supercar τoyota σπορ coupe GT-86

supercar τoyota σπορ coupe GT-86 πωλείται  στην Αμερική ως Scion FR-S Δείτε Φωτογραφίες...

Το υγρό φιλί της Shakira

Συνήθως δέχεται τρυφερά φιλιά από τον σύντροφό της Gerard Pique.
Η σέξι Shakira έλαβε ένα ξεχωριστό φιλί κατά την επίσκεψή της στο Seaquarium στο Μαϊάμι...

Μοναδική Gemballa Ferrari Enzo MiG-U Spotted

πηγη  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ FOTO

Mιά Rolls-Royce Silver Cloud διαφορετική από τίς Άλλες με 1.000.000 κρύσταλλα Swarovski

Προφανώς αυτό είναι το πώς πλούσιοι άνθρωποι διασκεδάζουν. Σε μια επίδειξη η Rolls-Royce Silver Cloud μόλις παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Μόναχο, Germany.But αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε κλασικό Rolls Royce. Όχι, αυτό το πράγμα καλύπτεται σε περίπου 1.000.000 κρύσταλλα Swarovski και πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό τον επόμενο μήνα για ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που ονομάζεται «Βοήθεια στο Motion», το οποίο βοηθά τους τοξικομανείς.

Final practice - Webber puts Red Bull ahead in Hungary

Red Bull jumped to the top of the timesheets in the final free practice session in Budapest on Saturday morning, as Mark Webber and Sebastian Vettel sandwiched Lewis Hamilton’s McLaren..

FIA Friday press conference - Hungary

Team representatives - Andrew Green (Force India), Remi Taffin (Renault Sport), Martin Whitmarsh (McLaren), Toto Wolff (Williams), Luiz Perez-Sala (HRT).

Q: Andrew, if I can start with you. First of all, who does Force India see as its rivals and where do you hope to be at the end of the season? What position? What are you targets?...»πηγη

Jennifer Nicole Lee: Σέξι πόζες στην παραλία

Έχει βρει τον τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα η Jennifer Nicole Lee! H 37χρονη γυμνάστρια, που δε σταματά να επιδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της για το οποίο σπαταλά ατελείωτες ώρες στη γυμναστική, βρέθηκε σε παραλία του Μαϊάμι..

Zahia Dehar Ένα πρώην call girl αναστατώνει το St. Tropez...

Φορώντας ένα «καυτό» λευκό φόρεμα, η 19χρονη Zahia Dehar και πρώην call girl έκανε τη βόλτα της στο St. Tropez και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με τη σέξι της εμφάνιση!..

Δεν έχουν εμπιστοσύνη στο ευρωπαϊκό νόμισμα «Όχι» στο ευρώ λένε οι Πολωνοί

Κατά της ένταξης της χώρας τους στην Ευρωζώνη τάσσεται το 68% των Πολωνών, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα..

Ρωσία: Δεν θα δημιουργήσει στρατιωτικές βάσεις σε Κούβα και Βιετνάμ

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε  το βράδυ της Παρασκευής ότι η χώρα διεξάγει διαπραγματεύσεις με στόχο να ανοίξει εκ νέου στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Κούβα και το Βιετνάμ, χαρακτηρίζοντας..

Νews.Hellas.Real.gr

Σαμαράς: Στις συμπληγάδες τρόικας και κυβερνητικών εταίρων
Με νύχια και με δόντια η προσπάθεια Σαμαρά να κερδίσει έστω και μισή περικοπή από το βαρύ πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ. Πολιτική διαπραγμάτευση το τελευταίο «χαρτί» του Πρωθυπουργού.
                                                               
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΔιαβάστε περισσότερα
..