To Fiat 124 Spider στη Ρώμη Μια «συνάντηση» που συνδέει την παράδοση με την καινοτομία

Έχοντας διανύσει περισσότερα από δέκα χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει από το Λος Άντζελες στο κέντρο της Ρώμης, σε συνέχεια της παγκόσμιας πρεμιέρας στο Motor Show της Καλιφόρνια στις 18 Νοεμβρίου, το Fiat 124 Spider είναι τώρα έτοιμο να εμφανισθεί στους ιταλικούς δρόμους.

Το χιονοδρομικό στο Καϊμακτσαλάν ανθίσταται στην καλοκαιρία Ακόμα διαθέτει αρκετό χιόνι για χιονοδρομία

Εν αναμονή της πτώσης της θερμοκρασίας βρίσκονται τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, καθώς η καλοκαιρία που διανύουμε, έχει πλήξει τις χιονοδρομίες. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, το μόνο χιονοδρομικό κέντρο που έχει αρκετό χιόνι για χιονοδρομία στην Ελλάδα είναι το Καϊμακτσαλάν.
Με όπλο του το υψόμετρο και την τεχνητή χιόνωση αυτό το βουνό κάνει τη διαφορά φέτος που το χιόνι στη χώρα μας είναι σπάνιο.

Η Ελλάδα φιλοξένησε 23,6 εκατ. τουρίστες το 2015

Αύξηση κατά 7,1 αναφορικά με το 2014 – Στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος..
Δυνατό «χαρτί» αποδεικνύεται πως είναι ο τουρισμός για την Ελλάδα. Χαρακτηριστικό του όγκου των επισκεπτών στη χώρα μας, αποτελούν τα στοιχεία που έδωσε η Τραπέζης της Ελλάδος: ο αριθμός των τουριστών που επισκέφθηκε τη χώρα μας το 2015, έφτασε τα 23,6 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση κατά 7,1% σε σύγκριση με το 2014.

Σουλτς: Το Ευρωκοινοβούλιο δεν υιοθετεί την ονομασία «Μακεδονία»

Αδειάζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς την πρωτοβουλία του μέλους της Ευρωομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος M. Πετίρ, να συγκροτήσει ανεπίσημο γκρουπ στο Ευρωκοινοβούλιο, υπό τον τίτλο «Φίλοι της Μακεδονίας».
Όπως τονίζει, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει επίσημη Διακοινοβουλευτική Επιτροπή για τις σχέσεις της ΕΕ με την ΠΓΔΜ, η οποία και δεν υιοθετεί την ονομασία της M. Πετίρ.