Μπορείτε ακόμα να επισκεφτείτε την πρώτη ιστοσελίδα που υπήρξε στο διαδίκτυο

Σαν χθες, στις 23 Αυγούστου του 1991 ήταν μια από τις σημαντικότερες μέρες στην παγκόσμια ιστορία. Σαν χθες πριν 25 χρόνια, εισήχθη το λεγόμενο World Wide Web.
Τον Αύγουστο του 1991, ο Sir Tim Berners-Lee πάτησε το κουμπί που ξεκίνησε τα πασίγνωστα πλέον τρία ‘w’ που κατέκλυσαν στην συνέχεια τον σύγχρονο κόσμο.
Σε αυτήν την μέρα, γνωστή και ως Internaut Day, o Tim και η εταιρεία του, Cern, έδωσαν το δίκτυο στο κοινό και υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα δωρεάν.

Συνάντησε τον έρωτα της ζωής του αλλά ξέχασε να πάρει το τηλέφωνο της – Τι έκανε για να την εντοπίσει;

Τι κάνει κάποιος όταν συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του και ξεχάσει να πάρει το τηλέφωνο της; Τι κάνει όταν γνωρίζει μόνο το μικρό της όνομα και τίποτε άλλο;
Ο Νίκ Χόμπτον από το Χάμσαιρ, είχε πάει σε μια συναυλία στην πόλη του, μαζί με την παρέα του. Εκείνο το απόγευμα ήθελε μόνο να μείνει στο σπίτι του αλλά οι προτροπές των φίλων του τον έπεισαν και πήγε στη συναυλία.

ΥΓΕΙΑ- Το «μαγικό» ρόφημα που καίει το λίπος της κοιλιάς ενώ … κοιμάστε

Ο μεταβολισμός είναι ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα σας καίει θερμίδες. Κάνοντας έξυπνες επιλογές στο τι τρώτε (όπως τροφές και ποτά που αυξάνουν τις καύσεις) μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα σας να αυξήσει τον μεταβολισμό του, ακόμη και ενώ κοιμάστε.
Υπάρχει ένα απλό και πολύ υγιεινό ρόφημα που μπορείτε να πίνετε πριν πέσετε για ύπνο, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερο κοιλιακό λίπος,

Ιταλία- Εικόνες από τις πόλεις που εξαφάνισε ο Εγκέλαδος

Ο φονικός σεισμός των 6,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ιταλία, αφήνει πίσω του δεκάδες νεκρούς, αλλά και σημαντικές καταστροφές, καθώς ολόκληρα χωριά ισοπεδώθηκαν.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στην κεντρική Ιταλία, κοντά στην πόλη Νόρτσια, στην περιοχή της Ούμπρια, με τις μεγαλύτερες καταστροφές να έχουν αναφερθεί στις περιοχές Ακούμολι, Αματρίτσε, Πόστα και Αρκουάτα ντελ Τρόντο.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,8R στη Μιανμάρ-Αισθητός σε άλλες τρεις χώρες

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8R σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.00 (ώρα Ελλάδος) στη Μιανμάρ.

Σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση του Αμερικανικού Γεωλογικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο εντοπίστηκε στο Τσάουκ, μια μικρή

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 73 νεκρούς (11 εκ των οποίων στην επαρχία Λάτσιο) και 150 αγνοούμενους.

Δραματική είναι η κατάσταση στην Ιταλία από τον φονικό σεισμό 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε στις 03.36 (τοπική ώρα, 04.36 ώρα Ελλάδας) τα ξημερώματα της Τετάρτης την κεντρική περιοχή της χώρας, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον 73 νεκρούς, δεκάδες εγκλωβισμένους καθώς και κατεστραμμένα κτήρια και περιουσίες.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 73 νεκρούς και 150 αγνοούμενους

Aνακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Τέλος στην αγωνία για τους περίπου 100.000 υποψηφίους για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις βάσεις εισαγωγής και τα ονόματα όσων πετυχαίνουν την είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Από τις 11 το πρωί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου πληκτρολογώντας
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

Κατέρρευσαν κτήρια στην κεντρική Ιταλία από τον σεισμό 6,2R - Τουλάχιστον 73 νεκροί

Κτήρια κατέρρευσαν και τουλάχιστον 73 άνθρωποι είναι νεκροί 150 αγνοούμενους στα χωριά Αματρίτσε και Ακκούμουλι από τον σεισμό έντασης 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 3:36 (τοπική ώρα) σήμερα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Καταστροφικός σεισμός στην Ιταλία - Ισοπεδώθηκε χωριό

Ισχυρός σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 4.36 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 6 άνθρωποι και να έχει υποστεί σημαντικές ζημίες ένα ολόκληρο χωριό κοντά στην πόλη Ριέτι.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στην κεντρική Ιταλία, κοντά στην πόλη Νόρτσια, στην περιοχή της Ούμπρια, με τις μεγαλύτερες καταστροφές να έχουν αναφερθεί στις περιοχές Ακούμολι, Αματρίτσε, Πόστα και Αρκουάτα ντελ Τρόντο.