miss reef calendar για χώρες της λατινικής Αμερικής.( picture+video )

Η Reef σε συνεργασία με την Travelindex Network and Travel & Tourism Foundation παρουσίασε ένα βίντεο τουριστικό οδηγό για χώρες της λατινικής Αμερικής.

Το βίντεο με τα highlights στο Mont Sainte Anne canada.

Το edit με τα καλύτερα στιγμιότυπα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα downhill που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Αυγούστου στον Καναδά, με νικητή τo Ratboy!

Η Fox παρουσιάζει την collection MX 2016 με τους καλύτερους αθλητές της ( picture+video )

Η Fox Head παρουσιάζει την collection motocross 2016 με τους καλύτερους αθλητές της: Ryan Dungey, Ken Roczen, Ricky Carmichael και Carey Hart.
Οι θρύλοι του motocross Ricky Carmichael και Carey Hart, μαζί με τον πρωταθλητή supercross 2015 -Ryan Dungey- και τον Ken Roczen παρουσιάζουν τον νέο εξοπλισμό για το 2016, ο οποίος συμπεριλαμβάνει την καινοτόμο σειρά FLEXAIR και τα θρυλικά 360 kits.

Δες το full clip και φωτογραφίες από το επταήμερο non-stop BMX tour του Παναγιώτη στο Ιόνιο

Ο Παναγιώτης περιγράφει στο Red Bull την εμπειρία του από το BMX tour στο Ιόνιο, ακολουθεί το video από τους film-makers Δημήτρη Μανιάτη και Anas Mansour!
Βρήκα αρκετά καλά spots σε όλα τα νησιά αλλά πιο συγκεκριμένα θα πω ότι στην Ιθάκη και στους Παξούς βρήκα τα πιο ωραία και περίεργα τοποθετημένα, αυτό μου έκανε το 'κλικ' για δυνατό riding.

Απίστευτο βίντεο:Ο Αυστραλός Robbie Maddison Καβάλησε τα κύματα με μηχανή (Vid+Pics)

O κασκαντέρ Robbie Maddison, πρόσφερε ένα μοναδικό θέαμα, κάνοντας σέρφινγκ με τη μηχανή του! Κινδύνεψε να πνιγεί, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Ο Αυστραλός Robbie Maddison έγινε ο πρώτος άνθρωπος, που σέρφινγκ με αγωνιστική μηχανή και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.

ΕΚΚΙ: Παρέμβαση στην διοίκηση του Γηροκομείου Ληξουρίου για τους εδώ και ένα χρόνο απλήρωτους εργαζόμενους

Παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Κεφαλλονιάς - Ιθάκης από κοινού με το Σωματείο των Εργαζομένων στα ευαγή ιδρύματα, στη διοίκηση του Γηροκομείου Ληξουρίου για τους εδώ και έναν χρόνο απλήρωτους εργαζόμενους, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιούλη.

Με απώλειες άνω του 20% άνοιξε το Χρηματιστήριο, μετά από 25 μέρες αργίας

Με δραματικές απώλειες άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά από 25 μέρες που παρέμεινε κλειστό λόγω των capital controls.
Μόλις πέντε λεπτά μετά το άνοιγμα, ο γενικός δείκτης βρίσκεται στις 615,12 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 22,87%.

«Με ποιο ηθικό ανάστημα θα ξανακάνει εκπομπές η Μαρί Κυριακού»;

Η «αγαπημένη» και πολυδιαφημιζόμενη εδώ και δεκαετίες οικογένεια του ΑΝΤ1 μόλις χθες άρχισε να αποδεκατίζεται κυριολεκτικά.
Θύματα; 26 απολυμένοι εργαζόμενοι τεχνικοί και την Δευτέρα έπονται και άλλοι μέχρι να συμπληρωθεί τουλάχιστον ο αριθμός των 40. Από Σεπτέμβρη πιθανόν να αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός ή να έχουμε και μειώσεις μισθών.

«Ένα πλυντήριο εργαζόμενων που λέγεται Πλαίσιο Computers»

Για «πλυντήριο εργαζόμενων» κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους όσοι απασχολούνται στην εταιρεία «Πλαίσιο Computers», την οποία καταγγέλλουν εταιρία για εργασιακό μεσαίωνα. Γνωστοποιούν, μεταξύ άλλων, πως έχει απολύσει τα τελευταία τρία χρόνια περισσότερους από 500 εργαζόμενους.

Μέλη πληρώματος πλοίου έπεσαν στη θάλασσα και κολύμπησαν ως τα Κουφονήσια

Στο αστυνομικό τμήμα στα Κουφονήσια παραδόθηκαν δύο μέλη του πληρώματος του φορτηγού Basel S5, που υπό αδιευκρίνιστη αιτία έπεσαν τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή της Νάξου, ενώ για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκε το λιμενικό σώμα και η πολεμική αεροπορία.

Ιαπωνία: Έξι νεκροί από τον καύσωνα και τουλάχιστον 3.000 πολίτες στο νοσοκομείο

Κύμα καύσωνα στην Ιαπωνία προκάλεσε τον θάνατο έξι ανθρώπων, ενώ περίπου 3.000 πολίτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, μετέδωσε χθες το τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος που λατρεύει τον σκύλο του (video)

Αν είστε πολύ δεμένοι με τα ζώα και έχετε και ένα στην οικογένεια, θα έχετε βιώσει το παρακάτω συναίσθημα. Να ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές και να νιώθετε, τύψεις, άγχος και μιζέρια επειδή θα αφήσετε μόνο ή μόνη τον καλύτερο φίλο ή την καλύτερη φίλη σας.

Σκύλος βουτάει στο νερό για να παίξει με τα δελφίνια (video)

Ο Λούι είναι ένας σκύλος που εκτιμάει τη θάλασσα. Του αρέσει να κάθεται στα βράχια και να την κοιτάει.
Τι γίνεται όμως όταν μια ομάδα από δελφίναι εμφανίζεται μπροστά του; Κάνει χαρές. Πρώτα από όλα κουνάει την ουρά του και με μια ελαφρά παρότρυνση του αφεντικού του τελικά βουτάει στη θάλασσα για να κυνηγήσει τα δελφίνια.

Ο Ψυχάρης πήρε τ' όπλο του με «άσφαιρα» πυρά!

Άρχισε ο βρώμικος πόλεμος της διαπλοκής με «στημένα» ρεπορτάζ - Βάζουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα και... όποιον πάρει ο Χάρος!
Η κόντρα Τσίπρα - Λαφαζάνη έχει πλέον αρχίσει να παίρνει επικές διαστάσεις και κάπου εκεί, στη μέση της πολιτικής αντιπαράθεσης, εμφανίζεται το γνωστό συγκρότημα Τύπου με τον Ψυχάρη, ως συνήθως, να βάζει φωτιές...

Σμήνος αγνώστων φωτεινών αντικειμένων πάνω από την Οσάκα της Ιαπωνίας (Βίντεο)

Πολλαπλά άγνωστα φωτεινά αντικείμενα εθεάθησαν στους ουρανούς της Ιαπωνίας.

Μετά την εμφάνιση σμήνους ΑΤΙΑ στο Milwaukee τα ων ΗΠΑ τώρα ήταν η σειρά της Ιαπωνίας να δει μια ακόμη εμφάνιση τέτοιων πραγματοποιήθηκε πάνω από την Οσάκα της Ιαπωνίας.

Πωλείται το σπίτι του Τρότσκι στην Κωνσταντινούπολη

Την επιθυμία της να πουλήσει το τριώροφο αρχοντικό του Λέον Τρότσκι στην Κωνσταντινούπολη και την έκταση γης που το περιβάλλει γνωστοποίησε η οικογένεια Χανίφι, στην οποία ανήκει πλέον το οίκημα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ *H ισχυρότερη ακτίνα λέιζερ στον κόσμο!

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Οσάκα υποστηρίζουν ότι εξέπεμψαν την ισχυρότερη ακτίνα λέιζερ στον κόσμο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ασάχι Σιμπούν».

Όπως αναφέρεται, αν και η ενέργεια της ίδιας της ακτίνας επαρκούσε μόλις για τη λειτουργία ενός φούρνου μικροκυμάτων για περίπου δύο δευτερόλεπτα,

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πατρών – Τριπόλεως

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους οδηγούς ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών στην Εθνική Οδό Πατρών-Tριπόλεως θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, σε μήκος περίπου 200 μέτρωνστις 3 και 4 Αυγούστου 2015.

Νεκρός 28χρονος άνδρας στον Ισθμό της Κορίνθου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 28χρονος άνδρας σήμερα το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή μέσα στη Διώρυγα της Κορίνθου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής.

Δεν πληρώνουν συχνότητες, αλλά ζητούν... δικαιώματα...Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Αριστοτέλης» στην Αρχαία Επίδαυρο, «σιγά να μην πληρώσω για να ακούω Μπάμπη Παπαδημητρίου και Αρη Πορτοσάλτε. Είναι τραγικό».

Η είδηση δεν είναι (μόνο) πως τα τηλεοπτικά κανάλια, Mega, ANT1, Σκάι κ.λπ. ζητούν χρήματα από τα ξενοδοχεία, επειδή αυτά διαθέτουν συσκευές τηλεόρασης στα δωμάτιά τους· η είδηση είναι (επιπλέον) πως θα απαιτήσουν το ίδιο και από τις καφετέριες, τα καφενεία, τα μπαρ κ.ο.κ.
Προσοχή, μην μπερδεύεστε, δεν λέω για τα συνδρομητικά τύπου OTE TV ή Forthnet, αλλά για τους τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης και πανελλαδικής εμβέλειας,

Ακατονόμαστα όργια στο «Χίλτον» με την Ντέλια

Τα όργια των οργίων έγιναν χθες στο «Χίλτον» με κύριους πρωταγωνιστές τους Τσακαλώτο - Σταθάκη και την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Ντέλια Βελκουλέσκου | ΛΑΚΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ  
Τα όργια των οργίων έγιναν χθες στο «Χίλτον» με κύριους πρωταγωνιστές τους Τσακαλώτο - Σταθάκη και την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Ντέλια Βελκουλέσκου.

Παιδιά από άλλον πλανήτη*Aπέναντι στην Τουρκία έκαναν κατάθεση ψυχής επικρατώντας 64-61 ( picture+video )

Η κορυφή της μπασκετικής Ευρώπης σε επίπεδο Εφήβων βάφτηκε εκ νέου «γαλανόλευκη», με τα «τρομερά μωρά» του Ηλία Παπαθεοδώρου να δείχνουν μέταλλο πρωταθλητών, χαρίζοντας στην Ελλάδα το τρίτο χρυσό μετάλλιο, μετά το 1995 και το 2008. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Τουρκία ωστόσο το μέταλλο των παικτών του Παπαθεοδώρου έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Ελλάδας