RussiaToday-Video-News-World:Frontline: Dramatic report as Syria Army battles jihadists in ancient Christian village

The Syrian army is battling small groups of rebels who remain in the ancient Christian village of Maaloula. Opposition fighters linked to Al-Qaeda have been in control of the area for almost a week - reportedly

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ορένγκα: «Δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Σπανούλη»

Ο προπονητής της Ισπανίας, Χουάν Αντόνιο Ορέγνκα έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη της και παράλληλα παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να περιορίσει την δράση του Βασίλη Σπανούλη.

Η Ελλάδα είναι εδώ!Έσπασε την παράδοση επικρατώντας με 79-75 της Ισπανίας έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση.

Το Ευρωμπάσκετ τώρα... αρχίζει και η Ελλάδα απέδειξε με τον πιο πειστικό τρόπο πως είναι στη Σλοβενία για κάτι μεγάλο. Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εμφάνισή της στο τουρνουά «σόκαρε» τους Ισπανούς που ξαφνικά βρίσκονται σε δύσκολη θέση στον όμιλο μιας και έχουν χάσει από τους δύο βασικούς αντιπάλους τους. Την Ελλάδα και τη Σλοβενία.

Συνελήφθη η Ρεβέκκα Σκαφτούρου, πρώην σύζυγος του Ι. Καρούζου

Η Ρεβέκκα Σκαφτούρου, πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Ιωάννη Καρούζου, έγκλειστου στις φυλακές, συνελήφθη έξω από το σχολείο των παιδιών της στην Κηφισιά, με ένταλμα σύλληψης για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Χειροκροτήματα στην αίθουσα για τον εισαγγελέα: «Δια βίου στη φυλακή ο Ακης»

Υπό τα χειροκροτήματα δεκάδων πολιτών που παρακολουθούσαν τη δίκη, έκλεισε την αγόρευσή του ο αναπληρωτής εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, που ευχήθηκε για τον Άκη Τσοχατζόπουλο να καταδικαστεί και να εγκλειστεί δια βίου στη φυλακή.

«Αυτοκράτειρα» η Μέρκελ στο εξώφυλλο του Spiegel

Ως αυτοκράτειρα παρουσιάζει την γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ στο εξώφυλλό του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το οποίο την προσφωνεί στη βάση του ως «Αγκελα, η Μεγάλη», ενώ το άρθρο του ασκεί δριμεία κριτική στην καγκελάριο χαρακτηρίζοντάς τη σκληρή πολιτικό.

«Ανθρώπινη αλυσίδα» 400 χλμ για την ανεξαρτησία της Καταλονίας [ Βίντεο ]

Ανθρώπινη αλυσίδα που εκτεινόταν σε 400 χιλιόμετρα σχημάτισαν  υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας της Καταλονίας.Περίπου 400.000 άνθρωποι συμμετείχαν- σύμφωνα με τους διοργανωτές- στην πρωτότυπη εκδήλωση που έλαβε χώρα χθες.

«Διάγγελμα» Πούτιν προς Αμερικανούς: Τα χημικά τα έριξαν αντάρτες Βίντεο.

Εκκληση για επίδειξη σύνεσης απευθύνει προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με τη συριακή κρίση, προειδοποιώντας ότι πιθανό στρατιωτικό χτύπημα κατά της Δαμασκού θα προκαλούσε χάος.Σε άρθρο του στην εφημερίδα Νιου Γιορκ Τάιμς, ο Πούτιν αναφέρει: «τα πρόσφατα γεγονότα στη Συρία με οδήγησαν να μιλήσω απευθείας στον αμερικανικό λαό και τους πολιτικούς του ηγέτες.

ΕΛΛΑΔΑ VS ΙΣΠΑΝΙΑ- Άλλαξε η δεκαετία, αλλάζει κι ο νικητής (;)

Σίγουρα... 155 χρόνια δεν έχουμε να τους κερδίσουμε, ωστόσο η προηγούμενη δεκαετία δεν ήταν και η καλύτερη για την Εθνική μας ομάδα όταν απέναντί της έβρισκε την Ισπανία. Ίσως οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες στην πρώτη δεκαετία της νέας χιλιετίας, αλλά με τους Ισπανούς πάντα ένα... κλικ μπροστά.

Αυξήθηκαν κατά 12% οι επισκέπτες των ελληνικών μουσείων

Παρατηρήθηκε και αύξηση των εισπράξεων κατά 9,9% σε σχέση με τον Μάιο του 2012
Αύξηση 12,3% καταγράφηκε τον Μάιο φέτος στον αριθμό των επισκεπτών των μουσείων της χώρας, καθώς και αύξηση των εισπράξεων κατά 9,9% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ GOAL- Ο δρόμος της Εθνικής για τα μπαράζ!

Στην τελική φάση του Παγκοσµίου Κυπέλλου του 2010 που έγινε στη Νότια Αφρική η εθνική µας οµάδα προκρίθηκε µέσω των µπαράζ, στα οποία βρήκε απέναντί της την Ουκρανία. Η Εθνική µας κέρδισε 1-0 την πρώην σοβιετική δηµοκρατία στις 18 Νοεµβρίου 2009 στο Ντόνετσκ µε γκολ του Σαλπιγγίδη από ασίστ του Σαµαρά και προκρίθηκε µε το 0-0 και του πρώτου αγώνα στις 14 Νοεµβρίου στο Ολυµπιακό Στάδιο.

Ο σκύλος «ακροβάτης» που μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες

Διασκεδαστικοί και ο μίστερ «σκούπα», όπως και η γερμανίδα που τρέχει σαν Λούης επάνω σε ψηλά τακούνια
Ένας σκύλος «ακροβάτης» που δεν έχει πέσει ποτέ, μία ακόμη νέα είσοδος στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, κλέβει την παράσταση και τραβά όλα τα βλέμματα όταν ισορροπεί χωρίς καμία βοήθεια επάνω στο σχοινί.

Μετάνιωσε για το γάμο τους και τον έσπρωξε από γκρεμό!

Σοκ στις ΗΠΑ - Μια 22χρονη Αμερικανίδα ομολόγησε την πράξη της - Το πτώμα του συζύγου της βρέθηκε λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν

Συνεργασία ΗΠΑ - Βραζιλίας για ζητήματα ασφάλειας

Η Σούζαν Ράις, σύμβουλος του προέδρου Ομπάμα σε θέματα εθνικής ασφάλειας, συναντήθηκε με τον βραζιλιάνο υπουργό Εξωτερικών, Λουίζ Αλμπέρτο

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 συνεχίζουν με αριστουργηματικό Γούντι Άλεν [ Ειδήσεις ]

Η σάτιρα ταιριάζει στην εποχή μας ιδίως όταν την εκπροσωπούν κορυφαίοι δημιουργοί όπως ο Γούντι Άλεν. Έτσι, οι εργαζόμενοι στα τρία ραδιόφωνα της ΕΡΤ-3(102 FM, 9,58, Bραχέα) συνεχίζουν το αφιέρωμα στη μαύρη κωμωδία προβάλλοντας τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στον πεζόδρομο της Αγγελάκη 14 την αριστουργηματική ταινία του Γούντι Άλεν «Ζητείται εγκέφαλος για ληστεία» (έγχρωμο,

Video: Προκαταρκτικό montage από τη συναυλία στο Ραδιομέγαρο -ΕΡΤ Ανοιχτή - Φωνή όλων των Ελλήνων - και όχι μόνο...

.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΡΤ, ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ 11/09

Video: Προκαταρκτικό montage από τη συναυλία στο Ραδιομέγαρο -ΕΡΤ Ανοιχτή - Φωνή όλων των Ελλήνων - και όχι μόνο...

.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΡΤ, ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ 11/09

«Ο ρόλος των ιδιωτικών καναλιών στο κλείσιμο της ΕΡΤ» LIVE η ροή της ΝΕΤ

Του Νίκου Μιχαλίτση, πρώην Διευθυντής Τεχνικών υπηρεσιών ΕΡΤ

whitehouse- Νews-Video:September 11th Observance Ceremony at the Pentagon

President Obama speaks at the Pentagon Memorial on September 11th 2013

Safely Home: NASA video of ISS crew landing after 166 days in space

Note: Video is partly mute
The three man ISS crew has returned to earth on board a Russian Soyuz spacecraft in Kazakhstan on Wednesday. Two Russian cosmonauts and a NASA astronaut wrapped up 166 days in space. Twelve Mi-8 helicopters and three planes, as well as six rescue vehicles and 14 auxiliary vehicles, were sent to recover the crew, the Russian aviation agency said.

RussiaToday-Video-News-World:NSA 'routinely' shares Americans' data with Israel - Snowden leak

US has been sharing unfiltered intelligence with Israel, including the private data of American citizens - according to a confidential document that was part of whistleblower Edward Snowden's leaks. It shows that Washington set no limits as to how its ally could use the information. RT's Paula Slier joins us LIVE from Tel Aviv