ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΓΚΟΛ 1-1 | 9/12/2018 | ΕΡΤ

ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 | HIGHLIGHTS | 9/12/2018 | ΕΡΤ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ | ΓΚΟΛ 4-2 | 9/12/2018 | ΕΡΤ

...

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 3-1 | Highlights / Στιγμιότυπα - 13η Αγ. Superleague ...

Πρωτοπόρα στην αρθροπλαστική η Θεσσαλονίκη παγκοσμίως !!! | 9/12/2018 | ΕΡΤ

Εν αναμονή «σημαντικών ανακοινώσεων» Μακρόν

Τα «κίτρινα γιλέκα» που δίνουν πλέον το ρυθμό στα δρώμενα στη χώρα, μετά τη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό την Παρασκευή 07.12, έδωσαν «περιθώριο σκέψης» στο πρόεδρο Μακρόν για να απαντήσει στις διεκδικήσεις τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις και τα επόμενα Σαββατοκύριακα μέχρι τις χριστουγεννιάτικες γιορτές.
Άρα αύριο, το αργότερο μεθαύριο, για να έχουν στο μεταξύ βγει και οι σφυγμομετρήσεις για την απήχηση που έχουν τα γεγονότα στους Γάλλους, κάτι που ενδιαφέρει πολύ τον γάλλο πρόεδρο,

Προειδοποιήσεις Μέι σε βουλευτές: «Οχι» στη συμφωνία οδηγεί σε παραμονή στην ΕΕ

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι προειδοποίησε σήμερα τους Βρετανούς βουλευτές ότι η απόρριψη της συμφωνίας για το Brexit, κατά την ιστορική ψηφοφορία που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη, θα είχε ως αποτέλεσμα τον «άκρως πραγματικό κίνδυνο» της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ.

Δύο ημέρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο επί του σχεδίου για το διαζύγιο του Λονδίνου με την ΕΕ κι ενώ ήδη η συμφωνία αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρής

Σε στάβλο κρατούνται τα «κίτρινα γιλέκα» στο Βέλγιο [Βίντεο]

Τις… «αβρότητες» των Γάλλων συναδέλφων τους ζήλεψαν οι Βέλγοι αστυνομικοί, οι οποίοι «στοίβαξαν» 400 συλληφθέντες διαδηλωτές από την κινητοποίηση των «κίτρινων γιλέκων» το Σάββατο στις Βρυξέλλες… στο στάβλο για τα άλογα της αστυνομίας, χωρίς τουαλέτα και με τη βροχή να μπαίνει από την οροφή.

Απίθανο σχόλιο Πολάκη για αρθρογράφο της Καθημερινής - Οι 4 λόγοι που του θύμισαν διάσημο.. τρωκτικό των Άνδεων! (Photo)

Σε ένα... απίθανο σχόλιο προέβη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απαντώντας στον αρθρογράφο της Καθημερινής Μιχάλη Τσιντσίνη, για τα όσα γράφει εις βάρος τόσο του ιδίου όσο και του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα. Εμπνεόμενος ίσως από το... επίθετό του, τον παρομοίασε με τον μικρό... Τσίντσα των Άνδεων!

Γράφει ο υπουργός: 

Ο ΟΦΗ «δάγκωσε» και τον Παναθηναϊκό

Σε «φονέα γιγάντων» και δη των δύο «αιώνιων» εξελίχθηκε ο ΟΦΗ στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς μετά τον Ολυμπιακό επιβλήθηκε και του Παναθηναϊκού, στις μοναδικές νίκες του έως τώρα στη Super League!

Η ομάδα της Κρήτης επιβλήθηκε των «πρασίνων» με 3-1 (5΄ Δεληγιαννίδης, 40΄ Πλατέλλας, 60΄ Κοροβέσης - 36΄ Κάτσε) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και πήρε ανάσα ενόψει της συνέχειας, καθώς έφτασε στους 11 βαθμούς και βρέθηκε στο +4 από τον προτελευταίο Λεβαδειακό, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στους 19.

Ο Μακρόν καλεί άρον - άρον τα συνδικάτα για συνάντηση

Πέντε συνδικάτα (CGT, CFDT, FO, CFE-CGE και CFTC), καθώς και τρεις εργοδοτικές οργανώσεις (Medef, CPME και U2P) θα συναντηθούν τη Δευτέρα στις 10:00 (11:00 ώρα Ελλάδας) με τον Εμανουέλ Μακρόν στο Μέγαρο των Ηλυσίων, δήλωσαν σήμερα συνδικαλιστικές πηγές.

Ο αρχηγός του κράτους θα συναντήσει τους κοινωνικούς εταίρους δύο ημέρες μετά μια νέα ημέρα δράσης των «κίτρινων γιλέκων» στην οποία συμμετείχαν περίπου 136.000 διαδηλωτές σε όλη τη Γαλλία και η οποία αμαυρώθηκε και πάλι από βία.

Μένουμε Κάτω Ραχούλα

Και εκεί που λέγαμε ότι η ΝΔ «Μένει Ευρώπη», μεταξύ Βρυξελλών και Γκστάαντ το λιγότερο, με τον αέρα των Άλπεων και του φιλελευθερισμού και ένα ποτήρι château στο χέρι να δηλώνει την προσήλωση στον σημιτικό ευρωπαϊκό προσανατολισμό που κινδυνεύαμε να απολέσουμε, ξαφνικά μετακόμισε στην Κάτω Ραχούλα.

Ποιος το περίμενε ότι τόσοι κοσμοπολίτες Χατζηδάκηδες και εξευγενισμένοι Κακλαμάνηδες θα έκαναν τέτοια στροφή για να καταλήξουν στην πλατεία του χωριού να συζητούν και να συμφωνούν με χωροφύλακες, πληθωρικούς παπάδες, νταήδες ομοφοβικούς και πατριώτες ευκαιρίας.

Κόλλησε στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Κόλλησε στην έδρα της Ξάνθης ο Ολυμπιακός, έμεινε στο 1-1 και έχασε έδαφος στο κυνήγι του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με καραμπόλα μετά από σουτ του Σαρπόνγκ στο 54’. Ισοφάρισε στο 76’  ο Βούκοβιτς. Ο Ολυμπιακός που έχασε πολλές ευκαιρίες έμεινε με 10 παίκτες στο 78’ λόγω αποβολής του Ποντένσε.

Η Κίνα καλεί τις ΗΠΑ να αποσύρουν το ένταλμα σύλληψης της οικονομικής διευθύντριας της Huawei

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας κάλεσε σήμερα τον πρεσβευτή των ΗΠΑ για να του επιδώσει μια «ισχυρή διαμαρτυρία» για τη σύλληψη στον Καναδά της οικονομικής διευθύντριας της Huawei και είπε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να αποσύρουν το ένταλμα σύλληψης της.

Η Μενγκ Ουάνγκζου, η οικονομική διευθύντρια της Huawei, συνελήφθη στον Καναδά την 1η Δεκεμβρίου και ενδέχεται να απελαθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες που την κατηγορούν ότι απέκρυψε τις σχέσεις της εταιρίας της με μια επιχείρηση που προσπάθησε να πουλήσει εξοπλισμό στο Ιράν παρά το γεγονός ότι έχουν επιβληθεί κυρώσεις σε βάρος της χώρας αυτής.

Ένα... ρωσικό κανάλι εμπιστεύθηκαν οι Γάλλοι για τις διαδηλώσεις των «Κίτρινων Γιλέκων»

Η Μαργκαρίτα Σιμονιάν, διευθύντρια του RT (Russian Today) και του ρωσικού πρακτορείου Sputnik τόνισε χθες ότι Γάλλοι πολίτες έστειλαν πλήθος βίντεο από τις χθεσινές διαδηλώσεις στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο, καθώς έχουν χάσει την εμπιστοσύνη στα μέσα ενημέρωσης της χώρας τους.

«Γνωρίζετε πόσοι άνθρωποι βλέπουν βίντεο των διαδηλώσεων των ‘κίτρινων γιλέκων’ από τις μεταδόσεις μας; Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι.

Το OPEN TV βρήκε επιτέλους την εκπομπή που το εκτίναξε στην τριάδα

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει η φετινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open, της οποίας τα νούμερα τηλεθέασης όλο και ανεβαίνουν.

Η εκπομπή «Για την Παρέα» έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και αυτό αποτυπώνεται και στα προχθεσινά νούμερα τηλεθέασης. Με λίγα λόγια ο Νίκος Μουτσινάς έκανε το καλύτερο δώρο στο Open TV, μα πάνω από όλα έκανε το καλύτερο δώρο για την γιορτή του, στον εαυτό του!

Πιο συγκεκριμένα…