Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και χιόνια στα ορεινά την Τετάρτη

Θα συνεχιστούν και μετά τα μεσάνυχτα οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται στην Αττική, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Παράλληλα, ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη στην Πιερία, στην Ημαθία και στα παράκτια κυρίως τμήματα της Ανατολικής Θεσσαλίας.

«Σκούπα» και αναδιοργάνωση στην ΕΡΤ – Φεύγουν 400 εργαζόμενοι

Σε τελική φάση αναδιάρθρωσης σε στελεχιακό, οργανωτικό και προγραμματικό επίπεδο εισέρχεται η ΕΡΤ, που σχεδιάζει να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές σκούπα στο κανάλι.

Δραστικές αλλαγές στην ΕΡΤ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ζυμώσεις για να γίνουν δραστικές αλλαγές τάχιστα και πιθανότατα πριν από την εκπνοή του έτους.

Ανοιχτή επιστολή Συνομοσπονδίας ΑμεΑ σε Μητσοτάκη για το κοινωνικό μέρισμα

Την αγανάκτηση χιλιάδων ατόμων έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της κυβέρνησης για την παροχή κοινωνικού μερίσματος στις οικογένειες που έχουν μέλος άτομο με αναπηρία μέχρι 24 ετών.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, με ανοιχτή επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό ζητάει την προσωπική του παρέμβαση καθώς όπως αναφέρει, οι κρούσεις προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας για τη διεύρυνση του αριθμού των δικαιούχων ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους έχουν μείνει αναπάντητες.

Γέρνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα (Photos)

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος φωταγώγησε το βράδυ της Τρίτης ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα... πήρε κλίση.

Ειδικότερα, το δέντρο ύψους 17 μέτρων, με τα χιλιάδες λαμπιόνια, έχει πάρει κλίση και γέρνει ελαφρώς. Προς ποια πλευρά; Μάλλον όπως το δει κανείς...

Δείτε επίσης: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα (Photos)

Νύχτα πήρε το πτυχίο του και ο Πρετεντέρης;

Με τόση αριστεία το τερμάτισαν εκεί στην Νέα Δημοκρατία και στον ευρύτερο χώρο των χειροκροτούντων…

Μετά τον απτυχίωτο Διαματάρη, τα συνεχή λάθη του Μιλιτάδη Βαρβιτσιώτη, για να μην πούμε και για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, σειρά έχει ο εκ ΠΑΣΟΚ ορμώμενος και μετά της δεξιάς συναγελαζόμενος, Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης.

Πώς κατόρθωσε σε ένα tweet να κάνει δύο λάθη μαζί και να δώσει λάθος περιεχόμενο μόνον η αριστεία της ευρύτερης δεξιάς πετυχαίνει….

Προανακριτική: Και λογαριασμό του Αβραμόπουλου στην Ελβετία αποκάλυψε ο Αγγελής

Τον «τροφοδότη» λογαριασμό στην Ελβετία που συνδέεται με αυτόν που διατηρούσε στενός συγγενής του τέως Επιτρόπου στις ΗΠΑ έφερε στο «φως» ο Γιάννης Αγγελής κατά τη σημερινή του κατάθεση στην Προανακριτική Επιτροπή.

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου για το πολυσυζητημένο «ταξίδι της Βιέννης» πως η Ελ. Τουλουπάκη ήταν ενήμερη για τον εν λόγω λογαριασμό που συνδέεται με τον Δ. Αβραμόπουλο και για αυτό ζήτησε από τον έτερο εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, κ. Ντζούρα, να κάνει σχετική ερώτηση στους Αμερικανούς.

Έρχονται στην Ελλάδα τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών»

Στην Ελλάδα αναμένονται τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών», καθώς η Poundland φιλοδοξεί να έρθει στη γειτονιά μας, μέσω της θυγατρικής εταιρείας Pepco.
Να επεκταθεί στην Ελλάδα φιλοδοξεί η Poundland, η βρετανική αλυσίδα εκπτωτικών προϊόντων, γνωστή και ως «Σούπερ Μάρκετ των Φτωχών».
Η Poundland, σύμφωνα με τους Financial Times, επιδιώκει να εξαπλωθεί και στη δική μας «γειτονιά», μέσω της θυγατρικής εταιρείας Pepco.

Προς νέο τριμερή άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Σερβίας

Σε συμφωνία για δρομολόγηση της σύστασης ενός νέου τριμερούς σχήματος Ελλάδας- Κύπρου-Σερβίας, στο πλαίσιο του οποίου θα μπορούσε να υπάρξει μια πρώτη συνάντηση στις αρχές του 2020, κατέληξαν ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας και ο Σέρβος ομόλογός του Ίβιτσα Ντάτσις.
Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών τονίστηκαν οι διαχρονικά άριστες και στενές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και των δύο λαών καθώς και ότι το σημερινό, τρίτο ΑΣΣ θα αποτελέσει σημαντικό βήμα στην ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας- Σερβίας, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν επιθυμία για επέκταση της υφιστάμενης συνεργασίας τους σε πολλούς τομείς, όπως η οικονομία, οι μεταφορές, η ενέργεια, ο τουρισμός, ο πολιτισμός και η εκπαίδευση.

Liberal και Φιλελεύθερος «καρφώνουν» Κυρανάκη και Βρούτση: Είναι ρηχοί, μας κάνουν πλάκα

Ειδικότερα για τον βουλευτή του νοτίου τομέα Αθηνών Κωνσταντίνο Κυρανάκη, το site liberal αναφέρει τα εξής:
«Όσο δυσάρεστο και να δείχνει (και ίσως και να είναι) παραμένει γεγονός: οι πολίτες που έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία την άνετη αυτοδυναμία, το brand Κυριάκος Μητσοτάκης αγόρασαν.
Οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι, όπως δηλώνουν οι ίδιοι υπερηφάνως, θα ψήφιζαν το κόμμα ακόμα κι αν είχε πρόεδρο μια καρέκλα.
Δηλαδή ακόμα και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης να μην ήταν στα ψηφοδέλτια ο οποίος μπερδεύει

Ερντογάν: Η πολεμική θαλαμηγός του «Σουλτάνου» (photo)

Μετά το «Λευκό Παλάτι» και το «ιπτάμενο παλάτι» έρχεται και το «πλωτό παλάτι» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Τουρκία.
Σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ουκτού Τζακιροζέρ, που μεταδίδει το sigmalive.com, ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας μετατρέπεται σε πολυτελή θαλαμηγό για... τα μάτια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος ζητεί από την τουρκική εθνοσυνέλευση να πραγματοποιηθεί έρευνα για τα υπέρογκα έξοδα του «Λευκού Παλατιού», μεταξύ των οποίων, περιλαμβάνεται πλέον και η θαλαμηγός.

Καμμένος: Προετοιμάζαμε τη χώρα για πόλεμο (Video)

Για την τουρκική προκλητικότητα και την προετοιμασία της χώρας για όλα τα ενδεχόμενα μίλησε ο Πάνος Καμμένος σε επιστημονική ημερίδα του ΙΓΜΕΑ, αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.
«Κάνοντας γεωπολιτικές στροφές. Στροφή πρώτη, η δημιουργία της ευρω-μεσογειακής ένωσης, οι ισχυρές συμμαχίες με το Ισραήλ, την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιορδανία και τον Λίβανο σε συνδυασμό με την Κύπρο».
Ακόμα, ο κ. Καμμένος τόνισε πως η χώρα ενίσχυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κύπρου ενώ προχώρησε σε στρατιωτικές συμφωνίες με τις παραπάνω χώρες, καθώς και σε ενεργειακές συμφωνίες.

«Καμπανάκι» από Γερμανία σε Τουρκία-Λιβύη: Σεβαστείτε τα κυριαρχικά δικαιώματα όλων των κρατών - μελών της ΕΕ

Τη θέση αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα και την Κύπρο, «συμμερίζεται ρητά» το Βερολίνο, τόνισε πριν από λίγο η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία 'Ανταμπαρ και κάλεσε την Τουρκία και την Λιβύη «να σεβαστούν την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα όλων των κρατών - μελών της ΕΕ και να ακολουθούν την οριοθέτηση θαλασσίων περιοχών σύμφωνα με το ισχύον διεθνές δίκαιο».

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Live: «Κοκκινίζει» το Σύνταγμα! (pics & vids)

Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας έρχονται αντιμέτωποι το βράδυ της Τετάρτης (11/12, 22:00) με μοναδικό τους σκοπό την νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για την φάση των «32» του Europa League, πράγμα που ισοδυναμεί με την συνέχεια της ευρωπαϊκής τους πορείας.
«Στις 16:00 κοκκινίζουμε όλη την Αθήνα»
Παρόλα αυτά, οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων έχουν δώσει ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος (16:00) θέλοντας να κάνει ομαδική πορεία προς τον Πειραιά και φυσικά το γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης», με μερικούς φίλους της σερβικής ομάδας να είναι ήδη παρόντες στην κεντρική πλατεία της Αθήνας.