Hyundai i30 Wagon (2013) Video Foto..

Ακολουθώντας τα χνάρια της βραβευμένης νέο Hyundai i30 Χάτσμπακ ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2012, το i30 Wagon είναι το πέμπτο νέο μοντέλο της Hyundai που έχει ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2012. Όπως και το hatchback, το Tourer προσφέρει στους πελάτες μια κομψή σχεδίαση σε συνδυασμό με την εξαιρετικά επίπεδα άνεσης, φινέτσας και της αποτελεσματικότητας με το πρόσθετο πλεονέκτημα της αυξημένης χώρο αποσκευών..


Το Wagon προσθέτει μεγαλύτερη μεταφοράς φορτίου δυνατότητα στη νέα γενιά συνολικό πακέτο i30, η μέτρηση 185 χιλιοστά μεγαλύτερο από το hatchback αδελφό του και προσφέρει 150 λίτρα επιπλέον χώρο αποσκευών με τα καθίσματα έως και 326 λίτρα με τα καθίσματα κάτω. Χώρος φόρτωσης είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία, με το νέο i30 προσφέροντας μεγαλύτερη χωρητικότητα αποσκευών από την πλειοψηφία των βασικών C-τμήμα των αντιπάλων της.
Επιπλέον, η Hyundai i30 Wagon έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα από ό, τι κάποιες αποσκευές D-τμήμα κτήματα με 528-λίτρων διατίθεται με χωρητικότητα. Με τα καθίσματα αναδιπλωμένα πλήρως επίπεδη αυτό αυξάνεται σε 1.642 λίτρα και για την προστιθέμενη ευκολία υπάρχουν ενδοδαπέδια αποθηκευτικούς χώρους πάρα πολύ, προσθέτοντας στο ευέλικτη φύση του Hyundai i30 Wagon του.
Οι ρέουσες γραμμές του εξωτερικού, ενσωματώνοντας fluidic σχεδιαστική γλώσσα της Hyundai Γλυπτική, κάνουν το Wagon ξεχωρίζουν από τα παραδοσιακά και boxy κτήματα. Διαθέτει μια κομψή και σπορ προφίλ κρύβει ακόμα έξυπνα ένα ευρύχωρο εσωτερικό.
Tony Whitehorn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor UK, λέει: "Η νέα γενιά i30 Wagon θα βοηθήσει αυξηθεί η παρουσία της Hyundai στην κατηγορία C Η Hyundai i30 Wagon είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και των δύο λιανικής και στόλου τους πελάτες, δεδομένου ότι προσφέρει χώρο. και η ευελιξία σε συνδυασμό με μια σειρά από καθαρά και αποδοτικούς κινητήρες. Οι δαπάνες λειτουργίας είναι επίσης σημαντικά χαμηλότερες, όχι μόνο σε σχέση με την απερχόμενη i30 Estate, αλλά με τους βασικούς ανταγωνιστές πάρα πολύ. Ιδιοκτήτες όφελος από τη βελτίωση στην οικονομία καυσίμων και τις εκπομπές καθώς και VED και παροχές σε είδος και μερικές από τις χαμηλότερες βαθμολογίες στην κατηγορία ασφάλισης. "Hyundai i30 Wagon (2013)2013 Hyundai i30 Wagon
Υπάρχει μια επιλογή από δύο κινητήρες της σειράς με τους πελάτες είναι σε θέση να επιλέξουν είτε την 120PS μονάδα βενζίνη ή εναλλακτικά το 1.6 CRDi πετρελαιοκινητήρα, με τη μορφή ενός 110PS ή μεγαλύτερο κινητήρα 128PS παραλλαγή. Και οι δύο κινητήρες συνδέονται με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Versus τον απερχόμενο Comfort 1.6 CRDi 115PS i30 Estate, η Hyundai i30 Wagon Active 1.6 CRDi 110PS Blue Drive είναι 12 τοις εκατό μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου από τον προκάτοχό του - επιστροφή 67.3mpg στο μικτό κύκλο - ενώ εκπέμπουν 11 τοις εκατό λιγότερο CO2 110g/km στο .
Ο ευέλικτος Tourer αναμένεται να αντιπροσωπεύουν το 15 τοις εκατό των πωλήσεων Νέα Γενιά i30 στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρέχει λιανικής και στόλου τους πελάτες με υψηλής ποιότητας, μοντέρνα και αποτελεσματική all-rounder.
Παρόμοια με το πεντάθυρο hatchback, το Hyundai i30 Wagon σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο Hyundai Motor Europe Τεχνικό Κέντρο στο Rüsselsheim, Γερμανία, με την παραγωγή στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Hyundai στο Nošovice, Τσεχία.
Τιμολόγηση και τις προδιαγραφές για το Hyundai i30 Wagon με το επίπεδο εισόδου 1,6-λίτρων 120PS Classic είναι διαθέσιμο από £ 16.195 OTR, ενώ Active περιποίηση ξεκινά στις £ 17.295 OTR κινείται επάνω σε στυλ και το εύρος-topping στυλ διακοσμητικά Nav, οι οποίες ξεκινούν από £ 20.095 OTR και £ 21.095 αντίστοιχα OTR.
Το Hyundai i30 Wagon έχει δημιουργηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος να παρέχει στους πελάτες με μια κομψή, αποτελεσματική, άνετα και ασφαλή περιουσία. Είναι κατασκευασμένα με χρήση Hyundai χάλυβα και ρομπότ για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ποιότητα και όλη η πίστη στο προϊόν μεταφράζεται σε έναν από τους κορυφαίους εγγύηση του αυτοκινήτου του κλάδου - το 5 Year Triple Care πακέτο διασφάλισης.
Whitehorn προσθέτει: "Όπως όλα τα νέα επιβατικά αυτοκίνητα Hyundai, η νέα γενιά Hyundai i30 Wagon υποστηρίζεται από το διάσημο 5 Έτος Triple Care πακέτο μας Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες όφελος από εξαιρετική μετά την πώληση back-up και συνολική ειρήνη του μυαλού, καθώς περιλαμβάνει πέντε ετών. εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων, πέντε healthchecks οχημάτων και πέντε ετών δωρεάν οδική βοήθεια. "
STYLING & DESIGN
Το Tourer αναπτύχθηκε παράλληλα με το πεντάθυρο ομόλογό της από τα πρώτα στάδια, επιτρέποντας στους σχεδιαστές μόδας για μια συνεκτική μορφή που φέρει μια ισχυρή ομοιότητα οικογένεια εμπνευσμένο από ρευστή μορφή γλυπτική γλώσσα της Hyundai.
Από την εισαγωγή της στην Hyundai ix-ONIC έννοια το 2009 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, fluidic γλυπτική ήταν η γλώσσα μορφή για όλα τα νέα μοντέλα της Hyundai που ξεκίνησε στην Ευρώπη.
Όπως και με το πεντάθυρο, το μπροστινό μέρος διακρίνεται από εξαγωνικό σχήμα μάσκα της Hyundai και κόσμημα-όπως προβολείς, αλλά από την κολόνα Β προς τα πίσω το Wagon διαφέρει σημαντικά.
Η οροφή εκτείνεται προς τα πίσω πάνω από το ευέλικτο χώρο επιβατών / φορτίου, με κλίση για να προσθέσει δυναμισμό σε στάση του αυτοκινήτου σύμφωνα με το ήθος fluidic γλυπτική του ακινητοποιημένο αυτοκίνητο φαίνεται να είναι σε συνεχή κίνηση.
Το συνολικό ύψος της Hyundai i30 Wagon έχει μειωθεί κατά 65 χιλιοστά σε σχέση με την αρχική i30 Estate, εξασφαλίζοντας ένα αθλητικό προφίλ. Το μήκος έχει μειωθεί κατά 15 χιλιοστά σε σχέση με το αρχικό μοντέλο.
Περαιτέρω ενίσχυση δυναμική εμφάνιση του Tourer, μια έντονη γραμμή Ψυτάλλεια τρέχει οριζόντια κατά μήκος των πλευρών του σώματος και αυξάνεται σε όλη τη διαδρομή μέχρι τα πίσω φώτα. Το πίσω παρμπρίζ αναδιπλώνεται γύρω από τις κολόνες C, αυξάνοντας την εσωτερική φωτεινότητα και προς όφελος της προβολής. Η βαθιά πίσω πόρτα του αυτοκινήτου δίνει μια καθαρή ματιά και ανοίγει προς προφυλακτήρα επίπεδο για εύκολη φόρτωση.
Παρόμοια με το hatchback αμάξωμα, τα Hyundai i30 Wagon οφέλη από την αυξημένη διαδρομή. Το αμάξωμα είναι 5mm ευρύτερη, και τα εμπρός και πίσω μετατρόχια έχουν αυξηθεί, επίσης, κινούνται οι τροχοί και τα ελαστικά προς τα έξω για να γίνει στο ίδιο επίπεδο με τους θόλους των τροχών - αυξάνοντας ταυτόχρονα την αισθητική του αυτοκινήτου και βελτίωσης της εκμετάλλευσης του δρόμου.
Η οπτική επίδραση του Hyundai i30 Wagon στο δρόμο είναι επίσης αυξηθεί με την προσθήκη του προτύπου φώτα ημέρας LED συνοδευτικά της γρίλιας. Το νέο μοντέλο φέρει επίσης την υπογραφή μετωπική χαρακτηριστικό της Hyundai - η εξαγωνική μάσκα σε σχήμα, με μια επιλογή από ένα ενιαίο χρώμα του αμαξώματος μπαρ για Classic ή δύο μονά χρώμιο διαγωγής οριζόντιες μπάρες Active, Style και στυλ μοντέλα πλοήγησης.
ΑΝΕΣΗ & ΕΥΚΟΛΙΑ
Η Hyundai είναι γνωστή για την προσφορά value-for-money προϊόντα και το Hyundai i30 Wagon δεν είναι διαφορετική. Η σύγχρονη αίσθηση πριμοδότηση του i30 συμπληρώνεται από έναν μακρύ κατάλογο των στάνταρ προδιαγραφών. Χαρακτηριστικά όπως κλιματισμό, φώτα ημέρας LED, Bluetooth ® με αναγνώριση φωνής, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, αναδιπλούμενη κάλυψη του φορτίου, ράγες οροφής και USB και Aux συνδέσεις είναι στάνταρ από Classic entry-level.
Ενεργός τελειώματα οφέλη από ρυθμιζόμενο σύστημα Flex Steer της Hyundai, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίζει την απόκριση του τιμονιού μεταξύ άνεσης, κανονική και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Εκτός από αυτό το επίπεδο εξοπλισμού έχει επίσης πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος ως πρότυπο συν 15-ιντσών κράματα, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, cruise control και ηλεκτρικά εμπρός και πίσω παράθυρα.
Προχωρώντας μέχρι την επένδυσή στυλ, οι οδηγοί παίρνουν αυτόματους προβολείς και υαλοκαθαριστήρες εμπρός, διζωνικός κλιματισμός και μεγαλύτερο 16-ιντσών ζάντες αλουμινίου καθώς και εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Το εύρος-topping Nav στυλ έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αλλά προσθέτει δορυφορική πλοήγηση με GPS και κάμερα οπισθοπορείας με θέα σύστημα καθοδήγησης μέσω των επτά ιντσών οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα.
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
Το Hyundai i30 Wagon θα είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο με μια επιλογή από δύο κινητήρες - ένας βενζινοκινητήρας και ένας πετρελαιοκινητήρας - με ένα ευρύτερο φάσμα ιπποδύναμης, από 110PS 128PS να.
Το αναβαθμισμένο κινητήρα ντίζελ - η υψηλής απόδοσης 1,6-λίτρων turbo μεταβλητής γεωμετρίας (VGT) μονάδα «U-ΙΙ» - θα είναι η πιο δημοφιλής κινητήρων στο line-up. Παραγωγή 110PS στις 4.000 σ.α.λ. και 260 nm από 1.900 σ.α.λ., ο κινητήρας 1582cc αναβαθμίζεται θα επιταχύνει την Hyundai i30 Wagon από στάση στα 62mph σε 11,8 δευτερόλεπτα, και πήγαινε για να φτάσει την τελική ταχύτητα των 115 μίλια/ώρα - ενώ εκπέμπει μόλις 110g/km CO2.
Ένα υψηλότερο-ηλεκτρική εκδοχή της ίδιας μονάδας είναι διαθέσιμες και αναπτύσσει 128PS στις 4000 rpm με έναν πανομοιότυπο σχήμα ροπής 260nm από 1900 rpm. Η πρόσθετη ιπποδύναμη βοηθά το Hyundai i30 Wagon επιταχύνει από στάση στα 62mph σε 11,2 δευτερόλεπτα και σε τελική ταχύτητα των 120 μίλια/ώρα. Οι εκπομπές είναι 115g/km CO2, ενώ από την επιστροφή 64.2mpg στο μικτό κύκλο.
Το 1,6-λίτρων κινητήρα βενζίνης προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας και μπορεί να κάνει 0-62mph σε 11,2 δευτερόλεπτα και 42.8mpg στο μικτό κύκλο.
Οι αγοραστές της νέας γενιάς i30 Wagon θα δοθεί η δυνατότητα επιλογής μεταξύ χειροκίνητο και αυτόματο εξατάχυτο μεταδόσεις, ανάλογα με το μοντέλο, με τις δύο μονάδες που παρέχουν μια εκλεπτυσμένη εμπειρία οδήγησης και βελτιωμένη απόδοση καυσίμου.
Για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, το πετρέλαιο αναμένεται να αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των αγορών Hyundai i30 Wagon με 80 τοις εκατό του μίγματος. Το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο αναμένεται να είναι η πιο δημοφιλής επιλογή με 76 τοις εκατό των αγοραστών που επιλέγουν αυτό το κιβώτιο ταχυτήτων.
Η προσθήκη της Hyundai τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο Blue Drive της εταιρείας ™ sub-brand της αποτελεσματικότητας βελτιστοποιεί και μειώνει τις εκπομπές για το Hyundai i30 Wagon. Αυτές οι τεχνολογίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες για πετρελαιοκίνητα μοντέλα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, περιλαμβάνουν Ολοκληρωμένη Stop & Go (ISG), χαμηλής αντίστασης κύλισης ελαστικών και ένα σύστημα διαχείρισης δυναμό (AMS).
Κύλισης
Στο πλαίσιο της βελτίωσης της δυναμικής του, i30 Wagon προσφέρει C-τμήμα της Hyundai αγοραστές αυτοκινήτων την νέα επιλογή των καινοτόμων Flex Steer σύστημα. Αυτό εισάγει τρεις τρόπους λειτουργίας - Comfort, Normal και Sport - και επιτρέπει στον οδηγό να μεταβάλει το επίπεδο της υποστήριξης του συστήματος διεύθυνσης και ανατροφοδότηση έτσι ώστε να ταιριάζουν καλύτερα με τις τρέχουσες συνθήκες οδήγησης.
Η λειτουργία Comfort δίνει μεγαλύτερη ηλεκτρική υποστήριξη, προσφέροντας ένα «ελαφρύ» τιμόνι και ελάχιστη προσπάθεια για να επιτευχθεί η πλήρης κλειδαριά τιμονιού. Η βελτιωμένη ικανότητα ελιγμών κάνει την οδήγηση στην πόλη και το τράβηγμα μέσα και έξω από ένα χώρο στάθμευσης ευκολότερη από ποτέ.
Κανονική λειτουργία προορίζεται να χρησιμοποιείται πιο συχνά. Προσφέροντας την τέλεια υποστήριξη σε όλα τα είδη δρόμων, η ευελιξία του προσφέρει μια χαλαρή, αλλά την εμπλοκή με το αυτοκίνητο.
Τέλος, Sport mode προσφέρει στους οδηγούς την πιο άμεση ανατροφοδότηση από το δρόμο με μειωμένη ηλεκτρική υποστήριξη. Το τιμόνι αισθάνεται πιο σταθμισμένη, προσφέροντας μια πιο εστιασμένο στον οδηγό την εμπειρία.
Το σύστημα διεύθυνσης χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια-απαιτεί βοήθεια και 2,85 στροφές από τέρμα σε κλειδώσει για έναν κύκλο στροφής 10,6 μέτρων.
Πλήρως ανεξάρτητη, όλες τις εποχές του, την αναστολή Hyundai i30 Wagon διαθέτει υποπλαίσιο-mounted γόνατα MacPherson μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων που έχει συσταθεί στο πίσω μέρος - και οι δύο με βελτιστοποιημένη γεωμετρία να εκμεταλλευτεί την φαρδύτερο μετατρόχιο του νέου μοντέλου για την ενίσχυση της διαχείρισης και τη βελτίωση της οδικής που κατέχουν.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
Οι ένοικοι του Hyundai i30 Wagon όφελος από την πιο ευρύχωρο εσωτερικό διαστάσεις σε σχέση με το πεντάθυρο, ενώ η μεγαλύτερη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ προσφέρει αυξημένη χωρητικότητα αποσκευών και πρακτικότητα.
Εμπρός επιβάτες απολαμβάνουν περιθώρια των 1.033 χιλιοστά (12 χιλιοστά σε σύγκριση με πέντε-πόρτα), χώρο για τα πόδια των 1.067 χιλιοστών και χώρος για τους ώμους 1.420 mm. Οι πίσω επιβάτες έχουν αυξηθεί σημαντικά περιθώρια (+38 mm έως 1.005 χιλιοστά) σε σύγκριση με το hatchback και βελτιωμένη πρόσβαση και σε όλα τα πίσω καθίσματα από ένα κεντρικό τούνελ κάτω όροφο (από 133 χιλιοστά σε μόλις 54 χιλιοστά).
Κορμός ικανότητα του αμαξώματος Tourer αυξάνεται σε 528 λίτρα με τα πίσω καθίσματα, μέχρι και μια αύξηση από 113 λίτρα σε σχέση με την αρχική i30 (ή 27 τοις εκατό) και ένα από τα τμήμα-τα καλύτερα στοιχεία. Επιπλέον αποσκευές της ικανότητας της Hyundai i30 Wagon δεν είναι μόνο ένας από τους ηγέτες της τάξης ακόμη και ορισμένα ατού D-τμήμα οχήματα.
Ο χώρος αποσκευών εκτείνεται σε 1.642 λίτρα όταν τα καθίσματα αναδιπλώνονται πλήρως επίπεδη (ένα 18 τοις εκατό αύξηση). Hyundai i30 Wagon ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν έναν υποδαπέδιο αποθηκευτικό χώρο, ενισχύοντας τη φέρουσα ικανότητα.
Μεταξόνιο παραμένει το ίδιο με το μοντέλο hatchback, σε 2.650 χιλιοστά, αλλά το ολικό μήκος έχει αυξηθεί κατά 185 χιλιοστά σε 4.485 χιλιοστά σε σχέση με το πεντάθυρο αδελφό του.
Από την άποψη της βελτίωσης καμπίνα και NVH, νέας γενιάς της Hyundai i30 Wagon ομάδα μηχανικών στόχο τους ηγέτες τμήμα, ώστε να επιτευχθεί σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το αρχικό μοντέλο.
Τα μέτρα που λαμβάνονται για τη βελτίωση NVH περιλαμβάνονται απόσβεσης κραδασμών βάσεις του κινητήρα, τοποθέτηση κοίλους άξονες κίνησης, ισχυρότερη αρθρώσεις μεταξύ του αμαξώματος μαρσπιέ και τις κολόνες B, double-layer σφραγίδες πόρτα, αυξημένη αφρό-συμπλήρωση των κολόνων Α και την εκ νέου σχήματος εξωτερική πόρτα λαβές.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η ασφάλεια είναι βασική προτεραιότητα για την Hyundai και το νέο i30 Wagon διαθέτει τις τελευταίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας τεχνολογίες για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή προστασία των επιβατών και άλλων χρηστών του οδικού δικτύου. Ενεργά χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν ESP (Electronic Stability Programme), VSM (Vehicle Διαχείρισης Ευστάθειας), ABS (σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση), BAS (Brake Assist System έκτακτης ανάγκης), HAC (Hill-start Assist Control) για την πρόληψη roll-back και ΕΣΣ (Επείγουσα σήματος Stop) το οποίο αναβοσβήνει τα φώτα φρένων όταν μια διακοπή έκτακτης ανάγκης έχει εντοπιστεί.
Καλή ορατότητα είναι ένας βασικός παράγοντας για την ασφαλή οδήγηση και Hyundai i30 Wagon χαρακτηριστικά φώτα ημέρας LED για να βεβαιωθείτε ότι φαίνεται. Για τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας κατά την όπισθεν, μια ευρεία γωνία προβολής κάμερας πίσω είναι διαθέσιμη (μόνο Style Nav), δείχνει μια σαφή εικόνα των εμποδίων πίσω από το αυτοκίνητο.
Όσον αφορά την παθητική ασφάλεια, η δομή αμαξώματος του Hyundai i30 Wagon του χρησιμοποιεί ένα υψηλό ποσοστό των υπερ-υψηλής αντοχής χάλυβα και διαθέτει τρία νέα cross-μέλη που συνδέουν προς τα εμπρός ή πίσω ανάρτηση βάσεις για τη μεγιστοποίηση ακαμψία. Τα μπροστινή πόρτα κατά της διείσδυσης δοκάρια έχουν ενισχυθεί, ο σύνδεσμος μεταξύ της κολόνας Β και στέγη μεγεθύνεται και τα εσωτερικά και εξωτερικά μαρσπιέ κατασκευάζονται από ατσάλι υψηλής αντοχής.
Πάνω από 400 οι μεταλλουργοί που απασχολούνται στο εργοστάσιο χάλυβα της Hyundai στην Κορέα για την ανάπτυξη βελτιστοποιημένη συνταγές χάλυβα για κάθε μέρος του πίνακα και των οχημάτων μας. Ως αποτέλεσμα, το Hyundai i30 Wagon σώματος-σε-λευκό έχει υψηλότερη ποιότητα, υψηλότερη αντοχή στον εφελκυσμό και το μικρότερο βάρος από ποτέ πριν. Hyundai είναι ο μόνος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο που έχουν τη δική πλήρως ενσωματωμένο μύλο του χάλυβα.
Κάθε Hyundai i30 Wagon είναι εξοπλισμένο με έξι αερόσακους στο βασικό εξοπλισμό - εμπρός, εμπρός πλευρικοί και τύπου κουρτίνας πλήρους μήκους.
Η ασφάλεια χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα για το νέο i30 Wagon ενισχύουν εξαιρετικό ρεκόρ της Hyundai για την ασφάλεια, καθώς και η εταιρεία αναμένει το νέο αυτοκίνητο θα ακολουθήσει τη νέα γενιά i30 Hatchback και πέντε άλλα πρόσφατα μοντέλα της Hyundai, για την επίτευξη του μέγιστου 5-κατηγορία στην εκτίμηση των επιπτώσεων του Euro NCAP προγράμματος.
















































πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...