Τίτλοι τέλους για το αυτοκίνητο της Honda που δεν ήρθε ποτέ στην Ευρώπη

 

Η Honda ανακοίνωσε το τέλος της παραγωγής σε ένα από τα εικονικά μοντέλα της στην κατηγορία Kei. Τα Η πρώτη εμφάνιση του S660 έγινε το 2015Kei Cars (ελαφριά οχήματα) είναι πολύ διαδεδομένα στην Ιαπωνία, γνωστά ως micro αυτοκίνητα, τα οποία είναι ιδανικά για φτηνές αστικές μετακινήσεις.

Ίσως, το ομορφότερο μοντέλο στην κατηγορία Kei είναι το S660 της Honda, ένα hypermini όχημα το οποίο ολοκληρώνει δυστυχώς τον κύκλο του. Πρόκειται για ένα σπορ μοντέλο με τον κινητήρα τοποθετημένο στη μέση και σχεδιασμό πολύ επιθετικό.

Νέα εποχή για την Peugeot Motorcycles

 

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πριν από μερικές εβδομάδες η Peugeot αποκάλυψε το νέο της λογότυπο όσον αφορά το κομμάτι των αυτοκινήτων της. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το κομμάτι των scooter της εταιρείας η οποία επίσης άλλαξε το λογότυπό της, αλλά μαζί άλλαξε, όπως όλα δείχνουν, και την ταυτότητά της.

Τον Απρίλιο η πρεμιέρα του ηλεκτρικού SUV της Toyota

 

Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε ότι το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της γκάμας της θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Σαγκάης, στις 19 Απριλίου.  Ηλεκτρικό μεσαίο SUV 

Το αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων SUV και βασίζεται στην εξαιρετικά ευέλικτη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα e-TNGA, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Toyota. Το EV όχημα, εκτός από απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον θα είναι συναρπαστικό στην οδήγηση και με ξεχωριστή εμφάνιση. 

Πρώτη εικόνα του KTM Superr Duke 1290 RR

 

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι φήμες οργιάζουν για μια νέα έκδοση του περίφημου γυμνού μοντέλου της KTM, του Super Duke 1290 καιΤο βάρος του Super Duke RR θα είναι ίδιο με εκείνο του Duke 890! δείχνουν να επιβεβαιώνονται από τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν. Η κορυφαία έκδοση του "τέρατος" της αυστριακής φίρμας θα έχει τα χαρακτηριστικά RR δίπλα στο λογότυπό της και αναμένεται να ανταγωνιστεί στα ίσια το Streetfighter V4 της Ducati και το S1000R της BMW.

H super stylish φούστα που κάνει θραύση σε Instagram και Tik Tok!

 

Κάνοντας scroll down στο Instagram και στο Tik Tok, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πέσει έστω και μια φορά στην πιο stylish φούστα της σεζόν.

Ο λόγος για την tennis skirt, η οποία φαίνεται να έχει γίνει η αγαπημένη φούστα κάθε των fashion insiders και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends της άνοιξης.

Grammy Awards 2021: Οι ωραιότερες εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί!

 

Την Κυριακή 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η 63η τελετή απονομή των βραβείων Grammy στο Convention Center του Los Angeles με παρουσιαστή τον Trevor Noah.

Με 9 φετινές υποψηφιότητες η Beyonce έγραψε ιστορία ως η καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων Grammy, ενώ η θρυλική λάτιν τραγουδίστρια Selena, τιμήθηκε με το βραβείο Lifetime Achievment, 26 χρόνια μετά τον θάνατό της, αλλά και ο μεγάλος Chick Corea, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.

Η λαμπερή εμφάνιση της Miranda Lambert με δημιουργία της Celia Kritharioti στα Grammy Awards

Την Κυριακή 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η 63η τελετή απονομή των βραβείων Grammy στο Convention Center του Los Angeles με παρουσιαστή τον Trevor Noah.

Με 9 φετινές υποψηφιότητες η Beyonce έγραψε ιστορία ως η καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων Grammy, ενώ η θρυλική λάτιν τραγουδίστρια Selena, τιμήθηκε με το βραβείο Lifetime Achievment, 26 χρόνια μετά τον θάνατό της, αλλά και ο μεγάλος Chick Corea, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.

Η Έρρικα Πρεζεράκου κάνει έκκληση για την 7χρονη ανιψιά της

 

Τεράστιο είναι το κύμα αλληλεγγύης για την μικρή Αναστασία, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Τέξας και υποβάλλεται σε θεραπείες, εξαιτίας της επιθετικής μορφής καρκίνου που έχει. Η ανιψιά της Ερρικας Πρεζεράκου, με τη βοήθεια του κόσμου, κατάφερε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να πάει σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, με σκοπό να γίνει καλά.

Η μικρή Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας και ακολουθεί μια συγκεκριμένη θεραπεία, με την οικογένειά της να ελπίζει σε ένα θαύμα.

H Katie Holmes μόλις φόρεσε το ωραιότερο φόρεμα για την άνοιξη!

 

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Katie Holmes, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το role model μας στις street style εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός βγήκε για καφέ στο SoHo, φορώντας το φόρεμα «Suki», ένα κομμάτι που ξεχώρισε από τη συλλογή της σχεδιάστριας Ulla Johnson για την άνοιξη του 2021, με συνδυασμούς μοτίβων και ρομαντικά μανίκια.

Η Katie Holmes συνδύασε το φόρεμα με λευκά sneakers, τη μικροσκοπική τσάντα Daria της Chloé και μια γκρι μάσκα προσώπου, δημιουργώντας ένα ευέλικτο, ευκολοφόρετο και τέλειο σύνολο για τον ανοιξιάτικο καιρό.

Απαστράπτουσα η Beyonce στο after party των Grammys

 

Διαφορετική και χωρίς τον παλμό του ζωντανού κοινού ήταν η φετινή τελετή των μουσικών βραβείων Grammy που έγινε στο Staples Center με παρουσιαστή τον Trevor Noah. 

Ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς ήταν η Beyonce η οποία έγινε η γυναίκα με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία του θεσμού, με 28 Grammy στο σύνολο. 

Η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις όταν ανέβηκε στο stage για να παραλάβει το βραβείο της, επιλέγοντας για την περίσταση ένα off-shoulder δερμάτινο Schiaparelli φόρεμα.

Μητσοτάκη, μάζεψε τον Αυγενάκη, δεν πάει άλλο

 

Αυτό λέγεται κατάρα. Ο κάθε υφυπουργός αθλητισμού να είναι ο χειρότερος του προηγούμενου. Μα, διάολε, πού τους βρίσκουν οι πρωθυπουργοί και αφού τους παρκάρουν στο συγκεκριμένο χώρο, τους ξεχνάνε… Ο Σύριζας έβγαλε την κυβερνητική του θητεία των 4,5 χρόνων με δυο μόνον υφυπουργούς αθλητισμού. Τους εντελώς άσχετους Κοντονή και Βασιλειάδη. Ο ορισμός της αποτυχίας ο πρώτος, ο απόλυτα ανύπαρκτος ο δεύτερος. Χάος παρέλαβαν οι δυο συριζαίοι, έρεβος άφησαν πίσω τους.

Ντεμπ Χάαλαντ: Η πρώτη ιθαγενής που γίνεται μέλος της αμερικανικής κυβέρνησης

 

Η αμερικανική Γερουσία ενέκρινε χθες Δευτέρα τον διορισμό της Ντεμπ Χάαλαντ στον θώκο της υπουργού Εσωτερικών, με την 60χρονη βουλευτή να αναδεικνύεται στην πρώτη αυτόχθονη που θα καταλάβει υπουργικό θώκο σε ομοσπονδιακό επίπεδο στην ιστορία.

Τέσσερα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ρεπουμπλικάνων ψήφισαν υπέρ του διορισμού της Χάαλαντ, όπως και τα περισσότερα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 51 ψήφους υπέρ έναντι 40 κατά. Δέκα μέλη της Γερουσίας δεν ψήφισαν.

Έφοδος σε κορωνοπάρτι Γάλλων φοιτητών στη Θεσσαλονίκη – Κρύφτηκαν στις ντουλάπες

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που μετέβησαν σε διαμέρισμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης έπειτα από κλήση για διατάραξη ησυχίας, καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκαν 14 φοιτητές και φοιτήτριες από τη Γαλλία, που διασκέδαζαν πίνοντας αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στη 01:30 το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα για διατάραξη που προερχόταν από διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας της οδού Αισχύλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του

Σε "καραντίνα" το εμβόλιο της AstraZeneca

 

Στάση αναμονής τηρεί η Ελλάδα προκειμένου να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον δρόμο άλλων ευρωπαϊκών χωρών, που έχουν αναστείλει τη χρήση του εμβολίου της Astrazeneca.

Αρκετές χώρες της Ε.Ε., έπειτα και από τις αναφορές για παρενέργειες, μεταξύ των οποίων και θρόμβων στο αίμα, έχουν προχωρήσει σε αρχική αναστολή της χρήσης του, ενώ άλλες χώρες περιμένουν τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων για να αποφασίσουν πώς θα πράξουν.

Ισραήλ: Ξεπέρασε το 55% το ποσοστό των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί

 

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 2.241 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό να φθάνει τους 820.789.

Ακόμη 21 θάνατοι ασθενών με τον COVID-19 αύξησαν τον απολογισμό της πανδημίας στους 6.029 νεκρούς μέχρι στιγμής.

Οι ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση μειώθηκαν σε 603 (–37 από την προηγουμένη) από το σύνολο των 958 ανθρώπων που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία με τον COVID-19. Ο αριθμός των επιλεγόμενων ενεργών κρουσμάτων μειώθηκε σε 26.784.

Οκτώ κράτη της Ε.Ε. «έκοψαν» το AstraZeneca!

 

Συναγερμός έπειτα από περιστατικά θρόμβωσης σε άτομα που εμβολιάστηκαν από συγκεκριμένη παρτίδα στην Αυστρία


Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές Αρχές της Ευρώπης, καθώς η μία μετά την άλλη χώρες της Ε.Ε. αναστέλλουν τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca κατά του Covid-19, έπειτα από αναφορές για περιστατικά θρόμβωσης σε άτομα που εμβολιάστηκαν με συγκεκριμένη παρτίδα του εμβολίου! Μάλιστα, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων (ANSA), από την ύποπτη παρτίδα, η οποία κατανεμήθηκε σε 17 χώρες, έχει λάβει εμβόλια και η χώρα μας, κάτι που όμως εχθές διέψευδε ο ΕΟΦ.

Έλλάδα κατεχόμενοι χώρα από covid 19- Καί οικογένεια Μωυσή.

 

Καλημέρα Τρίτη Σήμερα οι φίλοι μου νεοδημοκράτες Το μόνο που κάνουν είναι να ανταλλάσσουν γεια σου Κώστα τι κάνεις Νίκο γεια σου Βασίλη κουκιά σπέρνω δεν έχουνε να πούνε κάτι για το τροχαίο, για τη Νέα Σμύρνη αν πράττει καλά η κυβέρνησή μας αν ο πρωθυπουργός μας διαχειρίζεται καλά τα οικονομικά, αν έχει βοηθήσει τους εργαζόμενους στην εστίαση τους μικροεπιχειρηματίες τους καταστηματάρχες τους εμπόρους (το ταχι ) καμιά κουβέντα.