Το Vanity Fair βάζει... φωτιά στον γάμο της Γκουίνεθ Πάλτροου

Τριγμούς στον γάμο της Γκουίνεθ Πάλτροου προκαλεί δημοσίευμα του Vanity Fair που αναγγέλλει άρθρο-φωτιά για υποτιθέμενη απιστία της διάσημης ηθοποιού με τον πολυεκατομμυριούχο Τζεφ Σόφερ.

MailOnline-News: 'I'm actually dating my crush': Katy Perry admits that she had feelings for current boyfriend John Mayer long before they started going out

They have been dating on and off for well over a year.
But Katy Perry has now admitted that she had strong feeling for current boyfriend John Mayer long  before the pair got together at the start of 2012.

MailOnline-News: Going dotty for Blue! Beyonce and her smartly dressed little girl wear co-ordinated black and white outfits before Australian concert

With a fashion and music icon for a mother, it's no surprise that little Blue Ivy is already sporting some seriously stylish outfits.
And Beyonce's little girl looked cute as a button as she joined her famous parent for her latest concert in her Mrs Carter Show World Tour on Monday.

Μαϊάμι Claudia Romani: Με σέξι λευκό μπικίνι

Η πληθωρική καλλονή από την Ιταλία διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, αποτέλεσμα, όπως η ίδια έχει πει, της καθημερινής γυμναστικής αλλά και της σωστής διατροφής
Γνωστή για τις σέξι εμφανίσεις της αλλά και για την αγάπη της στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ιταλίας η 30χρονη Claudia Romani εθεάθη πρόσφατα με λευκό μπικίνι σε παραλία του Μαϊάμι και, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Lucy Mecklenburgh: Σε ζαλίζει με τις καμπύλες της-- «Γύμνασα πολύ τον πισινό μου για να φαίνεται υπέροχος»

Η 22χρονη από το Εσεξ αποκάλυψε ότι έχει χύσει τόνους ιδρώτα για να αποκτήσει λεπτή μέση και τέλεια οπίσθια
Σεισμό και αναστάτωση προκαλεί στο Διαδίκτυο η νέα φωτογράφηση της Lucy Mecklenburgh. Η καυτή Βρετανίδα με μαγιό και εσώρουχα της εταιρείας Caprice και όπως ήταν αναμενόμενο έστρεψε πάνω της τα φλας.

Η Rihanna... βγήκε από τα ρούχα της στην Κρήτη-Ταξίδι - αστραπή στη χώρα μας

Δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες με φόντο τα ελληνικά τοπία - Αυτή τη φορά πόζαρε στον φακό με λιγότερα - Η επίσκεψή της κράτησε περίπου μία ημέρα - Ήδη, βρίσκεται στο Ισραήλ για προγραμματισμένη της συναυλία

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

  • Goldman: Κρατά μικρό καλάθι για την Ελλάδα Σκεπτικισμό και επιφυλακτικότητα εκφράζει για τα ελληνικά ομόλογα και την ελληνική οικονομία έκθεση της Goldman Sachs, καθώς ξεκινά ο νέος γύρος παζαριών για νέα μέτρα μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας.
  • Από το Levy Economics Institute του Bard College της Νέας Υόρκης Διεθνές συνέδριο για την κρίση στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη Στις 8 & 9 Νοεμβρίου, στην Αθήνα «Σήμερα οι κοινωνίες αντιμετωπίζουν τη λαιμαργία των χορτάτων...» (φωτ. Ass Press) Διήμερο διεθνές συνέδριο με θέμα την κρίση στην Ευρωζώνη και την Ελλάδα στον απόηχο της παγκόσμιας χρηματοοικονομικής κρίσης του 2008 με τη συμμετοχή διακεκριμένων οικονομολόγων διοργανώνει στην Αθήνα, στις 8 & 9 Νοεμβρίου, το Levy Economics Institute του Bard College της Νέας Υόρκης.
  • Πονά η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ Άλλο ένα καρφί στην αδύναμη αγορά εργασίας στις ΗΠΑ ήταν τα στοιχεία της απασχόλησης για το μήνα Σεπτέμβριο που δημοσιεύτηκαν την Τρίτη εξαιτίας του «λουκέτου» που είχε μπει στο δημόσιο εξαιτίας της κόντρας για το δημοσιονομικό «γκρεμό».
  • Πρόοδο καταγράφει η έκθεση της Task Force ..

Επίθεση των ΜΑΤ σε κινητοποίηση εργαζομένων σε εργοστάσια στη Χαλκίδα

Την επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση και πορεία ανέργων και εργαζομένων της Χαλκίδας προς το κτίριο της Περιφέρειας καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

EE: Πιέζουν για νέα μέτρα στην Ελλάδα

Πηγές της Ε.Ε επιμένουν στην ανάγκη για συγκεκριμένα και στοχευμένα μέτρα στην Ελλάδα ώστε να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό των 2 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό του 2014, ενόψει της διήμερης Συνόδου Κορυφής των «28» που ξεκινά την Πέμπτη.

Ερντογάν: Θα γκρέμιζα και τέμενος για να φτιαχτεί δρόμος

Αντιδρώντας στις διαμαρτυρίες και τις επικρίσεις αναφορικά με τις κοπές δέντρων για το χτίσιμο της τρίτης γέφυρας πάνω από το Βόσπορο στην Κωνσταντινούπολη, ο τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η κυβέρνησή του εργαζεται για το σύνολο και όχι για λίγους, τονίζοντας ότι θα γκρέμιζε ακόμα και τέμενος, εάν εμπόδιζε την κατασκευή δρόμου.

Μητέρα Μπεν: Πήραν και τον γιο μου τσιγγάνοι, όπως τη Μαρία

Ρομά πιστεύει ότι βρίσκονται πίσω από την εξαφάνιση του γιου της η μητέρα του Μπεν Νίνταμ, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της μικρής «Μαρίας» που εντοπίστηκε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα.

Έρχεται νέο «μαχαίρι» σε συντάξεις ΔΕΚΟ, τραπεζών και ΤΕΒΕ.........

Μεγάλες οι περικοπές σε συνταξιούχους ΟΤΕ και ΔΕΗ που υπάγονται στο ΙΚΑ
Νέες περικοπές στις συντάξεις χιλιάδων ασφαλισμένων στα λεγόμενα «ευγενή» Ταμεία των ΔΕΚΟ, των τραπεζών και του πρώην ΤΕΒΕ, σχεδιάζει η κυβέρνηση με στόχο να κλείσει μέρος του δημοσιονομικού κενού για το 2014.

Ρωσία: Επίθεση αυτοκτονίας η έκρηξη στο λεωφορείο-- Ύποπτη μια γυναίκα με σχέσεις με ισλαμιστή φονταμενταλιστή [ ΒΙΝΤΕΟ ]

Γυναίκα - βομβιστή αυτοκτονίας υποπτεύονται οι ρωσικές αρχές σαν υπεύθυνη για την έκρηξη σε λεωφορείο στο Βόλγκογκραντ τη Δευτέρα, η οποία κόστισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Interfax.
Σύμφωνα με πηγή των τοπικών αρχών ασφαλείας, ταυτότητα η οποία ανήκει στη συγκεκριμένη γυναίκα βρέθηκε κοντά στον τόπο της βομβιστικής επίθεσης.

Μπάκινχαμ: What to Expect From Prince George's Christening -Αύριο τα βαφτίσια του βασιλικού μωρού

Η Βάπτιση του Πρίγκιπα Γεωργίου, θα γίνη ακριβώς τρεις μήνες μετά τη γέννησή του, θα λάβει χώρα την Τετάρτη στο Βασιλικό Παρεκκλήσι στο Παλάτι του Αγίου Ιακώβου στο Λονδίνο. H Dipti Kapadia εξηγεί για την μεγαλοπρέπεια και την τελετή πίσω από την εκδήλωση.

WSJDigitalNetwork-Video-News:High Sea Rescue Caught on Video

Good Samaritans on the Seattle fishing vessel the Aleutian Beauty, responding to a Coast Guard alert rescued five uninjured fishermen from a life raft in the Bering Sea on Oct. 20. U.S. Coast Guard video by Air Station Kodiak.

Εισβολή γιγαντιαίας ασιατικής γαρίδας στον Κόλπο του Μεξικού

Το μέγεθός της παραπέμπει περισσότερο σε αστακό, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για γιγαντιαία γαρίδα ασιατικής καταγωγής που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή της στον Κόλπο του Μεξικού προκαλώντας προβληματισμό στις αρχές, τους αλιείς και τους επιστήμονες, οι οποίοι εκφράζουν φόβους για διατάραξη του πολύπαθου οικοσυστήματος.

Η μαζικότερη «σφαγή» ελεφάντων της τελευταίας 25ετίας στην Αφρική

Στις αρχές Ιουλίου, λαθροκυνηγοί πιστεύεται ότι δηλητηρίασαν πηγές, από τις οποίες πίνουν νερό τα άγρια ζώα του εθνικού πάρκου Χουάνγκε, στη Ζιμπάμπουε.

Οι Ρουμάνοι πανηγυρίζουν, ο Μπόλονι προειδοποιεί...«Δράκουλες» με τα φεγγάρια τους! (vds+pics)

Η Ελλάδα ήθελε για αντίπαλο τη Ρουμανία στα μπαράζ του Mundial και το ίδιο ευχόντουσαν και οι Ρουμάνοι, με κάποιους να είναι υπέρμετρα αισιόδοξοι και τον Λάζλο Μπόλονι να προσπαθεί να τους προσγειώσει.

Ο παλαίμαχος αμυντικός Γκίκα Ποπέσκου δήλωσε σχετικά: «Η Ελλάδα είναι η ομάδα που όλοι θέλαμε. Αν θέλουμε να περάσουμε στο Μουντιάλ, πρέπει να τους αποκλείσουμε.

Στους 26 βαθμούς το θερμόμετρο Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σήμερα- Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε σήμερα Τρίτη. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Επικοινωνία Ομπάμα - Ολάντ για τις παρακολουθήσεις Γάλλων πολιτών--Κέρι: Θα εξετάσουμε από κοινού με το Παρίσι το ζήτημα των παρακολουθήσεων

Σχετικά με τις αποκαλύψεις ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν Γάλλους πολίτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, είχε τη Δευτέρα τηλεφωνική συνομιλία με τον Γάλλο ομόλογό του, Φρανσουά Ολάντ, σχετικά με τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν ότι γίνονταν παρακολουθήσεις Γάλλων πολιτών από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.

Άδωνις: «Απόλυση για όποιον δεν μου επιτρέψει να ασκήσω τα καθήκοντά μου»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε εκτενώς και στο θέμα των γενοσήμων, επισημαίνοντας ότι είναι θετικό πως ήδη τα νοσοκομεία χορηγούν στους ασθενείς φάρμακα που σε ποσοστό 70% είναι γενόσημα
Πρόσωπο με πρόσωπο βρέθηκε τα μεσάνυχτα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με φορείς του τομέα της υγείας, αλλά και απλούς πολίτες.

Διάλεξη για τη χρεοκοπία από το Γιώργο με είσοδο 400 δολάρια-Είχε προσκληθεί από το Πανεπιστήμιο Στίβενσον στη Βαλτιμόρη

Συνεχίζει το μαραθώνιο των διαλέξεων ο πρώην πρωθυπουργός με αμοιβή 40.000 δολάρια για κάθε του ομιλία
Στην αρχή της περασμένης βδομάδας κόντεψε να τρελάνει τους δημοσιογράφους του Bloomberg λέγοντας στον «αέρα» του αμερικανικού δημοσιογραφικού δικτύου ότι η καλύτερη λύση στο δημοσιονομικό χάος που έχει δημιουργηθεί είναι να δοθεί φωνή στους Αμερικάνους πολίτες προτείνοντας μάλιστα δημοψήφισμα! 

Συνάντηση στη Ρώμη με τον Ιταλό πρωθυπουργό Σαμαράς: Η ελληνική οικονομία κάνει επανεκκίνηση

Ο Λέτα αναγνώρισε τα θετικά αποτελέσματα που πέτυχε η ελληνική κυβέρνηση - Κοινό μέτωπο Ελλάδας, Ιταλίας, Μάλτας κατά της λαθρομετανάστευσης - Ψηλά στην ατζέντα και το θέμα της ανεργίας

Barbara Palvin: Μόνο με τα εσώρουχα--[ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ]

Η Palvin, με τα χαρακτηριστικά γαλάζια μάτια, γεννήθηκε πριν από 20 χρόνια στη Βουδαπέστη και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ στην ηλικία των 13 χρόνων
Τα νέα σούπερ σέξι εσώρουχα του χειμώνα της Victoria’s Secret φόρεσε ένας από τους πιο σέξι αγγέλους της εταιρείας, η Barbara Palvin, και πόζαρε μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Superleague ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος (0-1, Τελικό)

Στους "Ζωσιμάδες" ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο. Δέκα πόντους έχει η ομάδα της Ηπείρου, έξι έχει η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Καλογερόπουλος από την Αθήνα, με βοηθούς τους Καρατζίκα, επίσης από την Αθήνα και τον Παστρωμά από την Δυτική Αττική.