Χρυσός ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους (video)

Εντυπωσιακός ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκέντρωσε 16 βαθμούς και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους.
Ο Έλληνας πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης, στέφθηκε και Ολυμπιονίκης με 16,000 βαθμούς στον τελικό του οργάνου και με μια άσκηση που είχε συντελεστή δυσκολίας 6,80 και βαθμολογήθηκε με 9,200 στην εκτέλεση!
Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική γυμναστική μετά από 12 χρόνια,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 55 ΕΤΩΝ: ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Χωρίς σύνταξη (μετά την αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης) και εκτός αγοράς εργασίας μένουν οι εργαζόμενοι ηλικίας άνω των 55 ετών, με αποτέλεσμα οι άνεργοι να είναι πλέον περισσότεροι απ' όσους απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα και ασφαλίζονται στο ΙΚΑ!

Την κρίση της απασχόλησης των 55άρηδων αποκαλύπτουν τα συγκριτικά στοιχεία του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ της περιόδου 2011 - 2015.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Με την Μαρέβα μου στην παραλία»

Στα Χανιά βρίσκεται αυτόν τον καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την οικογένεια του.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που είναι λάτρης των social media δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει με την γυναίκα του Μαρέβα με μαγιό στην παραλία και φαίνονται ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΧΑΛΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ βρίσκονται κοντά στο να αρχίσουν μια κοινή στρατιωτική δράση κατά των μαχητών στο Χαλέπι, στη βόρεια Συρία, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.

"Βρισκόμαστε τώρα σε μια πολύ δραστήρια φάση των διαπραγματεύσεων με τους Αμερικανούς συναδέλφους μας", σημείωσε ο Σόιγκου, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Τα εκατομμύρια του Αλαφούζου στον Μητσοτάκη - Μια βρώμικη ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί ο ΣΚΑΪ του Αλαφούζου στηρίζει με πάθος τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Για ποιον λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ είναι στενοχωρημένος από τον άγριο πόλεμο των δύο καλών του φίλων, Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου; Για ποιον λόγο το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη εκδίδει πρωτοφανείς ανακοινώσεις υπέρ του Γιάννη Αλαφούζου καθιστώντας απολύτως δηλωτική τη σχέση διαπλοκής.
Εντάξει καταλαβαίνουμε: Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο, τους ενώνει ο κοινός αγώνας κατά της κυβέρνησης Τσίπρα. Εντάξει καταλαβαίνουμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται μήπως και ο φίλος του δεν πάρει τηλεοπτική άδεια και χαθεί ένα από τα ισχυρότερα προπαγανδιστικά εργαλεία της ΝΔ,

Ο Μητσοτάκης συμμάχησε με τους υβριστές του Καραμανλή - Βράζει η βάση της ΝΔ

Ενώ στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας εντείνονται οι αντιδράσεις, ο Κυρ. Μητσοτάκης παραμένει… συνεπής (και σταθερός) στην «ομερτά» σχετικά με την υπόθεση του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου. Αποφεύγει συνειδητά (βάσει σχεδίου;) να τοποθετηθεί δημόσια και με σαφήνεια σε ένα μείζονος σημασίας για την παράταξη ζήτημα, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι προσφέρει κάλυψη σε ένα πρόσωπο το οποίο κατηγορείται για πράξεις που απέβησαν σε βάρος της χώρας.

Μετά την κλοπή νέα απίστευτη ΠΡΟΚΛΗΣΗ του ΣΚΑΪ - Σε πανικό τα τσιράκια του Μητσοτάκη

Δεν φτάνει που έκλεψαν τα πλάνα της ΕΡΤ, στον ΣΚΑΪ ζητάνε και τα ρέστα (Διαβάστε ΕΔΩ). Ο τηλεοπτικός σταθμός που λειτουργεί σε καθεστώς ανομίας, ο τηλεοπτικός σταθμός του οποίου ο ιδιοκτήτης βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρας εξαιτίας της δέσμευσης της περιουσίας του για φοροδιαφυγή, ο τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος χρησιμοποιεί τηλεοπτική συχνότητα, περιουσία δηλαδή του ελληνικού λαού για να μεταδίδει την προπαγάνδα της ηγετικής ομάδας της ΝΔ,

Τα τέλη κυκλοφορίας που θα πληρώσουμε το 2017

Τι αλλάζει για όσους έχουν αυτοκίνητο προ του 2007. Ποιες οι συνέπειες στην τσέπη των οδηγών. Όλα τα σενάρια που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τα νέα τέλη κυκλοφορίας που θα ισχύσουν για τη νέα χρονιά. Η μια πρόταση που έχει κατατεθεί είναι να μπει νέο ηλικιακό όριο και να οριστεί το 2007.

AdTech Ad

Ειδικότερα:

Οργισμένη ανακοίνωση ΕΡΤ: Όταν ο ΣΚΑΪ "κλέβει εκκλησία"

Οργισμένη αντίδραση της διοίκησης της ΕΡΤ. Για "κλοπή της εικόνας από τον ΣΚΑΪ" μιλά η ΕΡΤ, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο: Όταν ο ΣΚΑΪ "κλέβει εκκλησία"
Adtech Ad
Αποφασισμένη να προστατεύσει με κάθε μέσο "τα δικαιώματα της εταιρείας, το δημόσιο συμφέρον και τη σκληρή δουλειά των ανθρώπων της" δηλώνει η διοίκηση της ΕΡΤ, καταγγέλλοντας πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά ήθη κλοπή της εικόνας της από την τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην Ευαγγελίστρια της Τήνου, από τον ΣΚΑΪ.

Στον τελικό της συγχρονισμένης κολύμβησης οι Πλατανιώτη – Παπάζογλου (video)

Την πρόκριση στον τελικό του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης την Τρίτη στις (20:00) «σφράγισαν» οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου.
Το ελληνικό δίδυμο κατετάγη 10ο και στο τεχνικό πρόγραμμα με 85.3550 βαθμούς και ολοκλήρωσε τον προκριματικό καταλαμβάνοντας τη 10η θέση με συνολική βαθμολογία 171.4550.

T. Koυίκ: «Μνημείο θράσους η συνέντευξη του υπόδικου Ανδρέα Γεωργίου»στους Financial Times.

Με δηλώσεις του από την Κομοτηνή όπου το βράδυ της Κυριακής παρευρέθηκε στον εορτασμό και τη λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας, προστάτιδας της πόλης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, σχολίασε τη συνέντευξη του Α. Γεωργίου στους Financial Times.

Νεκρός από τέιζερ αστυνομικού πρώην παίκτης της Άστον Βίλα

Νεκρός έπεσε ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Premier League, από αστυνομικό, ο οποίος επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει με τέιζερ.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, στην περιοχή του Τέλφορντ, με θύμα τον πρώην παίκτη της Άστον Βίλα Ντάλιαν Άτκινσον.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, οι αρχές στο Τέλφορντ

Ρίο 2016: Γουέιντ Βαν Νίκερν, ο Νοτιοαφρικανός που «σκότωσε» το ρεκόρ του Τζόνσον

Όταν ο Μάικλ Τζόνσον πετύχαινε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. των ανδρών το 1999, ο Γουέιντ Βαν Νίκερν ήταν μόλις 7 ετών και μάλλον δεν είχε καν σκεφθεί να ασχοληθεί με τον στίβο.

Όμως τα ξημερώματα της Δευτέρας, ήταν αυτός που κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ (43:18) της «πάπιας», τρέχοντας τα 400μ. σε 43:03, και μάλιστα τρέχοντας στην 8η διαδρομή, επίδοση που του χάρισε και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ρίο 2016: Έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Τζόνσον ο Γουέιντ Φαν Νίεκερκ

Ο Γουέιντ Φαν Νίεκερκ τερμάτισε σε 43.03 στον τελικό των 400 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και σημείωσε ένα απίστευτο και ανεπανάληπτο παγκόσμιο ρεκόρ, καταρρίπτοντας με εμφατικό τρόπο το 43.18 του «μεγάλου» Μάικλ Τζόνσον από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Αύγουστο του 1999 στη Σεβίλλη και έγινε ένας εκ των μεγάλων ηρώων των Ολυμπιακών, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους.

Ρίο 2016: Οι ελληνικές συμμετοχές στην 10η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων

Με τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους και τον Κώστα Φιλιππίδη στο επί κοντώ να στοχεύουν το βάθρο των νικητών συνεχίζονται οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 
 
Παράλληλα, οι Μάντης, Καγιαλής στο 470 της ιστιοπλοΐας θα συνεχίσουν τη μάχη για να κατακτήσουν ένα μετάλλιο.

Χωρίς αντίπαλο ο Μπολτ, «χρυσός» με 9.81 στο Ρίο

Ο Ουσέιν Μπολτ επιβεβαίωσε την κυριαρχία του και απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι ανίκητος στα 100 μέτρα. Στην κούρσα της «μιας ανάσας» στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ πέρασε πρώτος

Ιστιοπλοΐα: Μπήκαν στα μετάλλια Μάντης και Καγιαλής

Μετά από την ολοκλήρωση των επτά πρώτων ιστιοδρομιών στα 470 ανδρών της ιστιοπλοΐας στο Ρίο το ελληνικό δίδυμο των Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή μπήκε σε τροχιά… μεταλλίων.

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι τερμάτισαν 9οι στην 6η ιστιοδρομία και 5οι στην 7η, εννιά θέσεις πάνω από τους Γάλλους, με αποτέλεσμα να μπουν στην τριάδα της γενικής κατάταξης, ενώ απομένουν πέντε κούρσες και το Medal Race.