Oρεινή Αρκαδία Γορτυνία: Οι τόποι του θεού Πάνα

Ο περίτεχνος πέτρινος πύργος του ρολογιού στο κέντρο της Δημητσάνας.

Διασχίζουμε με το αυτοκίνητο το τοπίο της ορεινής Αρκαδίας, στον Δήμο Γορτυνίας, αφήνοντας πίσω μας πυκνές εκτάσεις ελάτων και αλπικά ξέφωτα, όπου βόσκουν.

Έρευνα σε κατοικία συνεργάτη της Κρ.Λαγκάρντ

Η γαλλική αστυνομία ερεύνησε την οικία ενός πρώην συνεργάτη της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ στο πλαίσιο της έρευνας για τον ρόλο της στην υπόθεση του επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί.

Διάσπαση των ισλαμιστών στο Μάλι

Διαιρεμένοι εμφανίζονται οι ισλαμιστές που πολεμούν στο βόρειο Μάλι, καθώς μια από τις ομάδες τους επιθυμεί να υπάρξει διάλογος. Πιο συγκεκριμένα, το ισλαμικό μέτωπο του Αζαουάντ διαχώρισε τη θέση του από το Άνσαρ Ντιν (υπερασπιστές του Ισλάμ) και απορρίπτει «όλες τις μορφές του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας».

Κοριτσάκι επέζησε σαν απο θάυμα όταν μετά από σύκρουση του αυτοκίνητου...Baby's miracle escape goes viral after car crash on snowy Russian road

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι επέζησε  σαν απο θάυμα όταν μετά από σύκρουση του  αυτοκίνητου των γονιών της με διερχώμενη νταλίκα  το κοριτσάκι βρέθηκε εκτός του αυτοκινήτου και έπεσε σε αυτοκινητόδρομο  στη Ρωσία

Επίδομα 360 ευρώ για 20.000 άνεργους ελεύθερους επαγγελματίες

Επίδομα ανεργίας 360 ευρώ για διάστημα από 3 έως 9 μήνες θα λάβουν από το Μάρτιο οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν διακόψει τη δραστηριότητά τους από την 1/1/2012 και μετά, με ελάχιστο χρόνο ασφάλισης και πληρωμής εισφορών 3 χρόνια και με εισόδημα κάτω από 30.000 ευρώ (κατ' έτος) το 2011 και 2012.

Φενεός - Στυμφαλία: Ο... Παράδεισος έχει όνομα

Πώς μπορεί να περιγράψει κανείς τη διαδρομή Κιάτο – Στυμφαλία – Φενεό; Με λόγια, με χρώματα, με εικόνες, με τι; Μια διαδρομή περίπου 70 χιλιομέτρων που διαρκεί όσο η άνοιξη, ή όσο το καλοκαίρι ή ο χειμώνας. Ανάλογα με το πότε θα την κάνεις.
Θα αφήσουμε λοιπόν τις εικόνες να περιγράψουν και εμείς θα βοηθήσουμε πρακτικά στο πώς θα κάνετε αυτή τη διαδρομή. Και εδώ, ας μας συγχωρήσει ο Καβάφης, δεν μας αρκεί μόνο η διαδρομή, αλλά και ο προορισμός..

Διακήρυξη κυριαρχίας ψήφισε το κοινοβούλιο της Καταλονίας


Με 85 ψήφους υπέρ, 41 κατά και δύο αποχές, επί συνόλου 135 βουλευτών, το τοπικό κοινοβούλιο της Καταλονίας ενέκρινε τη διακήρυξη κυριαρχίας, που ανοίγει το δρόμο για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την ανεξαρτησία της από την Ισπανία..

ΚΟΥΒΑ:Eva Golinger: "Hugo Chávez está en su mejor momento posoperatorio"

Ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, Nicolás Maduro, ανέφερε ότι ο πρόεδρος Ούγκο Τσάβες είναι σε μετεγχειρητικό στάδιο, σε μια συνέντευξη με την Εύα Golinger, οικοδεσπότης του «Πίσω από τη Νέα" για RT.

ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ πλαστογράφησε το βίντεο Διαμαντόπουλου»



 ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ
πλαστογράφησε το βίντεο Διαμαντόπουλου»

....