Διπλή «επίθεση» από την Kate Upton!

Πρόκειται για ένα από τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα και όχι άδικα! Οι καμπύλες της, τα γαλάζια της μάτια και η άνεσή της να ποζάρει στο φακό έχουν κάνει την Kate Upton την..

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ SUPER ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ N 7

To όνομά της... Αναστασία
Η Αναστασία Καλτουρμίδου,22 χρονών, γεννήθηκε στο Καζακστάν. Eχει Έλληνα πατέρα και Ρωσίδα μητέρα, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται από δύο ετών και έζησε στη Θεσσαλονίκη. Η Αναστασία από τα 14 της χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό, καθώς ήταν βολεϊμπολίστρια στην ομάδα του Ευόσμου..

Duran Duran: Στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο

Το θρυλικό συγκρότημα των Duran Duran θα εκπροσωπήσει τους Αγγλους στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται στις 27 Ιουλίου στο Hyde Park του Λονδίνου με την..

Νικητής πάλι ο Τζόνσον, λένε τα γκάλοπ Δήμαρχο εκλέγουν την Πέμπτη οι κάτοικοι του ολυμπιακού Λονδίνου

Σχεδόν τρεις μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, οι κάτοικοι της πόλης προσέρχονται την Πέμπτη στις κάλπες για την εκλογή νέου δημάρχου· ταυτόχρονα διεξάγονται και τοπικές εκλογές σε όλη τη χώρα, μία ενδιαφέρουσα δοκιμασία για την συγκυβέρνηση Συντηρητικών-Φιλελεύθερων που μετρά ήδη δύο χρόνια...

Στο αποψινό ντιμπείτ εναποθέτει τις τελευταίες του ελπίδες ο Σαρκοζί

Με «τελικό πυγμαχίας» παρομοιάζει ο γαλλικός Τύπος το ντιμπέιτ -που αρχίζει στις 22:00 (ώρα Ελλάδας)- μεταξύ του Νικολά Σαρκοζί και του Φρανσουά Ολάντ. Γαλλικές εφημερίδες κάνουν λόγο για δύο εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητες και για σύγκρουση «δύο διαφορετικών οραμάτων για τη Γαλλία».
Στο επιτελείο του προέδρου της Γαλλίας ελπίζουν ότι το τηλεοπτικό ντιμπέιτ θα βοηθήσει τον Σαρκοζί να ανατρέψει τα στατιστικά και να κερδίσει τον Σοσιαλιστή υποψήφιο, ο οποίος προηγείται με σημαντική διαφορά στις δημοσκοπήσεις...

Γαλλία Το νέο κούρεμα της Καρλα Μπρούνι πριν ανοίξουν οι κάλπες

Παρά το τρέξιμο των τελευταίων εβδομάδων, λόγω των γαλλικών εκλογών, η πρώτη κυρία της Γαλλίας δεν παραλείπει να προσέχει και αυτή με την σειρά της τόσο την εμφάνιση όσο και τo στυλ στα μαλλιά της..

Ο Γιάνος Αντερ Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ουγγαρία

Ο Γιάνος Αντερ Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ουγγαρία Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ουγγαρίας εξελέγη σήμερα από τη βουλή της χώρας, ο Γιάνος Αντερ, ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος Fidesz του πρωθυπουργού Βίκτορ..

Στις κάλπες και οι Σέρβοι στις 6 Μαΐου

Ο Μπόρις Τάντιτς Οι Σέρβοι προσέρχονται στις κάλπες την Κυριακή στις γενικές εκλογές που θα φέρουν σε αντιπαράθεση το φιλοευρωπαϊκό στρατόπεδο του απερχόμενου προέδρου Μπόρις..

Oι Ιρλανδοί ψηφίζουν για το δημοσιονομικό σύμφωνο και το μέλλον της Ευρώπης Ενδεχόμενο όχι στις 31 Μαΐου θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικό

Εκστρατεία για να εξασφαλίσει τη στήριξη των πολιτών στο δημοψήφισμα για το δημοσιονομικό σύμφωνο  της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει ξεκινήσει η ιρλανδική κυβέρνηση, προειδοποιώντας..

Τουρκία: Οδεύει προς το πρώτο πλήρως πολιτικό Σύνταγμα

Ο τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει προειδοποιήσει ότι αν δεν υπάρξει συναίνεση στην τουρκική Βουλή (φωτογραφία) για το νέο Σύνταγμα, θα το θέσει σε δημοψήφισμα στον λαό..

Συνεχίζει τις διακοπές της στη Χαβάη η Rihanna

Πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, είναι μονίμως σε διακοπές. Αυτή τη φορά ο φακός εντόπισε την εντυπωσιακή Rihanna να απολαμβάνει τις χαρές της θάλασσας στη Χαβάη, πίνοντας και καπνίζοντας πάνω στη σανίδα του σέρφινγκ...

Κάντε ένα ταξίδι με τρένο...Ferrari. (Φωτό+Βίντεο)

Η πρώτη ιδιωτική αμαξοστοιχία ταχύτητας της Ιταλίας πραγματοποίησε το Σάββατο το πρώτο δρομολόγιό της από τη Ρώμη στη Νάπολι. Το κόκκινο χρώμα του και οι υψηλές ταχύτητές του φέρνουν στον νου τη Ferrari, ακόμη κι αν δεν ξέρει κανείς πως πρόεδρος της εταιρείας στην οποία ανήκει το Italo είναι ο Λούκα Κορντέρο ντι Μοντετzέμολο,.

Ο Πύργος της Ελευθερίας το υψηλότερο κτίριο των ΗΠΑ

Στη θέση των Δίδυμων Πύργων
Στην τελική ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση της κατασκευής του «Πύργου της Ελευθερίας», που ξεκίνησε το 2006 και παίρνει τη σκυτάλη από το Empire State Building που μέχρι το Σεπτέμβρη του 2001 δέσποζε ως το υψηλότερο κτίριο των ΗΠΑ.