Έξαλλος ο Θεοδωράκης με τις ειρωνείες της ΝΔ: Θα προσπαθήσω να μην απαντήσω στις προκλήσεις (Video)

Μια σκηνή που σπάνια βλέπουμε εκτυλίχθηκε λίγο νωρίτερα στη Βουλή: ο Σταύρος Θεοδωράκης εξοργίστηκε και δεν το έκρυψε.
Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε «συνοψίζοντας, κυρίες και κύριοι, το Ποτάμι, το οποίο εκπροσωπώ» με βουλευτές της ΝΔ να του φωνάζουν «Ποιο Ποτάμι;».
Τότε, ο κ. Θεοδωράκης αντέδρασε οργισμένα, λέγοντας «Ποιο Ποτάμι ρωτήσατε; Θα προσπαθήσω να μην απαντήσω στις προκλήσεις. Τα κόμματα ξέρετε δεν διαλύονται με μεταγραφές βουλευτών. Τα κόμματα τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός και διαλύονται αν δεν τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός.

Υπογραφές «κατά του πραξικοπήματος» στη Βενεζουέλα

«Όχι στο αμερικανοκίνητο πραξικόπημα στη Βενεζουέλα», λένε καθηγητές πανεπιστημίου, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί κ.ά., οι οποίοι κάνουν έκκληση για «αλληλεγγύη στον λαό και στη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Βενεζουέλας».
Με κοινή ανακοίνωσή τους που παραπέμπει σε ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών, υπογραμμίζουν ότι «κάθε λαϊκός αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον δεν είναι ανέξοδος» και προσθέτουν ότι «η επαναφορά της ληστοκρατικής και υπόδουλης στη Δύση ολιγαρχίας στην εξουσία δεν θα βελτιώσει αλλά θα χειροτερεύσει την θέση του λαού της Βενεζουέλας».

«Αυτοί που δημιουργούν τα θέματα είναι οι Τούρκοι και οι Έλληνες φασίστες»

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ των πολιτών μας. Αυτοί που δημιουργούν τα θέματα είναι οι φασίστες. Οι Τούρκοι και οι Έλληνες φασίστες» τονίζει σε άρθρο με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, ο γνωστός αρθρογράφος Ενγκίν Αρντίτς.
Στο άρθρο του, στη φιλοκυβερνητική Σαμπάχ, χαρακτηρίζει μάλιστα «προδότες» τους εθνικιστές της Τουρκίας, σημειώνοντας ότι «είχαν στήσει παγίδα στον Ερντογάν», αναφερόμενος σε επιχείρηση προβοκάτσιας με τα νησιά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόλεμο και επέμβαση των ΗΠΑ.

Φρένο από Βερολίνο στην αβάντα του Βέμπερ σε Μητσοτάκη

Κανένα ενδεχόμενο αλλαγής στάσης της γερμανικής κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τους στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα στην Ελλάδα δεν άφησε ανοιχτό ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του Βερολίνου στο ζήτημα. Η παρέμβαση αυτή έρχεται μόλις λίγες ώρες αφότου ο Γερμανός υποψήφιος με το ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης σε περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μπούλμαν σε Βέμπερ: Μη φαντασιώνεσαι οικονομικό πραξικόπημα στην Ελλάδα

Ηχηρό σχόλιο κατά της άκομψης παρέμβασης που έκανε από την Αθήνα ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, έκανε ο πρόεδρος της Ευρωομάδας των Σοσιαλδημοκρατών Ούντο Μπούλμαν.
Σε συνέντευξή του στο EURACTIV.com, ο κ. Μπούλμαν απάντησε ουσιαστικά στην δήλωση του Βέμπερ ότι: «χρειαζόμαστε μια νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα».
«Από πότε οι επικεφαλής υποψήφιοι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος υπαγορεύουν την οικονομική

Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τα «έργα και τις ημέρες» της Εισαγγελέως Πειραιά Μαρσιώνη

Άμεση παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του Documento για τα «έργα και τις ημέρες» της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πειραιά, Βικτώριας Μαρσιώνη.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου έδωσε εντολή, να ελεγχθεί πειθαρχικά η κ. Μαρσιώνη, για τις ανήκουστες αναρτήσεις της στο facebook, σε βάρος ακόμα και της δικαιοσύνης, αλλά και προσωπικά κατά συγκεκριμένων συνάδελφων της, καθώς και για σχόλια που φλερτάρουν με τον σεξισμό, τον ρατσισμό και τον εθνικισμό.

Ο Αντώναρος στηρίζει Λιάτσο για Άδωνη: «Ελπίζω ο Μητσοτάκης να καταλάβει τι φίδι κολοβό έχει στο κόρφο του»

Την τοποθέτηση του Αιμίλιου Λιάτσου, ο οποίος καταγγέλλει τον Άδωνη Γεωργιάδη ότι παίρνει τηλέφωνο σε ισχυρούς για να κάνουν κουμάντο στην εκπομπή του, σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος.


Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Καραμανλή, αφού στην αρχή δηλώνει την στήριξή του στο δημοσιογράφο του Kontra, εξαπολύει επίθεση κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ.
Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «ο γνωστός ακροδεξιός δοτός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος μέσα σε παράκρουση ευτυχίας και παντοδυναμίας που του εκχώρησαν άμυαλα κάποιοι νομίζει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και πέρα από τα όρια της Νέας Δημοκρατίας…».

Ο Αιμίλιος Λιάτσος «αδειάζει» τον Άδωνη: Όσους ισχυρούς κι αν πάρει τηλέφωνο, δε θα ξαναπατήσει στην εκπομπή μου - (Video)

Έξω φρενών με τον Άδωνη Γεωργιάδη ο Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος καταγγέλλει μάλιστα ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ παίρνει τηλέφωνο σε ισχυρούς για να κάνουν κουμάντο στην εκπομπή του.
         ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Προηγήθηκε ένα tweet εναντίον της εφημερίδας «KontraNews», το οποίο έκανε retweet ο Άδωνης Γεωργιάδης, και το οποίο έκανε λόγο για «έμμισθα τετράποδα» της εφημερίδας.

Από την πλευρά του ο Αιμίλιος Λιάτσος δήλωσε, αναφερόμενος στην κίνηση του αντιπροέδρου της ΝΔ:

Η Γερμανία αδειάζει Βέμπερ για τα πρωτογενή πλεονάσματα

Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με τις δηλώσεις του επικεφαλής υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ για την δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης των πρωτογενών πλεονασμάτων με ενδεχόμενη νέα ελληνική κυβέρνηση, ο γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ τόνισε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν σχολιάζει δηλώσεις κομμάτων, σημείωσε ωστόσο ότι ισχύουν οι συμφωνίες που έχουν συναφθεί στο πλαίσιο του Eurogroup και επανέλαβε ότι η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση γίνεται σε

Μαξίμου: Ακραία επικοινωνιακά παιχνίδια της ΝΔ με τις πλάτες του Βέμπερ

«Η ΝΔ, που ως κυβέρνηση υπέγραψε πρωτογενή πλεονάσματα 4,5% εις το διηνεκές και παρά το όργιο λιτότητας που επέβαλε στον ελληνικό λαό, δεν κατάφερε να πιάσει ούτε 0,5%, σήμερα που η κυβέρνηση έχει βγάλει τη χώρα εκτός μνημονίων, παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με τις πλάτες του ακραίου Βαυαρού πολιτικού, κ. Βέμπερ», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Μέγαρο Μαξίμου και σημειώνει:

«Του ίδιου πολιτικού, δηλαδή, στον οποίο προσέφευγε ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να μεσολαβήσει για να μην ακυρώσει η κυβέρνηση την περικοπή στις συντάξεις».

Απάντηση στο δούλο των Θεών… Πρετεντέρη

Διάβασα πως ο Ιωάννης Βαπτιστής Πρετεντέρης, προέβλεψε πως μετά τις εκλογές η Αυγή, η ΕΡΤ, η ΕΦΣΥΝ, η Νέα Σελίδα και "ο Ντοκουμεντος" θα κλείσουν. Φυσικά σε ό,τι αφορά εμάς δεν θα κλείσουμε πρωτίστως επειδή το προβλέπει ο Πρετεντέρης.

Καλύτερα να στοιχηματίσεις σε μουλάρι στον ιππόδρομο παρά σε πολιτικές προβλέψεις του Ιωάννη. Ο οποίος Ιωάννης εκτός των άλλων απ’ όπου πέρασε το έκλεισε το μαγαζί.