Τα… καπρίτσια της JLo* Τον ουρανό με τ’ άστρα ζήτησε η Λόπεζ για να εμφανίζεται στο Planet Hollywood στο Λας Βέγκας

Ένα μεγαλειώδες συμβόλαιο για να εμφανίζεται στη σκηνή Axis -του υπερπολυτελούς καζίνο-ξενοδοχείου Planet Hollywood στο Λας Βέγκας- υπέγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ. Μόνο που το εκπληκτικό σε αυτό δεν είναι τόσο η αμοιβή της, όσο όλα τα υπόλοιπα.

Οι 12 πιο hot Ελληνίδες που κοιμούνται τα βράδια μόνες τους!

Μπορεί να είναι έξυπνες, διάσημες, πανέμορφες και ζηλευτές ωστόσο αυτό το διάστημα στη ζωή τους δεν έχουν σχέση.
Πάμε να τις δούμε μαζί (σε τυχαία σειρά):

Μπουλέ σε Ουγγαρέζο: «Χωρίσαμε γιατί με κεράτωνες» ( Vds )

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε τη φαεινή ιδέα να προκαλέσει την Νάντια Μπουλέ σε μια συζήτηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στα πλαίσια του «Ougachallenge», της στήλης που έχει στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, «Mega με Μία», στην οποία έγιναν πολλές αποκαλύψεις.

Ακούστε 11 ακυκλοφόρητα τραγούδια της Britney Spears!

Βρήκαμε 11 τραγούδια της πριγκήπισσας της pop που υπάρχουν στο YouTube, αλλά δεν είχαν συμπεριληφθεί σε κάποιο δίσκο της 33χρονης ταργουδίστριας και σας τα παρουσιάζουμε:

Δείτε βίντεο: Το γενναίο ελεφαντάκι που νίκησε 14 λιοντάρια! *Του έδωσαν το όνομα «Ηρακλής»

Σε ένα πάρκο για σαφάρι στη Ζάμπια ένας ελέφαντας μόλις ενός έτους κατάφερε να επιζήσει από την επίθεση 14 λιονταριών, επειδή χρησιμοποίησε ένα έξυπνο κόλπο
Ένας Aμερικανός δημοσιογράφος, ο Jesse Nash βρέθηκε με την παρέα του στο πάρκο Chinzombo Camp, ένα χώρο για σαφάρι στη Ζάμπια και αντίκρισε ένα μοναδικό θέαμα...

Ιστορική συμφωνία ΗΠΑ - Κίνας για τις εκπομπές αερίων * Επίδειξη ισχύος: Η Κίνα παρουσίασε το αόρατο μαχητικό J31 Vds.

Οι ανακοινώσεις έγιναν έπειτα από νέες συνομιλίες που είχαν ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, και ο Κινέζος ομόλογός του, Σι Τζινπίνγκ στο Πεκίνο, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού 
Οι δύο μεγαλύτεροι ρυπαντές παγκοσμίως, Κίνα και ΗΠΑ, συνήψαν ιστορική συμφωνία στο Πεκίνο με στόχο την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής.

Ψήφισμα - χαστούκι στην Τουρκία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Καλεί την Τουρκία να αποσύρει άμεσα τα σκάφη που επιχειρούν στα ύδατα εντός της κυπριακής ΑΟΖ και να ακυρώσει την οδηγία NAVTEX που έχει εκδώσει 
Κάλεσμα προς την Τουρκία όπως αποσύρει άμεσα τα σκάφη τα οποία επιχειρούν στα ύδατα εντός της κυπριακής ΑΟΖ και ακύρωση της οδηγίας NAVTEX την οποία έχει εκδώσει περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η Κοινή Πρόταση Ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση το απόγευμα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ- Εξιχνιάστηκε η ταυτότητα μυστηριώδους αντικειμένου στον Γαλαξία μας


Εδώ και χρόνια, οι αστρονόμοι προβληματίζονταν για την παρουσία ενός παράξενου αντικείμενου στο κέντρο του Γαλαξία μας, το οποίο ορισμένοι ειδικοί υπέθεταν πως ήταν ένα νέφος αέριου υδρογόνου που κατευθυνόταν προς την τεράστια μαύρη τρύπα που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Ελλάδα-Καιρός:Έκτακτο δελτίο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

 Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σταδιακά, σε όλη τη χώρα προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο της.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν από τις νυχτερινές ώρες σήμερα Τετάρτη (12-11-2014) και από τα βορειοδυτικά και βαθμιαία την Πέμπτη (13-11-2014) και την Παρασκευή (14-11-2014) θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Δείτε live -την ιστορική προσγείωση του σκάφους «Ροζέτα» σε κομήτη

Παρακολουθείστε την προσπάθεια του ευρωπαϊκού διαστημικού σκάφους να προσεγγίσει ασφαλώς στο μικρότερο ουράνιο σώμα που έχει εξερευνηθεί ποτέ - Αποκολλήθηκε από το σκάφος το ρομπότ-εργαστήριο "Φίλαϊ" και κατευθύνεται αργά προς την επιφάνεια του κομήτη - Περίπου στις 17:00 ώρα Ελλάδος η ώρα της αλήθειας...