Η Κατερίνα Καινουργιου μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με το Γιώργο Σαμαρά

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της Κατερίνας Καινούργιου και του Γιώργου Σαμαρά από τις διακοπές τους στη Μύκονο δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι η παρουσιάστρια και ο ποδοσφαιριστής είναι ζευγάρι, αν και κανείς από τους δύο μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτό..

Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει: Με τον Κλαούντιο χώρισα γιατί ερωτεύτηκα άλλον

Για τους λόγους για τους οποίους χώρισε με το σύζυγό της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, αλλά και για το νέο έρωτά στη ζωή της, μίλησε σε γνωστό περιοδικό η Χριστίνα Παππά..

Γιώργος Μαζωνάκης: "Όταν έκανα χρήση ουσιών φοβήθηκα τον εαυτό μου"

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλά για την επαφή του με τις “ουσίες”, την απεξάρτηση αλλά και τη νέα φάση που διανύει στη ζωή του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξομολογείται ότι για πρώτη φορά έχει ανάγκη να κάνει μια σχέση και μιλά για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί. Σχετικά με την επαφή που είχε με τις ουσίες:..

Την εποχή που ο θάνατος των ηθοποιών προκαλούσε αυτοκτονίες

Ο πιο σέξυ ηθοποιός του βωβού κινηματογράφου και μεγαλύτερος σταρ της Αμερικής του '20, Ραδόλφος Βαλεντίνο, σαν σήμερα, μπήκε στο νοσοκομείο, σε ηλικία 31 ετών και πέθανε λίγες ημέρες αργότερα.
Ο θάνατός του προκάλεσε αυτοκτονίες γυναικών, μαζική υστερία στην Αμερική ενώ η αμφίσημη προσωπική του ζωή έβαλε τα θεμέλια για τη δημιουργία του σταρ σύστερ στο Χόλιγουντ..

35 χρόνια χωρίς τον Ελβις Πρίσλεϊ

Ενα ταξίδι με ρυθμό, ένταση, μουσικές και τραγούδια, ένα ταξίδι σαν πέταγμα από τις γκρίζες γειτονιές και την πλήξη των μεγαλουπόλεων στη φαντασία, ένα φτερούγισμα και μια κραυγή όλο λαχτάρα για λίγο χρώμα στη ζωή...
Σε τούτο το ταξίδι πήραν μέρος μόνο νέα παιδιά, αρκετούς από αυτούς θα τους θυμόμαστε πάντα νέους, πολλοί από αυτούς θα έπρεπε να είναι μαζί μας...

Στην Eλλάδα τον Αύγουστο Η πανέμορφη Γαλλίδα Imany!

Ένα αληθινό αστέρι της μουσικής επιστρέφει στην Ελλάδα για πέντε ακόμα συγκλονιστικές συναυλίες.
Η πανέμορφη Γαλλίδα που μάγεψε το κοινό με τις δύο sold out εμφανίσεις τον χειμώνα στο gazArte, επιστρέφει στην Ελλάδα και εμφανίζεται στην Αθήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο μιας μικρής περιοδείας που θα περιλαμβάνει στάσεις σε 4 ακόμα πόλεις.
..

Τζένιφερ Λόπεζ 16η Αύγουστου στην Κωνσταντινούπολη

Η Τζένιφερ Λόπεζ  16 Αύγουστου  στό κλειστό Γυμναστήριο Ούλκερ  θα πραγματοποίηση την πρώτη συναυλία της στην Τουρκία..

4o Ziria Music Festival "Νίκος Δόικας"

Το 4ο Ziria Music Festival «Νίκος Δόικας» και θα φιλοξενήσει κατασκηνωτές, φίλους της εξοχής και της μουσικής…
… το διήμερο 24-25 Αυγούστου 2012.
 Φέτος  θα πάρουμε πάλι τα ...βουνά, και θα ανέβουμε ψηλά,  πάνω από τα Τρίκαλα Κορινθίας, στα 1600μ., για να ζήσουμε το πιο …high ανοιχτό πάρτυ του καλοκαιριού!
 Από το απόγευμα της Παρασκευής 24 Αυγούστου 2012 μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, θα απολαύσουμε πολλά εξαιρετικά συγκροτήματα  μαζί με μαγευτικές βόλτες στο βουνό και ορεινή κατασκήνωση κάτω από τα αστέρια.  Σας περιμένουμε στη μοναδική τοποθεσία του Αθλητικού κέντρου Ζήρειας για να περάσουμε δύο μοναδικές μέρες και νύχτες σαν μια μεγάλη παρέα.
Η είσοδος, το κάμπινγκ, οι εξορμήσεις, όλα ελεύθερα!..

Η Εθνική Με τον Φερνάντο Σάντος να βασίζεται σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, νίκησε 3-2 την Νορβηγία

Η… νέα Εθνική ξέρει από επίθεση, αλλά έχει αμυντικά κενά!
Με τον Φερνάντο Σάντος να βασίζεται σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, νίκησε 3-2 την Νορβηγία στο Όσλο στο μοναδικό φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των προκριματικών για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Πολύ καλή επιθετικά η Εθνική με τους διεθνείς μας να σκοράρουν τρεις φορές, να χάνουν και πολλές ευκαιρίες, αλλά και με αρκετές αμυντικές αδυναμίες.
Σκόρερ οι Τόροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μήτρογλου, το πρώτο του με την Εθνική ανδρών.