Στα 860 ευρώ ο βασικός μισθός στον Σκλαβενίτη

Τα 860 ευρώ, ως βασικό μικτό μισθό, κατοχυρώνει και επισήμως η αλυσίδα Σκλαβενίτης. Το συγκεκριμένο ποσό το λάμβαναν ήδη από τον περασμένο Μάιο οι χαμηλόμισθοι full time υπάλληλοί της, ωστόσο εκείνη η αναπροσαρμογή προς τα πάνω, η οποία είχε αγγίξει 500 εργαζομένους της, ήταν μια οικειοθελής παροχή, την οποία η αλυσίδα θα μπορούσε, αν ήθελε, να τη μεταβάλει.

Βόμβα μεγατόνων στο πολιτικό σκηνικό

Απρόβλεπτες είναι οι επιπτώσεις στο σύνολό τους στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μετά την παραπομπή της δικογραφίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, για να οδεύσει στη συνέχεια προς τη Βουλή, αφού εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα.

Σαμαράς, Βενιζέλος, Στουρνάρας και Άδωνις στο σκάνδαλο Novartis

Στα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, οδεύει η δικογραφία για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis που αφορά σε πολιτικά πρόσωπα, προκειμένου να τη διαβιβάσει στη Βουλή, για τα αδικήματα της δωροδοκίας και της απιστίας.

Στο σκάνδαλο φέρονται να εμπλέκονται δύο πρώην πρωθυπουργοί και οκτώ πρώην υπουργοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πρωθυπουργοί είναι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Παναγιώτης Πικραμμένος.

Σφοδρές χιονοπτώσεις πλήττουν την Ισπανία

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις που πλήττουν σήμερα την Ισπανία είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν δεκάδες πτήσεις στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, ενώ χιλιάδες μαθητές δεν μπόρεσαν να πάνε σχολείο.

Συνολικά, 42 πτήσεις ματαιώθηκαν στο αεροδρόμιο Μαδρίτη- Μπαράχας (19 αφίξεις και 23 αναχωρήσεις), ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος τύπου της διαχειρίστριας εταιρείας του αεροδρομίου Aena.

Έξι πτήσεις χρειάστηκε να κατευθυνθούν προς άλλα αεροδρόμια, οι τέσσερις προς τη Βαλένθια και οι δύο προς τη Βαρκελώνη.

Σε λευκή «πολιορκία» η Μόσχα Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Κάτω από τεράστιες ποσότητες χιονιού έχει θαφτεί η Μόσχα, στη μεγαλύτερη χιονόπτωση που έχει καταγραφεί ποτέ στη ρωσική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το sputniknews οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή, ενώ πολλά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην εναέρια κυκλοφορία, με πτήσεις να σημειώνουν καθυστερήσεις και να ακυρώνονται.

Κεντρικές οδικές αρτηρίες έχουν αποκλειστεί και εκατοντάδες δέντρα έχουν πέσει. Σε αρκετές περιοχές επίσης έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση. Από τη σφοδρή χιονόπτωση υπάρχει ένας νεκρός.

Η στιγμή που ο Ρώσος πιλότος ανατινάζεται για να μην τον πιάσουν τζιχαντιστές

Το ότι ο πόλεμος στη Συρία έχει ξεφύγει από κάθε όριο είναι γενικώς ομολογούμενο από όσους ασχολούνται με αυτόν. Το περασμένο Σάββατο η κατάρριψη ενός ρωσικού Σουχόι 25 από τους τζιχαντιστές και η προσπάθεια σύλληψης του χειριστή του, αποτυπώθηκε σε ένα τραγικό βίντεο.

Σε αυτό ο ρώσος πιλότος προκειμένου να μην πέσει στα χέρια των εχθρών του προτιμά να ανατιναχθεί. Φώναξε «αυτό είναι για τους δικούς μας».

«Ντρέπομαι που φιλοξενούμε τον Ερντογάν στην Ιταλία» Οι δηλώσεις του γραμματέα της Λέγκας του Βορρά

Στην Ιταλία και στο Βατικανό βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον γραμματέα της Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, με μια μικρή, αλλά ξεκάθαρη δήλωση, να εκφράζει τις σκέψεις του σχετικά με την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου.

«Ντρέπομαι που η Ιταλία φιλοξενεί τον εκπρόσωπο ενός αιμοσταγούς, εξτρεμιστικού καθεστώτος. Ενός εκ των πραγμάτων ισλαμικού κράτους, στο οποίο η θρησκεία υπερισχύει του νόμου», δήλωσε ο Σαλβίνι, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μαουρίσιο: Είναι η χρονιά μας «Θα πάρουμε τον τίτλο»

Ο Χοσέ Μαουρίσιο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη μάχη του φετινού τίτλου στη Σούπερ Λιγκ. Ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας σύμφωνα με το Βραζιλιάνο χαφ του ΠΑΟΚ.

Ο Μαουρίσιο είναι αισιόδοξος πως «ο ΠΑΟΚ αυτή τη χρονιά θα πάρει τον τίτλο» κάτι που το επανέλαβε μιλώντας στην βραζιλιάνικη εφημερίδα «Lance», μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ και τον «Δικέφαλο» να αυξάνει τη διαφορά από τους διώκτες του.

Τρομερό αυτογκόλ με κεραυνό εκτός περιοχής

Ένα εκπληκτικό γκολ σημειώθηκε στην αναμέτρηση μεταξύ Αλ Τζαζίρα και Αλ Νταφρά, για το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το ματς πήγαινε για ένα «ξερό» 0-0, όμως ο αμυντικός της φιλοξενούμενης, Γιασέρ Αλ Γιουνεϊμπί, φαίνεται πως είχε… άλλη άποψη.

Με έναν τρομερό κεραυνό έξω από την περιοχή της ομάδας του, έστειλε την μπάλα στο «Γ» του συμπαίκτη του τερματοφύλακα, για να κάνει το 1-0 και να αρχίσει ο… χορός των γκολ, με τη νίκη 3-1 της γηπεδούχου της ομάδας του Χενκ τεν Κάτε.

Απίθανη ανατροπή στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ Οι «κιτρινόμαυροι» έφεραν τούμπα το ματς

Απίθανη Ενωσίτικη ανατροπή! Με γκολ στο 87' και στο 93' η ΑΕΚ... έφερε τούμπα το ματς του Φαλήρου, κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό, τον πέρασε στη βαθμολογία και πλέον είναι στο -2 από τον ΠΑΟΚ στη μάχη της πρωτιάς!

Ναι αυτό είναι ντέρμπι. Ακόμα κι αν μιλάμε μόνο για τα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα. Ουδείς θα θυμάται τα πρώτα 80 λεπτά...

Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για την ήττα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι

«Συμβαίνουν όταν ασχολείστε με εμάς και όχι με τα χάλια σας»Με μήνυμά του στο ίντερνετ ο Γιώργος Σαββίδης αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι λέγοντας μεταξύ άλλων πως αυτά συμβαίνουν όταν οι Πειραιώτες ασχολούνται με τον «δικέφαλο» και όχι με την ομάδα τους.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στο instagram έχει ως εξής: «Αγάπη μου αυτά συμβαίνουν όταν όλη την εβδομάδα ασχολείστε με τον ΠΑΟΚ και δεν κοιτάτε τα χάλια σας! Σε περιμένω 25/2. ΥΓ Περήφανος για τους οπαδούς μας!! Όλοι μαζί, μια οικογένεια, ένας στόχος!!».

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Ολυμπιακός

Με επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου ολοκληρώθηκε ο χθεσινός αγώνας στο Καραϊσκάκη μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ (1-2). Μερίδα οπαδών των γηπεδούχων μπήκε μέσα στο γήπεδο, συγκρούστηκε με τις δυνάμεις της Αστυνομίας και ενώ στο γήπεδο βρισκόταν ακόμη οι παίκτες της ομάδας τους, όχι όμως και αυτοί της Ένωσης, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Το… μενού περιλάμβανε καδρόνια, καρέκλες και φωτοβολίδες, όπως και ρίψη δακρυγόνων από πλευράς των Αρχών, που έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.Κλείσιμο έδρας από 2 έως 4 αγωνιστικές και αφαίρεση 3 βαθμών για τους «ερυθρόλευκους»

Το ιστορικό επίτευγμα της ΑΕΚ και το σπάνιο στα χρονικά γεγονός. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εκτός από το σημαντικό προβάδισμα που της έδωσε στην υπόθεση «τίτλος», η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού (1-2), θεωρείται και ιστορικής σημασίας. Και αυτό γιατί σε συνδυασμό μετά την επικράτηση του πρώτου γύρου με 3-2 στο ΟΑΚΑ, η Ένωση έκανε «νταμπλ» επί των Πειραιωτών (νίκη μέσα-έξω), έπειτα από 20 χρόνια.

Βιγιαφάνιες: Δεν φτάνουν μόνο τα λεφτά, πρέπει να ξέρεις και ποδόσφαιρο

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε στο gazzetta.gr για την κατάσταση που έχει επιβάλλει ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό, τις κρούσεις από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και το όνειρο της επιστροφής στο... σπίτι του.

Ένα από τα «θύματα» της κατάστασης που έχει επιβάλλει ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκός είναι και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός που αποτελούσε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του «τριφυλλιού» και ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του κλαμπ, έφυγε για την Αλάνιασπορ έναντι μοναχά 1 εκατομμυρίου ευρώ εξαιτίας της τεράστιας ανάγκης που υπάρχει για ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ.