ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0 Οπου «φτωχός» κι η μοίρα του... (vds+pics)

Η πρώτη νίκη του Αρη στο φετινό πρωτάθλημα δεν ήρθε ούτε στην 6η αγωνιστική. Οι «κίτρινοι» έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 11η με 6.

ΑΕΚ - ΘΥΕΛΛΑ 2-1 «Θύελλα» ο κόσμος, «τρόμαξε» η ΑΕΚ! (pics+vds)

Παρουσία 20.000 φίλων της η ΑΕΚ έκανε το δυο στα δυο στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής με το 2-1 επί της Θύελλας Ραφήνας που στα τελευταία λεπτά έδωσε διαστάσεις θρίλερ στο ματς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1 Το μαγικό «άγγιγμα» του «Λούτσο»

Ο νόμος του «Λούτσο» εφαρμόστηκε στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 2-1 του Αστέρα με τον Φιγκερόα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα να σκοράρει και να χαρίζει το τρίποντο στο «τριφύλλι». O Αργεντίνος σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ, με χαρακτηριστικά παίκτη μεγάλης κλάσης και έδωσε τη νίκη στους «πράσινους» που έκαναν το «3 στα 3» σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Για την ανατριχιαστική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ματς των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας

Στα συναισθήματα που προκάλεσε η δυναμική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο Ηλίας Βούρας μετά τη λήξη του ματς με την Θύελλα Ραφήνας.

Η ΤΣΣΚΑ κατέκτησε το τουρνουά «Γκομέλσκι Καπ» νικώντας με 76-65 στον τελικό της Μόσχας τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Το διοργάνωσε, το κατέκτησε κιόλας… Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σήκωσε το «Γκομέλσκι Καπ» επικρατώντας 76-65 της Λοκομοτίβ Κουμπάν στον τελικό.

Το «απόλυτο» στους Ζωσιμάδες για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 2-1 επί της Ξάνθης

Ο ΠΑΣ αν και τα… χρειάστηκε νίκησε και την Ξάνθη, έκανε το 3x3 στους Ζωσιμάδες και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα
Για ακόμη ένα παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε το… όπλο της έδρας του. Οι Ηπειρώτες , που έκαναν το 3x3 στο σπίτι τους, «λύγισαν» και την Ξάνθη στους Ζωσιμάδες, επικρατώντας με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και έβαλαν ακόμη τρεις βαθμούς στο «σακούλι» τους ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων της Σούπερ Λίγκας.

Kimberley Garner: Σέξι πόζες στο St. Tropez

Για τις ανάγκες φωτογράφησης πέταξε μέχρι το St. Tropez η καλλονή από τη Βρετανία Kimberley Garner, την οποία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να δένει το μαγιό της στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η Garner γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια και έγινε γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία από το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι «Made In Chelsea». Από τότε θεωρείται ως μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεπερσόνες, με εμφανίσεις σε όλα τα κοσμικά events και φωτογραφήσεις στα διάφορα-κυρίως αντρικά- περιοδικά.

Νέο Μεξικό Michael Douglas: Γιόρτασε με φίλο τα γενέθλιά του

Χωρίς την πρώην του γυναίκα αλλά με ένα καλό του φίλο γιόρτασε πριν από λίγες μέρες ο ηθοποιός Michael Douglas τα γενέθλιά του.

Ο 69χρονος πλέον Douglas, ο οποίος βρίσκεται στο Νέο Μεξικό για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, «The Reach», εθεάθη να βγαίνει τη μέρα των γενεθλίων του από το εστιατόριο «Outback Steakhouse».

V Magazine» Irina Shayk: «Ημουν κοκαλιάρα και τα παιδιά στο σχολείο με κορόιδευαν»

Η 28χρονη Ρωσίδα και σύντροφος του ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo μίλησε στο περιοδικό για την παιδική της ηλικία στο χωριό της στη Ρωσία και για το ότι οι συμμαθητές της στο σχολείο την κορόιδευαν επειδή ήταν πολύ αδύνατη
Στο φακό του Sebastian Faena για λογαριασμό του περιοδικού «V Magazine» πόζαρε σε λίμνη στην Πορτογαλία η καλλονή Irina Shayk φορώντας σέξι λευκά εσώρουχα.

Η 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΣΙΟΝ -Αλωσε το «Μπερναμπέου» μετά από 14 χρόνια η Ατλέτικο! (vds)

Και η Ατλέτικο συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο! Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κέρδισε την Ρεάλ μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μετά από 14 ολόκληρα χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος και έκανε το ανεπανάληπτο 7Χ7 που την διατηρεί ισόβαθμη στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Μπαρτσελόνα!

Megan Young Από τις Φιλιππίνες η νέα «Μις Κόσμος»

Η 23χρονη Megan Young γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά κατοικεί στις Φιλιππίνες από την ηλικία των δέκα, ενώ έχει εργαστεί ως ηθοποιός και ως τηλεπαρουσιάστρια
«Μις Κόσμος 2013» ανακηρύχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Μπαλί της Ινδονησίας, η «Μις Φιλιππίνες», Megan Young.

Την Τετάρτη η παρουσίαση των σχεδίων- Γεύση απ’ το γήπεδο της ΑΕΚ!

Στοιχεία που διαρρέουν από το σχέδιο τους δίνουν μια γεύση για το νέο σπίτι της «Ένωσης»
Το μυαλό όλων των φίλων την ΑΕΚ ταξιδεύει ήδη στην προσεχή Τετάρτη.

Τότε που είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου στον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Λίγες μέρες πριν ωστόσο, κάποια απ’ αυτούς που τα έχουν δει, δίνουν μια πρώτη γεύση των όσων ετοιμάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.