«Κόλαφος» ο Π.Πολάκης κατά του Χ.Σπίρτζη: «Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες!»

 Στα όσα είπε στον ΣΚΑΪ πριν από δύο ημέρες ο Χρήστος Σπίρτζης αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης με τον πρώην υπουργό να λέει, μεταξύ άλλων, ότι «δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι».

«Σταμάτα πια!! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε σχόλιο της ανάρτησης που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης με την επίμαχη συνέντευξη.

Π.Γερουλάνος: «Εάν γίνω εγώ αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα το ανοίξω σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις»

 Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του το πρωί της Πέμπτης (11/7) τόνισε πως εάν γίνει ο ίδιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, θα το ανοίξει σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις.

«Όσα λέγονται για την Κεντροαριστερά είναι εντελώς στη λάθος κατεύθυνση, διότι κανείς δεν λέει πώς. Το να μιλάμε για ένα σενάριο φαντασίας, καταλαβαίνετε βγάζει τη συζήτηση από τα προβλήματα του κόσμου.


Ρωσία: Ξεκινά η εγχώρια παραγωγή ανταλλακτικών για αεροσκάφη Boeing και Airbus

 Η Ρωσία προχωρά στην παραγωγή εγχώριων ανταλλακτικών για αεροσκάφη Boeing και Airbus εξαιτίας των κυρώσεων που περιορίζουν την εισαγωγή αυτών των εξαρτημάτων από το εξωτερικό, ανέφερε η ρωσική εφημερίδα Izvestia στις 10 Ιουλίου, επικαλούμενη τη ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot.

Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν μετά την έναρξη της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία περιλαμβάνουν απαγόρευση χρήσης του εναέριου χώρου της ΕΕ από ρωσικές αεροπορικές εταιρείες και ρωσικά αεροσκάφη, καθώς και απαγόρευση εξαγωγής τεχνολογίας που σχετίζεται με την αεροπορία.

Β.Ορμπάν: Θα συναντηθεί με τον Ν.Τραμπ στη Φλόριντα μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

 Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, πρόκειται να συναντηθεί με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στις 12 Ιουλίου στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Time.

Ο Ορμπάν αναμένεται να ταξιδέψει στη Φλόριντα μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον, όπου οι σύμμαχοι επιβεβαίωσαν την «αμετάκλητη» πορεία της Ουκρανίας προς την ένταξη στο ΝΑΤΟ και εξασφάλισαν χρηματοδότηση 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το επόμενο έτος.

Οι «καυτές» καμπύλες της Avital Cohen θα σας… «βγάλουν» τα μάτια (φώτο)


 Η Avital Cohen όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας βλέποντας τις φωτογραφίες της, διαθέτει ένα εντυπωσιακό και καλογυμνασμένο κορμί, με «καυτές» καμπύλες οι οποίες θα σας… «βγάλουν» τα μάτια.

Μάλιστα, θεωρείται ως ένα από τα πιο σέξι fitness μοντέλα διεθνών προδιαγραφών.


Η Avital Cohen είναι από το Ισραήλ και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media, ελέω των πληθωρικών της προσόντων. Αν και το μοντέλο δεν ήταν πάντα τόσο ζουμερό.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, στο παρελθόν αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές και έβλεπε το φαγητό ως «εχθρό» της και την ίδια ως «χοντρή».

Ν.Τραμπ για Τ.Κλούνεϊ: «Γύρισε την πλάτη στον απατεώνα Τ.Μπάιντεν σαν αραουραίος όπως είναι και οι δύο»

 Ο Ντόναλντ Τραμπ, σχολίασε τον Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος ζήτησε από τον Τζο Μπάιντεν να παραιτηθεί από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Ο Κλούνεϊ έγραψε ένα άρθρο στους «New York Times» υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν «έσωσε τη δημοκρατία» νικώντας τον Τραμπ το 2020, αλλά θα έπρεπε να αποσυρθεί αυτή τη φορά για να επαναλάβει το ίδιο κατόρθωμα.

«Ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν δεν έσωσε τη Δημοκρατία μας», εξοργίστηκε ο Τραμπ. «Γονάτισε τη Δημοκρατία μας»,

Η εποποιία του εργοστασίου τσιμέντου του Βολτσάνσκ: 50 επιζώντες Ρώσοι αντιστέκονται 20 μέρες σε 2 ουκρανικές ταξιαρχίες

 Η εποποιία των 50 επιζώντων Ρώσων αλεξιπτωτιστών του εργοστασίου τσιμέντου του Βολτσάνσκ που αντιστέκονται εδώ και 20 μέρες σε 2 ουκρανικές ταξιαρχίες, είχε τελικά στρατηγικό όφελος για τις ρωσικές δυνάμεις καθώς τους επέτρεψε να καταλάβουν τα 3/4 της πόλης και να είναι κοντά στην οριστική νίκη.

Η βοήθεια πλησιάζει για τους επιζώντες πλησιάζει, καθώς πλέον οι Ρώσοι ελέγχουν και τα οικήματα στην νοτιοδυτική πλευρά του εργοστασίου οικοδομικών υλικών.


Τζορτζ Κλούνεϊ: «Αγαπώ στον Τζο Μπάιντεν, αλλά χρειαζόμαστε έναν καινούριο υποψήφιο»

 Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, υποστηρικτής των Δημοκρατικών και σύμμαχος του κόμματος στη συγκέντρωση δωρεών, με άρθρο του στους New York Times καλεί τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«Αγαπώ στον Τζο Μπάιντεν, αλλά χρειαζόμαστε έναν καινούριο υποψήφιο», είναι ο τίτλος στο άρθρο του ηθοποιού στους New York Times.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Volkswagen: Απώλειες για τη μετοχή καθώς εξετάζει το κλείσιμο του εργοστασίου της Audi στις Βρυξέλλες

 Πτώση (1,32%) σημείωσε η μετοχή της Volkswagen την Τετάρτη μετά την ανακοίνωσή της πως εξετάζει το ενδεχόμενο κλεισίματος του εργοστασίου παραγωγής της Audi στις Βρυξέλλες λόγω της χαμηλής ζήτησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων (EV). 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC, η αυτοκινητοβιομηχανία αναθεώρησε καθοδικά την πρόβλεψη για τη λειτουργική απόδοση των πωλήσεών της από 7%-7,5% που ήταν προηγουμένως σε 6,5%-7%.

Huawei: Αφαιρείται από το δίκτυο 5G της Γερμανίας

 Η κυβέρνηση της Γερμανίας και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας συμφώνησαν επί της αρχής σε βήματα για τη σταδιακή απομάκρυνση των εξαρτημάτων κινεζικών εταιρειών τεχνολογίας από το ασύρματο δίκτυο 5G της χώρας μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, δήλωσαν την Τετάρτη στο Reuters δύο άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung καθώς και οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς NDR και WDR ανέφεραν νωρίτερα από κοινού την είδηση, λέγοντας ότι η συμφωνία δίνει στους φορείς εκμετάλλευσης δικτύου Deutsche Telekom, Vodafone και Telefonica Deutschland περισσότερο χρόνο για να αντικαταστήσουν κρίσιμα εξαρτήματα.

Σκάνδαλο υποκλοπών: Εξετάζονται τέσσερις ως ύποπτοι μετά από δύο χρόνια

 Κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στον Αρειο Πάγο, επιχειρηματίες που μετείχαν στις εταιρείες, οι οποίες εμπλέκονται στην υπόθεση

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης έχει λάβει και μελετά υπομνήματα παροχής εξηγήσεων από τέσσερα πρόσωπα, αναφορικά με το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επιχειρηματίες που εμφανίζονται να μετείχαν στις εταιρείες που έχουν αναφερθεί ως εμπλεκόμενες στην υπόθεση.

Γεωργιάδης: Κατέθεσα μήνυση κατά Πολάκη – Έδειξα υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες

 Όπως είχα προαναγγείλει σήμερα κατέθεσα την μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη και ακολουθεί και η Αγωγή» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Έδειξα υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες και στην συνεχόμενη λάσπη από τον συγκεκριμένο.

Στο Θεό…. η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα και πάλι σε μία ημέρα – Ανοδος 59,9% στα 184 ευρώ η MWh

 Το Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας έχει καταντήσει όπλο στα χέρια ολίγων παικτών, που «πυροβολούν» τους καταναλωτές

Η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στη χονδρεμπορική αγορά σημείωσε ξαφνικό άλμα και ανήκθε στα 184,79 ευρώ  η μεγαβατώρα καταγράφοντας αύξηση σε μία ημέρα 59,9%. Αυτή η τιμή είναι μαζί με αυτή τη Ρουμανίας και της Βουλγαρίας οι υψηλότερες στην Ευρώ και για την Ελλάδα είναι τιμή ρεκόρ από τις αρχές του έτους μέχρι και σήμερα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκτίμησαν τις στρατιωτικές ασκήσεις της Κίνας και της Λευκορωσίας στα σύνορα με το ΝΑΤΟ

 Η Κίνα χρησιμοποίησε μεταφορικά αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας Y-20 για κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τη Λευκορωσία στα σύνορα με το ΝΑΤΟ, γράφουν δημοσιογράφοι του αμερικανικού στρατιωτικού περιοδικού Military Watch Magazine (MWM). Στο νέο τους άρθρο, αποκαλύπτουν το συγκεκριμένο πλαίσιο αυτών των διδασκαλιών. Η Pravda.Ru δημοσιεύει μια μετάφραση του υλικού MWM.