Νέο project στη Μύκονο για την ομάδα του Nice ‘n’ Easy

Τα πρώτα μηνύματα από την κοσμική κυρία των Κυκλάδων για το 2016 καταφθάνουν λίγους μήνες νωρίτερα από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Το νησί που πέρυσι χαρακτηρίστηκε από τα αμέτρητα και top ως επί το πλείστον openings, συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά τη νέα σεζόν.
Γράφει η Νάντια Μασσαχού
Το πρώτο deal ακούμε ότι έχει δρομολογηθεί, με τις πρώτες υπογραφές να «πέφτουν» και να προέρχονται από την ομάδα του Nice ‘n’ Easy, που πέρυσι μετακόμισε από το Καλό Λιβάδι στη Μικρή Βενετία και πήγε  εξαίσια.

Οι «αιωρούμενοι» ουρανοξύστες του Ντουμπάι Φωτογραφίες μέσα από το πέπλο της ομίχλης

Σαν να αιωρούνται μοιάζουν οι κορυφές από τους ουρανοξύστες του Ντουμπάι στις φωτογραφίες του Sebastian Tontsch, ο οποίος ανέβηκε στον 90ο όροφο ενός από τους ουρανοξύστες αυτούς για να αποτυπώσει στο φακό του την εντυπωσιακή θέα.
Ο 27χρονος φωτογράφισε τα γειτονικά κτήρια από τόσο μεγάλο ύψος που σε συνδυασμό με την ομίχλη που τα περιβάλλει μοιάζουν να πετούν.
Ο Tontsch, Γερμανός που ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, φωτογραφίζει μαζί με τα

Reeza, νέο εστιατόριο για το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos

Με ένα νέο, πλήρως ανανεωμένο εστιατόριο υποδέχεται τη φετινή σεζόν το boutique ξενοδοχείο Rocabella Mykonos, μέλος των Rocabella Hotels, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Το όνομά του, Reeza.
Γράφει η Νάντια Μασσαχού
Το ρίζωμα, το σύμπλεγμα δηλαδή των ριζών, ως έννοια παραπέμπει σε εικόνες, εμπειρίες, μνήμες και συναισθήματα, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη συνολική φιλοσοφία του εστιατορίου, αλλά και της μαγειρικής του ταλαντούχου chef Γκίκα Ξενάκη

Ο πελαργός που επιστρέφει στο ταίρι του που δεν μπορεί να πετάξει! (Φωτό+Βίντεο)

Ο λόγος για τον Klepetan και την Malena, ένα ζευγάρι πελαργών που έχουν εγκατασταθεί σε μια κροατική πόλη και πιο συγκεκριμένα στη στέγη ενός σπιτιού που τους φιλοξενεί τα τελευταία 15 χρόνια. Ο Klepetan κάθε χειμώνα μεταναστεύει στη Νότια Αφρική μαζί με τα υπόλοιπα πουλιά του είδους του. Δυστυχώς, όμως, η αγαπημένη του Malena δεν μπορεί να τον ακολουθήσει αφού πριν από πολλά χρόνια τραυματίστηκε από έναν κυνηγό και έκτοτε δεν μπορεί να πετάξει.

Είστε έτοιμοι για μία βουτιά στην «πισίνα του θανάτου» στους καταρράκτες της Βικτώριας;

Σας αρέσει να ζείτε στα όρια; Τότε αυτός ο καταρράκτης είναι ό,τι πρέπει για εσάς!

Μετά τον επικίνδυνο βράχο στην άκρη του βουνού Pedra da Gavea, στον οποίο ανεβαίνουν πολλοί τολμηροί για να βγάλουν φωτογραφία, άλλο ένα στοιχείο της φύσης έρχεται να μας κόψει την ανάσα.

Γιατί στην Γαλλία "έβαψαν" πράσινα τα ποτάμια τους;

Τα ποτάμια και τα κανάλια που διασχίζουν δώδεκα γαλλικά διαμερίσματα βάφτηκαν πράσινα, στο πλαίσιο μιας ιδιότυπης διαμαρτυρίας περιβαλλοντολόγων.

Οι Γάλλοι οικολόγοι πήραν την ιδέα από τους εορτασμούς για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Σικάγο, όταν ο ποταμός της πόλης βάφτηκε πράσινος.

Η Σαουδική Αραβία θα έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τα πετρέλαια μέχρι το 2020. «Έχουμε μεγάλο εθισμό στο πετρέλαιο»

Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την Δευτέρα την δραματική αναμόρφωση της οικονομίας της χώρας, στοχεύοντας την απελευθέρωση από την εξάρτηση στα πετρέλαια, αναφέρει η ιστοσελίδα Slate. Ο πρίγκιπας Σαλμάν δήλωσε ότι η χώρα θα έχει μπορέσει να ανεξαρτητοποιηθεί από τον αργό μέχρι το 2020.

Σκίτσο με πιθηκόμορφη μορφή του Ερντογάν στο πρωτοσέλιδο της ολλανδικής De Τelegraaf

Μετά τη σύλληψη της Ολλανδής δημοσιογράφου, Ebru Umar, στην Τουρκία το Σαββατοκύριακο, με την κατηγορία ότι εξύβρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η ολλανδική εφημερίδα «De Τelegraaf» τοποθέτησε στο πρωτοσέλιδό της σκίτσο που δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο να μοιάζει με πίθηκο και να συνθλίβει την δημοσιογράφο σε ένα χαρτί που γράφει επάνω «Ευρώπη».

Big Money in Politics: The Clinton Defense Won’t Cut It

Hillary Clinton’s heated defense of the money she has raised from Wall Street and other interests won’t cut it. Her protests contradict the basic case that virtually all Democrats and reformers have made for getting big money out of politics. It is vital that voters not be misled by them.
Normally, liberal politicians defend setting up Super PACs, and collecting large sums from big donors because while they pledge to curb the influence of the rich and corporations in

HUFFPOLLSTER: Donald Trump Set To Dominate Northeastern Primaries

Polling shows Donald Trump leading Tuesday’s primary states by large margins. Sen. Bernie Sanders continues to face challenging odds. And male and female millennials have different ideas on which candidate would be best for women. This is HuffPollster for Tuesday, April 26, 2016.
TUESDAY’S PRIMARIES LOOK GOOD FOR TRUMP - Connecticut, Delaware, Maryland, Pennsylvania and Rhode Island, which vote Tuesday, should put Donald Trump a step closer to the nomination.

Οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες εξαπλώνονται

Η ιρλανδική Volt Motorcycles απευθύνεται σε νέους αναβάτες παθιασμένους με τα gadgets.

Μια ιρλανδική εταιρεία ηλεκτρικών μοτοσικλετών, που θα μπει στην αγορά στο τέλος της χρονιάς με πέντε μοντέλα διαφορετικών κατηγοριών και, σύμφωνα με τον ιδρυτή της, απευθύνεται σε νέους αναβάτες, παθιασμένους με τα ηλεκτρονικά και τα gadgets.

The Vehicle Of The Future Isn’t An Electric Car

We all want to imagine that the vehicle of the future is a solar-powered flying car or — why not? — a teleportation pad that beams us up to the mothership. But there’s a more pragmatic alternative already on the market today that clues us into what’s coming next for transportation.
It’s not quite a bike and definitely not a moped. It’s called the URB-E, and its website calls it a “folding electric scooter,” which also doesn’t totally fit.

Αναρτήθηκαν στο Ίντερνετ τα μηχανογραφικά για τις Πανελλαδικές

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας τα μηχανογραφικά για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα.

Κατρούγκαλος: Με το φορολογικό όποιος έχει κάτω από 20.000 ευρώ εισόδημα κερδίζει

Η ασφαλιστική μεταρρύθμιση η οποία επιχειρείται, είναι πρωτοφανής για την έκτασή της στην Ελλάδα και για τον χαρακτήρα της ανέφερε μιλώντας για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο, κατά τη σημερινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Bloomberg: Το δίλλημα Τσίπρα - Αποδοχή μέτρων ή προσφυγή στις κάλπες

Μεταξύ της αποδοχής του «έξτρα πακέτου» μέτρων, της προσφυγής σε εκλογές και ενός δημοψηφίσματος βρίσκεται ο πρωθυπουργός σύμφωνα με το Bloomberg. Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά του κάθ' ενός σεναρίου.
Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους ότι θα δεν θα δεχθεί ούτε ένα σεντ επιπλέον λιτότητας από αυτήν που απαιτείται από το πρόγραμμα διάσωσης της χώρας.

Το Big Ben θα σταματήσει να χτυπάει

Το πιο διάσημο ρολόι του κόσμου θα σταματήσει να χτυπάει καθώς έχει εγκριθεί σχέδιο εργασιών στον πύργο που το φιλοξενεί αξίας 29 εκατ. λιρών σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky news.
Οι αρχές του κοινοβουλίου είπαν ότι το διάσημο ρολόι θα σταματήσει για αρκετούς μήνες για τις εργασίες ανακατασκευής.

«Ξεμπλοκάρισμα» λογαριασμών ζητάει το Mega από την Alpha Bank για να πληρώσει μισθούς και δώρο Πάσχα

Περίπου 800.000 ευρώ ζητά να ξεμπλοκάρουν από τους δεσμευμένους λογαριασμούς της η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ με επιστολή της στην Alpha Bank που απέστειλε εχθές Δευτέρα 25 Απριλίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του enimerosi24.gr .
Το MEGA στην επιστολή του προς την τράπεζα που αποκαλύπτει σήμερα το Enimerosi24, ζητά να αποδεσμευτεί το παραπάνω ποσό, προκειμένου όπως

Βυθίζεται στο λιμάνι του Πειραιά το «Παναγία Τήνου» (Video)

Επικίνδυνη κλίση έχει πάρει από τη δεξιά πλευρά το «Παναγία Τήνου». Το 40 και πλέον ετών πλοίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στην προβλήτα Ε4 δίπλα στα Κρητικά καράβια.
Το πλοίο παρουσιάζει μεγάλη εισροή υδάτων, και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον χώρο του λιμένα δύο ρυμουλκά ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απάντλησης υδάτων.

Πώς να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας από καφεΐνη, ζάχαρη και άσπρο αλεύρι σε 7 μέρες

Άρθρο του Mark Hyman, M.D
Η καφεΐνη, η ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι είναι ουσίες που παρεμβαίνουν στη λειτουργία του εγκεφάλου αλλά και τον μεταβολισμό. Τα άτομα που προσλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες από αυτές τις ουσίες, έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα και θα πρέπει να περιορίσουν την πρόσληψη και να ακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα αποτοξίνωσης του οργανισμού.

14 ιδέες για απίθανα διαφορετικά πασχαλινά αυγά

Βρήκαμε στο διαδίκτυο κάποιες απίθανες ιδέες για φτιάξετε διαφορετικά πασχαλινά αυγά και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω. Οι περισσότερες κατασκευές είναι εξαιρετικά απλές.

«Sailing Yacht A» Αυτό είναι το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό στον κόσμο

-Με 8 καταστρώματα και υποβρύχιο δωμάτιο παρατήρησης (φωτο)
Οταν το χρήμα δεν αποτελεί πρόβλημα, τότε ο καθένας μπορεί να ικανοποιήσει και την πιο τρελή επιθυμία του. Τι ήθελε ο Αντρέι Ιγκόρεβιτς Μελνιτσένκο; Το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό σκάφος στον κόσμο.
Ο Ρώσος εκατομμυριούχος το απέκτησε, έχοντας πλέον στην κατοχή του ένα απίστευτης χλιδής και μεγέθους ιστιοπλοϊκό σκάφος, η θέα του οποίου κόβει την ανάσα. Ενα «παιχνίδι» το
>οποίο του κόστισε 260 εκατομμύρια λίρες.