Εταιρεία παραγωγής camera drones από τη Sony


Μια εταιρεία για την παραγωγή drones- καμερών ξεκινά η Sony, σε συνεργασία με την ZMP- startup με αντικείμενο την αυτόνομη οδήγηση.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Guardian, η νέα εταιρεία, Aerosense, θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία imaging, αισθητήρων και δικτύωσης της Sony (αυτή που χρησιμοποιείται στα smartphones της) για την δημιουργία drones παρακολούθησης/

Ο David Beckham εισέβαλε σε σπίτι και δώρισε 100.000 δολάρια

Η πρεμιέρα του "Knock Knock Live" έκανε εντύπωση. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.
Η Τρίτη που μας πέρασε, ήταν πιθανώς η πιο ευτυχισμένη μέρα στην ζωή μίας οικογένειας από την Καλιφόρνια. Ο 40χρονος David Beckham ήταν ο πρώτος guest καλεσμένος στο νέο τηλεοπτικό show «Knock Knock Live», στο οποίο πραγματοποιούν εκπλήξεις σε οικογένειες της Αμερικής, δωρίζοντάς τους χρήματα.

Είδαν το χάρο με τα μάτια τους. Η στιγμή της ανατροπής νταλίκας στο αντίθετο ρεύμα

Είχαν άγιο ή ήταν πολύ τυχεροί. Αυτό θα διαπιστώσει όποιος δει το βίντεο που ακολουθεί.
Ένα ζευγάρι οδηγούσε αμέριμνο σε δρόμο της Σιβηρίας βιντεοσκοπώντας τη φύση και τον άδειο δρόμο που απλωνόταν μπροστά τους.
Όμως το ειδυλλιακό σκηνικό αλλάζει άρδην όταν εμφανίζεται μια νταλίκα που κινείται στο αντίθετο ρεύμα.

Εξιχνιάστηκε δολοφονία στην Αργολίδα: Η σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε τον άντρα της

Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές η υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 42χρονου καπετάνιου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στην αυλή φιλικού του σπιτιού στην Κοιλάδα Ερμιονίδας, στις 8 Δεκεμβρίου 2014, γεγονός και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Στην κυκλοφορία τον Οκτώβριο η τοξωτή γέφυρα στην Τσακώνα

Τέλος στην παράκαμψη Παραδείσια-Τσακώνα του εθνικού αυτοκινητόδρομου Τρίπολης-Καλαμάτας, που παρουσίαζε συχνές κατολισθήσεις. Τι αναφέρει ο γενικός διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών Διονύσης Μακρής
Τον Οκτώβριο αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία η μεγάλη τοξωτή γέφυρα στο τμήμα Παραδείσια-Τσακώνα του εθνικού αυτοκινητόδρομου Τρίπολης-Καλαμάτας,

Διέρρευσε στο Διαδίκτυο πειρατικό αντίγραφο του «Jurassic World»

Ένα πειρατικό αντίγραφο της νέας blockbuster ταινίας «Jurassic World» φαίνεται πως διέρρευσε στο Διαδίκτυο και μάλιστα υπεύθυνη φέρεται να είναι η ίδια η εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, η Universal Pictures.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian, η διαρροή έγινε από τα γραφεία της Universal στη Γαλλία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πήρε φωτιά την ώρα που έκανε σερφ! (video)...Jamie O'Brien Surfs Teahupo'o on Fire

Ένας από τους πιο γνωστούς σέρφερ του κόσμου, ο Τζέιμι Ομπράιαν, αποφάσισε να κάνει σερφ βάζοντας φωτιά στην πλάτη του.

Oι 10 χώρες με τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου – Θα σας εκπλήξει ποια είναι πρώτη!

To πετρέλαιο αποτελεί, τη δεδομένη στιγμή (μετά τον χρυσό φυσικά), το πλουσιότερο “αγαθό” για μία χώρα. Σύμφωνα με τα δεδομένα που συνέλεξε ο αναλυτής Michael Cohen, μπορούμε να δούμε παρακάτω τις 10 χώρες με τα μεγαλύτερα κέρδη από την εξαγωγή πετρελαίου.
Η λίστα του Business Insider με τις πλουσιότερες σε πετρέλαιο χώρες:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας απαντά στα σχόλια για τις 4.000 γυναίκες του: Στην πραγματικότητα είμαι ο Batman [εικόνα]

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βλέποντας ότι μετά τη δήλωση που έκανε, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά, αποφάσισε να δώσει μία απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook σε όλους εκείνους που τον… “κράζουν”
Διαβάστε τι έγραψε:

Δύο παιχνίδια στην Κίνα θα δώσει ο Παναθηναϊκός

Προσπάθεια της Ευρωλίγκας να επεκταθεί στην ασιατική αγορά

«Η πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρωλίγκας στον 21ο αιώνα, ο Παναθηναϊκός, επιστρέφει στην Κίνα για δύο συναρπαστικά παιχνίδια».
Με αυτή την ανακοίνωση η Ευρωλίγκα έκανε γνωστό πως οι «πράσινοι» θα παίξουν στις 28 Σεπτεμβρίου με τους Ζετζιάνγκ Λάιονς στην Χανγκζού, ενώ δύο μέρες μετά θα αναμετρηθούν με την Γκουανγκντόνγκ Τάιγκερς στο Μακάου.

Έκλεισε φιλικό με την Μπεσίκτας ο Ολυμπιακός

Θα πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκη στις 9 Αυγούστου

Φιλικό παιχνίδι με την Μπεσίκτας θα δώσει ο Ολυμπιακός στις αρχές Αυγούστου στο Καραϊσκάκη.
Οι ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστή την διεξαγωγή του με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους…

Το βίντεο που πρέπει να δούμε όλοι! 12 λεπτά γεμάτα με την Ελλάδα μας! (vid)

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια περιήγηση στην Ελλάδα που μέσα σε 12 λεπτά θα σας θυμίσει για ποιο λόγο δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω παρά τις δυσκολίες που ζούμε.
Ακόμα κι αν νομίζετε πως ξέρατε τα πάντα για την Ελλάδα, αυτό το βίντεο θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.

Πώς να αντισταθείς; 16MY Honda CRF1000L Africa Twin

Η Honda βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για τη νέα CRF1000L Africa Twin, που αναμένεται στις Ευρωπαϊκές εκθέσεις της στα τέλη του 2015. Όπως οι διάσημοι προκάτοχοί της, η CRF1000L Africa Twin είναι εξοπλισμένη για περιπέτεια με ένα ισχυρό κινητήρα και δυναμικό πλαίσιο έτοιμη να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις δρόμου και εκτός δρόμου.

Ο Ομπάμα στην Αφρική – Για πρώτη φορά ως Πρόεδρος...Barack Obama arrives in Kenya

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα αναχώρησε για την Κένυα, στο πρώτο του ταξίδι στην πατρίδα του πατέρα του ως πρόεδρος των ΗΠΑ και μια σειρά επισκέψεων που θα κάνει σε χώρες της Αφρικής, συμπεριλαμβανόμενης και της Αιθιοπίας.

Ρέντσι: Η Ευρώπη να μην είναι μόνο μια δασκάλα με μπλε και κόκκινο μολύβι

«Η Ευρώπη σήμερα πρέπει να βοηθήσει όποιον επιθυμεί να κάνει μια νέα αρχή και να μην είναι μόνο μια δασκάλα με μπλε και κόκκινο μολύβι στο χέρι, η οποία λέει τί είναι σωστό και τί δεν είναι», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, σε συνέντευξή του προς το τηλεοπτικό δίκτυο Tg5.

Ως τα μεσάνυχτα η σωρευτική ανάληψη των 300€ – Από αύριο η νέα εβδομάδα των 420€ (vid)

Μεγάλη είναι από το πρωί η προσέλευση του κόσμου στις Τράπεζες προκειμένου να πάρουν από τα γκισέ τα 300€ που αποτελεί το επιτρεπόμενο όριο ανάληψης για αυτή την εβδομάδα. Από τα μεσάνυχτα το κοντέρ μηδενίζει και αρχίζει να μετράει η νέα εβδομάδα, όπου αυξάνεται το σωρευτικό όριο της (άλλης) Παρασκευής.

Bloomberg: Στα άκρα η διαμάχη Λαγκάρντ-Μέρκελ για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

H Ελλάδα διεκπεραιώνει τα προαπαιτούμενα για δάνειο , όμως τώρα όλα εξαρτώνται από τη διαμάχη Λαγκάρντ και Μέρκελ, αναφέρει το πρακτορείο Bloοmberg, υποστηρίζοντας ότι η Μέρκελ δηλώνει επιφυλακτική και η Λαγκάρντ ανυποχώρητη απαιτεί αναδιάρθρωση χρέους , προειδοποιώντας ξανά από το  γαλλικό ραδιόφωνο ότι διαφορετικά η συμφωνία των Ευρωπαίων με την Ελλάδα θα καταρρεύσει.

Αυστρία: Αλληλεγγύη με την Ελλάδα ζητεί ο υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών

Να υπάρξει αλληλεγγύη με τους Έλληνες που πλήττονται από την κρίση και να καταβληθούν προσπάθειες για την εξουδετέρωση της κοινωνικής παρακμής, ζητάει ο υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών της Αυστρίας, Ρούντολφ Χούντσντορφερ, σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Ζόνταγκ», όργανο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Τι έδειξε η κάλπη της διαδικτυακής ψηφοφορίας

Τις απώλειες ποσοστών των κομμάτων της συγκυβέρνησης, που δείχνουν να «εξαργυρώνουν» το τίμημα της συμφωνίας, καταγράφει η διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr. Τα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι αισθητά μειωμένα σε σχέση με την περίοδο προ του δημοψηφίσματος, με τους πολίτες να εκφράζουν την άποψη ότι η επώδυνη συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών έπρεπε να συναφθεί, αν και εμφανίστηκαν δύσπιστοι όσον αφορά στην κυβερνητική τακτική μετά την 5η Ιουλίου.

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος κατά Δημητρακόπουλου για τον Β. Ρέστη - Τι απαντά ο δικηγόρος

Δριμεία απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε, μέσω του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης σε βάρος των εισαγγελέων που χειρίστηκαν την έρευνα σε βάρος του, δίνει η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.

Με ανακοίνωσή της, στηλιτεύει την τουλάχιστον απρεπή συμπεριφορά του συνηγόρου του εφοπλιστή Μιχ. Δημητρακόπουλου ο οποίος

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Σαμοθράκης (pic)

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτόματη λύση του EMSC), σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (24/7), στις 05:39, στην βορειοδυτική Τουρκία.
Το Αμερικάνικο USGS καταγράφει το σεισμό στα 4,8 Ρίχτερ, ενώ η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών δίνει τον σεισμό στα 4,6 Ρίχτερ.

Άρχισαν πάλι τις απειλές οι εφοπλιστές

Ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τη στήριξη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποταμίου ψηφίζει νέα μέτρα λιτότητας ως προάγγελο του τρίτου σκληρού Μνημονίου, τα οποία θα επιβαρύνουν για μία ακόμη φορά τον ελληνικό λαό, οι Έλληνες εφοπλιστές καταστρώνουν σχέδια για το πώς θα αποφύγουν ξανά να πληρώσουν το μερίδιό τους για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.

Με το δεξί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι Έφηβοι

Πολύ καλή η εθνική μας ομάδα μπάσκετ των Εφήβων επικράτησε άνετα με 64-41 της Κροατίας στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στο Βόλο.
Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής η Λιθουανία (24/7, 21:15). Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με 17 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Γιώργος Παπαγιάννης με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ.