Μετά το σχέδιο Ανάν Ιστορικό «όχι» της Κύπρου

Ηχηρό «όχι» έστειλε απόψε η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην Ευρώπη και στο σχέδιο του κουρέματος των κυπριακών καταθέσεων, που αποφασίστηκε στο Eurogroup της Παρασκευής.

Εγκάρδιο τετ-α-τετ Βαρθολομαίου - Πάπα

Ο Φραγκίσκος συνέφαγε με τον Πατριάρχη σε δείπνο που διήρκεσε περίπου δυόμισι ώρες- Στο εσωτερικό του Βατικανού διέμενεινε ο επικεφαλής της ορθόδοξης Εκκλησίας
Σε «πολύ εγκάρδιο, χριστιανικό κλίμα» δείπνησε χθες βράδυ ο πάπας Φραγκίσκος με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Βατικανό, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σε εξελιξη η ψηφοφορία στην κυπριακή Βουλή - Βέβαιη η καταψήφιση του νομοσχεδίου.Video.

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Κύπρο, μετά και την ομολογία του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη ότι δεν εξασφαλίζεται στη Βουλή η απαιτούμενη πλειοψηφία για το νομοσχέδιο που αφορά το κούρεμα των καταθέσεων.

Υπό παραίτηση ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής

Υπό παραίτηση τελεί ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής, σύμφωνα με πληροφορίες από την Λευκωσία. Ο κ. Σαρρής αναχώρησε νωρίς το απόγευμα για τη Μόσχα, προκειμένου να έχει συναντήσεις με ρώσους αξιωματούχους.

Γιάννης Μπέζος: «Δεν με ενδιαφέρει πια η θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού»

Με επίσημη δήλωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης ο Γιάννης Μπέζος γνωστοποίησε την Τρίτη την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Συνεργάτες του Αναστασιαδη ήξεραν και έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό», καταγγέλλει ο Φιλελεύθερος

Μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία συγκλονίζει την κυπριακή κοινή γνώμη την Τρίτη: η μεγαλύτερη εφημερίδα της Κύπρου Φιλελεύθερος η οποία σε άρθρο της με τίτλο «Κάποιοι γνώριζαν εκ των προτέρων» αναφέρει ότι συνεργάτες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και οικονομικοί παράγοντες ήξεραν για το «κούρεμα» και απέσυραν τις καταθέσεις τους.