Χρήστος Κιούσης: Χαμός στο Twitter για την απάντησή του – «Ραδιο-ξεφτίλα, έχετε τελειώσει ως τηλεπερσόνες»

 Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο Χρήστος Κιούσης στο Twitter, μετά από απάντηση που έδωσε σε σχολιαστή που αναφέρθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις αποκαλύψεις για δημοσίευση βίντεο πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο χωρίς τη συναίνεσή τους.

Με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν προχθές, ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα έγραψε: «Όταν έλεγε για “το τελευταίο μίλι” μήπως εννοούσε “το πράσινο μίλι;” 21.657 #κρουσματα».

Αντιδρώντας, ένας σχολιαστής του απάντησε: «Το 21.657# κρούσματα τι είναι; Τα βίντεο του κολλητού σας στο διαδίκτυο;». «Ο αριθμός αναμονής σου για #ΜΕΘ», ήταν η ανταπάντηση του Χρήστου Κιούση.

Με κορονοϊό η Δέσποινα Βανδή – Το μήνυμα της τραγουδίστριας στο Instagram «Έκανα ένα μοριακό τεστ για προληπτικούς λόγους. Αισθανόμουν ότι κάτι με περιτριγυρίζει»

 Θετική στον κορονοϊό είναι η Δέσποινα Βανδή, όπως αποκαλύπτει η ίδια με μήνυμά της στο Instagram. «Δώστε σημασία και στις πιο μικρές ενδείξεις!», σημειώνει, εξηγώντας πως έκανε ένα μοριακό τεστ για προληπτικούς λόγους, καθώς αισθανόταν ότι κάτι την περιτριγυρίζει. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρει στην ανάρτησή της: «Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη συμπαράσταση!


Δώστε σημασία και στις πιο μικρές ενδείξεις! Κυριακή έκανα μοριακό για να μπω στην Κύπρο Τρίτη αισθανόμουν πως πάω να αρρωστήσω από την κούραση και ξανα έκανα ένα μοριακό για προληπτικούς λογους και βγήκα θετική!

Χάρης Βαρθακούρης: Το χιουμοριστικό story για την «κατσαρίδα» Αντελίνα και η πρόταση του Γιάννη Πάριου για το J2US «Όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι στην οικογένεια Βαρθακούρη είναι πλέον θετικοί, εκτός από τη γυναίκα μου»

 Θετικός στον κορονοϊό εντοπίστηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή για την κατάστασή του, τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά και για το γεγονός ότι δεν θα παρευρεθεί στον τελικό του J2US, όπως είναι φυσικό.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν μέσα στα τρία ζευγάρια που έχουν φτάσει στον τελικό, θα παρακολουθήσει -αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκπομπής και της παραγωγής- το τελευταίο live από το σπίτι του, ενώ αν η Άννα Μαρία συνεχίσει να είναι αρνητική, τότε τη θέση του θα πάρει ο STAN, για να τον αντικαταστήσει.

Νικόλας Ράπτης: Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στο Παρίσι, έβαλα το μονόπετρο σε κουκλάκι

 Πρόταση γάμου στην κοπέλα του στο Παρίσι έκανε ο Νικόλας Ράπτης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. Η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε στις πρόβες που κάνει για την πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», η οποία θα προβληθεί στις 8 Ιανουαρίου στον Αnt1 και εκείνος μίλησε μεταξύ άλλων για το ταξίδι με τη σύντροφό του στο Παρίσι αλλά και το πώς έγινε η πρόταση.

«Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στο Παρίσι, με μονόπετρο. Δεν ήταν σχεδιασμένο, είχαμε να ταξιδέψουμε και δύο χρόνια λόγω κορονοϊού αλλά λέω ας το πάρω μαζί» ανέφερε.

Με κορονοϊό η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το μήνυμα προς τους αντιεμβολιαστές για να «μην πιαστούμε μαλλί με μαλλί»

 Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μετά από τεστ που έκανε για τις ανάγκες ταξιδιού στο εξωτερικό. Όπως έκανε γνωστό η ίδια στο Instagram, δεν έχει κάποιο σύμπτωμα και έχει κάνει και τις 3 δόσεις του εμβολίου. Η ηθοποιός δεν διστάζει να ζητήσει από τους αντιεμβολιαστές να μην αφήσουν σχόλια κάτω από το ποστ.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρει στην ανάρτησή της: «Γυρίζοντας από ταξίδι στο εξωτερικό (όπου κι εκεί ήμουν τρελά προσεκτική και στο δρόμο με μάσκα) και προκειμένου να ταξιδέψω στην Κύπρο για γυρίσματα έκανα rapid test και βγήκε θετικό.

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz; Η κοινή εμφάνιση της ηθοποιού και του ράπερ

 Ζευγάρι με τον Έλληνα ράπερ Mente Fuerte φαίνεται πως είναι η ηθοποιός Μαρία Σολωμού. Σύμφωνα με το Mega, οι δύο τους εθεάθησαν σε εμπορικό κέντρο στις 23 Δεκεμβρίου να περπατούν αγκαλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, οι δύο τους είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι, ωστόσο δεν επιβεβαιώνουν τον δεσμό τους. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Σολωμού εμφανίζεται σε δημόσιο χώρο με σύντροφο μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη πριν 3 χρόνια.  

Κόνι Μεταξά: Με κορονοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες

 Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φόρα είναι η Κόνι Μεταξά. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Mega Star ανακοίνωσε πως είναι η δεύτερη φορά που νοσεί, καθώς πριν από δύο μήνες είχε βρεθεί ξανά θετική στον ιό.

«Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες», έγραψε σε story η Κόνι Μεταξά στο Instagram.


«Πριν από ενάμιση μήνα ξαναπέρασα.

Cardi B: Η συνεργασία με το Playboy και ο στόχος για επανάσταση στη βιομηχανία

 Ούτε ένα μήνα μετά από την ανακοίνωση της συνεργασίας της ράπερ Cardi B με το Playboy, σιγά σιγά αποκαλύπτονται και τα πρώτα βήματα του κοινού δρόμου της καλλιτέχνιδας με το θρυλικό περιοδικό. Το πρότζεκτ CENTERFOLD είναι πλέον γεγονός.

Στη showbiz δεν το πίστευαν πως όντως θα είχε συμμετοχή στην λήψη αποφάσεων όταν ονομάστηκε καλλιτεχνική διευθυντρία της έκδοσης και πως θα επέβλεπε τη δημιουργική κατεύθυνση της έκδοσης.

Βγήκε μετά από 10 χρόνια το διαζύγιο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με την ανιψιά του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι

 Ο γάμος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τη Μαρία Σράιβερ τερματίστηκε επισήμως: Δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, έπειτα από μια απιστία του σταρ του Χόλυγουντ, δικαστήριο του Λος Άντζελες επικύρωσε το διαζύγιο, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, που ειδικεύεται στις ειδήσεις για διασημότητες και μετέδωσε πρώτος την είδηση, η έκδοση του διαζυγίου έγινε το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η διαδικασία του διαζυγίου ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρα λόγω των περιουσιακών διαφορών και των πολλών οικονομικών πτυχών προς διαπραγμάτευση.

Avicii: Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια πριν αυτοκτονήσει

 Οι θαυμαστές του Avicii και όλος ο μουσικός κόσμος δέχτηκαν έναν πολύ ισχυρό σοκ στην είδηση ότι ο πασίγνωστος Σουηδός DJ αυτοκτόνησε στις 20 Απριλίου 2018. Τα τελευταία του ημερολόγια που γράφτηκαν πριν από την αυτοκτονία του θα δημοσιευθούν στο επερχόμενο βιβλίο του Måns Mosesson, «Tim – The Official Biography of Avicii». Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου και θα περιγράφει λεπτομερώς τα προβλήματα ψυχικής υγείας του μουσικού αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την κατάχρηση ουσιών.

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη showbiz το 2021: Φιλαράκια, Squid Game, Άλεκ Μπάλντουιν και η βόμβα από Μέγκαν και Χάρι

 Δεν ήταν λίγα τα γεγονότα που σημάδεψαν τη show business τη χρονιά που φεύγει. Το 2021 παρακολουθήσαμε δακρύβρεχτες επανενώσεις στην τηλεοπτική οθόνη, βραβεία, δυστυχήματα, άνοιγμα αιθουσών με μέτρα λόγω κορονοϊού.

Ακολουθούν οι πιο σημαντικές από τις καλλιτεχνικές ειδήσεις που κυριάρχησαν το 2021, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

  • Έπειτα από πολλές καθυστερήσεις η κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» έδωσε την πολυπόθητη ώθηση στους πληγέντες από την πανδημία κινηματογράφους.

Sex and the City: Ποια ηθοποιός αρχικά ήθελε να πει «όχι» στην αναβίωση της σειράς

 Σε αποκαλύψεις για τους δισταγμούς της όσον αφορά στην αναβίωση του Sex and the City προχώρησε μία εκ των πρωταγωνιστριών της δημοφιλούς σειράς.

Ο λόγος για τη σταρ του «And Just Like That…» Σίνθια Νίξον, η οποία αποκάλυψε ότι σχεδόν απέρριψε το ενδεχόμενο να επαναλάβει τον ρόλο της Μιράντα Χομπς λόγω των προσωπικών της ανησυχιών για την αρχική σειρά. «Ήταν μια πολύ σκληρή απόφαση. Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα το έκανα – ήμουν πολύ απρόθυμη», δήλωσε η Νίξον.

Οι πάμπλουτοι του Λος Άντζελες καταφεύγουν στις απομιμήσεις ως απάντηση στην αύξηση της εγκληματικότητας

 Συναγερμός έχει σημάνει μεταξύ των πάμπλουτων κατοίκων του Λος Άντζελες καθώς η εγκληματικότητα στο Μπέβερλι Χιλς έχει αυξηθεί. Έτσι, σταρ του Χόλιγουντ, στελέχη ορισμένων εκ των μεγαλύτερων στούντιο, επιχειρηματίες και άλλοι παράγοντες της showbiz καταφεύγουν σε λύσεις όπως το να αγοράζουν αντιγραφές ακριβών ρολογιών και κοσμημάτων ώστε οι απώλειες τους να μην είναι μεγάλες αν πέσουν θύματα ληστείας.

Στο δεύτερο μισό του Νοεμβρίου καταγράφηκαν 11 ληστείες σε πολυτελή καταστήματα, ενώ

Ένοχη για σωματεμπορία ανηλίκων κρίθηκε η πρώην ερωμένη του Τζέφρι Έπσταϊν

 Η Γκισλέιν Μάξγουελ κρίθηκε ένοχη από σώμα ενόρκων Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης για σειρά εγκλημάτων σεξουαλικής φύσης και κυρίως για σωματεμπορία ανηλίκων κοριτσιών προς όφελος του θανόντα χρηματομεσίτη Τζέφρι Έπσταϊν.

Η 60χρονη Βρετανή άλλοτε κοσμική, δικαζόταν από τα τέλη Νοεμβρίου σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν και αντιμετώπιζε έξι κατηγορίες, ιδίως ότι προμήθευε κορίτσια στον άλλοτε σύντροφό της για να τα εκμεταλλεύεται σεξουαλικά στα διάφορα σπίτια που διατηρούσε ανά τον κόσμο. Ο Έπσταϊν πέθανε τη φυλακή το 2019. Αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης δεκάδων ετών.

Νεκρή η μάνατζερ των Καρντάσιαν – Δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

 Μαχαιρωμένη στο αυτοκίνητό της βρέθηκε η μάνατζερ των Καρντάσιαν και πολλών ακόμα celebrities στις ΗΠΑ, Άντζι Κουράφσκι. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μία ημέρα αφότου δηλώθηκε ως αγνοούμενη και η αστυνομία συνέλαβε τον 49χρονο σύντροφό της ως ύποπτο για τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Τζέισον Μπάρκερ δολοφόνησε την Κουκάφσκι στις 22 Δεκεμβρίου και έπειτα μετακίνησε τη σορό της στην κοιλάδα Σίμι του Λος Άντζελες, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό του.Newsroom