Μέγκαν Φοξ: Το sexy comeback της για μια νέα καριέρα (pic&vid)

Πολλοί πίστευαν ότι η Μέγκαν Φοξ είναι μια ξεχασμένη πρώην στάρλετ που πλέον είναι full time μητέρα.
Θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Η 30χρονη καλλονή από το Oak Ridge του Tennessee είναι μητέρα τριών αγοριών και σύζυγος του Μπράιαν Όστιν Γκριν και έχει πολλές υποχρεώσεις.
Η Φοξ όμως αποφάσισε να επιστρέψει στο πάνθεον των sex symbols με ζαρτιέρες και lingerie.

Super League: «Τρίποντο-ζωής» η Βέροια, σπουδαία νίκη η ΑΕΛ

Η Βέροια έριξε μια τελευταία ζαριά στην μάχη της παραμονής με τη νίκη 4-0 επί της Κέρκυρας και θα παλέψει τις λιγοστές πιθανότητες της μέχρι τέλους. Η ΑΕΛ πήρε ένα ακόμη τρίποντο ανάσα, με το 1-0 επί του Παναιτωλικού και ξέφυγε αρκετά από την γραμμή του υποβιβασμού μετά την 25η αγωνιστική της Super League.
Στην Ημαθία η ουραγός Βέροια δεν είχε άλλο περιθώριο παρά να κάνει νίκη απέναντι στην Κέρκυρα για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για να παλέψει για την παραμονή.

Συγχαρητήρια στον «χρυσό» Πετρούνια από την πολιτική ηγεσία

Συγχαρητήρια για την νέα μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στέλνουν κορυφαία πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής σκηνής ευχαριστώντας τον για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης «AGF Trophy 2017» στο Μπακού. 

Όταν τα κουμπιά ανοίγουν τόσο… όσο Το μίνι φόρεμα της Lopez

Για δείπνο με τον καλό της Alex Rodriguez στο Μαϊάμι εντόπισε ο φακός την Jennifer Lopez.
Η 47χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα που αγκάλιαζε τις πλούσιες καμπύλες της και το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα. Όσο για τα κουμπιά στο πλάι του φορέματος, αυτά είχαν ανοίξει τόσο... όσο.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του VW Arteon Avant-garde σχεδιασμός με υψηλό επίπεδο άνεσης και ευελιξίας

Η Volkwagen ενισχύει την διαθέσιμη γκάμα των μοντέλων της με ένα avant-garde «gran turismo» αυτοκίνητο: το νέο Arteon. Το fastback μοντέλο που τοποθετείται πάνω από το Passat, παρουσιάζεται στο κοινό για πρώτη φορά, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη, το διάστημα 7-19 Μαρτίου 2017.
Στόχος των τμημάτων σχεδίασης και εξέλιξης του Arteon, ήταν ο συνδυασμός ενός avant-garde σχεδιασμού με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ευελιξίας.

O Thierry Neuville εξελίσσει το Hyundai i30 Ν-foto-video.

Η Hyundai διεξάγει χειμερινές δοκιμές στο πρώτο της μοντέλο υψηλών επιδόσεων, το i30 Ν, που αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2017.
Το i30 Ν θα είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας i30, μετά την έναρξη διάθεσης της 5θυρης έκδοσης, τον Ιανουάριο και την παγκόσμια πρεμιέρα του i30 Tourer (Wagon) πριν λίγες ημέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Έτσι φτιάχνεται ένα κιβώτιο ταχυτήτων Δείτε το βίντεο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς φτιάχνεται ένα κιβώτιο ταχυτήτων;
Στο εργοστάσιο της Seat στη Βαρκελώνη βγαίνει κάθε 27 δευτερόλεπτα ένα πεντατάχυτο κιβώτιο από τη γραμμή παραγωγής.

Ο δρόμος για το μέλλον της αυτοκίνησης Η Renault εγκαινιάζει το τρίτο Renault Open Innovation Lab στο Παρίσι

Μετά τη Silicon Valley και το Tel Aviv, η Renault εγκαινιάζει το τρίτο Renault Open Innovation Lab στο Παρίσι με την ονομασία «Le Square», ενισχύοντας περαιτέρω τις δομές της που της επιτρέπουν να αποτελεί το σημείο αναφοράς στον τομέα των καινοτόμων τεχνολογιών στο χώρο του αυτοκινήτου.
Πλησιάζοντας τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τη στιγμή που ξεκίνησε την παραγωγή αυτοκινήτων,

Η Ford στη λίστα με τις πιο ηθικές εταιρίες στον κόσμο

Η Ford Motor Company είναι η μοναδική εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων στη λίστα «World’s Most Ethical Companys®» του Ινστιτούτου Ethisphere για το 2016 – μία σημαντική διάκριση καθώς η εταιρική ηθική επηρεάζει όλο και περισσότερο τους πελάτες και τις αποφάσεις τους.
«Αυτή η αναγνώριση τιμά τους υπαλλήλους μας οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο να πράττουν το σωστό και να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις»,

Οδηγήσαμε τη Mercedes 250 GLC 4matic Πολυτελές και για όλες τις δουλειές

Το νέο μεσαίο πολυτελές SUV της Mercedes, που ακούει στο όνομα GLC, δεν ήρθε απλά να αντικαταστήσει την τετραγωνισμένη GLK, αλλά να διεκδικήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία, που είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εμπορικά στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα της κρίσης.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο, αεροδυναμικό και όμορφο μοντέλο ελευθέρου χρόνου, ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς, με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης 211 ίππων, μόνιμη

Ηρακλής Λεοντής οδηγώντας ένα Nissan 200SX ήταν ο νικητής στην κατηγορία PRO

Ο οδηγός της ομάδας Infinity Tyres Ηρακλής Λεοντής οδηγώντας ένα Nissan 200SX ήταν ο νικητής στην κατηγορία PRO του 1ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift .
Ο αγώνας διοργανώθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Καρτοδρόμιο Αφιδνών, υπό την αιγίδα της Ο.Μ.Α.Ε. (Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος) με 37 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα στις κατηγορίες Street Legal & PRO.

«Φύλλο και φτερό» έκαναν οι γερμανικές Αρχές τα γραφεία της Audi

Έρευνες στα γραφεία της Audi για δεύτερη ημέρα σήμερα πραγματοποίησαν οι γερμανικές αρχές αναφορικά με το σκάνδαλο χειραγώγησης των εκπομπών ρύπων που συνεχίζει να ταλανίζει τη μητρική Volkswagen, σύμφωνα με την εισαγγελία του Μονάχου όπως δημοσιεύει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Υψηλές ταχύτητες αναπτύσσει στις… πωλήσεις της η Skoda

Η Skoda συνεχίζει την ανοδική της πορεία και το 2017. Η ιστορική αυτοκινητοβιομηχανία παρέδωσε 81.200 οχήματα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο τον Φεβρουάριο: 3,1% περισσότερο σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους (Φεβρουάριος 2016: 78.800). Η τσέχικη φίρμα πούλησε περισσότερα αυτοκίνητα από οποιονδήποτε αντίστοιχο μήνα στην ιστορία της, ενώ πέτυχε διψήφια αύξηση στη Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (+12,9% και +13,3%), στην Ινδία (+12,8%) και το Ισραήλ (+19,8%).

Σίντρα, ταξίδι στην αγαπημένη πόλη των αριστοκρατών

Μεσαιωνικά κάστρα, μεγαλοπρεπή κτίρια ρομαντικής αρχιτεκτονικής, βοτανικοί κήποι και παραμυθένια ατμόσφαιρα συνθέτουν τη γραφική Σίντρα καθιστώντας την ένα υπαίθριο ανοιχτό μουσείο.
Η κωμόπολη της Πορτογαλίας είναι σκαρφαλωμένη σε γρανιτένια βράχια και αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Η παλιά αγαπημένη των αριστοκρατών φιλοξενεί εντυπωσιακές θερινές βασιλικές κατοικίες καθιστώντας την ιδανικό προορισμό για εξερεύνηση.

Σε 6μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε και πάλι η κόρη του Ιρανού πρώην προέδρου Ραφσατζανί

Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών καταδικάστηκε η κόρη του πρώην προέδρου του Ιράν Χασεμί Ραφσατζανί για «προπαγάνδα κατά του κράτους, διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά του δικαστικού σώματος και τους Φρουρούς της Επανάστασης», όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα Kalemeh που πρόσκειται στην αντιπολίτευση.
Η Ισλαμική Δημοκρατία, όπως μεταδίδει το Reuters, κλιμακώνει τις πιέσεις προς την αντιπολίτευση ενόψει των προεδρικών εκλογών της 19ης Μαΐου, κατά την οποία οι

Έπρεπε να μάθει πως είναι άρρωστη για να πάει τη μεγαλύτερη βόλτα της ζωής της

Η γυναίκα που ταξίδεψε μέσα σε 13 μέρες -με έναν άντρα που γνώριζε μόλις δύο εβδομάδες- 28.211 μίλια, σε 12 διαφορετικές χώρες, με 15 πτήσεις!
Η Μέγκαν Σάλιβαν ήταν ανέκαθεν λάτρης της περιπέτειας και των έντονων συγκινήσεων. Η 33χρονη σκηνοθέτης και ορειβάτης λατρεύει να διηγείται ιστορίες και όνειρο ζωής της ήταν να δει από κοντά τα επτά νέα θαύματα του κόσμου.
Μάλιστα για αυτό το λόγο μάζευε για αρκετό καιρό χρήματα σε ειδικό λογαριασμό, ενώ δεν είχε ούτε πιστωτικές κάρτες που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν σε άσκοπες αγορές.

Κριστοφερ Ναιτ : Ο ερημίτης που έζησε 27 χρόνια στο δάσος χωρίς κανένα σχέδιο

Ο Κρίστοφερ Νάιτ ήταν μόλις 20 ετών όταν πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε ένα απομονωμένο μονοπατάκι στην πολιτεία Μέιν των ΗΠΑ και άρχισε να περπατά μέσα στο δάσος, κουβαλώντας παρά ελάχιστα πράγματα. Δεν είχε κάποιο σχέδιο και το μόνο που ήθελε ήταν να αποφύγει την επαφή με τους ανθρώπους. Και το κατάφερε για 27 ολόκληρα χρόνια. Αυτή είναι η ιστορία του…
Ο νεαρός τότε Κρίστοφερ απομακρύνθηκε από τους ανθρώπους και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, για να βρεθεί έπειτα από περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα.

Édson Reis Meira : Ο Βραζιλιάνος πανεπιστημιακός που διδάσκει ελληνικά και μεταφράζει Αριστοφάνη!

Μιλά στο newsbeast.gr για τα Αρχαία, την Αθήνα, που νιώθει σπίτι του, και αποκαλύπτει τι τον παίδεψε περισσότερο στη γλώσσα μας..
Στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Μαρανιάο, στη Βραζιλία, ο καθηγητής Édson Reis Meira ετοιμάζεται για το μάθημά του. Διδάσκει Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά. Το περασμένο εξάμηνο δίδασκε και Νέα Ελληνικά.
Συνέντευξη στη Μυρτώ Κόλια
Ο τοίχος πάνω από το γραφείο του, στο σπίτι του στο Σαο Λουίς- την «Αθήνα της Βραζιλίας», όπως αποκαλείται η πόλη!- θα μπορούσε να είναι γεμάτος με τα πτυχία του. Αλλά εκείνος δεν ενδιαφέρεται και πολύ για το φαίνεσθαι.

Chuck Feeney :Ο δισεκατομμυριούχος που προσπάθησε να τα χάσει όλα και… τα κατάφερε!

Πώς πήρε την απόφαση ζωής ο άνθρωπος που μάζεψε 7,5 δισ. δολάρια και τελικά δε θέλησε να κρατήσει ούτε σεντς..
Foto-Video.
Ένα δροσερό απογευματάκι στον σιδηροδρομικό σταθμό του Δουβλίνου, οι περίοικοι αντίκρισαν ξανά τον 86χρονο πια Chuck Feeney επιστρέφοντας από ένα από τα τελευταία του ταξίδια στο Λίμερικ της Ιρλανδίας.
Εκεί στεγάζεται ένα από τα κληροδοτήματά του, το Πανεπιστήμιο του Λίμερικ, το οποίο φιλοξενεί 12.000 φοιτητές και υπάρχει μόνο

Σαρωτικές πλημμύρες που θυμίζουν Ελ Νίνιο στο Περού

Κατά 3% αυξάνει τις δαπάνες του προϋπολογισμού του 2017 η κυβέρνηση του Περού προκειμένου να χορηγήσει βοήθεια στους πολίτες για τις φονικές βροχοπτώσεις και τις ακραίες πλημμύρες.
Ο υπουργός Οικονομίας Alfredo Thorne ανακοίνωσε πως η αύξηση 1,35 δισ. δολαρίωνθα περάσει με επείγον διάταγμα σήμερα και δεν θα επηρεάσει τον στόχο για έλλειμμα στο 2,5% του ΑΕΠ.