Ο ουρανός του Λονδίνου βάφτηκε... κίτρινος! (pics)

Κίτρινος βάφτηκε σήμερα ο ουρανός του Λονδίνου, καθώς η τροπική καταιγίδα Οφηλία μετέφερε σκόνη από τη Σαχάρα αλλά και καπνό από τις εκατοντάδες πυρκαγιές στην Ιβηρική Χερσόνησο.
Στη βρετανική πρωτεύουσα οι άνεμοι δεν ήταν ιδιαίτερα ισχυροί, όμως ο κίτρινος ουρανός αιφνιδίασε τους Λονδρέζους, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν να τον φωτογραφίσουν και να αναρτήσουν το ασυνήθιστο φαινόμενο στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανομβρία «στράγγιξε» τη λίμνη της Καστοριάς (pics)

Τεράστια απώλεια των υδάτων στη λίμνη της Καστοριάς έχει προκαλέσει η συνεχιζόμενη ανομβρία των τελευταίων μηνών στην περιοχή.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Aboutkastoria.gr μπορεί κανείς να δει την ορατή διαφορά στο ύψος του νερού της λίμνης.

Μέσα σε μηχάνημα μετέφεραν από την Κολομβία στην Ελλάδα-Λάρισα κοκαΐνη αξίας 500.000 ευρώ (pics)

Πάνω από 10 κιλά κοκαΐνης θα διοχέτευε στην Ελλάδα σπείρα η οποία εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Το εμπόρευμα της ομάδας που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ναρκωτικών από τη Νότια Αμερική στην ελληνική επικράτεια, εντοπίστηκε στη Λειψία της Γερμανίας, προτού προλάβει να φτάσει στην χώρα μας.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν σε περιοχές του Νομού Λαρίσης και στην Αθήνα,

7,2εκατ.ευρώ για οδικά έργα στην Κεφαλονιά

Το οδικό έργο Καραβόμυλος – Αγ. Ευφημία Κεφαλονιάς ενέταξε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ), στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με συνολικό προϋπολογισμό 7.200.000 ευρώ, μετά τη σχετική έγκριση του Αν. Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτση.

Σύμφωνα με την ΠΙΝ, οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνουν τη βελτίωση – διαπλάτυνση της επαρχιακής οδού Καραβόμυλου – Αγίας Ευφημίας,

ΗΠΑ – Αλ. Τσίπρας: «Η Ελλάδα βγαίνει ξανά μπροστά» (video)

Με την φράση «η Ελλάδα επέστρεψε» ο πρωθυπουργός και η ελληνική αντιπροσωπεία επισημαίνουν σε όλους τους τόνους στο ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες την στρατηγική σημασία της χώρας ως παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης και τα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας που επιτρέπουν την προσέλκυση επενδύσεων.
Σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ο Αλέξης Τσίπρας ολοκληρώνει την παραμονή του στο Σικάγο, με συναντήσεις με τον Δήμαρχο της πόλης και τον Κυβερνήτη του Ιλινόις και μεταβαίνει