Οργή Ιρακινών αρχαιολόγων: Οι τζιχαντιστές διαγράφουν την ιστορία

Τον αποτροπιασμό αλλά και τον θυμό τους εκφράζουν αρχαιολόγοι και πολιτιστικοί παράγοντες του Ιράκ για τους πρωτοφανείς βανδαλισμούς που έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στην αρχαία πόλη του Νιμρούντ στο Ιράκ.

Μελίνα Μερκούρη *Σαν σήμερα, στις 6 Μαρτίου του 1994, άφησε την τελευταία της πνοή, στο νοσοκομείο «Μεμόριαλ» της Νέας Υόρκη video.

Σαν σήμερα, στις 6 Μαρτίου του 1994, άφησε την τελευταία της πνοή, στο νοσοκομείο «Μεμόριαλ» της Νέας Υόρκη
«'Οταν επιστρέψουν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα, τότε θα ξαναγεννηθώ», είχε πει Μελίνα Μερκούρη, που σαν σήμερα, στις 6 Μαρτίου του 1994, άφησε την τελευταία της πνοή, στο νοσοκομείο «Μεμόριαλ» της Νέας Υόρκης.

Ισπανία Οικογένειες στον δρόμο.. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία σχεδόν 35.000 κύριες κατοικίες κατασχέθηκαν το 2014 στην Ισπανία

Με όλα τα υπάρχοντα τους στο χέρι και υπό την επίβλεψη ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας, 20 οικογένειες βρέθηκαν χθες (Τετάρτη) στο δρόμο στη Μαδρίτη, θύματα έξωσης με δικαστική απόφαση. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία σχεδόν 35.000 κύριες κατοικίες κατασχέθηκαν το 2014 στην Ισπανία-

Η 105η επέτειος από την εξέγερση του Κιλελέρ

Την 105η επέτειο από τα γεγονότα του Κιλελέρ τιμούν σήμερα, Παρασκευή, οι αγρότες της χώρας, όπως κάθε χρόνο. Στις 6 Μαρτίου 1910 με προτροπή των μεγαλοτσιφλικάδων, ο στρατός ανοίγει πυρ και σκοτώνει στο χωριό Κιλελέρ δύο αγρότες, έπειτα από επεισόδια με τους σιδηροδρομικούς.

Sueddeutsche Zeitung: Μετά το Eurogroup της Δευτέρας η συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ

Ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έκτακτη συνάντηση για σήμερα, Παρασκευή.

Κόντρα ΚΙΔΗΣΟ-Παναρίτη για τον ισχυρισμό ότι ο Παπακωνσταντίνου έστελνε νομοσχέδια για έγκριση στο Βερολίνο..«Πήγαμε ένα βράδυ να ζητήσουμε 40 δις. Ευρώ και ξυπνήσαμε το πρωί και πήραμε 140.

Η απάντηση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στα όσα είπε την Τρίτη για την κυβέρνηση Παπανδρέου, η Έλενα Παναρίτη, άργησε 3 ημέρες.
«Όσο η κ. Παναρίτη δεν παρέχει στοιχεία για τις δηλώσεις της, εκτίθεται και φλερτάρει με τη συκοφαντία» απαντά το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Παναρίτη,

Τη Δευτέρα το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ- Τι προβλέπει..Παράλληλα οι προσληφθέντες στη ΝΕΡΙΤ απειλούν με αγωγές για να μπλοκάρουν την λύση της ΕΡΤ.

«Την Πέμπτη να λειτουργεί η ΕΡΤ», είχε ζητήσει πριν από 10 ημέρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον στενό του συνεργάτη υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά. Ο τελευταίος, ο οποίος έχει αναλάβει την αρμοδιότητα για τα ΜΜΕ και εργάζεται νυχθημερόν για την ανασύσταση του δημόσιου φορέα της ραδιοτηλεόρασης, χαμογέλασε συγκαταβατικά.

Υπάρχει απόλυτη στήριξη στις ελληνικές τράπεζες δηλώνει ο Στουρνάρας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γιάννη Στουρνάρα για τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση της ΕΚΤ.
Εξερχόμενος, ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος, δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις ελληνικές τράπεζες καθώς είναι και επαρκώς κεφαλαιοποιημένες και δεν έχουν πρόβλημα με τη ρευστότητα.

«Κόβει την ανάσα» Αυτή είναι η... "βασίλισσα" Regera

Ένα από τα περίπτερα που κλέβει την παράσταση στην 85η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι αναμφίβολα αυτό της Koenigsegg.

Εκεί, εκτός από την κορυφαία Agera, την RS, την πρώτη του παγκόσμια εμφάνιση κάνει το πρώτο υβριδικό Megacar!