Τρόμος από Ρωσίδα πόρνη με AIDS στο κέντρο της Αθήνας!

Σοκ έπαθαν ακόμα και οι υπεύθυνοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων όταν κατά την διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιούν για τους λαθρομετανάστες σε οίκους ανοχής εντόπισαν μια Ρωσίδα 21 ετών φορέα του Aids. Η κοπέλα δεν έφερε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα αλλά ούτε και του υγειονομικού ελέγχου ως όφειλε..

Φρίκη! Ρουμάνος γρονθοκόπησε και πέταξε στα σκουπίδια νεαρή κοπέλα

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και στην κοινή γνώμη η είδηση ότι ένας Ρουμάνος γρονθοκόπησε και εν συνεχεία πέταξε στα σκουπίδια ένα ανήλικο κοριτσάκι που είχε γνωρίσει στο facebook.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν οι δυό τους αποφάσισαν να συναντηθούν. Πρόκειται για νεαρό αλλοδαπό (Ρουμάνο στην καταγωγή). Στην αρχή έστελναν μηνύματα ο ένας στον άλλον και μετά άρχισαν τις συνομιλίες...

Χωρίς ταξί αύριο για 5 ώρες η Αθήνα ΑΠΟ ΤΙΣ 10.00 ΕΩΣ ΤΙΣ 15.00

Χωρίς ταξί αύριο για 5 ώρες η Αθήνα Στάση εργασία εξήγγειλαν για αύριο, από τις δέκα το πρωί έως τις τρεις το μεσημέρι, τα μέλη του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, προκειμένου οι οδηγοί να δώσουν το «παρών» στη γενική συνέλευση του κλάδου.Το θέμα που θα απασχολήσει τη γενική συνέλευση είναι ο διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και τροποποίηση άρθρων του καταστατικού.
πηγη

ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ «Κραυγή αγωνίας» από τον Κάφκα

Ο Γκρέγκορ Σάμσα, ο ήρωας του διηγήματος, «Η μεταμόρφωση», ξυπνάει ένα πρωί μεταμορφωμένος σε έντομο. Μέσα από τα μάτια του ήρωα-εντόμου, ο Κάφκα στήνει ένα απολύτως πιστευτό ψυχολογικό πείραμα Τη «Μεταμόρφωση» του μεγάλου Τσέχου συγγραφέα για «τον υπαρξιακό εγκλεισμό των σύγχρονων ανθρώπων» παρουσιάζει η ομάδα «Σημείο Μηδέν»Ο Γκρέγκορ Σάμσα, ο ήρωας του διηγήματος, «Η μεταμόρφωση», ξυπνάει ένα..

Η Google τιμά τον Θόδωρο Αγγελόπουλο 77 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ

Η Google τιμά τον Θόδωρο Αγγελόπουλο Στα 77 χρόνια από την γέννηση του αδικοχαμένου Ελληνα σκηνοθέτη, Θόδωρου Αγγελόπουλου, είναι αφιερωμένο σήμερα το doodle της Google...

"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!" Ουρανία Σαγιάκου..

Γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά και η καταγωγή της είναι από την Μάνη. Σήμερα ζει στο Περιστέρι και έχει ένα γιο 6 ετών. Απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής, σπούδασε στη Νομική σχολή του ΑΠΘ και συνέχισε τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο ΜΒΑ του Πανεπιστημίου ΑLBA.
Έχει εργαστεί επί 6 μήνες στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο του Στρασβούργου, ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα στη Νομική Σχολή Robert Schuman.
Από το 2002 είναι μέλος του ΔΣΑ. Εργάζεται επί 10 χρόνια ως δικηγόρος. Σήμερα διατηρεί το δικηγορικό της γραφείο και εξειδικεύεται στο Εμπορικό και Αστικό Δίκαιο, ενώ στηρίζει την επί 35 έτη προϋφιστάμενη οικογενειακή επιχείρηση υποδημάτων σε δοιοικητικά και νομικά θέματα.


Για να γίνει ξανά η Ελλάδα χώρα δημιουργίας, ιδεών, αγαθών, πολιτισμού.


Την Τρίτη 1 Μαϊου 2012, και ώρα 20:00, στο Θέατρο "Ξυλοτεχνία" (Κωστή Παλαμά & Παρασκευοπούλου στο Περιστέρι), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και συζήτηση με το κοινό της πολιτικής κίνησης "δημιουργία, ξανά!".

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ιδρυτής Θάνος Τζήμερος και υποψήφιοι βουλευτές.

"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!" Την Τρίτη 1 Μαϊου 2012, και ώρα 20:00, στο Θέατρο "Ξυλοτεχνία" Θάνος Τζήμερος


«Times»: Οργανο βασανιστηρίων το Σύμφωνο Δημοσιονομικής Πειθαρχίας

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, επανέλαβε την αντίθεσή της στην επαναδιαπραγμάτευση του ευρωπαϊκού Δημοσιονομικού Συμφώνου Ο «Econo-mist» παραδέχεται πλέον πως «η Ευρωζώνη χρειάζεται ανάπτυξη, νέους τραπεζικούς κανόνες και ευρωομόλογα»Η καγκελάριος της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ..

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ Ξυπνάει από τον λήθαργο η Ευρώπη

Ανεμο αλλαγής φέρνει ο Ολάντ στην ΕΕ    Η πιθανή αλλαγή σκυτάλης στη Γαλλία και οι πιέσεις από την Ισπανία, την Ελλάδα και την Ιταλία ξυπνούν επιτέλους την Ευρώπη από τον λήθαργο σε ό,τι αφορά την αποτυχημένη συνταγή εξόδου..

ΡΟΥΜΑΝΙΑ Συντριβή ελικοπτέρου με πέντε νεκρούς

φωτογραφία αρχείου Πέντε άνθρωποι έχασαν χθες την ζωή τους, όταν συνετρίβη ελικόπτερο στο χωριό στην επαρχία Τουλτσέα, στην ανατολική Ρουμανία.Το δυστύχημα συνέβα στο χωριό Όστροβ..

Σοκ: Δείτε πως και πόσο γρήγορα έφθασε η ραδιενέργεια του Τσέρνομπιλ στην Ελλάδα! (Βίντεο)

Όποιος πιστεύει ότι η χώρα μας ήταν σχετικά ασφαλής από το ραδιενεργό νέφος, λόγω απόστασης, από την έκρηξη στο Τσερνομπίλ, πλανάται. Η χώρα μας δέχτηκε ποσότητες..

Τσερνομπίλ, 26 χρόνια μετά Ανήμερα της τραγικής επετείου ξεκίνησε η κατασκευή νέας σαρκοφάγου στον μοιραίο αντιδραστήρα

Ανήμερα της επετείου της χειρότερης πυρηνικής καταστροφής στην Ιστορία, η Ουκρανία άρχισε την Πέμπτη την κατασκευή μιας νέας σαρκοφάγου γύρω από την κατεστραμμένη Μονάδα 4 του πυρηνικού σταθμού του..

Beyonce: Η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό People

Η τραγουδίστρια Beyonce είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα βέβαια με την κρίση του περιοδικού People.
Η διάσημη τραγουδίστρια των R&B, μητέρα ενός βρέφους τρεισήμισι μηνών, δηλώνει στο περιοδικό πως..

Οσλο: 40.000 Νορβηγοί στον ρυθμό του τραγουδιού που μισεί ο Μπρέιβικ

Περισσότεροι από 40.000 Νορβηγοί συγκεντρώθηκαν σε πλατεία του Οσλο κοντά στο δικαστήριο όπου δικάζεται ο Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ τραγουδώντας υπό βροχή το λαϊκό παιδικό τραγούδι «Τα Παιδιά του Ουράνιου Τόξου»..

Χιλή: Στους δρόμους ξανά οι φοιτητές για μεταρρυθμίσεις στην παιδεία

Δεκάδες χιλιάδες φοιτητές διαδήλωσαν την Τετάρτη σε διάφορες πόλεις της Χιλής, για πρώτη φορά φέτος, σηματοδοτώντας την επανέναρξη των κινητοποιήσεών τους με βασικό αίτημα τη μεταρρύθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος..

Τα κόμματα στην Ελλάδα λεηλατούν το κράτος

Στη διαπίστωση πως τα δύο ελληνικά κόμμα  που εναλλάσσονται στην εξουσία επί σχεδόν τέσσερεις δεκαετίες στην εξουσία δεν έχουν οδηγήσει μόνον την χώρα στην οικονομική καταστροφή, αλλά και τα ίδια τους τα κόμματα, αναφέρεται σε σχετικό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. 
Η εφημερίδα κάνει λόγο για τα τεράστια χρέη και τον τεράστιο δανεισμό των ελληνικών κομμάτων τα οποία εν μέσω μίας κατάστασης οικονομικής εξαθλίωσης στην Ελλάδα προσπαθούν να περάσουν διατάξεις στη Βουλή που θα διευκολύνει τον δανεισμό τους

Ένα «νομπέλ» οικονομίας εναντίον της πολιτικής της Μέρκελ Υπέρ του Ολάντ και ο Πολ Κρούγκμαν

Ο Νομπελίστας οικονομολόγος και βασικός αρθρογράφος της New York Times σε..

Έβερτον.. Βέλλιος: «Ευχαριστώ το Θεό που είμαι εδώ»!

Δεν άργησε καθόλου. Ένα χρόνο και κάτι μήνες μακριά από την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και κάτοικος Μέρσεϊσάιντ, ο Απόστολος Βέλλιος μετετράπη σε έναν από τους πιο hot- και βραβευμένους εδώ και λίγες μέρες- ποδοσφαιριστές της Έβερτον! Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο sport-fm.gr και αναφέρθηκε στις σκέψεις του για το παρόν και το μέλλον!..

Ν.Παπανδρέου: Διαπραγματευτήκαμε με το ΔΝΤ χωρίς οικονομολόγους!

Στρατηγικό λάθος η ανυπαρξία σοβαρού οικονομικού επιτελείου λέει ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού
  Μετά την ετεροχρονισμένη συγγνώμη του τέως πρωθυπουργού, κ. Γιώργου Παπανδρέου..

Σόρος: «Ό,τι και να γίνει στη Γαλλία, η Μέρκελ θα κάνει κουμάντο»

Ο διάσημος επενδυτής, Τζωρτζ Σόρος, σε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό L΄Express, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Γάλλος πρόεδρος που θα εκλεγεί στις 6 Μαΐου είναι απίθανο να ορθώσει το ανάστημά του στη Μέρκελ για τα ζητήματα της Ευρώπης, καθώς η γαλλική οικονομία θα συνεχίσει να είναι πιο αδύναμη από τη γερμανική..

Τουλάχιστον 10 νεκροί Πολύνεκρη επίθεση στο Ιράκ

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκαπέντε άλλοι τραυματίστηκαν, όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ένα καφενείο στην ταραγμένη ιρακινή επαρχία Ντιγιάλα, δήλωσαν πηγές των υπηρεσιών ασφάλειας.
     Η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα χωριό κατοικημένο κυρίως από σουνίτες στα περίχωρα της Μπακούμπα, 65 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Βαγδάτης, δήλωσαν ένας αστυνομικός στο χωριό και μια πηγή στο επιτελείο της διοίκησης των επιχειρήσεων στην Ντιγιάλα.

Διεθνή στρατιωτική επέμβαση κατά του Άσαντ ζητά η αντιπολίτευση

Ο επικεφαλής του στρατιωτικού συμβουλίου του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (ΑSL) ζήτησε εκ νέου μία ξένη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, εκτιμώντας πως η αποστολή του ΟΗΕ είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, όπως τονίζει σε..

H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! συμμετέχει στις εκλογές ως κόμμα δημιουργίας.. Οι Έλληνες αξίζουμε μία καλύτερη Ελλάδα

                      Υποψήφιοι Βουλευτές 

 

Οι συνδυασμοί μας ανά εκλογική περιφέρεια...