζωή της Ελλάδας..

Η εποχή των παγετώνων αναβάλλεται... Το διοξείδιο του άνθρακα μας «σώζει» από την επικείμενη επέλαση των πάγων, η υπερθέρμανση όμως είναι εδώ και κάνει αισθητές τις επιπτώσεις της στον πλανήτη

Οι συνέπειες της υπερθέρμανσης είναι, όπως αποδεικνύεται, συχνά απρόσμενες και ενίοτε... σωτήριες, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. Το κύμα ψύχους που πάγωσε την Ευρώπη τις προηγούμενες εβδομάδες αποδίδεται από ερευνητές στο λιώσιμο των πάγων της Αρκτικής εξαιτίας του..

Η Τουρκία χωρίς τον Ερντογάν Το πολιτικό μέλλον του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και οι προοπτικές της οικονομίας

Μετά τον Ερντογάν, η σύγχρονη Τουρκία δεν θα είναι ίδια και δεν θα είναι λίγες οι προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει καθώς δεν υπάρχει ένας αδιαφιλονίκητος διάδοχος. Τα τρία βασικά ονόματα που ακούγονται είναι του Αμπντουλάχ Γκιουλ, του μπουλέντ Αρίντς και του Αχμέτ Νταβούτογλου Πώς θα ήταν η επόμενη ημέρα στην..

Μανχάταν: Ενθουσιώδης συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την Ελλάδα

Συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τον Ελληνικό λαό πραγματοποιήθηκε στο Μανχάταν το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας). Περισσότεροι από τριακόσιοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο «Λίμπερτι Πλάζα» (Ζουκότι Παρκ), στην περιοχή της Γουόλ Στριτ. .

Ντανιέλα Σβάρτσερ: «Η Γερμανία δεν θα αφήσει την Ελλάδα στην τύχη της» Η ελληνική κρίση προκαλεί πια αμηχανία στο Βερολίνο που αρχικά νόμιζε ότι η λύση ήταν εύκολη, λέει η γερμανίδα οικονομολόγος

«Πολύ κακό για το τίποτα»: Αυτή η φράση του Σαίξπηρ ταιριάζει πλήρως στην τρέχουσα διαμάχη Αθήνας - Βερολίνου. Ο καβγάς, που άρχισε προ διμήνου για τους όρους εφαρμογής του..

Στο Σύνταγμα Πανεργατικό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πανεργατικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, που οργανώνουν σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ..

Ξεκίνησε και επίσημα το μεγαλύτερο καρναβάλι του πλανήτη Κρίση; Ποιά κρίση; Καρναβάλι ...!

Το μεγαλύτερο καρναβάλι του πλανήτη άνοιξε και επίσημα τις … «πύλες» του την Παρασκευή..

Οι λιλιπούτειοι καρναβαλιστές δίνουν το σύνθημα με κέφι και αισιοδοξία Χιλιάδες μικροί καρναβαλιστές ξεχύνονται σήμερα στους δρόμους της Πάτρας

Όλα είναι έτοιμα για τη... μεγάλη παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών της Πάτρας. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 11 το πρωί, όπου 8000 μικροί καρναβαλιστές σκορπίζοντας παντού παιδικά χαμόγελα και ελπίδα θα πλημμυρίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης..

Το πάθος για ταχύτητα οδήγησε στην τραγωδία του Βύρωνα

Νεαροί ηλικίας από 25 έως 30 ετών είναι οι τρεις νεκροί της τραγωδίας στο Βύρωνα. Σύμφωνα με πηγές, ενδέχεται να ενσωμάτωναν τη γνωστή «νιτρομπουκάλα»..

Παλαιστινιακά Εδάφη: Πέντε τραυματίες από αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ

Πέντε Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με ιατρικές πηγές, από δύο αεροπορικά ισραηλινά πλήγματα το απόγευμα χθες και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Γάζα, έπειτα από εκτοξεύσεις ρουκετών από την περιοχή στο Ισραηλινό έδαφος.
Δύο πολίτες τραυματίστηκαν από την εκτόξευση δύο πυραύλων από ισραηλινό ελικόπτερο εναντίον μιας μεταλλουργίας στη Ζεϊτούν, στο νότιο τμήμα της Γάζας, σύμφωνα με νοσοκόμους κι αυτόπτες μάρτυρες..

Αυτή την Κυριακή στον Αγγελιοφόρο θα διαβάσετε: Και έρευνες και συνεντεύξεις και ρεπορτάζ και αναλύσεις και..

Αυτή την Κυριακή  στον Αγγελιοφόρο θα διαβάσετε
  • Μια ενδιαφέρουσα έρευνα για την κτηματαγορά – ενοίκια και πωλήσεις- σε όλη τη Βόρεια Eλλάδα. Καταγραφή και παρουσίαση νομό προς νομό
  • Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί
  • Ο Νίκος Κωσταντόπουλος υποστηρίζει ότι δεν αθροίζονται τα ποσοστά των κομμάτων της αριστεράς.
  • O Γιάννης Βαρουφάκης αναλύει γιατί είναι θέμα χρόνου η χρεοκοπία της Ελλάδας. Και ο Βασίλης Πoλυμένης τις 6 «σκιές» του P.S.I.

Κίνα: 800 δηλητηριώδεις κόμπρες ανακάλυψε η αστυνομία σε παραλία του Χονγκ Κονγκ

Οι αστυνομικές αρχές του Χονγκ Κονγκ ανακάλυψαν σχεδόν 800 δηλητηριώδεις κόμπρες που κατά τα φαινόμενα είχαν εισαχθεί παράνομα προκειμένου να πουληθούν σε εστιατόρια..

ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2012 Χρυσή Αρκτο ο «Ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει»

Χρυσή Αρκτο ο «Ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει» Η ταινία «Ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει» των Ιταλών αδερφών Πάολο και Βιτόριο Ταβιάνι κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο καλύτερης κινηματογραφικής ταινίας στο Φεστιβάλ του Βερολίνου 2012..

Ο Στρος-Καν: Για δίκτυο πορνείας θα καταθέσει

Ο τέως γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντομινίκ Στρος-Καν, πρόκειται να καταθέσει την επόμενη εβδομάδα στην αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για καταγγελίες που αφορούν σε ένα δίκτυο πορνείας στη Λιλ της βόρειας Γαλλίας, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας..

Ισπανία: Ο Ραχόι επανεξελέγη πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, επανεξελέγη το Σάββατο ο πρόεδρος του..

Οκτώ και συνεχίζει η Ρεάλ Μαδρίτης

Την όγδοή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα Ισπανίας πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας 4-0 της Σανταντέρ και πηγαίνει ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου..

Γίνεται πρεμιέρα Χατζηγιάννη χωρίς τη Ζέτα;

Δεν θα μπορούσε να μην βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια της μουσικής σκηνής που εμφανίζεται από χθες το βράδυ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια.

Η πιο διάσημη Σλοβάκα στον πλανήτη και δικό μας κορίτσι

Η πιο διάσημη Σλοβάκα στον πλανήτη και δικό μας κορίτσι (ένεκα –πρώην- συζήγου Καρεμπέ). Η ‘κοντοστούπα’ (1,85) που προκάλεσε άπειρα ατυχήμητα στους δρόμους..

Andrea Veresova, μοντέλο μείνεις με το στόμα ανοιχτό

Andrea Veresova, μοντέλο μείνεις  με το στόμα ανοιχτό
21 ετών, 1.74 ύψος, με καρτουνίστικα τέλειες αναλογίες (86,5-58,5-86,5) και ένα πτυχίο δικηγορίας καβάντζα..

Οι Σλοβάκες είναι οι πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου. .

Oταν βλέπεις κοντόχοντρη γκόμενα στην Μπρατισλάβα (σ.σ. μια πόλη μόλις 431.000 κατοίκων) καταλαβαίνεις ότι είναι Ελληνίδα. Γιατί οι Σλοβάκες είναι όλες εντυπωσιακές. Σε σημείο που, όταν είχε έρθει η μάνα μου να με επισκεφτεί, είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό..