Ολυμπιακοί Ρίο: Η Gigi Hadid πρωταθλήτρια του στιλ στη Vogue

Η Gigi Hadid με τους περισσότερους από 11 εκατομμύρια followers στα κοινωνικά της δίκτυα μπορεί πλέον να καυχιέται. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο των περιοδικών μόδας με το πρώτο της εξώφυλλο για την αμερικανική έκδοση της Vogue.

Συναγερμός στο Αιγαίο - Έρευνες για δύο φουσκωτά με περίπου 30 άνδρες

Δύο ελικόπτερα έχουν απογειωθεί για να ερευνήσουν την περιοχή νότια της Σύμης, όπου φαίνεται πως πλέουν δύο φουσκωτά, στα οποία ενδεχομένως να επιβαίνουν 25 με 30 κομάντος που είχαν επιχειρήσει να συλλάβουν τον Ερντογάν στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε στη Μαρμαρίδα. 

Τέλος στα βάσανα της «πιο θλιμμένης αρκούδας του κόσμου»;

Έντονες αντιδράσεις από ακτιβιστές και κοινό έχει προκαλέσει η (τουλάχιστον) θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει ένας ζωολογικός κήπος μέσα εμπορικό κέντρο της Κίνας. Τα ζώα που οι υπεύθυνοι χρησιμοποιούν ως «φόντο» στις selfie των επισκεπτών, είναι ταλαιπωρημένα και δυστυχή.

Κινητικότητα στη Σύμη,δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο στα δύο φουσκωτά να επιβαίνουν πραξικοπηματίες.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές Αρχές, καθώς παρατηρείται έντονη κινητικότητα στα τουρκικά παράλια απέναντι από τη Σύμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν φουσκωτά σκάφη στα τουρκικά χωρικά ύδατα, αλλά δεν παρατηρείται προς το παρόν κίνηση προς τα ελληνικά.

Mέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τον ακριβή αριθμό των επιβατών, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο
στα δύο φουσκωτά να επιβαίνουν πραξικοπηματίες.

Χώρισε η Lady Gaga πέντε μήνες μετά τον αρραβώνα της

Η Lady Gaga και ο Taylor Kinney πήραν πλέον διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, διαλύοντας τον αρραβώνα τους, σύμφωνα με το People.

Ο 35χρονος ηθοποιός είχε κάνει πρόταση γάμου στην Lady Gaga πέρυσι, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα εκείνη είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως είχε βρει τον άνδρα της ζωής της.

Video: Ο αγώνας καρτ των Hakkinen,Alonso,Coulthard,Button και Vandoorne

Δείτε την επική αναμέτρηση των πρώην και νυν πιλότων Formula 1, της McLaren, στη πίστα καρτ του μουσείου του Fernando Alonso. 

Ανακαλύψτε τα top 30 ελληνικά νησιά - No 27: Ταξίδι στην Τήνο

Πανέμορφη και γεμάτη όμορφα μυστικά η Τήνος, χαρίζει υπέροχες εικόνες από φιλόξενους όρμους και καλά κρυμμένες παραλίες! Οι 62 οικισμοί που απαρτίζουν το νησί της Τήνου, είναι χωρισμένοι στην Έξω Μεριά, τα Κάτω Μέρη, τα Πάνω μέρη και τα Μέσα Μέρη.
Αυτός είναι και ο τρόπος που θα αναφερθούν και οι ντόπιοι στο χωριό τους, οπότε καλό είναι πριν την επίσκεψη σας να συμβουλευθείτε έναν χάρτη του νησιού.

Ανακαλύψτε τα top 30 ελληνικά νησιά - No 26: Ταξίδι στην Κέα

Πλούσια βλάστηση, γραφικοί οικισμοί και αρχαία μνημεία σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τη γοητεία της Κέας! Η αγαπημένη Τζιά είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για ολιγοήμερες διακοπές, αφού αποτελεί το κοντινότερο στην Αθήνα νησί των Κυκλάδων.
Το νησί πήρε το όνομα του από τον Κέω από την Ναύπακτο, έναν ήρωα που κατέλαβε το νησί, ενώ πολλές πηγές την αναφέρουν και ως Υδρούσα.

Bloomberg: Τα νησιά που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τη Μύκονο και τη Σαντορίνη

Αυτή την περίοδο οι διάσημοι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη θα είναι γεμάτοι με τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο.

Αλλά η Ελλάδα διαθέτει περισσότερα από 200 κατοικημένα νησιά και εάν κάποιος επιθυμεί μία αυθεντική εμπειρία χωρίς τα πλήθη, αυτά τα 7 ήσυχα ελληνικά νησιά, προσφέρουν κάτι ξεχωριστό και αξέχαστο.

Κυνηγώντας Pokemon στο Σύνταγμα Βιντεο.

Και ξαφνικά, το Σύνταγμα γέμισε από πιτσιρικάδες που καταδιώκουν Pokemon με τις οθόνες των κινητών τους.

Video: Ο Homer Simpson παίζει Pokemon Go σε ζωολογικό κήπο.. και ΄γράφει' τα παιδιά του

Με την παγκόσμια παράκρουση που έχει προκαλέσει το νέο υπερδημοφιλές mobile παιχνίδι "Pokemon Go" από την Niantic, η ποπ κουλτούρα δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από αυτό το φαινόμενο.

Η Fox Animation ανέβασε πρόσφατα στο κανάλι της στο Youtube, ένα καινούριο βίντεο από τους πολυαγαπημένους "The Simpsons", την πιο μακροχρόνια σατιρική/animated/sitcom σειρά της τηλεόρασης που ξεκίνησε το 1989 και συνεχίζεται κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα. 

Εντυπωσιακές εικόνες από το Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων στην Ιαπωνία

Ένα εντυπωσιακό φεστιβάλ έλαβε χώρα στις στην Ιαπωνία.
Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο, αλλά ακόμη πιο ενδιαφέρον φεστιβάλ για τους ντόπιους, όπου χρησιμοποιείται ένας ειδικός τύπος πυροτεχνημάτων. Τα ονομάζουν «tezutsu Hanabi» και είναι κυλινδρικοί σωλήνες τους οποίους χρησιμοποιούν οι άνθρωποι πυροβολώντας συνεχώς πυροτεχνήματα που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι random φωτογραφίες της ημέρας

Μια συλλογή από τυχαίες, αστείες και περίεργες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και συγκεντρώνουν τα βλέμματα...

Σε σούπερ μάρκετ μετατρέπονται τα Jumbo

Tην «εμπλοκή» τους στον τομέα των σουπερ μάρκετ, σκέφτεται η διοίκηση του Jumbo είναι έτοιμη να εντάξει στα καταστήματα της τον «κλάδο» των super market εκμεταλλευόμενη το μέγεθος των καταστημάτων της, αλλά και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο τομέας του παιχνιδιού, μέσω του οποίου έγιναν τα Jumbo γνωστά στους καταναλωτές, έχει περιοριστεί σημαντικά.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έγινε… εργάτης Φωτογραφίες και βίντεο εν ώρα εργασίας

Ο Απόστολος Γκλέτσος δίνει χείρα βοηθείας στους συγχωριανούς του κουβαλώντας σακιά με τσιμέντο και αντλίες υδροδότησης στο χωριό Παλαιοκερασιά. Ο δήμαρχος Στυλίδας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ενημέρωσε πως οι αρμόδιοι είχαν κοστολογήσει το συγκεκριμένο έργο με 300.000 ευρώ και τελικά έγινε με 14.000 ευρώ.
«Για να βγει έργο πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη» σημείωσε στο προφίλ του.

Δωρεάν διανυκτερεύσεις στη Χαλκιδική για τούρκους τουρίστες

Τη δυνατότητα για πρόσθετες διανυκτερεύσεις στη Χαλκιδική, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, αποφάσισαν να δώσουν στους τούρκους πελάτες τους, που ήδη βρίσκονται εκεί, οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής, μέχρις ότου η κατάσταση στην Τουρκία εξομαλυνθεί πλήρως μετά την πρόσφατη απόπειρα πραξικοπήματος.
Την πρωτοβουλία ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ), σε μία προσπάθεια να εξυπηρετήσει τους περίπου 250 τούρκους πολίτες,

Μηχανή του Χρόνου: Οι Τούρκοι κατάσκοποι στην Κύπρο που προετοίμασαν την εισβολή

Φακέλωναν τους Έλληνες, έκαναν χαρτογράφηση των ακτών και οχυρωματικά έργα στα οποία τους βοήθησαν και Έλληνες 
 
Από τη Μηχανή του Χρόνου:
Το ενδιαφέρον της Τουρκίας για την Κύπρο αφυπνίστηκε κατά τη δεκαετία του 1950 και αυτό το προκάλεσαν οι Βρετανοί ως κίνηση αντιπερισπασμού στον αγώνα της ΕΟΚΑ που ζητούσε Ένωση με την Ελλάδα.

Ο Αττίλας από τον 20ο στον 21ο αιώνα

Η εισβολή του Αττίλα και η αυτοχειρία του Ελληνισμού, 42 χρόνια μετά. Ο καθηγητής Χριστόδουλος Κ.Γιαλλουρίδης γράφει στο ΝEWS 247 υπενθυμίζοντας πως η Ελλάδα έχει υποχρέωση να προβάλλει τα συμφέροντα του Ελληνισμού στην Κύπρο 
 
 Η 20η Ιουλίου συνηθίζεται να θεωρείται ως η επέτειος μιας από τις μεγαλύτερες τραγωδίες του σύγχρονου Ελληνισμού, αφού εκτός από το ανθρώπινο δράμα που επέφερε στον Κυπριακό Ελληνισμό,

Υπέρ της Λισαβόνας τάσσεται ο Φρανσουά Ολάντ

Την υποστήριξή του στην πορτογαλική κυβέρνηση, η οποία είναι αντιμέτωπη με τον κίνδυνο επιβολής κυρώσεων για δημοσιονομική παρέκκλιση, πρόσφερε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ λέγοντας ότι «δεν μπορούν να ζητούνται από την Πορτογαλία περισσότερα από αυτά που έχει κάνει ήδη».
«Έχουμε ανάγκη κοινούς κανόνες, καθώς ανήκουμε όλοι στην ευρωζώνη, αλλά έχουμε επίσης ανάγκη αλληλεγγύη και ελπίδα»,

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξασφάλισε το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξασφάλισε την Τρίτη επίσημα πλέον το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο, στο συνέδριο του κόμματος στην πόλη Κλίβελαντ του Οχάιο, συμπληρώνοντας τον αναγκαίο αριθμό εκλεκτόρων του κόμματος.

Ο γιός του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ανακοίνωσε το αποτέλεσμα μόλις

Στην Αθήνα ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ


Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζέικομπ Λιου επισκέπτεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη την Ελλάδα για να καλέσει να ενταθεί ο ρυθμός εφαρμογής «μεταρρυθμίσεων» προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για να συζητηθεί η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπηρεσίες του.