Νίκος Παππάς: Σε ένα μήνα το νομοσχέδιο για την επανίδρυση της ΕΡΤ

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει η ΕΡΤ, γιατί ο λαός το αποφάσισε» - Η πρωτοφανής λαϊκή υποστήριξη μας δίνει κουράγιο, είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς που επιτέθηκε σφοδρά στη Νέα Δημοκρατία
Με την φράση «η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει η ΕΡΤ, γιατί ο λαός το αποφάσισε», ανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς

QUANT F- Ενα ηλεκτρικό supercar με 1090 ίππους επιτάχυνση 0-100 εκτιμάται σε χρόνο κάτω των 3 sec

H nanoFLOWCELL AG είναι μία μικρή εταιρεία με έδρα το Βαντούζ του Λίχτενσταϊν, που επιχειρεί να κατασκευάσει ένα υπεραυτοκίνητο χωρίς εκπομπές ρύπων.

Θετικά μηνύματα από τις αγορές: Προεξοφλούν συμφωνία

Αγνοούν Λαφαζάνη, υποδέχονται θετικά την πρόταση Βαρουφάκη για πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% και αποδοχή του 70% των μεταρρυθμίσεων του Μνημονίου
Με εκρηκτική άνοδο της τάξης του 7,98% στις 826,31 μονάδες έκλεισε την Τρίτη ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Διάψευση Παπανδρέου στο δημοσίευμα ότι εκβιάστηκε από τον Σαρκοζί να φέρει την τρόικα στην Ελλάδα -Hsbc, Falciani: dietro ai conti «un banchiere e clienti vicini ai politici»

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου, στο δημοσίευμα της «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα», το οποίο τιτλοφορείται: «O Σαρκοζί και η λίστα Φαλτσιανί με στόχο να επιβληθεί η τρόικα στην Αθήνα. Περιλαμβάνει και τη μητέρα του Παπανδρέου, με μισό δισεκατομμύριο ευρώ».

Βόμβα Φαλσιανί: "Ο Σαρκοζί εκβίασε τον Γ. Παπανδρέου για το μισό δισ. της Μάργκαρετ στην HSBC"

"Ο Σαρκοζί εκβίασε τον Παπανδρέου για να αποδεχθεί την κατατροφική λιτότητα έχοντας στα χέρια του τη "λίστα Φαλσιανί" ή   "λίστα Λαγκάρντ", στη σκιά των 500 εκατ. ευρώ που είχε η Μάργκαρετ Παπανδρέου στο χρηματοκιβώτιο των φοροφυγάδων", ισχυρίζεται ο πρώην τραπεζίτης της HSBC.

Επίθεση Κουρουμπλή κατά Βορίδη: Χαρίσατε στην φαρμακοβιομηχανία το χονδρεμπορικό κέρδος στα φάρμακα!

Ευθείες και ονομαστικές βολές κατά του τέως υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη εκτόξευσε αργά το απόγευμα της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπενθυμίζοντας ότι ο Μάκης Βορίδης αναρωτήθηκε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

Αδυνατούσαμε να εισπράξουμε 2δισ. ευρώ από υποθέσεις φοροδιαφυγής, αποκάλυψε ο Παναγιώτης Νικολούδης

Ιδιαίτερα αιχμηρός αλλά και αποκαλυπτικός ήταν στην πρώτη του ομιλία στη Βουλή, με την ιδιότητα του υπουργού Επικρατείας με αρμοδιότητα στην καταπολέμηση υποθέσεων διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης.

Πάγκαλος για Βαρουφάκη: Με είπε τροφαντό κατεστημένο αυτός ο άθλιος; Ας βάλει κανένα λουλουδάτο πουκάμισο

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα και των προγραμματικών δηλώσεών του εξαπέλυσε ο Θ. Πάγκαλος. Μίλησε για εργολάβους της Χούντας, για δημαγωγία, μείωση βουλευτών, ενώ σχολίασε τις στυλιστικές επιλογές του ΥΠΟΙΚ. "Ντροπή σου Γιάνη μου", είπε
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε μιλώντας στον BHMA FM, ο Θεόδωρος Πάγκαλος το πρωί της Τρίτης.

Τι απαντούν ο κροίσος Malofeev και ο θεωρητικός Dugin από τη Ρωσία για τις σχέσεις με Έλληνες πολιτικούς

Διαβάστε ένα κείμενο της Μαρίας Καρχιλάκη για τον "ελληνικό γάμο στη Μόσχα" και τον τρόπο που τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο τον ερμήνευσαν. Τι λένε Malofeev και Dugin για την προσπάθεια σύνδεσής τους με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Δημοσκόπηση: Οκτώ στους δέκα πολίτες εγκρίνουν τις κινήσεις της κυβέρνησης

Συμβιβασμό με τους Ευρωπαίους, βλέπει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Θετικές κρίσεις για το έργο της κυβέρνησης. Υπαρκτός ο φόβος στην ελληνική κοινωνία για έξοδο από την Ευρωζώνη

Πούτιν για Τσίπρα: Ένας πρωθυπουργός με φρέσκες ιδέες που αγωνίζεται για το καλό του λαού τού

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κάιρο, η συνάντηση του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Θεόδωρο Β΄, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του πρώτου στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

Τηλεφώνημα δέκα λεπτών Γιούνκερ και Τσίπρα - Στο Eurogroup η Δευτέρας κρίνεται η συμφωνία

Με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα Γιούνκερ – Τσίπρα. Η συζήτηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα και διήρκεσε 10 λεπτά. Σύμφωνα με την ανεπίσημη ενημέρωση δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη η λύση, αλλά είναι ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας.

Π. Λαφαζάνης: Νέα ενεργειακή στρατηγική - Η βιομηχανία στο επίκεντρο της ανασυγκρότησης - Άκυρες οι ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΗ και ΔΕΠΑ

Νέα ενεργειακή στρατηγική με φθηνό κόστος ενέργειας και δημόσιο πυλώνα, ανακοίνωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Επέλαση του χιονιά-Στα λευκά και η Αττική - Αλυσίδες στην Εθνική Οδό Λαμίας - Αθηνών - Προβλήματα στην Πελοπόννησο

 Συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές και χιονοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Πού διακόπτεται η κυκλοφορία.
Συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές και χιονοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Προβλήματα στην Αττική

Tweet - φωτιά «καρφώνει» Σαμαρά για την παράταση -Ενα tweet του γνωστού βρετανού δημοσιογράφου του Channel 4 , Πολ Μέισον, αναμένεται να ανάψει φωτιές στην Αθήνα.

Ενα tweet του γνωστού βρετανού δημοσιογράφου του Channel 4 , Πολ Μέισον, αναμένεται να ανάψει φωτιές στην Αθήνα μετά και τα όσα κατήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας για τις διαπραγματεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά σχετικά με την παράταση του προγράμματος.

CNN Βαρουφάκης: Η Ελλάδα ήταν σαν μια άρρωστη αγελάδα από την οποία ζητούσαν συνεχώς γάλα

 Αυτή την παρομοίωση χρησιμοποίησε ο υπουργός Οικονομικών για να εξηγήσει γιατί δεν θα πρέπει να συνεχιστεί το υπάρχον πρόγραμμα
Δύο παρομοιώσεις χρησιμοποίησε μιλώντας στο CNN o υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης προκειμένου να εξηγήσει γιατί ήταν λάθος το πρόγραμμα που επελέγη για τη σωτηρία της.

Μπαλτάς: Θα καταργηθούν με νόμο τα Συμβούλια Διοίκησης των ΑΕΙ - ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ «ΨΕΥΔΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

«Η είδηση είναι σημαντική και βοηθάει την συζήτηση περαιτέρω» είπε ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς ο οποίος κατά την συζήτηση των Προγραμματικών Δηλώσεων σχολίασε πως ο Mπάρακ Ομπάμα, απευθύνει στην κα Μέρκελ πρόσκληση - έκκληση να εκφράσει τη θέση της για το τι νομίζει ότι πρέπει να κάνει η Ελλάδα ώστε να μπει στη διαδικασία της ΕΕ, αλλάζοντας το πρόγραμμα το οποίο υπάρχει.

Φαλσιανί: Κορυφή του παγόβουνου οι αποκαλύψεις για το «πλυντήριο» της HSBC

Οι δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν το σκάνδαλο φορολογικής απάτης της HSBC Ελβετίας δεν είχαν πρόσβαση παρά μόνο "στην κορυφή του παγόβουνου", διαβεβαιώνει σήμερα στη γαλλική εφημερίδα "Le Parisien" ο γαλλοϊταλός πρώην εργαζόμενος της HSBC αρμόδιος για θέματα πληροφορικής Ερβέ Φαλσιανί.

Ελλάς - Ρωσία... συμμαχία σε έρευνες για υδρογονάνθρακες

    Συνεργασία Ελλάδας και Ρωσίας στους τομείς των γεωλογικών ερευνών για υδρογονάνθρακες συμφωνήθηκε, κατά το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, στην πρόσφατη συνάντηση, που είχαν στην Αθήνα, ο γενικός διευθυντής της ρωσικής εταιρείας «OAO Rosgeologia», Ρομάν Πάνοφ και ο πρόεδρος της

THE STANFORD DAILY: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Η Ευρωζώνη δεν λειτουργεί στο κενό, και εδώ είναι που έρχεται η Αμερική στην Ελλάδα, σημειώνεται σε άρθρο της «The Stanford Daily» με τίτλο «Ο χρόνος τελειώνει για την Ελλάδα».

Μπέρνι Σάντερς: Τερματίστε το δράμα του ελληνικού λαού…

Επιστολή προς την επικεφαλής της FED Τζάνετ Γέλλεν, από την οποία ζητά να κάνει παρέμβαση προς την ΕΚΤ ώστε να τερματιστεί η τιμωρητική πολιτική εναντίον της Ελλάδας και της νέας αριστερής κυβέρνησής της, απέστειλε ο ανεξάρτητος γερουσιαστής από την πολιτεία του Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς.

Μνημόνιο αμυντικής συνεργασίας με Μόσχα – Λευκωσία: Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις

Επικαιροποιημένο μνημόνιο αμυντικής συνεργασίας με αναβάθμιση διευκολύνσεων και παραχώρηση εδαφών για την ανάπτυξη ρωσικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων, αναμένεται να υπογράψει ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης στη Ρωσία, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti.

Διαφώνησαν για την Ελλάδα Μέρκελ και Ομπάμα – Εκείνος ανάπτυξη, εκείνη συνέχιση του Προγράμματος

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Εκ διαμέτρου αντίθετες, χωρίς να δείχνουν και διάθεση να συμφωνήσουν, είναι οι θέσεις του Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα και της Ανγκελας Μέρκελ για την ελληνική κρίση χρέους.

Πολλαπλές επιλογές στους εταίρους θα δώσει η Ελλάδα στο Eurogroup

Με πλήθος προτάσεων που θα βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης μιας αμοιβαίας και κοινά επωφελούς λύσης για την ελληνική υπόθεση θα μεταβεί η ελληνική πλευρά στο Eurogroup της 11ης Φεβρουαρίου.