Επιστρέφει ο Ηρακλής στα «μεγάλα σαλόνια»

Η "Οδύσσεια" του Ηρακλή που κράτησε τέσσερα χρόνια, ολοκληρώθηκε σήμερα στην Κόρινθο. Ο "Γηραιός" με το 1-1 που απέσπασε από την Παναχαϊκή, εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή στην "Ιθάκη" και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ξανά στη Σούπερ Λίγκα, για πρώτη φορά μετά το 2011.

Football League (πλέι οφ, 8η αγωνιστική): Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ 3-3

Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ πήραν από ένα βαθμό αλλά προσέφεραν θέαμα στη Ριζούπολη καθώς σημείωσαν συνολικά έξι γκολ.

Η Ένωση δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο καθώς είχε εξασφαλίσει εδώ και καιρό την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα ενώ ούτε και ο Απόλλων είχε ανάγκη τη νίκη καθώς δεν προλάβαινε το «τραίνο» της ανόδου.

Γαλλικό Πρακτορείο :Νέα τηλεδιάσκεψη Ολάντ- Μέρκελ -Τσίπρα απόψε

Πολιτική στήριξη στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την άμεση εξέρευση λύσης εντός του Ιουνίου δίνουν η Ά. Μέρκελ και ο Φ. Ολάντ.
Πολιτική στήριξη στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την άμεση εξέρευση λύσης εντός του Ιουνίου δίνουν η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ,

Πράσινο φως από το ΣτΕ για το μεγαλύτερο τουριστικό χωριό.. Κοιλάδα του Δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα

«Πράσινο φως»για να κατασκευαστεί το μεγαλύτερο τουριστικό χώρο στην Ελλάδα, σε έκταση 2.079 στρεμμάτων στην περιοχή Κοιλάδα του Δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα, άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας, κρίνοντας νόμιμο σχετικό σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος.

Bild: Το θερμό επεισόδιο Λαγκάρντ-Μέρκελ για την Ελλάδα

Ως θυμωμένη με την Κρ. Λαγκάρντ περιγράφει την καγκελάριο Μέρκελ η Bild, τονίζοντας πως η Ά. Μέρκελ έχει αναλάβει προσωπικά να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ.
Παρενέργειες μεταξύ των εταίρων προκαλεί το ελληνικό ζήτημα, εν όψει της κορύφωσης του δράματος.

Μεγάλη μέρα για τον CERN - Αρχίζουν οι κανονικές συγκρούσεις σωματιδίων στον επιταχυντή

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών (CERN) ανακοίνωσε ότι, το πρωί της Τετάρτης (3/6), ξεκινά και επίσημα η επαναλειτουργία του μεγάλου υπόγειου επιταχυντή αδρονίων (LHC).

Μετά από 27 μήνες διακοπής, στη διάρκεια των οποίων ο επιταχυντής πραγματοποίησε αναγκαίες σχετικές δοκιμαστικές συγκρούσεις σωματιδίων,

Λάρισα: Υποψηφιότητα για «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021»


Την υποψηφιότητα της Λάρισας ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021 παρουσίασε επίσημα σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων, Αποστόλης Καλογιάννης, με την γέφυρα του Πηνειού να αποτελεί το λογότυπο του φακέλου διεκδίκησης υπό τον γενικό τίτλο: «Λάρισα υποψηφία πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 - γέφυρες προοπτικής».

FIFA: Παραιτήθηκε ο Μπλάτερ...FIFA: Οι αντιδράσεις για την παραίτηση Μπλάτερ


Την παραίτησή του από τη θέση του πρόεδρου της FIFA υπέβαλε ο Σεπ Μπλάτερ, τρεις ημέρες μετά την επανεκλογή του για πέμπτη φορά στην ηγεσία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας. Ο Μπλάτερ συγκάλεσε έκτακτη διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου.

Καθησυχαστικός για τους σεισμούς στην Κεφαλονιά ο Ευθ. Λέκκας


Καθησυχαστικός για τους δύο νέους σημερινούς σεισμούς στην Κεφαλονιά εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) Ευθύμιος Λέκκας, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ανακοινώθηκαν οι 32.433 επιτυχόντες του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας


Αναρτήθηκαν σήμερα τα ονόματα των ανέργων που θα καλύψουν 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης για πέντε μήνες στους δήμους στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ.
Μέσα σε τρεις ημέρες, μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου, θα μπορούν να κατατεθούν οι ενστάσεις, ενώ εκτιμάται ότι μετά το πέρας αυτής της διαδικασίας οι επιτυχόντες θα βρίσκονται στις θέσεις τους για εργασία το αργότερο ως τις αρχές Ιουλίου.

Spiegel: Σε πιο ισχυρή διαπραγματευτική θέση οι Έλληνες...Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Πρωθυπουργός


Τα φώτα έκαιγαν μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα στην καγκελαρία, όπου η Άγκελα Μέρκελ είχε προσκαλέσει σε υψηλότατο επίπεδο εκπροσώπους από τους δανειστές.
Μαζί με τον πρόεδρο Ολάντ και τον επικεφαλής της Κομισιόν Γιούνκερ διερεύνησαν εντατικά πιθανές λύσεις στο «ελληνικό δράμα», δεδομένου ότι οι διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο δεν προχωρούν.