Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase Vid-Pic.

Η έναρξη της Rolls-Royce Phantom την 1η Ιανουαρίου 2003 ήταν πολύ μεγαλύτερη από ό, τι την αποκάλυψη ενός νέου υπερ-πολυτελές αυτοκίνητο? Αυτό σηματοδότησε την 21η αναγέννηση αιώνα από τα πιο διάσημα μάρκας πολυτελείας αυτοκινήτων στον κόσμο και την πρώτη γεύση από το αριστούργημα που δημιουργείται γρήγορα το ίδιο στην κορυφή της αυτοκινητοβιομηχανίας αριστείας.

Παρουσίαση Chevrolet Volt Video-picture.

Η Chevrolet παρουσιάζει το νέο  Volt ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης αυτονομίας, για την ίδρυση ενός εντελώς νέα κατηγορία στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτων. Το πεντάθυρο, τετραθέσιο Chevrolet Volt έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τα οφέλη ενός ηλεκτρικού οχήματος, χωρίς τους περιορισμούς που σχετίζονται με σειρά άλλων ηλεκτρικών οχημάτων στην αγορά.

Volkswagen Golf Mk VII (2013) Vds-Pic

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2012, 38 χρόνια μετά το αρχικό μοντέλο επαναπροσδιόρισε το μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο, το νέο Volkswagen Golf Mk VII παρουσιάστηκε στο Βερολίνο, μπροστά από το δημόσιο ντεμπούτο του το 2012 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού αργότερα τον ίδιο μήνα. Λίγα αυτοκίνητα έχουν μια ιστορία όπως αυτή του Volkswagen.

Skoda Octavia (2013) Video.pic,33

Το νέο Skoda Octavia θέτει τα πρότυπα στη μικρομεσαία κατηγορία. Τρίτη γενιά του Octavia είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβαιώνει τη μοναδική θέση του αυτοκινήτου στην κατηγορία του οχήματος του, εντυπωσιάζοντας με μια ασυναγώνιστη προσφορά χώρο,

Παρουσίαση Volvo V60 Plug-in Hybrid (2013) Vds,PIC.

Υπάρχουν πολλά υβρίδια στην αγορά, αλλά κανένα από αυτά δεν μπορεί να ταιριάξει με το Volvo V60 Plug-in Hybrid. Πρώτο πετρελαιοκίνητο στον κόσμο plug-in υβριδικό είναι το πιο τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο της Volvo Car Corporation, πάντα - ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, υβριδικό αυτοκίνητο και μυϊκή αυτοκίνητο όλα έλασης σε μία. Στο απλό πάτημα ενός κουμπιού,

Η μεγάλη επιστροφή του ΟΤΕ σε σταθερή τηλεφωνία και διαδίκτυο

Ετοιμος να ανεβάσει άλλη μία ταχύτητα και να εξελιχθεί σε κυρίαρχο και στον τομέα των νέων συνδέσεων στη σταθερή τηλεφωνία και στο διαδίκτυο δείχνει ο ΟΤΕ.

Η Τιτάν εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την Ελλάδα

Την πιθανότητα να μεταφέρει την έδρα της εκτός Ελλάδος εξετάζει η τσιμεντοβιομηχανία Τιτάν, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Δημήτρη Παπαλεξόπουλο.

Ο «μαύρος χρυσός» της Ελλάδας έγινε... Balsamon επιχειρηματικότητας σε 28 χώρες

Το brand name «Papadimitriou» εξάγεται ήδη στην Ευρώπη, την Αυστραλία και τον Καναδά, ενώ στόχος του 2013 αποτελεί η επέκταση στην αγορά της Βραζιλίας.
Μολονότι η οικονομική συγκυρία έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο εκατοντάδες επιχειρήσεις, το «μοντέλο» της οικογενειακής και συνάμα καινοτόμας ελληνικής επιχειρηματικότητας

Παρουσίαση: Lancia Ypsilon (2012) Vds.Pic.

Το 2011 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ήταν η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Lancia Ypsilon, ένα «μικρό ναυαρχίδα» που μέσα σε μόλις 3,84 μέτρα συσκευάζει τα καλύτερα του ιταλικού στυλ, την καινοτομία και την φιλικότητα προς το περιβάλλον. Για πρώτη φορά προτείνεται σε έκδοση 5-θυρο σχεδιαστεί για να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και άνεση για τους λάτρεις της γοητείας Lancia, τεχνολογική αριστεία και μοναδικό στυλ.

Το αυτόνομο Audi είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του κέντρου έρευνας του Ομίλου Volkswagen στη Σίλικον Βάλεϊ και του Πανεπιστημίου Στάνφορντ. (video)


Το Audi TTS Pikes Peak θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στην πολιτεία της Νεβάδα για ερευνητικούς λόγους, χωρίς να βρίσκεται κάποιος πίσω από τιμόνι του. Πρόκειται για το δεύτερο αυτόνομο όχημα που εξασφαλίζει τη σχετική άδεια, μετά από αυτό της Google, και πρώτο για αυτοκινητοβιομηχανία.
Το TTS από το… μέλλον έγινε γνωστό το φθινόπωρο του 2010, όταν πραγματοποίησε τη διάσημη ανάβαση του Πάικς Πικ, διανύοντας την απόσταση των 20 km σε 27 λεπτά..

Honda Civic Hybrid (2013) Video Foto..


Τo κορυφαίo σε πωλήσεις και βραβευμένο Honda Civic επιστρέφει για το 2013, με μια σειρά από αναβαθμίσεις του σχεδιασμού και μια συντροφιά νέων στάνταρ χαρακτηριστικά, διατηρώντας παράλληλα την αποτελεσματικότητα και την αξία που έχει κάνει η Honda Civic ένα εικονίδιο αυτοκινήτων για τα τελευταία 40 χρόνια. Το 2013 Honda Civic Sedan λαμβάνει όλα τα νέα.

Raikkonen takes measured victory in Melbourne


Kimi Raikkonen opened his 2013 campaign with a victory at the Australian Grand Prix, making use of a two-stop strategy to beat Fernando Alonso to victory by 12.4s.
Raikkonen's long second stint was the key to his race as he kept in touch with Sebastian Vettel and the two Ferraris, who led the race early on. Raikkonen remained out on track preserving his tyres as the cars around him adopted three-stop strategies, while Alonso managed to shuffle his way ahead of team-mate Felipe Massa and Vettel.

RussiaToday Video: Too Big to Guard: US to scrap Europe AMD over 'lack of funds'


Washington has scrapped a key phase of its European missile defense shield, citing a lack of funds and development problems. The United States will deploy additional ground-based missile interceptors on its Pacific Coast instead, in what is said to be a response to Pyongyang's recent nuclear threats.

2013 GP Αυστραλίας: Καθαρή νίκη Ράικονεν-Lotus-Renault! Pic 17

Ο 33χρονος Φινλανδός πιλότος ακολουθώντας στρατηγική ενός πιτ στοπ λιγότερου από τους ανταγωνιστές του πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα της σεζόν. Οι Αλόνσο και Φέτελ συμπλήρωσαν το βάθρο σ' έναν αγώνα που τα είχε όλα.

Ferrari 458 Spider (2013) VIDEO PIC..

Η νέα Ferrari 458 Spider ενώνει την Ferrari 458 Italia, διευρύνοντας το φάσμα από τα μέσα του κινητήρα πίσω V8s της Ferrari και προσφέρει την ίδια ασυμβίβαστη τεχνολογικές λύσεις, το χειρισμό και την απόδοση σε ένα εκλεπτυσμένο κάμπριο διαμόρφωση. Είναι εξοπλισμένο με μια Ferrari κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πλήρως αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή, μια παγκόσμια πρωτιά για ένα σπορ αυτοκίνητο με αυτό το lay-out.

Citroen C4 Aircross [2013] Video picture..


Περισσότεροι από 100.000 νέα Citroën C4 οχήματα κύλησαν από την γραμμή συναρμολόγησης από το μοντέλο ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Μετά από αυτή την εμπορική επιτυχία, το Marque επεκτείνει τώρα C4 γκάμα της με ένα πρωτότυπο μοντέλο: το Citroën C4 Aircross. Αυτό το νέο όχημα εξετάζει τις συμβατικές συνθήματα των συμπαγών SUV σχεδιασμού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ... ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Και η Χρυσή Αυγή για Κατίδη αλλά... για λίγο!

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση της Χρυσής Αυγής να βγάλει ανακοίνωση σχετικά με την κίνηση του Κατίδη, αργά το βράδυ του Σαββάτου και έπειτα να την... αποσύρει. Στην ανακοίνωση που πάντως διαδόθηκε μέσω ίντερνετ, η Χρυσή Αυγή ανέφερε πως πρόκειται για... ελληνικό χαιρετισμό. Μισή ώρα μετά την ανάρτησή της, η ανακοίνωση δεν υπήρχε στο σάιτ του κόμματος.

Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΣΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ Μέσι: «Θέλω το Μουντιάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι δίνει πολλές συνεντεύξεις, αλλά λίγες είναι οι φορές που ανοίγει παράθυρο στον εσωτερικό του κόσμο και εκφράζεται με λιγότερο πατροναρισμένες φράσεις. Το τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής TyC τον... κατάφερε και ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ήταν πιο προσιτός μιλώντας για την εθνική της χώρας του, την Μπαρτσελόνα, τη ζωή του ως πατέρας και το... PlayStation.

5άρα η Ρεάλ, 350 ο Ρονάλντο(vds)


Η Μαγιόρκα έκανε το… λάθος να προηγηθεί και μάλιστα δις μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και η Ρεάλ την τιμώρησε καθώς πήρε τη νίκη με 5-2. Ετσι οι «μερένγκες» απέκτησαν διαφορά τεσσάρων βαθμών από την συμπολίτισσα της Ατλέτικο και μείωσαν στους δέκα από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Πανηγυρισμός-ντροπή από Κατίδη (vds)

Απίστευτος και άκρως προκλητικός πανηγυρισμός από τον Γιώργο Κατίδη μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του 2-1 στο 85' για λογαριασμό της ΑΕΚ στο ματς με τη Βέροια.
Ο άσος της ΑΕΚ σκόραρε, πέτυχε το 2-1 υπέρ της «Ενωσης» και κατευθυνόμενος προς την εξέδρα χαιρέτησε ναζιστικά έχοντας φροντίσει πρώτα να βγάλει τη φανέλα του.

Σάλος από τον χαιρετισμό του Κατίδη μετά τη νίκη της ΑΕΚ

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο πανηγυρισμός του Γιώργου Κατίδη για το γκολ που πέτυχε στο ματς με τη Βέροια και το οποίο χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ! Ο νεαρός άσος της Ενωσης, έκανε το 2-1 στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αλλά ο πανηγυρισμός του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως

Σαν σίφουνας πέρασε την πρώτη ημέρα των δοκιμών από το Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης ο Φέτελ, που κυριάρχησε με το μονοθέσιο της Red Bull και στις δύο ενότητες.

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησαν ο Σεμπάστιαν Φέτελ και η ομάδα της Red Bull στο εφετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Ο περυσινός παγκόσμιος πρωταθλητής κυριάρχησε και στις δύο ενότητες των ελεύθερων δοκιμών του Γκραν Πρι στη Μελβούρνη.

Η Φόρμουλα 1 ξεκινά την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στην ΕΡΤ

Η Formula 1 επιστρέφει στην ΕΡΤ, που απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο δεκάλογος της Φόρμουλα 1 για το 2013

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το 2012 ξεκινά το εφετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Σημαντικοί πιλότοι άλλαξαν στρατόπεδο, ορισμένες τεχνικές προδιαγραφές διαφοροποιήθηκαν, οι κανονισμοί ασφαλείας έγιναν αυστηρότεροι, ενώ για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια θα γίνονται οι αναμεταδόσεις από την δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ.

Hyundai i30 Wagon (2013) Video Foto..

Ακολουθώντας τα χνάρια της βραβευμένης νέο Hyundai i30 Χάτσμπακ ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2012, το i30 Wagon είναι το πέμπτο νέο μοντέλο της Hyundai που έχει ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2012. Όπως και το hatchback, το Tourer προσφέρει στους πελάτες μια κομψή σχεδίαση σε συνδυασμό με την εξαιρετικά επίπεδα άνεσης, φινέτσας και της αποτελεσματικότητας με το πρόσθετο πλεονέκτημα της αυξημένης χώρο αποσκευών..

Ελλάδα: Αγοράστε ελληνικά προϊόντα

Τον πατριωτισμό των Ελλήνων επιχειρούν να επικαλεστούν οι καταστηματάρχες και οι έμποροι στην Ελλάδα προκειμένου να αναθερμανθεί η οικονομία.
Οι προθήκες γεμίζουν με σήματα και ταμπέλες πώλησης ελληνικών προϊόντων ευελπιστώντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο οι Έλληνες θα προτιμήσουν ένα ντόπιο από ένα εισαγόμενο είδος...

Volkswagen Golf 4Motion (2014)Video-picture

Volkswagen επεκτείνει τη νέα σειρά Γκολφ: μετά από τα μοντέλα με κίνηση στους εμπρός τροχούς που ξεκίνησε στα τέλη του 2012, οι εκδόσεις με 4MOTION τετρακίνηση τώρα . Volkswagen συνεχίζει έτσι τη μακρά παράδοση των τεσσάρων τροχών μοντέλα Golf κίνησης - το πρώτο Golf με τέσσερις κινητήριους τροχούς έκανε το ντεμπούτο του το 1986..

Kia Pro Ceed (2014)-- Video-picture

Το νέο pro_cee'd είναι το πιο συναισθηματικά φορτισμένο αυτοκίνητο της Kia μέχρι σήμερα, ένα ισχυρό καταπακτή που αναζητούν ότι στάζει επιδόσεις και το δυναμισμό από κάθε πτυχή και καμπύλη. Ξέρετε από ένα μόνο ματιά ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θέλετε να μειώσει το αγαπημένο σας δρόμο."Το νέο Kia pro_cee'd είναι ένα πραγματικό καθαρό φύλλων σχεδιασμού," λέει ο Peter Schreyer, Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Kia..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.ΠΡΟΕΔΡΟ..Olafur Ragnar Grimsson Iceland president 'Let banks go bankrupt'

Μιλώντας στο ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, Grimsson βλέπει επίσης.

Audi Q5 Hybrid quattro Video,pic..

Το Audi Q5 hybrid quattro συνδυάζει την απόδοση ενός εξακύλινδρου με την οικονομία καυσίμου ενός τετρακύλινδρου. Η εξαιρετικά μεταβλητή εσωτερικό προσφέρει άφθονο χώρο για αναψυχή και την οικογένεια. Το όχημα τροφοδοτείται από έναν 2.0 TFSI που παράγει 155 kW (211 hp) και έναν ηλεκτρικό κινητήρα που παράγει 40 kW (54 hp). Αυτός ο συνδυασμός παρέχει.

Τότε και τώρα – Η διαγραφή χρέους της Γερμανίας πριν από 60 χρόνια

Πριν από 60 χρόνια μια συμφωνία που υπογράφηκε στο Λονδίνο ουσιαστικά έδωσε την ευκαιρία στη Γερμανία όχι μόνο να διασωθεί, αλλά να θέσει τις βάσεις της σύγχρονης, κραταιάς οικονομίας της

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Η Τρόικα, θέλει να μας πάρει το φυσικό αέριο

Την εκτίμηση ότι απώτερος στόχος της τρόικας είναι ο θαλάσσιος πλούτος στην κυπριακή ΑΟΖ και η άσκηση πίεσης σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, διατύπωσε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο οποίος δήλωσε ότι «εθελοτυφλούν, γιατί δεν θα το επιτύχουν».