Έχασε στο Βελιγράδι η Μπαρτσελόνα

Την ήττα με 75-65 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι γνώρισε η Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Οι Καταλανοί του Γιώργου Μπαρτζώκα υποχρεώθηκαν στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, καθώς παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα άστοχοι από την περιφέρεια με 8/25 τρίποντα, ενώ έκαναν 19 λάθη.

Νικητής στη Γερμανία ο Παναθηναϊκός, 84-83 τη Μπάμπεργκ

Με πόντους του Νικ Καλάθη στο τέλος ο Παναθηναϊκός επικράτησε 84-83 της Μπάμπεργκ σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» βρέθηκαν να χάνουν δέκα πόντους τρία λεπτά πριν το τέλος, όμως κατάφεραν να πετύχουν μεγάλη ανατροπή και να πάρουν τη νίκη στο ντεμπούτο του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Νικ Καλάθης που με δικό του σουτ έδωσε τη νίκη ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους,

Αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά αποφάσισε το ΣτΕ με ψήφους 14- 11

23.12 : Αντισυνταγματικό έκρινε το ΣτΕ  το νόμο Παπά με ψηφοφορία 14- 11
22.55: Εν αναμονή της απόφασης και το Μαξίμου με τον πρωθυπουργό να διαβουλεύεται αυτή την ώρα τους στενούς συνεργάτες του για τις πρώτες αντιδράσεις της κυβέρνησης, ανάλογα με την απόφαση της Διάσκεψης. Αναμένεται δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη απόψε.   

22.15:  Ξεκίνησε πρίν από λίγο η ψηφοφορία στο ΣτΕ, χωρίς να διευκρινίζεται εαν οι δικαστές ψηφίζουν για την αντισυνταγματικότητα του νόμου ή για το εάν θα εκδοθεί απόψε η οριστική αποφαση, ή προδικαστική, όπως ανέφεραν οι προηγούμενες πληροφορίες.

Απίστευτοι διάλογοι για την Ελλάδα στο Πολεμικό Συμβούλιο των Ιταλών της 15ης Οκτωβρίου 1940

Η επέτειος της νίκης μας κατά των Ιταλών της 28ης Οκτωβρίου μου έφερε στο μυαλό τα πρακτικά του τελευταίου ιταλικού Πολεμικού Συμβουλίου της 15ης Οκτωβρίου 1940, δηλαδή λίγες μέρες πριν την ιταλική εισβολή.

Μαρινάκης: Αυτό είναι το όνομα και το λογότυπο του νέου καναλιού

Κατοχυρώθηκε και επίσημα το όνομα του νέου τηλεοπτικού σταθμού του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και το λογότυπο με το οποίο θα δούμε το νέο κανάλι.
Η εταιρία Alter Ego ΜΜΕ Α.Ε., συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη και μία από τις εταιρίες που έχουν λάβει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας κατοχύρωσε το σήμα, αλλά και το όνομα του νέου τηλεοπτικού σταθμού. Και το όνομα αυτού, One Channel, το οποίο θα διαθέτει το παρακάτω λογότυπο.

Λύθηκε το μυστήριο με το τρίγωνο των Βερμούδων! (foto-video)

Όλοι μας έχουμε ακούσει για πλοία και αεροπλάνα που έχουν εξαφανιστεί ανά τα έτη στο Τρίγωνο των βερμούδων ή αλλιώς στο Τρίγωνο του διαβόλου. Τι πραγματικά συμβαίνει στην περιοχή αυτή; Όλα αυτά τα χρόνια θεωρίες συνωμοσίας κάνουν λόγο για εξωγήινους, τεράστια αποθέματα μεθανίου που απελευθερώνονται με σεισμικές δονήσεις και υποβρύχιες εκρήξεις.
Οι επιστήμονες έφτασαν επιτέλους στην λύση του μυστηρίου και εξηγούν αναλυτικά τι ακριβώς συμβαίνει στον εναέριο χώρο του τριγώνου. Η εξήγηση τους είναι ότι βρήκαν στο Τρίγωνο των Βερμούδων «βόμβες αέρα».

Νέα ραγδαία επιδείνωση του καιρού την Πέμπτη και την Παρασκευή ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Πέμπτη και την Παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο. Η επιδείνωση θα αρχίσει σταδιακά από το απόγευμα της Πέμπτης.

Χειμερινή ώρα 2016: Δείτε πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω

Μια ώρα πίσω θα βάλουμε τους δείκτες των ρολογιών μας την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.
Στις 04:00 π.μ. το ρολόι θα δείξει 03:00 π.μ. και θα χαρίσει σε όλους του ευτυχείς μια παραπάνω ώρα ύπνου.
Η αλλαγή της ώρας σφραγίζει το πέρασμα στην χειμερινή περίοδο.

Η ονειρική ομορφιά του γαλαζοπράσινου Βενέτικου Φαράγγια, δάση και γεφύρια - φωτογραφίες

Ένας από τους μεγαλύτερους παραπόταμους του Αλιάκμονα, ο Βενέτικος ρέοντας στα βουνά και στα πεδινά των Γρεβενών δημιουργεί μια πραγματικά μοναδική διαδρομή.
Είναι γέννημα των νερών που κατεβάζουν τα βουνά Όρλιακας, Βασιλίτσα και Λύγκος και έχοντας τις πηγές του στο Σμόλικα ρέει μέσα από κατακόρυφους βράχους σχηματίζοντας σε ένα σημείο τις περίφημες Πύλες του Βενέτικου.
Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου τα νερά του έχουν έντονο γαλαζοπράσινο χρώμα,

Ρεκόρ επισκεπτών στην «Αυτοκίνηση 2016» Περισσότεροι από 25.000 το πρώτο τριήμερο

Ρεκόρ επισκεπτών (25.000) το πρώτο Σαββατοκύριακο στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon 2016». Η φετινή γιορτή του αυτοκινήτου στο ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο ελληνικού) προσέλκυσε περισσότερους από 25.000 επισκέπτες το πρώτο τριήμερο συμπεριλαμβανομένης και της Press Day.
Ειδικότερα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τα καθιερωμένα.

Με εντυπωσιακά μοντέλα η FIAT στην «Αυτοκίνηση 2016»

Η FIAT δίνει τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει από κοντά τα νέα της μοντέλα μέσα από τη συμμετοχή της στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2016», που θα διαρκέσει έως τις 30 Οκτωβρίου.
Η εμφάνιση της εταιρείας είναι εντυπωσιακή, καθώς η φετινή χρονιά σημαδεύτηκε από νέες και ενδιαφέρουσες ελεύσεις που έχουν δώσει νέα πνοή σε FIAT, AR, Abarth & FIAT Professional, επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες του ομίλου να εισχωρήσει σε νέες κατηγορίες και να εδραιώσει δεσπόζουσα θέση στην αγορά.

Η Mercedes έκλεψε τις εντυπώσεις στο Transport Show

Με δυναμική εμφάνιση, παρουσίασε η Mercedes την ολοκληρωμένη γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων στην 2η διεθνή έκθεση Transport Show, η οποία πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας. Πρωταγωνιστής του περιπτέρου, ήταν το νέο μέλος της οικογένειας της εταιρείας, το FUSO Canter. Με το FUSO Canter η Mercedes προσθέτει ένα ελαφρύ φορτηγό στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και διευρύνει ακόμη περισσότερο την πλούσια γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων.

Σε έκθεση της Ιταλίας το ελληνικό αυτοκίνητο της Replicar Hellas

Η Replicar Hellas είναι μία ελληνική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων με έδρα την Κατερίνη. Οι Έλληνες μπορούν όταν το... θέλουν. Και η Replicar Hellas το θέλει! Κατασκευάζει ιστορικά οχήματα που έχουν γράψει ιστορία και βασίζονται σε παλαιότερα μοντέλα της Porsche, τα οποία εξάγει σε χώρες κυρίως της Ευρώπης.

Η παραγωγή κυμαίνεται μεταξύ 20-30 μονάδων τον χρόνο και από αυτά ένα με δύο προορίζονται για την εγχώρια αγορά και μάλιστα κυκλοφορούν με ελληνικές πινακίδες!

Αυτά είναι τα πρώτα Peugeot 3008 τελευταίας γενιάς που ήρθαν στην Ελλάδα...

Η νέα γενιά του Peugeot 3008 έχει καταφέρει να κερδίσει διθυραμβικά σχόλια σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν χρειάζεται πολύ ώρα για να πάρεις την απάντηση στο γιατί, αρκεί να βρεθείς δίπλα σε ένα ολοκαίνουργιο 3008, να καθίσεις στη θέση του οδηγού και να το επεξεργαστείς, έστω και για λίγο.

Το γαλλικό όχημα ελευθέρου χρόνου δεν έχει καμία σχέση με την υπάρχουσα γενιά παρά μόνο στο όνομα. Είναι κάτι που το καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά και όπως λένε όσοι το έχουν οδηγήσει ακόμα και με την πρώτη... γκαζιά.

Η Mitsubishi γιορτάζει την επιτυχία του Outlander

Έπειτα από 15 χρόνια εμπορικής πορείας και τρεις γενιές, η ιαπωνική εταιρεία γιορτάζει τον αριθμό ορόσημο των 1,5 εκατομμυρίων μονάδων του εμβληματικού crossover.
Το λανσάρισμα του πρώτου Outlander πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ το 2001, με την ευρωπαϊκή έκδοση του μοντέλου να ακολουθεί δύο χρόνια αργότερα, φθάνοντας τις 300.000 πωλήσεις παγκοσμίως

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον Κηφισό: Ντελαπάρισε νταλίκα στο ύψος της Ροσινιόλ

Αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στον Κηφισό κοντά στη γέφυρα Ροσινιόλ λόγω τροχαίου ατυχήματος με νταλίκα.
Η νταλίκα που κινούνταν στην άνοδο της Αθηνών-Λαμίας, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, ντελαπάρισε.