Η Αθήνα «ντύθηκε» στα μοβ

Παγκόσμια Ημέρα Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου ήταν η χθεσινή και γνωστά κτήρια σε όλη την Αθήνα φωταγωγήθηκαν με μοβ χρώμα σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου.

Ειδικότερα, η Ακαδημία Αθηνών, τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και η Εθνική Βιβλιοθήκη φωταγωγήθηκαν στο χρώμα του μοβ.

Η οικογένεια Kardashian σε κρίση: Διέρρευσε το sex tape της Kylie Jenner

 Kylie Jenner And Tyga’s Sex Tape Has Apparently Been Leaked
Μερικές ημέρες μετά τον χωρισμό της Kylie Jenner από τον επί δύο χρόνια αγαπημένο της ράπερ Tyga, διέρρευσε το sex tape του πρώην ζευγαριού στο διαδίκτυο.

Το επίμαχο βίντεο, που εμφανίζει τη 18χρονη κοπέλα σε άκρως προσωπικές στιγμές με τον πρώην αγαπημένο της, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του άντρα για περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια κατέβηκε.

Candice Swanepoel: Βόλτα με ολόσωμη κολλητή φόρμα και τον σύντροφό της στο πλευρό της!

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Candice Swanepoel καθώς σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Hermann Nicoli. To 27χρονo αγγελάκι της «Victoria’s Secret», που περιμένει αγοράκι, και ο συνομήλικος σύντροφός της εθεάθησαν στην Νέα Υόρκη, όπου έκαναν χαλαρή βόλτα.

Τέλος ο James Bond για τον Daniel Craig Είπε «όχι» σε 88 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο Daniel Craig φαίνεται πως τελείωσε με τον James Bond, απορρίπτοντας πρόταση ύψους 88 εκατομμυρίων ευρώ για δύο ακόμη ταινίες ως πράκτορας 007, τονίζοντας στους παραγωγούς πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον συγκεκριμένο ρόλο, σύμφωνα με την DailyMail.
Ο Daniel Craig υποδύθηκε τον James Bond για πρώτη φορά το 2005 και η εταιρεία παραγωγής MGM θέλησε να τριπλασιάσει την προσφορά της σε σχέση με τις προηγούμενες ταινίες.

Τα πληθωρικά καλλιστεία της Βραζιλίας

Σε αυτά τα καλλιστεία στη Βραζιλία, τα κιλά προσδίδουν ομορφιά και οι συμμετέχουσες «μάχονται» για το ποια θα κερδίσει με τις καμπύλες της σε έναν- αμφισβητούμενο ωστόσο- εθνικό ανταγωνισμό.
Αυτή την Παρασκευή οι διαγωνιζόμενες που πρέπει να ζυγίζουν τουλάχιστον 80 κιλά για να πάρουν μέρος, συμμετέχουν στον ετήσιο διαγωνισμό ομορφιάς για γυναίκες με περισσότερα κιλά που διοργανώνεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Ελληνίδα που έχει μουρλάνει την Αργεντινή με τα καμώματα της (βίντεο)

Η Βικτόρια Ξυπολιτάκη έχει Έλληνες παππούδες και κατάγεται από τη Σάμο αλλά ζει (και βασιλεύει) στην Αργεντινή όπου είναι το αγαπημένο «θέμα» των τοπικών ΜΜΕ. Οι λόγοι; Εμφανέστατοι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί.

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Mega των εκατομμυριούχων ιδιοκτητών του!

Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση από τη διοίκηση για την κατάσταση λειτουργίας του.

Ικανοποίηση των Ελλήνων ζυθοποιών για την κατάργηση του φόρου 3%

Την ικανοποίησή του εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Μικρών Ανεξάρτητων Ζυθοποιών Ελλάδος, για την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει τον φόρο 3% επί του ζύθου, «καθώς δίνεται επιτέλους λύση σ’ ένα από τα χρόνια αιτήματα του κλάδου μας».
Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή επί του σχεδίου νόμου «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας

«Πόλεμος» τιτάνων για το χρέος: Αμετακίνητο το ΔΝΤ σφυροκοπά το Βερολίνο

Εκτίναξη του ελληνικού χρέους σχεδόν στο 300% του ΑΕΠ – εφόσον δεν επιτευχθεί συμφωνία για την ελάφρυνσή του – «βλέπει» το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), σε έγγραφο του για την Ελλάδα, το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πρακτορείο Bloomberg.
Με το έγγραφο αυτό το Ταμείο επιμένει ουσιαστικά στην πρόταση «βόμβα» που είχε διαρρεύσει πριν από λίγες ημέρες

Ένας εναντίον έξι ο Σόιμπλε στη G7 της Ιαπωνίας

«Ένας εναντίον έξι»: με αυτόν τον τίτλο περιγράφει η οικονομική επιθεώρηση Handelsblatt την αντιπαράθεση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη νομισματική πολιτική με τους ομολόγους του από την ομάδα G7.
Η αντιπαράθεση αυτή είναι έκδηλη στη διάρκεια συνάντησης των υπουργών Οικονομικών και των διοικητών κεντρικών τραπεζών της ομάδας G7 στην πόλη Σεντάι της Ιαπωνίας,

Βρέθηκαν δύο ελληνικά αεροσκάφη θαμμένα στη νεκρή ζώνη της Λευκωσίας (βίντεο)

Θαμμένα εντοπίστηκαν εντός του αεροδρομίου της Λευκωσίας στη «νεκρή ζώνη» δύο μεταγωγικά αεροσκάφη της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που είχαν πάρει μέρος στην επιχείρηση «ΝΙΚΗ» τα μεσάνυχτα 20ής προς 21η Ιουλίου 1974. Το αεροδρόμιο βρίσκεται από το 1974 υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών.
Έγκυρη πηγή της κυπριακής

Απόρθητο φρούριο το Άγιον Όρος για την επίσκεψη Πούτιν

Σε φρούριο μετατρέπεται το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος στο Άγιον Όρος ενόψει της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν στις 28 Μαΐου.
Ήδη 70 άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Ρώσου προέδρου έχουν φτάσει και έχουν εγκατασταθεί στη μονή, η οποία έχει κλείσει και δεν δέχεται παρά μόνο πολύ συγκεκριμένους επισκέπτες.

Λάτρης των Οινουσσών ο νέος Τούρκος πρωθυπουργός (φωτο)

Λάτρης των Οινουσσών είναι ο νέος πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινάλι Γιλντιρίμ.
Μάλιστα πέρυσι το καλοκαίρι επισκέφτηκε με το ιδιωτικό του σκάφος το νησί επιλέγοντας την Αιγνούσα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η Πορτογαλία τροφοδοτήθηκε για 4 ημέρες σερί μόνο με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Επί τέσσερεις συνεχείς μέρες η Πορτογαλία ηλεκτροδοτήθηκε αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, δηλαδή αιολική ενέργεια, φωτοβολταϊκά και υδροηλεκτρικά εργοστάσια.

Τα στοιχεία για το ενεργειακό ορόσημο της χώρας της Ιβηρικής που παρουσίασε ο πορτογαλικός οργανισμός ZERO, σε συνεργασία με την Πορτογαλική Ένωση Ανανεώσιμης Ενέργειας (ARPEN)

Ανατολική Ανταρκτική: Ο ευάλωτος Παγετώνας Τόττεν απειλεί τον πλανήτη

Ένας ακόμα παγετώνας της Ανταρκτικής διατρέχει κίνδυνο αποσταθεροποίησης εξαιτίας της Κλιματικής Αλλαγής και μαζί του οι παράκτιες περιοχές του κόσμου που ίσως καλυφθούν κάτω από τα νερά των θαλασσών.

Ο λόγος για τον παγετώνας Τόττεν, αυτή τη φορά στην Ανατολική Ανταρκτική, που εάν υποχωρήσει θα ανεβάσει τη στάθμη των ωκεανών έως και κατά 2,9 μέτρα τους επόμενους αιώνες.

Το πέρασμα στο καυτό Σουλτανάτο του Ομάν

Ένα ενδιάμεσο tour στο Ομάν πριν επιστρέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είχε στα σχέδιά του ο Έλληνας ταξιδευτής και το πραγματοποίησε.
Επιβλητικές εικόνες και κτίρια σηματοδοτούν την μεγαλομανία των ΗΑΕ, όπου όμως ζουν και εργάζονται πολλοί Έλληνες, κάποιους από τους οποίους συνάντησε. Το Ελληνικό στοιχείο ωστόσο δεν έλειπε ούτε από το σχεδόν άνυδρο Σουλτανάτο του Ομάν.

Έκανε το break ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ-Προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ένας ονειρικός Παναθηναϊκός, με τη σφραγίδα Πεδουλάκη και μαέστρο τον εξωπραγματικό Καλάθη, έκανε ξανά break στο ΣΕΦ (81-83) και ξέρανε με το καλημέρα τον τραγικό αμυντικά Ολυμπιακό!

Κίνηση ανθρωπιάς από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός - Έστειλε συλλυπητήρια στον Γιώργο Πρίντεζη

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στον Γιώργο Πρίντεζη για την απώλεια του πατέρα του.
η ανακοίνωση της «Πράσινης» ΚΑΕ:

Έτσι θέλουμε το μπάσκετ - Μαθήματα παιδείας από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν με θαυμαστή ηρεμία και αξιοπρέπεια τον αγώνα της ομάδας τους απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Παρά την ήττα της ομάδας τους στον πρώτο αγώνα των τελικών, οι οπαδοί δεν χάλασαν ποτέ το γιορτινό κλίμα του αγώνα και δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα για παράπονα.

Moscow Times: Το ΝΑΤΟ «παίζει» με το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου - Πιέζουν τον Πούτιν να «πατήσει το κουμπί»

Το ΝΑΤΟ πρέπει να αυξήσει τις δυνάμεις του στις χώρες της Βαλτικής ή να ρισκάρει ένα πυρηνικό πόλεμο, προειδοποίησε πρώην αξιωματούχος της συμμαχίας. Ο σερ Richard Shirreff, σε μία συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του BBC είπε ότι σε περιόδους έντασης μία επίθεση στις χώρες της Βαλτικής ήταν απολύτως αληθοφανής.

Ερντογάν: Δεν θα θρηνήσω εάν ακυρωθεί η συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας..Εκπλήρωση των κριτηρίων για κατάργηση της βίζας ζητά από την Άγκυρα η Μέρκελ

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε την Παρασκευή ότι δεν θα αναστατωθεί εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν χαλαρώσει το καθεστώς της βίζας των Τούρκων πολιτών που επιθυμούν να ταξιδεύουν στην Ευρώπη.
Ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου απέκλεισε την πιθανότητα η Άγκυρα να κάνει υποχωρήσεις στην αντιτρομοκρατική νομοθεσία για να συμμορφωθεί με τις..Με αναστολή της συμφωνίας για το προσφυγικό απειλεί η Τουρκία

ΟΑΕΔ: Πληρώνει ενοίκιο 21.000€ το μήνα, ενώ έχει ιδιόκτητο ακίνητο σε απόσταση 300 μέτρων!

Ο ΟΑΕΔ πληρώνει 21.000 ευρώ το μήνα ενοίκιο για να στεγάζει τις υπηρεσίες του στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχει σε απόσταση 300 μέτρων, ιδιόκτητο κτίριο, που δεν αξιοποιεί
Adtech Ad
Ο λόγος για τον ΟΑΕΔ και ειδικά για το Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ2), που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, το οποίο κοστίζει τουλάχιστον 252.000 ευρώ τον χρόνο.

Το τηλεφώνημα Σαμαρά σε Μητσοτάκη που απέτρεψε την γαλάζια ...Νέμεση

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Σαμαρά που απέτρεψε την γαλάζια ...Νέμεση
Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη, για να παραστεί και να  μιλήσει σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, έχοντας αποσβέσει την τελευταία στιγμή την υποβόσκουσα εσωκομματική κρίση που ξεκίνησε με αφορμή τις διαφορετικές προσεγγίσεις στελεχών, για τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ στο πολυνομοσχέδιο.

Kredittranche für Athen soll kräftig aufgestockt werden..Η Ελλάδα θα λάβει δόση έως 11 δισ. ευρώ λέει η Handelsblatt

Athen könnte bei der nächsten Hilfstranche der EU gleich einen größeren Betrag bekommen. Damit wäre Griechenland nahezu bis Ende des Jahres durchfinanziert. Das hätte für die Geldgeber gleich mehrere Vorteile.
Berlin, BrüsselDie nächste Hilfstranche für Griechenland soll offenbar deutlich aufgestockt werden. Statt der ursprünglich geplanten 5,7 Milliarden Euro diskutieren die Euro-Finanzminister,

Jean-Claude Juncker : « La France a une idée de l’Europe à défendre »Υπερ της άμεσης μείωσης του χρέους τάσσεται ο Γιουνκέρ

 Υπερ της άμεσης μείωσης του χρέους τάσσεται ο Γιουνκέρ..
Jean-Claude Juncker, le président de la Commission européenne depuis novembre 2014, revient, pour Le Monde, sur ce qu’il appelle la « polycrise » à laquelle l’Europe est confrontée.
Les Autrichiens pourraient élire un président d’extrême droite, dimanche 22 mai. Vous avez appelé à voter pour le candidat du Parti vert. Vous confirmez cet appel ?

Βαρουφάκης και Θεοχαράκης απαντούν στον Γ.Στουρνάρα για τα 86 δισ.

Ως υπεύθυνο για το ξεκίνημα της εκροής καταθέσεων στη χώρα μας, το Δεκέμβριο του 14, κατονομάζουν τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, σε κοινή δήλωση τους στο ΑΠΕ, οι κύριοι Γ.Βαρουφάκης και Ν.Θεοχαράκης.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και το πρώην στέλεχος της διαπραγματευτικής ομάδας  κατηγορούν  τον κεντρικό τραπεζίτη ότι η «εκροή καταθέσεων ξεκίνησε την 3η Δεκεμβρίου 2014,

Διακοπές σήματος της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη την 21η Μαΐου 2016

Η ΕΡΤ ενημερώνει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ότι για λόγους απαραίτητων εργασιών συντήρησης και επισκευών του κεραιοσυστήματος της ΕΡΤ στο Κέντρο Εκπομπής Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, θα υπάρξουν προγραμματισμένες διακοπές των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων της ΕΡΤ από το Κέντρο αυτό, το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, από τις 06:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ.

Λακωνία: Αξιοποιείται το «Ξενία» Σπάρτης

Και ενώ το θέμα της αξιοποίησης του «Ξενία» Σπάρτης, φαίνεται να έχει πάρει το δρόμο τουτο ερώτημα είναι τί θα γίνει με το «Ξενία» Βυτίνας και το «Σανατόριο της Μάνας», στα Μαγούλιανα Αρκαδίας.

Πύργος:Και επίσημα στο δήμο Ηλιδας το κάμπινγκ Κουρούτας

Παραχωρήθηκε και επίσημα στο δήμο Ηλιδας το κάμπινγκ της Κουρούτας, καθώς έφθασε χθες το μεσημέρι στις υπηρεσίες του δήμου η σχετική απόφαση της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου.

ΗΠΑ: Σκότωσε την γυναίκα του για να μην υποφέρει

Ένας ηλικιωμένος στην πολιτεία Φλόριντα βρίσκεται στη φυλακή αφού -όπως δήλωσε ο ίδιος στην αστυνομία- σκότωσε τη γυναίκα του πυροβολώντας την.
Ο ηλικιωμένος προέβη στην απονενοημένη αυτή πράξη γιατί -όπως δήλωσε- τα φάρμακα που έπαιρνε η σύζυγός του για να μην υποφέρει από πόνους είχαν ακριβύνει και η αγορά τους ήταν πλέον πέρα από τις οικονομικές τους δυνατότητες.