Αίγυπτος: Ο στρατός καθαίρεσε τον Μόρσι-Video-LIVE-ON-AIR-RT



RT News RT America Prime Time Priv’et Russi Opposition rally in Egypt
..

Αίγυπτος: Τα πραγματικά αίτια του νέου εμφυλίου [ ΟΝ ΑIR--RT ]

Θρησκευτικά και ιδεολογικά τα αίτια της σύγκρουσης των διαδηλωτών με τον πρόεδρο Μόρσι - Οργή λαού για την ανάδειξη στελεχών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στα υψηλότερα στρώματα της εξουσίας
Η χώρα των Φαραώ είναι σε αναβρασμό.

Chicago: Επιστρέφει χωρίς την Μαρινέλλα του χρόνου στο Παλλάς

Μια «τζαζ» ιστορία που εκτυλίσσεται την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και συνδυάζει τον έρωτα, την κωμωδία, τη μοιχεία και το δράμα

 Το μιούζικαλ "CHICAGO" των Fred Ebb και Bob Fosse, το οποίο είδαμε στο Παλλάς το 2012 σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή επιστρέφει με την νέα σεζόν στο Παλλάς. Η μόνη διαφοροποίηση στους πρωταγωνιστές είναι ότι την θέση της Μαρινέλλας στον ρόλο της Μάμα Μόρτον παίρνει η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Ξεκινά το 56ο Φεστιβάλ Φιλίππων - Θάσου

Αναγνώσεις ποιημάτων, προβολές και μία έκθεση για τη ζωή και το έργο του Κ.Π.Καβάφη συναντούν τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές, μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του τραγουδιού και φερέλπιδες καλλιτέχνες, σε ένα φεστιβάλ που τα έχει όλα!

Το Jumping Fish Festival για πρώτη φορά στην «Τεχνόπολη»

To Jumping Fish Festival, επανασυστήνεται (φιλοξενείται σε μεγαλύτερη σκηνή και έχει ελεύθερη είσοδο) και μας φέρνει ακόμα πιο κοντά με το νέο αίμα της ελληνικής μουσικής σκηνής που υποστηρίζει έμπρακτα από το 2009 μέχρι σήμερα.

Στις 18 Ιουλίου το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού στην Καλαμάτα

Ανοίγει τις πύλες του στο Μέγαρο Χορού της πόλης

Με την αναβίωση του Drumming της Βελγίδας Αν Τερέζα Ντε Κέερσμακερ, με νέους χορευτές της ομάδας Rosas, ανοίγει τις πύλες του, το βράδυ της Πέμπτης, 18 Ιουλίου, το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, το οποίο θα εγκαινιαστεί την ίδια ημέρα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο θέατρο Βράχων

Ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία 

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα, θα εμφανιστεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Τι να δούμε απόψε στην Αθήνα- - Αλεξίου, Ζουγανέλη και Ίψεν για απόψε

Είτε είναι η Χαρούλα Αλεξίου στο Ηρώδειο, είτε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Θεατρο Βράχων η αποψινή βραδιά ανήκει στις γυναικείες φωνές και τα αρχαία θέατρα. Εκτός αν κατηφορίσει προς την Πειραιώς για το κλασσικό έργο του Ερρίκου 'Ιψεν δια χειρός Οστερμάγιερ.