Οι Αμερικανοί προβλέπουν τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα [χάρτες]

Σοκ προκαλεί η νέα πρόβλεψη των Αμερικάνων και των Αμερικάνικων μοντέλων πρόγνωσης καιρού, καθώς προβλέπουν βαρυχειμωνιά μέσα σε όλο σχεδόν το Δεκέμβριο με ψύχος και πυκνές χιονοπτώσεις σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, όπως  προβλέπουν και πολλά χιόνια τα Χριστούγεννα.

Όπως βλέπετε και στην εικόνα του άρθρου, σύμφωνα με το Greek-Weather.Org,

Μπήκε για τα καλά ο χειμώνας: Στους 5 πόντους το χιόνι στο Μέτσοβο (φωτο)

Η πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα είναι αισθητή και ήδη στην Ηπειρο άρχισε η χιονόπτωση.

Ειδικότερα στο Μέτσοβο και στις περιοχές που βρίσκονται τα χιονοδρομικά του Ανήλιου και της Βασιλίτσας και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο του Ανατολικού Ζαγορίου άρχισε να χιονίζει με αποτέλεσμα ήδη το έχει «στρώσει» στους 5 πόντους.

Διπλωματικός και οικονομικός ο πόλεμος Ρωσίας και Τουρκίας – Οι επόμενες κινήσεις

Σε άλλα πεδία, πέραν του στρατιωτικού, φαίνεται πως επικεντρώνεται η αντιπαράθεση Ρωσίας – Τουρκίας, μετά την κατάρριψη ρωσικού τζετ από τουρκικά F-16 και τους αρχικούς φόβους για γενικευμένη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.
  
No warnings from Turkish jets before attack – Russian Su-24 rescued pilot first interview
Video  
MAP: Russian Su-24 crash scheme by defense ministry
Video 


Ο Μεϊμαράκης την «έπεσε» σε συνεργάτη του Σαμαρά στη Βουλή

Ένα ακόμη επεισόδιο, ιδιαίτερα «θερμό» αυτή την την φορά, προστέθηκε στον «πόλεμο» που έχει ανοίξει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά με το σκηνικό που έχει στηθεί να θυμίζει έντονα το αμίμητο... «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» που έλεγε ο Ντίνος Ηλιόπουλος στην γνωστή ελληνική ταινία...

Στο μικροσκόπιο των αρχών, με γερμανική «βοήθεια» οι 10.588 Έλληνες που φέρονται να έχουν καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα

«Εξονυχιστικούς ελέγχους ξεκινούν από τη Δευτέρα, με τη συνδρομή και της Γερμανίας, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών για τη Λίστα που έχει σταλεί από τις γερμανικές αρχές και αφορά 10.588 Έλληνες που έχουν καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα με ποσά -για το 2006- ύψους 3,9 δισ. ελβετικών φράγκων και -για το 2008- ύψους 2,9 δισ. ελβετικών φράγκων».

Βαρβιτσιώτης: Ο Μειμαράκης έφυγε και διόρισε πρόεδρο τον κ. Σκ@τακη

Οργισμένος με την κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».
Άφησε αιχμές κατά του τ.προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και του υπηρεσιακού Γιάννη Πλακιωτάκη, χρησιμοποιώντας και κάποιους βαρείς χαρακτηρισμούς:

Τέλη κυκλοφορίας 2016: Έως 31 Δεκεμβρίου η πληρωμή τους. Πρόστιμα - φωτιά ίσα με την αξία των τελών

Αναρτήθηκαν στο Taxisnet τα νέα τέλη κυκλοφορίας. Για ποιους προβλέπονται αυξήσεις, ποια τα κριτήρια ταξινόμησης. Δείτε αναλυτικά ποιος πληρώνει τι
Adtech Ad
Ξεκίνησε σταδιακά στο Taxis από το απόγευμα της Τρίτης η ανάρτηση των νέων τελών κυκλοφορίας.
ADVERTISEMENT
Οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να τα καταβάλλουν έως τις 31 Δεκεμβρίου, διαφορετικά, για όσους δεν τα πληρώσουν εμπρόθεσμα, έρχονται πρόστιμα ίσα με την αξία των τελών κυκλοφορίας.

Ισχυρός σεισμός 7,5 Ρίχτερ στα σύνορα Βραζιλίας-Περού

Ισχυρός σεισμός 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τα σύνορα Περού-Βραζιλίας στη λεκάνη του Αμαζονίου, αναφέρει το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS. Ο σεισμός, ο οποίος δηλώθηκε αρχικά ως 7,1 στη κλίμακα Ρίχτερ, είχε επίκεντρο 296 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Περουβιανής πόλης Πουέρτο Μαλδονάδο.

Αρκετά γέλασε το πανελλήνιο, η κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία είναι για κλάματα

 “ Το θέμα της Ν.Δ. είναι σοβαρό, διότι ο ρόλος της στο πολιτικό σύστημα είναι καθοριστικός ”

 Αν ήμασταν στην αρχή του καλοκαιριού και αν υπήρχαν, όπως παλαιότερα, επιθεωρήσεις το θέμα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στη Ν.Δ., ασφαλώς θα δέσποζε και θα έκανε το κοινό να κλαίει από τα γέλια. Όχι, δεν είναι υπερβολικό,

Η κλεψιά των 400 δις δολαρίων που θα μπορούσε να καταστρέψει το Ελληνικό πρόγραμμα

Σαν να μην έφταναν τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας στις αγορές, την περασμένη εβδομάδα ξένα επενδυτικά ταμεία κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο των τεσσάρων μεγαλύτερων τραπεζών της χώρας- της Alpha Bank της Eurobank της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας και της Τράπεζας Πειραιώς. Αυτό έγινε μέσο μιας αύξησης κεφαλαίων 6,42 δις δολαρίων και διάφορων περίπλοκων νομικών ενεργειών.

Μπάρτσα για τον… τρόμο του άλλου! οι βιονικοί Καταλανοί διέλυσαν 6-1 την Ρόμα στο «Καμπ Νου» VDS

Τον φόβο εντός και εκτός συνόρων σκορπάει η Μπαρτσελόνα. Μετά την Ρεάλ, που την πλήρωσε στο clasico, οι βιονικοί Καταλανοί διέλυσαν 6-1 την Ρόμα στο «Καμπ Νου» καθαρίζοντας και την πρωτιά στον όμιλο. 
Είναι να την βλέπεις και να… αλλάζεις πεζοδρόμιο, γιατί αν βρεθείς μπροστά της θα περάσεις δύσκολα. Λίγες μέρες μετά την επίδειξη δύναμης στην έδρα της Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα έδωσε παράσταση και στο Champions League κάνοντας πάρτι 6-1 απέναντι στην Ρόμα.

«Τριάρα» στην Ντιναμό, θέλει πρόκριση στο Φάληρο ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ξέσπασμα της Άρσεναλ περίπου στο ημίωρο του αγώνα, ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τα γκολ του Οζίλ στο 29’ και του Αλέξις Σάντσεζ στο 33’, ενώ ο Χιλιανός ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 69’ από ασίστ του Κάμπελ. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά ή με ένα γκολ με σκορ 2-3 και πάνω στο τελευταίο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Εντός προγράμματος ήττα (4-0) για τον Ολυμπιακό από την Μπάγερν στην... κατηφορική «Αλιάνζ Αρινα».

Σε ένα γήπεδο που καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να σταθεί όρθια ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του εκτός έδρας ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απέναντι στο θηρίο της Μπάγερν, οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν 4-0. Πλέον στρέφουν το βλέμμα στην τελευταία αγωνιστική στο ματς με την Άρσεναλ για να πάρουν έστω έναν βαθμό και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.