Δειτέ γιατί όλα τα χρυσωρυχεία του κόσμου θα δουλεύουν για την Apple

Η Apple έκανε την επανάσταση στους προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μετά το 2001 λάνσαρε το iPod που άλλαξε την μουσικη βιομηχανία και αργότερα, το 2010 έφερε στην ζωή μας το iPad.
Το πρώτο τρίμηνο του 2015, η Apple έκανε ρεκόρ, πουλώντας παγκοσμίως 75 εκατ. iPhone,

Οι 8 πιο πλούσιοι άνθρωποι όλων των εποχών

Υπάρχουν τόσοι πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Κάθε ένας έχει τη δική του ζωή, τις δικές τους θεωρίες και τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Και υπάρχουν άνθρωποι που απλά ό,τι αγγίζουν γίνεται...χρυσός!
Το άρθρο αυτό καταγράφει τους 8 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο όλων των εποχών.

Όταν τα λεφτά συνδυάζονται με την...ομορφιά - Οι 5 πιο όμορφοι δισεκατομμυριούχοι

Είναι λίγοι οι άνθρωποι που συγκαταλέγονται στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους σε αυτό τον κόσμο. Ακόμα λιγότεροι είναι επίσης εκείνοι οι δισεκατομμυριούχοι που τυγχάνει να είναι και ιδιαίτερα εμφανίσιμοι.
Με την ομορφιά λοιπόν και τα δισεκατομμύρια, αυτά είναι 5 από τα πιο ισχυρά και επιθυμητά άτομα στον κόσμο. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούν να κάνουν...

Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2015** Όλα τα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στη Γενεύη

Το σημαντικότερο ετήσιο αυτοκινητικό ραντεβού της Ευρώπης φιλοξενείται στην ελβετική πόλη - Το CAR+SPEED και ο Τάκης Τρακουσέλλης βρίσκονται εκεί και μεταδίδουν σε πραγματικό χρόνο όλες τις πληροφορίες για τα νέα αυτοκίνητα του 2015 και τα πρωτότυπα μοντέλα των επόμενων ετών

Η Λεπέν δέχθηκε «με χαρά» την... ανήθικη πρόταση της Μαντονα

H επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας δήλωσε ότι «αποδέχεται με χαρά» την πρόσκληση για «ένα ποτό» που της απηύθυνε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.
H επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Εθνικό Μέτωπο Μαρίν Λεπέν δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «αποδέχεται με χαρά» την πρόσκληση που της απηύθυνε προκειμένου να συναντηθούν η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαντόνα.

Βίντεο: Αλεξιπτωτιστής παθαίνει καρδιακή προσβολή εν ώρα δράσης

 Συγκλονιστικό βίντεο ανέβασε στο YouTube ένας Αυστραλός αλεξιπτωτιστής που καταγράφει τη στιγμή που υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια μιας πτώσης.
Βίντεο: Αλεξιπτωτιστής παθαίνει καρδιακή προσβολή εν ώρα δράσης

«Πράσινο φως» από την EBRD για χρηματοδότηση έργων ύψους 1 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) θα ξεκινήσει να επενδύει στην Ελλάδα σε προσωρινή βάση αποδεχόμενη το αίτημα των ελληνικών αρχών να στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις και την επιστροφή στην οικονομική ανάπτυξη.

Οι μέτοχοι της EBRD ψήφισαν υπέρ του να συνεχίσει η Τράπεζα να επενδύσει στην Ελλάδα έως τα τέλη του 2020.

Ουρουγουάη: Ο «φτωχότερος πρόεδρος του κόσμου» παρέδωσε την εξουσία

Σε κλίμα πανηγυρικό στο Μοντεβιδέο ο Χοσέ «Πέπε» Μουχίκα παρέδωσε την Κυριακή τη θέση του προέδρου της Ουρουγουάης στον βετεράνο αντάρτη και συναγωνιστή του, τον Ταμπάρε Βάσκεζ, από τον οποίον άλλωστε την είχε παραλάβει το 2010.