Volkswagen Golf 4Motion (2014)Video-picture

Volkswagen επεκτείνει τη νέα σειρά Γκολφ: μετά από τα μοντέλα με κίνηση στους εμπρός τροχούς που ξεκίνησε στα τέλη του 2012, οι εκδόσεις με 4MOTION τετρακίνηση τώρα . Volkswagen συνεχίζει έτσι τη μακρά παράδοση των τεσσάρων τροχών μοντέλα Golf κίνησης - το πρώτο Golf με τέσσερις κινητήριους τροχούς έκανε το ντεμπούτο του το 1986..
Μόνιμο σύστημα τετρακίνησης του νέου δίσκου του γκολφ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και αποδοτικά του είδους του στον κόσμο. Σε αυτή την τελευταία έκδοση του Golf της Volkswagen 4MOTION χρησιμοποιεί έναν στους τέσσερις τροχούς σύστημα κίνησης με μια ενισχυμένη, πέμπτης γενιάς σύζευξη Haldex. Το έξυπνο έλεγχο κίνησης 4MOTION ζυγίζει 1,4 κιλά λιγότερο από ό, τι το προηγούμενο σύστημα, δεν απαιτεί καμία πίεση συσσωρευτή και αντιδρά εξαιρετικά γρήγορα σε κάθε δυνατή επιρροή που ασκείται σε αυτό. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια και βελτιωμένο χειρισμό.
15 τοις εκατό χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου
Volkswagen προσφέρει το νέο VW Golf 4MOTION στην Ευρώπη σε τρία επίπεδα προδιαγραφών (Trendline, Comfortline, Highline) και με δύο turbo κινητήρες ντίζελ που παρέχουν τόσο υψηλή ροπή και μεγάλη οικονομία καυσίμου. Οι common rail τετρακύλινδροι κινητήρες προσφέρουν 77 kW / 105 PS και 110 kW / 150 PS και καταναλώνει μόλις 4.5 / 4.7 λίτρα καυσίμου αντίστοιχα ανά 100 χιλιόμετρα. Ακριβώς πόσο αποτελεσματικά οι τέσσερις τροχούς έργα γκολφ δίσκου φαίνεται από τη σύγκριση μεταξύ της κατανάλωσης καυσίμου του kW 103/140 PS εκδοχή της παλιάς 4MOTION Volkswagen Golf και το νέο μοντέλο 150 PS: παρά το γεγονός ότι 10 PS πιο ισχυρό, το 2013 4MOTION γκολφ καταναλώνει 0,8 λίτρα (15 τοις εκατό) λιγότερα ντήζελ.
Υψηλής τεχνολογίας ως πρότυπο
Όπως τα εμπρός τροχούς εκδόσεις δίσκο είναι τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα 4MOTION ως στάνταρ με σύστημα Stop / Start και την αναγέννηση της μπαταρίας. Επίσης, περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, ακόμη και για την βασική έκδοση (Trendline) είναι χαρακτηριστικά, όπως το τεσσάρων τροχών EDS (ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικά και στους δύο άξονες), το XDS εμπρός και πίσω άξονα εγκάρσια κλειδαριά, το ηλεκτρονικό πρόγραμμα σταθεροποίησης, ένα αυτόματο Post-Σύγκρουση πέδησης Σύστημα, επτά αερόσακους, φώτα ημέρας, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (επί του σκάφους υπολογιστή) και μια οθόνη TFT οθόνη αφής με λειτουργία. Το ποσό της πριμοδότησης που καταβάλλεται για το μόνιμο σύστημα τετρακίνησης 4MOTION για το Golf της Volkswagen - πωλούνται ουσιαστικά ως ένα τετράθυρο όχημα
















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...