Audi Q5 Hybrid quattro Video,pic..

Το Audi Q5 hybrid quattro συνδυάζει την απόδοση ενός εξακύλινδρου με την οικονομία καυσίμου ενός τετρακύλινδρου. Η εξαιρετικά μεταβλητή εσωτερικό προσφέρει άφθονο χώρο για αναψυχή και την οικογένεια. Το όχημα τροφοδοτείται από έναν 2.0 TFSI που παράγει 155 kW (211 hp) και έναν ηλεκτρικό κινητήρα που παράγει 40 kW (54 hp). Αυτός ο συνδυασμός παρέχει.
για έξοδο από το σύστημα 180 kW (245 hp). Η μέση κατανάλωση καυσίμου που μετράται σύμφωνα με το NEDC είναι μόλις 6,9 λίτρα ανά 100 km (34.09 ΗΠΑ mpg). Η μόνιμη quattro σύστημα τετρακίνησης και ένα ευέλικτο πλαίσιο είναι μια ασυναγώνιστη τεχνολογία πακέτο.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης, η Audi επικεντρώθηκε σε ένα υψηλό μερίδιο της ηλεκτροκίνητο οδήγηση. Το σπορ υβριδικό SUV στην αγορά καλύπτει περίπου τρία χιλιόμετρα (1,86 μίλια) με μηδενικές εκπομπές των τοπικών με σταθερή ταχύτητα 60 km / h (37,28 μίλι/ώρα), και μπορεί να οδηγήσει μέχρι και 100 km / h (62,14 μίλι/ώρα) με ηλεκτρική ενέργεια μόνο.

Το Audi Q5 hybrid quattro είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Είναι αποτελεσματική, δυναμική, ευρύχωρο, άνετο και πολυλειτουργικό. Θα πρέπει να εμφανίζεται κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2011 σε τιμή εκκίνησης 53.700 ευρώ.

Αναλογίες

Το Audi Q5 hybrid quattro είναι 4,63 μέτρα (15,19 πόδια) μήκος και 1,90 μέτρα (6,23 πόδια) ευρέως, αλλά μόνο 1,63 μέτρα (5,35 πόδια) ψηλά, δίνοντας τα σπορ αναλογίες στην κατηγορία του στην αγορά. Ο συντελεστής οπισθέλκουσας μόλις 0,32 αντιπροσωπεύει επίσης μια κορυφαία τιμή για την κατηγορία του. Ο σχεδιασμός είναι κομψός και γλυπτά - τυπικό για την Audi, η οποία είναι η ηγετική μάρκα στον τομέα αυτό domain.Engines και μεταδόσεις

Ο 2.0 TFSI του Audi Q5 quattro υβριδικό έχει εκτόπισμα του 1984 cc. Τα αποτελέσματά του είναι 155 kW (211 hp), με τη μέγιστη ροπή των 350 Nm (£ 258.15-ft) μόνιμα διαθέσιμες σε 1.500 έως 4.200 rpm. Ο 4-κύλινδρος κινητήρας συνδυάζει άμεσο ψεκασμό με υπερσυμπίεση - τυπικό για την Audi φιλοσοφία του downsizing, η οποία αντικαθιστά την μετατόπιση από την αναγκαστική επαγωγή. Το Audi valvelift σύστημα (AVS) περαιτέρω αυξήσεις δύναμη, ροπή και απόδοση αλλάζοντας τη διαδρομή των βαλβίδων εξαγωγής μεταξύ δύο στάδια ανάλογα με το φορτίο και τις στροφές του.

Ο 2.0 TFSI έχει αναθεωρήθηκε σε ορισμένα σημεία για χρήση στο Audi Q5 quattro υβρίδιο. Η κίνηση των βοηθητικών μονάδων έχει πέσει, και το έδρανο στροφαλοφόρου και τη ρύθμιση του υπερσυμπιεστή έχουν προσαρμοστεί στις ειδικές απαιτήσεις.

Ένα δευτερεύον σύστημα αέρα στην κεφαλή του κυλίνδρου εξασφαλίζει ότι η επεξεργασία των καυσαερίων κόβει ιδιαίτερα γρήγορα. Ενσωματωμένο στη μονάδα ελέγχου του κινητήρα, το υβριδικό διαχειριστής ελέγχει την αποτελεσματική αλλαγή και ομαλές μεταβάσεις μεταξύ των τρόπων λειτουργίας, και αναπτύχθηκε πλήρως από την Audi και μόνο.

Η βέλτιστη αλληλεπίδραση μεταξύ του κινητήρα εσωτερικής καύσης και τα ηλεκτρικά μοτέρ αποτελέσματα εν συντομία σε μια μέγιστη απόδοση του συστήματος των 180 kW (245 hp) και μέγιστη ροπή του συστήματος των 480 Nm (354.03 lb ft).



















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...