Και επίσημα στην ΕΡΤ η Βικτόρια Χίσλοπ – Οι λεπτομέρειες της σειράς που θα βγει στον «αέρα» την επόμενη σεζόν

 

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία της ΕΡΤ με τη διάσημη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ και «μαρτυρήθηκε» η σειρά η οποία ετοιμάζεται.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, την επόμενη σεζόν θα βγει στον «αέρα» μια νέα σειρά η οποία θα αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια και η οποία θα είναι βασισμένη σε βιβλία της της βραβευμένης Βρετανίδας συγγραφέως.

Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος της σειράς

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε εκπομπή της ΕΡΤ – Η απόφαση του σταθμού

 

Μετά την εμφάνιση, χθες το βράδυ, επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος της ομάδας του «φλΕΡΤ», η ΕΡΤ αποφάσισε την αναβολή της εκπομπής, για την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, ήδη από χθες βράδυ, έγινε ιχνηλάτηση όλων των προσώπων που έχουν έρθει σε επαφή με τον νοσούντα, και από το πρωί υποβάλλονται σε τεστ όλοι όσοι βρέθηκαν στους ίδιους χώρους φορώντας πάντα μάσκες, καθώς η χρήση της είναι αυστηρά υποχρεωτική στις εγκαταστάσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τόσο για τους υπαλλήλους της όσο και για τους επισκέπτες.

ΕΡΤ: Κάτι τρέχει με τη Μάριον

 

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι, «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» στην ΕΡΤ1! Η νέα εκπομπή, με τη Μάριον Μιχελιδάκη, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, θα παρουσιάζει την επικαιρότητα που «τρέχει» και όλα τα θέματα που μας αφορούν και επηρεάζουν τη ζωή μας.

Φέτος, τα Σαββατοκύριακα θα τα περνάμε μαζί, στην ΕΡΤ1, με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για το περιβάλλον, για την υγεία και την ψυχολογία μας, για τον πολιτισμό, για την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή μας, για τις νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις, τη νέα επιχειρηματικότητα και την

Χωρίς σταματημό κατρακυλά η τουρκική λίρα

 

Η τουρκική κεντρική τράπεζα διέψευσε τις προσδοκίες για μία μεγάλη αύξηση των επιτοκίων σήμερα, ωθώντας τη λίρα σε νέο χαμηλό επίπεδο - ρεκόρ καθώς διατήρησε το βασικό επιτόκιό της στο 10,25% και δήλωσε ότι έχει κάνει ήδη πρόοδο στη μείωση του πληθωρισμού.

Η κεντρική τράπεζα, η οποία είχε αιφνιδιάσει τον περασμένο μήνα με την αύξηση των επιτοκίων κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες, ανέφερε ότι θα συνεχίσει με μέτρα ρευστότητας να συσφίγγει την προσφορά χρήματος. Αύξησε το υψηλότερο επιτόκιό της (late liquidity window, LLW) στο 14,75% από 13,25%. Η απόφαση για τη διατήρηση αμετάβλητου του βασικού επιτοκίου οδήγησε σε υποχώρηση της λίρας πάνω από 2%, κοντά στο

ΚΙΝΑΛΛ / Θόλωσε την κρίση και τα επιχειρήματα το προεκλογικό αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρεύμα

 

Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα βγάλουμε την πανδημία και τα ζητήματα  μόνο με γιατρούς, με λοιμοξιολόγους, με δήθεν ειδικούς των διεθνών σχέσεων που είναι βουλευτές ή πολιτευτές της ΝΔ, χωρίς πολιτική εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης στα κανάλια, είναι πάρα πολύ γελασμένοι. Η αντιπολίτευση πρέπει να αντιδράσει συντεταγμένα». 


Ο κ.Βλάχος κατέληξε με μία παραδοχή που προκάλεσε αίσθηση: 

Πτωχευτικός Κώδικας / Την αρπαγή της πρώτης κατοικίας ψηφίζει μόνη της η ΝΔ

 

  Μάχη σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή. Σκληρή επίθεση αναμένεται από τον Αλέξη Τσίπρα. Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μόνο από τη ΝΔ αναμένεται σήμερα να ψηφιστεί στη Βουλή ο νέος πτωχευτικός κώδικας, που βάζει οριστική ταφόπλακα στην προστασία της α’ κατοικίας και μετατρέπει δανειολήπτες που δεν αποτελούν στρατηγικούς κακοπληρωτές νοικάρηδες στα σπίτια τους. Με σφυροκόπημα από σύσσωμη την αντιπολίτευση, ξεκίνησε η συζήτηση η οποία αναμένεται να διεξαχθεί σε υψηλούς τόνους και να κορυφωθεί με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών.

Μιχαλολιάκος: Τραμπουκισμοί κατά δημοσιογράφων στην αναχώρηση για τη φυλακή

 

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, οι υποστηρικτές του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης συνέχισαν την γνωστή τραμπούκικη τακτική τους. Συνθήματα με "αίμα - τιμή" και πάλι

Μέχρι και την στιγμή  που ο καταδικασθείς επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος έφευγε από το σπίτι του για να παραδοθεί στις αρχές, υποστηρικτές του συνέχισαν την πάγια χρυσαυγίτικη τακτική των τραμπουκισμών.

Τραμπ: Ο Μπάιντεν θα καταργήσει τα Χριστούγεννα Στον αλλοπρόσαλλο Αμερικανό πρόεδρο «διέφυγαν» τρεις σημαντικές λεπτομέρειες.


 Το Χαλοουίν είναι σχεδόν δύο εβδομάδες μακριά, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε ένα νέο ξέσπασμα εναντίον του Τζο Μπάιντεν κηρύσσοντας τον «πόλεμο των Χριστουγέννων», σε μια παράξενη νέα γραμμή επίθεσης εναντίον του πολιτικού αντιπάλου του ενόψει των επικείμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην πόλη Κάρσον της Νεβάδα, την Κυριακή, ο Τραμπ φάνηκε να κατηγορεί για τα lockdowns του κορονοϊού τον Μπάιντεν.

«Με το lockdown του Μπάιντεν, τα φώτα στο Ρίνο και το Λας Βέγκας έσβησαν», είπε.

NY Times: Ο Τραμπ έχει τραπεζικό λογαριασμό στην Κίνα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει κινεζικό τραπεζικό λογαριασμό και επί σειρά ετών «κυνηγούσε» επιχειρηματικά projects στη χώρα, μετέδωσαν οι New York Times.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, τον λογαριασμό ελέγχει η Trump International Hotels Managelent και πληρώθηκαν τοπικοί φόροι κατά το 2013-2015. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Τραμπ, είχε στηθεί για να «διερευνηθούν οι δυνατότητες για ξενοδοχειακά deals στην Ασία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι έντονα επικριτικός απέναντι στις αμερικανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κίνα, ενώ επίσης «πυροδότησε» ένα εμπορικό πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών.

«Movement Radio»: Η Στέγη στο ραδιόφωνο - Μουσική, αφιερώματα (και αμερικανικές εκλογές)

 

Από τις 2 Νοεμβρίου, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

Η Στέγη στο ραδιόφωνο. Το Movement Radio, ο διεθνής διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός με έδρα την Αθήνα, προκάλεσε αίσθηση στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Movement 1920-2020: Πέρα και ανάμεσα από σύνορα», τον Φεβρουάριο του 2020, και αρχίζει να εκπέμπει εκ νέου, σε επιμέλεια των Detach (Voltnoi & Quetempo), από τις 2 Νοεμβρίου 2020. 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, με πρωτότυπες ραδιοφωνικές δράσεις από μια πολυάριθμη ομάδα παραγωγών από την ελληνική και παγκόσμια σκηνή, από τους Optimo έως τη Moor Mother, από τον Alan Bishop έως τον Christopher C. King, από τους Black Athena έως την Carina, το Μovement Radio συντονίζεται με τον κόσμο.

Τι κινδύνους εγκυμονεί για τον Ερντογάν και την λίρα μια νίκη του Μπάιντεν

Η Τουρκία θα χάσει πολλά περισσότερα από ό, τι πολλές άλλες χώρες, εάν ο Τζο Μπάιντεν εκλεγεί νέος Αμερικανός πρόεδρος, καθώς ο τελευταίος αναμένεται να  σκληρύνει τη στάση των ΗΠΑ απέναντι στις διεθνείς στρατιωτικές παρεμβάσεις του Ταγίπ Ερντογάν και τη στενότερη συνεργασία του με τη Ρωσία.

Επενδυτές και αναλυτές εκτιμούν ότι η ήδη παραπαίουσα τουρκική λίρα θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτη εάν ο Λευκός Οίκος του Μπάιντεν τραβήξει τη σκανδάλη και πυροδοτήσει τις επί μακρόν επαπειλούμενες κυρώσεις κατά της Αγκυρας για την αγορά των ρωσικών πυραύλων S-400, η οποία σύμφωνα με την Ουάσινγκτον θέτει σε κίνδυνο τις άμυνες του ΝΑΤΟ.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

 

Στη φυλακή οδηγείται σύσσωμο το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής καθώς η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Μαρία Λεπενιώτη, απέρριψε την πρόταση της Εισαγγελέως και το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης για αναστολή των ποινών τους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση μόνο στους 12 εκ του συνόλου των 38 καταδικασθέντων.

Ο κύβος ερρίφθη: Ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει στις 19:00 τα νέα μέτρα

 

ο Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί το απόγευμα (19:00) στους πολίτες με τηλεοπτικό μήνυμα. Λίγο νωρίτερα όμως ο πρωθυπουργός είχε ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια της τακτικής επικοινωνίας τους. «Εξακολουθούμε να πηγαίνουμε καλύτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση δεν είναι παρηγοριά. Και θα έχω την ευκαιρία σήμερα το απόγευμα να απευθυνθώ στους έλληνες πολίτες , να εξηγήσω πού βρισκόμαστε και ποια είναι τα πρόσθετα μέτρα τα οποία πρέπει να λάβουμε», ήταν η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

VIDEO: Duo of raccoons break into bank, trash office and steal cookies-Δυο ρακούν μπήκαν σε τράπεζα και δεν είναι ανέκδοτο

https://www.news247.gr


Real Madrid vs Shakhtar Donetsk 2-3 - All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts - ...

Inter Milan vs Borussia M'gladbach 2-2 - All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts...

Manchester City vs Porto 3−1 - Extеndеd Hіghlіghts & All Gоals 2020

Ajax vs Liverpool 0−1 - Extеndеd Hіghlіghts & All Gоals 2020

ΟΣΦΠ-Μαρσέιγ 1-0 | Στιγμιότυπα 22 Οκτ 2020

Συνάντηση με τη ΓΣΕΒΕΕ για το νέο πτωχευτικό κώδικα

Τριμερής Σύνοδος Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου | Δηλώσεις

Λευκωσία: 8η Τριμερής Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου - Τι συζήτησαν Ν.Αναστασιά...