Το αψεγάδιαστο διαμάντι που πουλήθηκε 22,1 εκατ. δολ.!

Ενα αψεγάδιαστο διαμάντι 100 καρατίων πουλήθηκε χθες Τρίτη στη Νέα Υόρκη στην τιμή των 22,1 εκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Sotheby's.
Το κλασικό σμαραγδένιο διαμάντι είναι χρώματος βαθμού D (σ.σ έχει καθιερωθεί μία διεθνής κλίμακα μέτρησης του χρώματος των διαμαντιών,

Πωλείται η βίλα της Νταϊάνα στη Νότια Αφρική

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένη η βίλα Tarrystone Estate, την οποία η Λάιδη Ντι είχε επισκεφτεί λίγο καιρό πριν σκοτωθεί στο Παρίσι με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ.
Η εντυπωσιακή βίλα Tarrystone Estate στη Νότιο Αφρική, το πολυτελές καταφύγιο της πριγκίπισσας Νταϊάνας, πωλείται από βρετανικό μεσιτικό γραφείο  προς 5.480.000 ευρώ.

Εικόνες σοκ: Παραμόρφωσαν 21χρονη καλλονή με γυάλινο μπουκάλι

Η πανέμορφη χορεύτρια δέχτηκε επίθεση με γυάλινο μπουκάλι ενώ επέστρεφε σπίτι. Η νεαρή έχει παραμορφωθεί και η οικογένειά της έδωσε φωτογραφίες στη δημοσιότητα.
Μια πανέμορφη χορεύτρια 21 ετών από την Αγγλία, έχει παραμορφωθεί σοβαρά μετά την επίθεση που δέχτηκε από έναν άγνωστο,

«Μερικής απασχόλησης» ο Γιούνκερ με μισθό 300.000 ευρώ!

Aϊσθηση προκαλεί δημοσίευμα των βρετανικών Times, σύμφωνα με το οποίο ο Γιούνκερ εργάζεται στην έδρα της Κομισιόν στις Βρυξέλλες μόνο τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Aϊσθηση προκαλεί δημοσίευμα των βρετανικών Times, σύμφωνα με το οποίο ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εργάζεται στην έδρα της Κομισιόν στις Βρυξέλλες μόνο τρεις ημέρες την εβδομάδα και τις υπόλοιπες βρίσκεται στην πατρίδα του στο Λουξεμβούργο.

ΗΠΑ: Δεκάδες «ιπτάμενα» ψάρια επιτέθηκαν σε ομάδα κωπηλασίας στην λίμνη Creve Coeur στο Μιζούρι. Vds

Μια ήρεμη προπόνηση ήθελε να κάνει η ομάδα κωπηλασίας πανεπιστημίου των ΗΠΑ, όταν δέχθηκαν την επίθεση από δεκάδες «ιπτάμενα» ψάρια.
ΗΠΑ: Δεκάδες «ιπτάμενα» ψάρια επιτέθηκαν σε ομάδα κωπηλασίας

Κόντρα Καραμέρου - ΚΕΔΕ: "Είστε κατώτεροι των περιστάσεων" - "Η Περιφέρεια Αττικής να δείξει υπευθυνότητα"

Σκληρή αντιπαράθεση έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθήνας, Γιώργου Καραμέρου και της ΚΕΔΕ. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση Καραμέρου στην οποία χαρακτήριζε ως κατώτερους των περιστάσεων, εθνικά επιζήμιους, ηθικά ανεπαρκείς και οικονομικά επικίνδυνους

Τι είπε ο Τσίπρας στον Ρέντσι, η οργισμένη ανακοίνωση Ιερώνυμου κι ο Σουλτς που… έπεσε από τα σύννεφα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιταλό ομόλογό του Ματέο Ρέντσι είχε λίγο πριν τις 8:00 μ.μ. ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας του εξέφρασε τη θλίψη του για το τραγικό ναυάγιο, ενώ του εξέφρασε την υποστήριξή του στην πρότασή του για έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.

Τετ α τετ ανακριτών με Βγενόπουλο - Άναψε το πράσινο φως ο γενικός εισαγγελέας

Στην οριστικοποίηση των ονομάτων που θα περιλαμβάνει το κατηγορητήριο για τα πρώην στελέχη της Λαϊκής Τράπεζας που θα βρεθούν στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου για χειραγώγηση της αγοράς, έχουν καταλήξει ανακριτική ομάδα και γενική εισαγγελία.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ο γνωστός επιχειρηματίας, Λεωνίδας Μπόμπολας για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αδικήματα τα οποία αποδίδονται σε βάρος του

Ισπανικό αφιέρωμα: Τα 10 ομορφότερα μέρη στην Ελλάδα να ζήσεις για πάντα!

«Τα δέκα ομορφότερα μέρη στην Ελλάδα, όπου θα θέλατε να μείνετε για μια ζωή» παρουσιάζει αφιέρωμα με άρωμα Μεσογείου στο ισπανικό περιοδικό HOLA.
Το ισπανικό περιοδικό HOLA κάνει αφιέρωμα στα παραθαλάσια μέρη της ελλάδας, όπου ο καθένας θα ήθελε όχι μόνο να περάσει αξέχαστες διακοπές, αλλά να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του.

Στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο του 1 δισ. δολαρίων που κόβει την ανάσα ( picture+video )

Αυτή η γιγάντια πλωτή πολυκατοικία θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι ξέρατε για τα κρουαζιερόπλοια. Οι παροχές του είναι εξωπραγματικές...
Το Ovation of the Seas της εταιρείας Royal Caribbean είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που θα μπει στο λιμάνι του Σίδνεϋ το καλοκαίρι του 2015.

Τα 60 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2015 - Και ελληνικό!

Μοναδικός σχεδιασμός, απίστευτες παροχές, μοναδική τοποθεσία. Αυτά τα 60 ξενοδοχεία ξεχωρίζουν σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με το Conde Nast Traveller.
Το Conde Nast Traveller, το έγκριτο και μεγαλύτερο περιοδικό σε όλο τον κόσμο έφτιαξε τη λίστα με τα 60 καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2015.

Η ΕΥΠ ερευνά τις «περίεργες» συλλήψεις των Αλγερινών επιχειρηματιών που συνελήφθησαν στην κατάληψη της πρυτανείας

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ερευνά την υπόθεση των δύο Αλγερινών επιχειρηματιών που συνελήφθησαν στις 14 Απριλίου 2015 στο υπό κατάληψη κτίριο της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Βαρουφάκης: Πρέπει και οι δανειστές να παραδεχθούν τα λάθη τους. Αυτή η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται μόνο για τη δόση

Αυτή η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται μόνο για τη δόση, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, για τις διαπραγματεύσεις. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της ομιλίας του σε τραπεζικό φόρουμ της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων, επεσήμανε ότι «η σύγκλιση είναι ξεκάθαρη,

“Να τερματιστούν τα φορτία θανάτου” στη Μεσόγειο

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε πως θέλει να σταματήσει τους μετανάστες από το να μπαρκάρουν ώστε “να τερματιστούν αυτά τα φορτία θανάτου”, έπειτα από το ναυάγιο ενός αλιευτικού την Κυριακή στα ανοικτά της Λιβύης στο οποίο φέρεται να έχουν χάσει τη ζωή τους 800 άνθρωποι.

Ο Ομπάμα προειδοποίησε το Ιράν να μην παραδώσει όπλα στην Υεμένη

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι η κυβέρνησή του προειδοποίησε το Ιράν εναντίον της παράδοσης όπλων στην Υεμένη τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να απειληθεί η διέλευση πλοίων από τα χωρικά ύδατα της χώρας αυτής.

Ελπίδα ειρήνευσης στην Υεμένη, στοπ στους βομβαρδισμούς από την αραβική συμμαχία

Η συμμαχία των αραβικών κρατών υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας που βομβάρδιζε την Υεμένη ανακοίνωσε τον τερματισμό των στρατιωτικών επιχειρήσεων της συμμαχίας που διεξήγαγε αεροπορικές επιδρομές για περισσότερες από 3 εβδομάδες εναντίον των ανταρτών Χούτι, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει δήλωση επιδοκιμασίας από το Ιράν.

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Αδίστακτος και ραδιούργος

Είχα την τύχη (ή την ατυχία ίσως) να παρακολουθήσω εκ του σύνεγγυς τις δραστηριότητες του υπουργού Οικονομικών της Γερ­μανίας στην Ουάσιγκτον και μακρόθεν τις ομιλίες του και τις συνεντεύξεις του στη Νέα Υόρκη. Είναι ένας αδίστακτος και ραδιούργος άνθρωπος…

Βαρουφάκης: Αντιμετωπίζουμε ένα νέου τύπου πραξικόπημα όχι με τανκς αλλά μέσω των τραπεζών

«Εξουθενωτικές» χαρακτήρισε τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς o Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε μήνυμά του, σε συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Μελβούρνη.

Ο Βαρουφάκης βλέπει ξεκάθαρη σύγκλιση με τους δανειστές – Η έξοδος από το ευρώ δεν αποτελεί επιλογή λέει ο Γερούν

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα καταλήξει σε συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές της, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας Γιάνης Βαρουφάκης, αν και όπως είπε αυτό μπορεί να μην συμβεί στην επόμενη συνάντηση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Φέρτε Ευρωπαίους να φτιάξουμε μαζί τον αγωγό, το μήνυμα Μίλερ της Gazprom

Το σχέδιο κατασκευής αγωγού μεταφοράς φυσικού αέριου από τα σύνορα με την Τουρκία μέσω Ελλάδας μπορεί να υλοποιήσει μια ρωσο-ευρωπαϊκή κοινοπραξία. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της Γκαζπρόμ, Αλεξέι Μίλερ, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου