Nα τι συνέβη όταν μια αστραπή χτύπησε ένα αεροπλάνο την ώρα της προσγείωσης

Ακόμα και ο πιο φανατικός ταξιδιώτης θα παραδεχτεί ότι το να χτυπάει το αεροπλάνο του αστραπή, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Την προηγούμενη εβδομάδα όχι ένα αλλά δύο αεροπλάνα τα χτύπησε αστραπή την ώρα της προσγείωσής τους στο αεροδρόμιο του Heathrow- το ένα της British Αirways (στις 27/4) και το άλλο της Ιcelandic Airways.

Οι 10 κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί παγκοσμίως από τα μάτια ενός ανθρώπου που έχει πάει σε 196 χώρες

Είναι ίσως από τους πιο τυχερούς και πολυταξιδεμένους ανθρώπους. Αν και μόλις 28 χρονών ο Henrik Jeppesen κατέχει, σύμφωνα με την Independent ένα μοναδικό ρεκόρ. Έχει ταξιδέψει σε κάθε χώρα στον κόσμο με αποτέλεσμα να γνωρίζει πλέον καλά τις φυσικές ομορφιές αλλά και τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας.
Ο ίδιος, ανέφερε στην Independent τους 10 πιο κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Κεφαλονιά: Η λίμνη που μαγεύει τους επισκέπτες της (Φωτό+Βίντεο)

Στη λίστα με τις πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου φιγουράρει η Μελισσάνη στην Κεφαλονιά...

Είναι το μοναδικό βαραθρώδες λιμνοσπήλαιο μήκους 160 μέτρων. Το βάθος των κρυστάλλινων νερών του φθάνει τα 39 μέτρα. Οι σταλακτίτες έχουν ηλικία απο 16.000 έως 20.000 χρόνων. Ξεκινάει από το ξεσκέπαστο τμήμα του σπηλαίου όπου το φως πέφτει στο νερό και δημιουργεί τις ωραιότερες τυρκουάζ αποχρώσεις και συνεχίζεται στο σκεπασμένο τμήμα του.

Υγεία-Ομορφιά: Με αυτά τα δύο βότανα θα αποκτήσεις μνήμη ελέφαντα

Βότανα τα οποία έχουν την δύναμη να ενισχύσουν σημαντικά την μνήμη σου ανακάλυψαν ερευνητές από το βρετανικό Πανεπιστήμιο Νορθάμπρια.
Τα βότανα φάνηκε να ενισχύουν τη μακροπρόθεσμη μνήμη σε υγιείς ενήλικες αλλά και την προοπτική μνήμη στους ηλικιωμένους.

Ειδικότερα, το αφέψημα από μέντα, στην πρώτη περίπτωση,

Πύργος - Δουναίικα : 48 ώρες με τον Κουζή

Περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο μαζί με τον πρωταθλητή Ελλάδος Motocross Παναγιώτη Κουζή. Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Πύργου, στα Δουναίικα για να κάνουμε τα γυρίσματα για το 5λεπτο edit που σας παρουσιάζουμε.
Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε αποκλειστικά για filming ο Παναγιώτης πραγματικά γάζωσε την πίστα σπάζοντας πολλές φορές το προσωπικό του ρεκόρ χρόνου.
Enjoy!

Tα καυτά κορίτσια της ημέρας

Με μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο συγκεντρώσαμε μερικές hot φωτογραφίες και selfies από γυναίκες που βάζουν φωτιά στα social media.....

Τα πιο καυτά κορίτσια που θα δείτε στο διαδίκτυο είναι εδώ!

Η Daphne Joy είναι η χαρά του άντρα Αφιέρωμα σε ένα πληθωρικό κορίτσι - Δείτε τις φωτογραφίες της

Γεννημένη στις Φιλιππίνες, από Πορτορικανό πατέρα και φιλιππινέζα μητέρα, η Daphne Joy μπορεί να συστήνεται ως μοντέλο και ηθοποιός αλλά τίποτα από αυτά δεν μετράει μπροστά στις τέλειες αναλογίες της και το πολυπόθητο κορμί της.
Τα ζουμερά προσόντα της ξεχειλίζουν και κάθε της εμφάνιση με την ίδια να είναι η προσωποποίηση της χαράς όπως είναι και το επίθετό της (joy).

Αυτό είναι το πιο γρήγορο αυτοκίνητο του κόσμου Βιντεο.

Video: Τα 435,31 χιλιόμετρα που έπιασε θα σε ζαλίσουν.
Το Hennessey Vemon GT με τον V8 twin turbo κινητήρα των 7.0 λίτρων που αποδίδει 1.244 ίππους έπιασε σε δόκιμη που έγινε στο αεροδρόμιο Κένεντι των ΗΠΑ τα 435,31 χλμ / ώρα, πετώντας στο καναβάτσο τη Bugatti Veyron Super Sport που κατείχε μέχρι πρότινος το παγκόσμιο ρεκόρ με ταχύτητα 431,07 χλμ/ώρα.

Τα καλύτερα κορμιά της 17ης εβδομάδας του 2016

Δείτε τις selfies που ανεβάζουν τα κορίτσια της διπλανής πόρτας για να προβάλουν τα οπίσθια τους και βάζουν φωτιά στα social media.
Συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν στο διαδίκτυο την εβδομάδα που πέρασε.....

McLaren vs Drone

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη κόντρα μιας McLaren και ενός Drone σε αγώνα ταχύτητας.

Οι διοργανωτές του World Drone Prix στο Ντουμπάι στα πλαίσια της προώθησης του ζήτησαν από την αστυνομία της περιοχής που όπως είναι γνωστό διαθέτει μια McLaren 650s,
 να αναμετρηθεί σε έναν αγώνα ταχύτητας με ένα αγωνιστικό drone.

Valentino Rossi: Το πρώτο επεισόδιο της σειράς "The Doctor Series"

Δες το πρώτο επεισόδιο της νέας διαδικτυακής σειράς με πρωταγωνιστή τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του MotoGP, Valentino Rossi.
Μαζί του πρωταγωνιστούν και άλλα μεγάλα ονόματα της ομάδας του όπως ο Flavio

Καινούριο κομμάτι και τίτλος για το νέο δίσκο των Red Hot Chili Peppers! Foto -Video.

Οι Red Hot Chili Peppers μόλις ανακοίνωσαν τον τίτλο του νέου τους δίσκου αλλά και την κυκλοφορία του πρώτου κομματιού "Dark Necessities".

Το "The Getaway" είναι η 11η στούντιο δουλειά των RHCP και έρχεται πέντε χρόνια μετά από τον προηγούμενο ("I'm With You", 2011). Ταυτόχρονα, σηματοδοτεί και την πρώτη φορά από την εποχή του all-time classic "Blood Sugar Sex Magik" (1991) που δεν συνεργάστηκαν με τον πασίγνωστο παραγωγό Rick Rubin.

Πρώτο video και νέο κομμάτι από το νέο δίσκο των Hellyeah

Ύστερα από την κυκλοφορία του πρώτου κομματιού "Human" που ακούσατε εδώ, οι Hellyeah κυκλοφόρησαν το βίντεο του τραγουδιού αλλά και ένα ακόμη lyric video για το "X".

Hellyeah αποτελούνται σταθερά από τον τραγουδιστή Chad Gray (Mudvayne), τον κιθαρίστα Tom Maxwell (των υποτιμημένων nu-metallers Nothingface) και τον ντράμερ Vinnie Paul (Pantera, Damageplan)

Είναι τρελοί αυτοί οι Ρώσοι

Video με κωμικοτραγικές καταστάσεις από τη Ρωσία.
Ένα χιουμοριστικό βίντεο με τρελά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της Ρωσίας....

ΕΥΘΥΜΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: 20 Χρόνια & 40 bars contest

O Ευθύμης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το όνομα του είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ελληνική hip hop σκηνή εδώ και 20 χρόνια.
20 χρόνια παρουσίας είναι ένας καλός λόγος για να γιορτάσεις, έτσι δεν είναι; Και ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος, από το να κάνεις ένα live για το κοινό που σε ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια;
Για αυτό ο Ευθύμης μας περιμένει όλους στις 7 Μαϊου στο Κύτταρο να γιορτάσουμε μαζί του! Περίμενε, έχει κι άλλο!

Ερευνητές δηλώνουν ότι τα τατουάζ ενισχύουν την ψυχολογία

Τα τατουάζ δεν είναι πλέον ταμπού. Όλο και περισσότεροι νέοι, άντρες και γυναίκες, επιλέγουν να στολίσουν το σώμα τους με ένα, δύο, τρία ή και περισσότερα σχέδια που αντανακλούν τις σκέψεις, τις εμπειρίες ή το χαρακτήρα τους.
Τώρα, μια νέα επιστημονική μελέτη έρχεται να συνδέσει τα τατουάζ με την προσωπικότητα των νεαρών γυναικών, παρουσιάζοντας μερικές αναπάντεχες συσχετίσεις.

Ο τραγουδιστής των Pearl Jam και η μικρή του κόρη διασκευάζουν το μουσικό θέμα από τον τηλεοπτικό Batman των 60's!

"Holy music cover Batman!" θα μπορούσε να αναφωνήσει ο Robin εκείνης της σειράς, αν το άκουγε!

Η τηλεοπτική σειρά "Batman" που προβλήθηκε αρχικά την περίοδο 1966-1968 από το ABC, με πρωταγωνιστές τους Adam West (Batman) και Burt Ward (Robin), έμεινε στο χρόνο ως ένα από τα πιο αγαπημένα κιτς και καλτ φαινόμενα της ποπ κουλτούρας.

Δείτε το πρώτο video από το νέο δίσκο των Hatebreed

Οι δημοφιλείς hardcorers από το Κονέκτικατ κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες το πρώτο βίντεοκλιπ από τον επερχόμενο 7ο στουντιο δίσκο τους "The Concrete Confessional".

Έπειτα από το πρώτο και περισσότερο thrash κομμάτι "A.D." που ακούσατε εδώ, το "Looking Down the Barrel of Today" είναι περισσότερο κοντά στο εξίσου αδυσώπητο,

Οι πιο αστείες φωτογραφίες της 15ης εβδομάδας του 2016

Αλιεύσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο αστείες φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν στο διαδίκτυο την εβδομάδα που πέρασε.....

Stonebringer, Black Hat Bones και Instant Boner, ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Special guest: Οι 10 CODE στην Αθήνα και οι A-Gun's Basement στη Θεσσαλονίκη.
Στη δύση της συναυλιακής σεζόν 2015-2016, η 3P Lab φέρνει κοντά σας ένα triple bill (sic) που σπάει κόκαλα, με συμμετέχοντες, τρία μουσικά σχήματα που πρωταγωνίστησαν στο διάστημα που προηγήθηκε και ένα ακόμη στον ρόλο του special guest. Περνώντας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι Stonebringer, Black Hat Bones και Instant Boner ρίχνουν αυλαία σε μια πολυτάραχη και πλούσια

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα για το New Long Fest 2016

Η διοργάνωση του NewLongFest, έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα για την φετινή έκδοση του ετήσιου festival, που είναι και πάλι –όπως κάθε χρόνο- αφιερωμένο στην εγχώρια σκηνή του σκληρού και εναλλακτικού ήχου.

Μαθητές από την Τρίπολη διασκευάζουν AC/DC με βιολιά! Video

Αρκετές φορές και με διάφορους τρόπους, έχουμε δει να διασκευάζονται κλασικά κομμάτια της ροκ και μέταλ μουσικής, από όργανα της κλασικής μουσικής και ηλεκτρονικές λούπες έως και κοπανώντας μοναχά μερικούς τενεκέδες.. και ούτω καθεξής!

Το πείραμα διασκευών-επανεκτελέσεων με βιολιά, είναι σίγουρα από τα πιο επιτυχημένα αν λάβουμε υπόψη και μπάντες σαν

Εντυπώσεις από μια τριήμερη εξόρμηση στη Λίμνη Πλαστήρα και την Οροσειρά Αγράφων


Μεσούσης της άνοιξης και πλησιάζοντας στην περιοχή (330 χιλιόμετρα από την Αθήνα) αντικρίζεις ένα ιδανικό πάντρεμα του μεσογειακού με το αλπικό τοπίο. Πλούσια χλωρίδα (καστανιές, βελανιδιές, πεύκα, έλατα) με την τεχνητή λίμνη του Ταυρωπού να δεσπόζει και την οποία, ως γνωστόν, εμπνεύσθηκε ο μεγάλος πολιτικός Νικόλαος Πλαστήρας, που είχε γεννηθεί στην κωμόπολη Μορφοβούνι, μία από τις μεγαλύτερες και γραφικότερες της περιοχής.

Burn The Witch: Το νέο τραγούδι των Radiohead αφήνει αιχμές για το προσφυγικό

Ο animator του νέου κλιπ των Radiohead, Virpi Kettu, αποκάλυψε πως το βίντεο είναι ένα σχόλιο για τη στάση της Ευρώπης στην προσφυγική κρίση.

Πριν από μόλις τρεις μέρες  και έπειτα από ένα πρωτοφανές επικοινωνιακό τρικ, οι Radiohead κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι 'Burn The Witch’ συνοδεία ενός ανωτέρας αισθητικής animation video clip.

O Jay-Z απαντά στο “Lemonade”

O rapper και η φημολογούμενη απιστία του υποτίθεται ότι είναι η πηγή έμπνευσης του νέου album της Beyonce. Τώρα ετοιμάζεται να απαντήσει και αυτός μετά μουσικής στις κατηγορίες της.

Σύμφωνα με το US Weekly ο Jay-Z δουλεύει πάνω σε ένα album που θα αφηγείται τη δική του εκδοχή των πραγμάτων. Η τελευταία του κυκλοφορία ήταν το “Magna Carta Holy Grail” το 2013.

Η Azealia Banks κατηγορεί τη Beyoncé και το 'Lemonade' για αντιφεμινιστικά πρότυπα


Έντονη κριτική άσκησε η Azealia Banks στη Beyoncé στο βίντεο κλιπ και τους στίχους του 'Lemonade' που μόλις κυκλοφόρησε (23 Απριλίου). Το ‘Lemonade’ που σάρωσε το Ίντερνετ μέσα σε λίγες ώρες φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα την Banks για τα δήθεν αντιφεμινιστικά πρότυπα που προωθεί κι έτσι η rapper βομβάρδισε το Twitter με χλευαστικές αναρτήσεις.
Σε σχετικές αναρτήσεις, η τραγουδίστρια σχολίασε πως το τραγούδι της Beyoncé

Το κορίτσι του Di Caprio είναι ένα… φλεγόμενο θηλυκό Τα καλύτερα της Roxy Horner στο Instagram

Στη ζεστή αγκαλιά του 24χρονου μοντέλου Roxy Horner περνά τα βράδια του ο Leonardo Di Caprio. Το ξανθό μοντέλο από τη Βρετανία ξετρέλανε τον διάσημο ηθοποιό ενώ οι φήμες λένε ότι οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι.
Την ίδια ώρα, η ξανθιά 24χρονη γίνεται ολοένα και πιο γνωστή και οι προτάσεις για φωτογραφίσεις, πασαρέλες και καμπάνιες πέφτουν βροχή!

Η παραμυθένια ομορφιά της Amanda Seyfried Δείτε φωτογραφίες της ηθοποιού

Είναι μία από τις όμορφες, έξυπνες και ταλαντούχες κυρίες του Hollywood. Η Amanda Seyfried έχει υπέροχα πόδια τα οποία φροντίζει να τονίζει με τα κατάλληλα ρούχα.
Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 11 ετών και σε ηλικία 15 ετών ασχολήθηκε με την ηθοποιία. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες όπως «Το Σώμα που Σκοτώνει»,

Ένα Honda Grom με κινητήρα από Panigale Μια μετατροπή... σκέτη υπερβολή

Μια ακόμα...υπερβολική ιδέα τροποποίησης ενός Honda Grom, το οποίο δέχτηκε έναν κινητήρα από Ducati Panigale!
To έχουμε γράψει πολλάκις: Η υπερβολή είναι βασικό χαρακτηριστικό πολλών μετατροπών δικύκλων. Αλλά μπορείτε να φανταστείτε 195 και πλέον ίππους να στριμώχνονται στο μέγεθος και το βάρος, αλλά και το στήσιμο ενός...

Η Auto Fabrica αποθεώνει την CX 500 Δείτε τις φωτογραφίες

Σε έντονα δημιουργική φάση βρίσκεται το λονδρέζικο καλλιτεχνικόν συνεργείον Auto Fabrica. Λίγο μετά την εντυπωσιακή Type 6 κερδίζει πάλι την προσοχή ειδικών και φανς με την εξίσου συναρπαστική Type 8. Πρόκειται για μια απίστευτα πλαστική δημιουργία, βασισμένη στην πιο «απίθανη» πρώτη ύλη: την Honda CX500.
Η ατσούμπαλη CX500 ήταν μια τρέλα ασύνδετων στοιχείων.

Τα πρώτα θύματα των προδιαγραφών Euro4

Πρώτη χρονιά ισχύος των προδιαγραφών Euro4 φέτος για τα νέα μοντέλα. Για τα ήδη υπάρχοντα, προβλέπεται ένας χρόνος χάριτος. Όμως θα πρέπει να προσαρμοστούν το 2017.
Το ίδιο ισχύει για τα μικρά δίχρονα που βγάζουν άδεια κυκλοφορίας για τον δρόμο. Μπορούν να πουλιώνται με τις προδιαγραφές Euro3 ως το τέλος του 2016.

Σταματάει στις 29 Ιουλίου η δωρεάν αναβάθμιση των Windows 10

Σε καλή πορεία φαίνεται πως βρίσκεται η διείσδυση των Windows 10 στην αγορά, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε πως οι συνολικές εγκαταστάσεις του νέου της λειτουργικού έχουν φτάσει τα 300 εκατομμύρια. Ο συγκεκριμένος αριθμός περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις σε υπολογιστές, πωλήσεις Windows 10 Mobile συσκευών αλλά και του Xbox One.

Η νέα εφαρμογή που σου λέει πόσο μπαταρία έχει το κινητό ενός φίλου σου

Από τη στιγμή που οι φίλοι σας συγχρονίσουν τη συσκευή τους με τη δική σας μέσω αυτής της εφαρμογής, θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πόση μπαταρία τούς έχει απομείνει ή αν το τηλέφωνο έχει κλείσει.
Ο λόγος για το «Battery Share» το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να είναι να δουν το επίπεδο ισχύος της μπαταρίας ενός άλλου χρήστη, να πληροφορηθούν δηλαδή αν

Μ. Βρετανία: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο ελαχιστοποιεί τους κινδύνους από το κάπνισμα

Μία πολύ σημαντική διάσταση σε ό,τι αφορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του, αναδεικνύει, έκθεση του Βασιλικού Κολλεγίου Ιατρών στο Ηνωμένο Βασίλειο με τίτλο «Νικοτίνη χωρίς καπνό: Ελαχιστοποίηση κινδύνων από την κατανάλωση καπνικών».
Συγκεκριμένα, ο βρετανικός ιατρικός σύλλογος αναγνωρίζει το προϊόν αυτό –που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας– ως μία από τις πλέον ενδεδειγμένες μεθόδους αποφυγής των κινδύνων που σχετίζονται με το κάπνισμα.

Μια πρόταση που αλλάζει τον μιντιακό χάρτη των τηλεοπτικών καναλιών

Επιστολή στον υπουργό Επικράτειας Νίκο Παππά απέστειλε το κανάλι EPSILON, το οποίο κατέθεσε πρόταση-βόμβα για τις τηλεοπτικές άδειες, ανεβάζοντας τη… μπάνκα στον αέρα με τα 35 εκατ. ευρώ που προσφέρει!
Όπως αναφέρεται στην επιστολή – πρόταση προς τον Νίκο Παππά, η διοίκηση του «EPSILON» είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό των

Τι αλλάζει σήμερα στην κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς

Με τις κινητοποιήσεις και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας να κορυφώνονται σήμερα, ημέρα ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, με αλλαγές στα δρομολόγια θα κινηθούν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Στο μετρό η στάση εργασίας σήμερα είναι σήμερα από τις 5 έως τις 9 το πρωί, οπότε αυτή είναι και η ώρα του πρώτου δρομολογίου.

Rolling Stones προς Ντ. Τραμπ: Δεν μπορείς να παίζεις τραγούδια μας

«You Can't Always Get What You Want», είπαν με άλλα λόγια οι Rolling Stones στον Ντόναλντ Τραμπ, απαιτώντας κι απαγορεύοντας να πάψει να χρησιμοποιεί τα τραγούδια τους στην προεκλογική εκστρατεία του.

Το θρυλικό συγκρότημα, μετά από μία σειρά άλλων καλλιτεχνών, αρνούνται να χρησιμοποιεί τραγούδια τους στην