10 πράγματα στο σπίτι σας που πρέπει άμεσα να πετάξετε και να αντικαταστήσετε με καινούρια

Υπάρχουν πολλά αντικείμενα μέσα στο σπίτι σας που μπορεί να μην σας περνούν καν από το μυαλό αλλά πρέπει να τα αλλάζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα 10 αντικείμενα με «ημερομηνία λήξης»:
1. Οδοντόβουρτσα
Όπως επισημαίνουν οι οδοντίατροι η στοματική υγεία είναι εξαιρετικά σημαντική. Πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα (ή τα βουρτσάκια στις ηλεκτρικές) περίπου ανά τρίμηνο ή και νωρίτερα αν χρειαστεί - άμεσα, όμως, αν έχετε πρόσφατα περάσει από κάποια ασθένεια.

Γερμανικά Συνδικάτα: Ζητούν ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και τερματισμό της λιτότητας

«Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Ολαφ Σολτς θα πρέπει τώρα να πάρει θέσει και να παράσχει στην Ελλάδα και ελαφρύνσεις του χρέους και τερματισμό της λιτότητας» τονίζει ο Σύνδεσμος των Γερμανικών Συνδικάτων, υπογραμμίζοντας ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εισαχθούν νέοι μηχανισμοί, οι οποίοι να υποχρεώνουν την Ελλάδα, ακόμη και μετά την εκπνοή του δανειακού προγράμματος, σε μία γραμμή λιτότητας και περικοπών».
Σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Γερμανικών Συνδικάτων (Deutscher Gewerkschaftsbund) με τίτλο «Ελλάδα: να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για αλλαγή γραμμής

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν- Μακρόν για την κατάσταση στη Συρία

Οι πρόεδροι της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Γαλλίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και Εμμανουέλ Μακρόν είχαν τηλεφωνική συνομιλία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, επισημαίνοντας ότι ο Πούτιν και ο Μακρόν ανέθεσαν στους υπουργούς Εξωτερικών των χωρών τους να βρίσκονται σε στενή επαφή με στόχο την αποκλιμάκωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί γύρω από την Συρία.
Ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε έμφαση στο ότι είναι αναγκαίο να διεξαχθεί μια ενδελεχής και αντικειμενική

Η Βουλή «υιοθετεί» τα παιδιά του σμηναγού Μπαλταδώρου

Η Βουλή θα προχωρήσει άμεσα στη στήριξη της οικογένειας του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου προβαίνοντας στην «υιοθεσία» των ανήλικων τέκνων του εκλιπόντος, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ακολουθώντας την απόφαση της Ολομέλειας, η οποία προβλέπει την «υιοθεσία» των ανήλικων τέκνων των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος.

Επικοινωνία Τσίπρα - Μακρόν: Η Ελλάδα δεν θα συμμετέχει σε στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία

Η Ελλάδα δεν θα συμμετέχει σε στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν.
Τσίπρας και Μακρόν συνομίλησαν λίγες ώρες μετά την συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ελλάδος και της Γερμανίας (εν μέσω συζητήσεων για το ελληνικό χρέος) και μία ημέρα μετά την συνεδρίαση του Euroworking Group για το αναπτυξιακό σχέδιο που παρουσίασε η ελληνική κυβέρνηση.
Σε ό,τι αφορά στο Συριακό, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις, με τον Αλ. Τσίπρα να κινείται σε ένα τρίπτυχο:

Ρωσία: Έχουμε στοιχεία ότι η επίθεση με χημικά στη Συρία ήταν «στημένη» από τη Βρετανία

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Βρετανία εμπλέκεται άμεσα στην «προβοκάτσια» που σημειώθηκε στην Ανατολική Γούτα, στην «σκηνοθετημένη» επίθεση με χημικά όπλα εναντίον αμάχων στην πόλη Ντούμα της Συρίας.
Ανάλογη κατηγορία, χωρίς να κατονομάσει την χώρα, είχε απευθύνει νωρίτερα και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, μιλώντας για τον ρόλο μιας «ρωσόφοβης» χώρας σε μια «σκηνοθετημένη» επίθεση.