Oι Ζοοlander και Πενέλοπε Κρουζ στην πιο αστεία Vogue της χρονιάς (Φωτό+Βίντεο)

Πέρσι στο Παρίσι έκανε την επίθεση του στην πασαρέλα του Valentino με τον φίλο και εχθρό του Hansel το πλευρό του. Φέτος, ο Zoolander ετοιμάζει με μαεστρία την επιστροφή του στις σκοτεινές αίθουσες και η συμμαχία του με την Πενέλοπε Κρουζ χαιρετήθηκε ποικιλοτρόπως.
Μια από αυτούς που την εκτίμησαν είναι προφανώς και η Άννα Γουίντουρ της αμερικανικής Vogue που τους φιλοξενεί στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού που διευθύνει με αυστηρότητα, εάν όχι σαν σκυλί μαύρο όπως λένε οι interns μετά τη θητεία τους δίπλα της.

Πώς μια δημοσίευση του Bieber άλλαξε τη ζωή μιας 17χρονης

Η 17χρονη Cindy Kimberly εργαζόταν στην Ισπανία βγάζοντας κάτι λιγότερο από 4 ευρώ την ώρα ως μπέιμπι σίτερ και μέσα σε λίγο διάστημα είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά. Πρόκειται για το κορίτσι του οποίου η φωτογραφία κίνησε την περιέργεια του Justin Bieber και κέρδισε το θαυμασμό του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε τη φωτογραφία της κοπέλας στο προφίλ του γράφοντας «Ω Θεέ μου, ποια είναι αυτή!»

Ο δισεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της διάσημης τραγουδίστριας - ΦΩΤΟ

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.
Ο λόγος για την Μαράια Κάρεϊ και τον δισεκατομμυριούχο Τζέιμς Πάκερ οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν στην Νέα Υόρκη!

Καυτά φιλιά για Ντι Κάπριο και Ριάνα στο Παρίσι ...Showbiz.dailymail.

Με μηνύσεις απειλεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο όσους τολμήσουν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του να φιλιέται με τη Ριάνα, κατά την πρόσφατη συνάντηση των δύο πρώην εραστών σε κλαμπ του Παρισιού.
Ενώ ο ηθοποιός βρισκόταν στην γαλλική πρωτεύουσα για την προώθηση της νέας του ταινίας "The Reverant", συνάντησε σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης την τραγουδίστρια, με την οποία διατηρούσε σχέση, πριν από λίγο καιρό.

Φρίκη στην Κοζάνη: Έκλαιγε στη Νικολούλη, ενώ είχε σκοτώσει το γιο της BINTEO

Συγκλονιστική εξέλιξη στη δολοφονία του Κωστή Πολύζου μετά από 5 χρόνια. Συνελήφθη η μάνα και ο πατριός του. Το πτώμα βρέθηκε μισοφαγωμένο από σκυλιά. Τα κροκοδείλια δάκρυα της μάνας που δήθεν έψαχνε το παιδί της στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" (Vid)
Adtech Ad
Δραματικό τέλος στην υπόθεση της σύγχρονης "Μήδειας" από τη Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν εκτέλεσης εντάλματος της ανακρίτριας της Κοζάνης,

Ζαλγκίρις vs Ολυμπιακός απευθείας από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤHD στις 19:45

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ στο Κάουνας (19:45, ΕΡΤ2-ΕΡΤHD-WEBTV) την ουραγό του 6ου ομίλου και χωρίς νίκη στις πρώτες 3 αγωνιστικές, Ζαγκίρις.
Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την 1η ήττα τους στο Top-16 από την Μπάμπεργκ, δεύτερη εντός έδρας και 3η συνολικά στη διοργάνωση φέτος.

ΝΕΑ Πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και χιόνια (vid)

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά και νότια. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και βαθμιαία τοπικά σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά νωρίς το πρωί και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δεν έχει τελειωμό η τραγωδία στο Αιγαίο: 15 νεκροί σε δύο ναυάγια - Μεταξύ τους έξι παιδιά

Δύο νέα ναυάγια σκαφών που μετέφεραν πρόσφυγες και μετανάστες σημειώθηκαν στο Αιγαίο.
Συγκεκριμένα έξι παιδιά και μία γυναίκα ανασύρθηκαν νεκροί, όταν το ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν περίπου 48 άτομα, προσέκρουσε τα μεσάνυχτα στα βράχια στα ανατολικά των ακτών του Φαρμοκονησίου και βυθίστηκε.

Τετ α τετ Τσίπρα-Ντράγκι στο Νταβός...Ο διεθνής Τύπος για την παρουσία του Τσίπρα στο Νταβός

Με τον κεντρικό τραπεζίτη Μάριο Ντράγκι θα έχει σήμερα επαφές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ που διεξάγεται στο Νταβός της Ελβετίας με προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα στο Νταβός:

Ελάφρυνση χρέους με σκληρά ανταλλάγματα...Για τη διευθέτηση του χρέους συζήτησαν Αλέξης Τσίπρας-Τζακ Λιου

Mήνυμα στην Ευρώπη, αλλά κυρίως στην Ελλάδα, έστειλε η Κριστίν Λαγκάρντ αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το Ταμείο θα είναι κυρίαρχο από εδώ και στο εξής στο ελληνικό πρόγραμμα.


«Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την Ελλάδα στην εφαρμογή του προγράμματος, την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού αλλά και στη σημαντική ανακούφιση του χρέους», είπε η κ. Λαγκάρντ.