SENTRAGOAL:ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ «Κάντε ένσταση για τους... φτωχούς Ελληνες»!

ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ

«Κάντε ένσταση για τους... φτωχούς Ελληνες»!

Aπίστευτα σχόλια των Γάλλων για το δικό μας 3-1 σε σχέση με το δικό τους διαφαινόμενο αποκλεισμό: «Πείτε στον πρόεδρο να κάνει ένσταση, αν οι Ελληνες δεν έχουν να πληρώσουν»!

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR :Η τρόικα πιέζει, το παρασκήνιο φουντώνει, η κοινωνία γονατίζει---Συλλυπητήρια Ερογλου για Κληρίδη

Η Ολομέλεια της Κυπριακής Βουλής θα συνέλθει εκτάκτως στις 9.00 το πρωί της Τρίτης, για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκο Κληρίδη, ο οποίος ήταν και ο πρώτος πρόεδρος του Κυπριακού Κοινοβουλίου.ο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να κηρύξει σαρανταήμερο πένθος, στη διάρκεια του οποίου οι σημαίες σε όλα τα γραφεία του κόμματος θα κυμματίζουν μεσίστιες.

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR :Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης για το Πολυτεχνείο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι τριήμερες τιμητικές εκδηλώσεις για την 40η επέτειο του Πολυτεχνείου, οι οποίες που θα κορυφωθούν την Κυριακή με την πορεία που θα ξεκινήσει στις 15.00 από την πύλη του Ιδρύματος προς την αμερικανική Πρεσβεία.

Η πρώτη νίκη της Εθνικής ομάδας σε επίσημο παιχνίδι με τη Ρουμανία τής ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την τελική φάση του Μουντιάλ 2014 που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία.

Η Ελλάδα επικράτησε χθες με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» -τέτοιο ευρύτητας σκορ είχε να πετύχει από τον Ιούνιο του 2011 και τη νίκη (3-1) επί της Μάλτας- και θα μεταβεί στο Βουκουρέστι για τον επαναληπτικό της Τρίτης προκειμένου να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για δεύτερη συνεχή φορά και τρίτη συνολικά (1994, 2010, 2014) σε Παγκόσμιο Κύπελλο.