Στέφανος Κασσελάκης από Δίστομο: Καταπατούν το Σύνταγμα, μοντάρουν την αλήθεια και «μπαζώνουν» το δίκιο

 Στο Δίστομο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος είχε σήμερα την προβλεπόμενη έξοδο από το στρατόπεδο.

«Επέλεξα να πάρω την έξοδό μου για συγκεκριμένο λόγο: Για να επισκεφθώ το Δίστομο. Εκεί που το 1944, οι ναζί έσφαξαν 229 άμαχους Έλληνες.

 Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που μας υπενθυμίζει το δίκαιο αίτημά μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις, το οποίο έθεσα στον Γερμανό Πρέσβη όταν τον συνάντησα και το οποίο θα διεκδικήσω ένθερμα» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Έγκλημα Τεμπών: Σε πανικό τo Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για αλλοίωση συνομιλιών – Επιστρατεύει σενάρια συνωμοσίας

 Σεισμός έχει προκληθεί στο πολιτικό σύστημα μετά τις αποκαλύψεις για παραποίηση συνομιλιών, μετά το δυστύχημα των Τεμπών, ώστε να “ευνοηθεί” του αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους.

Συγκεκριμένα τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης ζητάει παραίτηση Μητσοτάκη και διεξαγωγή εκλογών, παρουσία διεθνών παρατηρητών, το Μαξίμου επισπεύδει σενάρια συνωμοσίας και “αποσταθεροποίησης” της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρει ότι «οι μάσκες έπεσαν», καθώς «γίνεται φανερό ότι αυτή η αντικυβερνητική εκστρατεία με αιχμή μία εθνική τραγωδία και όχημά της την κυνική

Έκθετος ξανά ο Μητσοτάκης: Αποκαλύψεις – φωτιά από Documento και «Βήμα» για τις καθεστωτικές πρακτικές της κυβέρνησης

 Τις μεθόδους παρακράτους που θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναδεικνύουν δύο νέες αποκαλύψεις, από διαφορετικά Μέσα Ενημέρωσης, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα τόσο του Documento όσο και του «Βήματος» στηλιτεύουν για τις καθεστωτικές πρακτικές μεθόδους που επιστρατεύει.

Συγκεκριμένα, το Documento που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή, στα περίπτερα, αποκαλύπτει τις στρατιές «ψηφιακών δολοφόνων» που έχει στην υπηρεσία του ο Κυρ. Μητσοτάκης και οι οποίοι

Τα ονόματα των 28 υποψηφίων Ευρωβουλευτών της ΝΔ

 Ηεπιστροφή της Μαρίας Σπυράκη στις λίστες και η είσοδος του Πύρρου Δήμα αποτελούν τις μείζονες ειδήσεις από την ανακοίνωση των 28 πρώτων ονομάτων υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές από τη Νέα Δημοκρατία.

Η επιστροφή της Μαρίας Σπυράκη στις λίστες της ΝΔ, μετά τον αποκλεισμό της από τις εθνικές εκλογές λόγω εκκρεμούς υπόθεσης που τελικά αρχειοθετήθηκε, αποτελεί μια από τις ειδήσεις της πρώτης ανακοίνωσης υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές.

Νέα μαζική επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία – Σε επιφυλακή η Πολωνία

 Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν σήμερα την αυγή νέα μαζικά αεροπορικά πλήγματα στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας, οδηγώντας τις πολωνικές ένοπλες δυνάμεις να αυξήσουν το επίπεδο επιφυλακής τους απέναντι στην έντονη στρατιωτική δραστηριότητα κοντά στα σύνορά τους.

Σύμφωνα με τον Σεργκίι Πόπκο, επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου, ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε στην ουκρανική πρωτεύουσα χρησιμοποιώντας πυραύλους κρουζ που εξαπολύθηκαν από στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95MS.


Ρωσία: Ημέρα εθνικού πένθους μετά το μακελειό στο Crocus City Hall – Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες και τα αναπάντητα ερωτήματα

 Ημέρα εθνικού πένθους είναι σήμερα στη Ρωσία μετά το μακελειό σε αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα, στην πιο φονική επίθεση που σημειώνεται στο ρωσικό έδαφος εδώ και δύο δεκαετίες, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

«Ολόκληρη η χώρα πενθεί μαζί με αυτούς που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτήν την απάνθρωπη τραγωδία», μετέδωσε σήμερα το πρωί το ρωσικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο Rossia 24.

Αυτό πρόβαλε πλάνα από τεράστιο ψηφιακό πάνελ που έχει τοποθετηθεί σε τοίχο της αίθουσας συναυλιών που δέχθηκε την επίθεση, το οποίο δείχνει ένα κερί σε μαύρο φόντο και στο οποίο αναγράφεται: «Crocus City Hall. 22/03/2024. Πενθούμε…».

Σ.Κασσελάκης για τη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη στον ρωσικό λαό»

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε μέσω μιας ανάρτησης του στο «Χ» στο μακελειό που σημειώθηκε χθες (22/3) στη Μόσχα. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του αναφέρει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εκφράζει τον αποτροπιασμό του και την βαθιά του οδύνη για την χθεσινή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα. 

Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες βάρβαρες ενέργειες, που βυθίζουν ακόμη περισσότερο την ευρύτερη περιοχή στο φόβο, την απόγνωση και την αστάθεια και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον ρωσικό λαό και στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

Ελληνική Λύση: «Η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη και συκοφαντίες να ολοκληρώσει την συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών»

 Η Ελληνική Λύση, σε νέα της ανακοίνωση τονίζει πως «η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη, συκοφαντίες και αθλιότητες να ολοκληρώσει την συγκάλυψη του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών».

Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρει ότι «εκτελούν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων ακόμα και των συγγενών των θυμάτων!».

Η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή προέταξε στοιχεία τα οποία γκρέμισαν τους κυβερνητικούς χειρισμούς και σήμερα επιβεβαιώνονται πλήρως.

Γ.Κύρτσος: «Βυθίζεται στα Τέμπη ο Κ.Μητσοτάκης – Είναι το πρώτο θέμα της Δημοκρατίας»

 Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, σε ανάρτησή του στο «Χ» (πρώην Twitter) ανέφερε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «βυθίζεται» στα Τέμπη, καθώς είναι το πρώτο θέμα της Δημοκρατίας.

«Βυθίζεται στα Τέμπη ο Μητσοτάκης, είναι το πρώτο θέμα της Δημοκρατίας.

Η κάλυψη στον Καραμανλή, η “εξαφάνιση” του πρωθυπουργού έχουν κινητοποιήσει την κοινωνία των πολιτών.

 Η κραυγή του Πορτοσάλτε κατά των υπογραφών αναδεικνύει το αδιέξοδο Μαξίμου, συνεργαζόμενων ΜΜΕ.

Διαχωρίζουν την θέση τους από Κ.Μητσοτάκη οι Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς: Δεν θα πάνε καν στο συνέδριο του κόμματος!

 Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, διαχωρίζουν την θέση τους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς, δεν θα πάνε στο συνέδριο του κόμματος!

Την απουσία τους θα εξηγήσουν με δηλώσεις τους το προσεχές διάστημα.

 Το «γαλάζιο» συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ από τις 5 έως τις 7 Απριλίου.


Προεδρικές εκλογές Σλοβακία: Αντιμέτωποι Ι.Κόρτσοκ και Π.Πελεγκρίνι στον δεύτερο γύρο

 Αντιμέτωποι θα βρεθούν ο Ιβάν Κόρτσοκ και ο Πέτερ Πελεγκρίνι στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Σλοβακία.

Οι υποψήφιοι επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους εμφάνιζαν ως φαβορί στον πρώτο γύρο που διεξήχθη χθες Σάββατο (24/3).

 Με καταμετρημένο το 90% των ψήφων, ο πρώην ΥΠΕΞ Ιβάν Κόρτσοκ εξασφαλίζει 40,3% έναντι 38,4% του προέδρου της βουλής και πρώην πρωθυπουργού Πέτερ Πελεγκρίνι.

Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου.

Κάνναβη: Το 8% του πληθυσμού της Ευρώπης κάνει χρήση – Αυξάνονται οι χρήστες κοκαΐνης

 Μέσα στην πανδημία παρατηρήθηκε η αύξηση της χρήσης κοκαΐνης στην Ελλάδα

Πανευρωπαϊκή έρευνα δείχνει αύξηση των χρηστών κοκαΐνης σε 49 από τις 72 πόλεις που ελέγχθησαν.

Παράλληλα 23 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή περίπου το 8% του πληθυσμού της Ευρώπης αποδείχθηκε ότι κάνουν χρήση κάνναβης.

 Ο καθηγητής αναλυτικής χημείας, Νίκος Θωμαΐδης επισημαίνει ότι είναι πανευρωπαϊκό φαινόμενο η χρήση ναρκωτικών και διαρκώς αυξητικό.

Los Angeles Times: Η βασιλική οικογένεια απέτυχε να προστατεύσει την Κ.Μίντλετον

 Αμφισβητείται ο τρόπος που χειρίστηκε το παλάτι το σοβαρό θέμα υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.

Μετά από εβδομάδες εικασιών και θεωριών συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον και την πολύμηνη απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/3) ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια θεραπείας για τον καρκίνο που βρέθηκε κατά τη διάρκεια μετεγχειρητικών εξετάσεων.

Σείστηκαν Κίεβο και Λβιβ από την ρωσική πυραυλική επίθεση – Στο στόχαστρο κέντρα διοίκησης ουκρανών και δυτικών «συμβούλων» (βίντεο)

 Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Κυριακής (24/3) αεροπορικές επιθέσεις στο Κίεβο, όπως και στην περιφέρεια της Λβιβ στη δυτική Ουκρανία με τα πυραυλικά χτυπήματα να έχουν ως στόχο κέντρα διοίκησης και χώρους που σύμφωνα με τις ρωσικές πληροφορίες διαμένουν δυτικοί μισθοφόροι και σύμβουλοι.

Το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων δηλώνει ότι κατέρριψε περίπου 12 πυραύλους που εξαπολύθηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις πάνω από το Κίεβο και κοντά στην πρωτεύουσα, αναφέρει επίσης σε ανάρτησή του στο Telegram ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου Σέρχιι Πόπκο.

Ο φόβος της Οδησσού: Η Ουκρανία στοχεύει τα ρωσικά αποβατικά – Χτυπήθηκαν τα Yamal και Azov στη Σεβαστούπολη (φώτο-βίντεο)

 Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα Κυριακή (24/3), ότι έπληξαν τα δύο ρωσικά πλοία Yamal και Azov, στην Σεβαστούπολη αποκαλύπτωντας ότι ουσιαστικά αυτά τα σκάφη ήταν ο στόχος της μαζικής επίθεσης από συνδυασμούς Su-24/Storm Shadow-Scalp.

Ο φόβος της Οδησσού ή καλύτερα ο φόβος ότι οι ρωσικές δυνάμεις την κατάλληλη στιγμή θα επιχειρήσουν αποβατική ενέργεια κατά του στρατηγικού λιμανιού έχει δημιουργήσει εμμονή στο ουκρανικό επιτελείο που προτιμά να στοχεύσει και να αναλώσει το στρατηγικό απόθεμα των δυτικών πυραύλων cruise κατά των αποβατικών και όχι των πολεμικών σκαφών.