ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Έρχονται οι κούκλες του έρωτα με τεχνητή νοημοσύνη ( picture+video )

Μπορείτε να φανταστείτε μια κούκλα του σεξ - ρομπότ που θα μπορεί να αντικαταστήσει μία γυναίκα όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο μυαλό και να συζητά μαζί σας;
Είτε πρόκειται για γλυκόλογα είτε πρόκειται για βρομόλογα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διαπροσωπική επικοινωνία κατά τη διάρκεια του σεξ κάνει πιο έντονη την σεξουαλική επαφή.

Μίνι καύσωνας το Σαββατοκύριακο

Καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο, με τον υδράργυρο να σημειώνει άνοδο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ακόμη και στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος. Αναλυτικά η καιρική πρόγνωση σε όλη τη χώρα
Νέα άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα από σήμερα, Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα αγγίξει σε πολλές περιοχές τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Προς πώληση η έπαυλη Έλληνα δισεκατομμυριούχου Άλκη Δαυίδ στο Μπέβερλι Χιλς

Έναντι 35 εκατομμυρίων δολαρίων μπορείτε να κάνετε δική σας τη βίλα στο Μπέβερλι Χιλς του Έλληνα δισεκατομμυριούχου Άλκη Δαυίδ. Σύμφωνα με την αγγελία του Sotheby's International Realty, η έπαυλη διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, έξι πλήρη μπάνια και πέντε wc, γυμναστήριο, κελάρι, βιβλιοθήκη, home theater, σπα, σουίτα φιλοξενούμενων, υδρομασάζ και τέσσερα τζάκια.

Φιλίπ Λεγκρέν-«Hλίθιους και ανίκανους» χαρακτήρισε τους αξιωματούχους της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε πως το διήμερο 17-18 Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα πρώτα συμπεράσματα των εργασιών της 30μελούς Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους

«Hλίθιους και ανίκανους» χαρακτήρισε τους αξιωματούχους της Κομισιόν από το βήμα της ελληνικής Βουλής ο πρώην σύμβουλος του Μανουέλ Μπαρόζο,

Ισπανία: Ο βασιλιάς Φελίπε αφαίρεσε τον τίτλο της δούκισσας από την αδελφή του Κριστίνα


Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας αποφάσισε να ανακαλέσει τον τίτλο της δούκισσας από την αδελφή του Κριστίνα, η οποία κατηγορείται για φορολογικά εγκλήματα στο πλαίσιο σκανδάλου διαφθοράς στο οποίο εμπλέκεται ο σύζυγός της.
«Η επίσημη εφημερίδα του κράτους θα εκδόσει σήμερα[Παρασκευή] την βασιλική απόφαση

Λιγότερο θα στοιχίσει στον Ριμπολόβλεφ το διαζύγιό του


Λιγότερα χρήματα από όσα προβλεπόταν αρχικά θα πρέπει να καταβάλει ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στην πρώην του σύζυγο, Ελένα, σύμφωνα με την απόφαση σε δεύτερο βαθμό που εξέδωσε το Δικαστήριο της Γενεύης σχετικά με το διαζύγιό τους.

Αδ. Γεωργιάδης: Θα τους οδηγήσουμε στη φυλακή αν χρεοκοπήσουμε...Μπουμπούκο, το τερμάτισες!

Για ποινικές ευθύνες του Πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε χρεοκοπία έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά «θα τους οδηγήσουμε στη φυλακή».

Πυροσβέστης πήγε στην αποφοίτηση κοριτσιού που έσωσε 17 χρόνια πριν ( picture+video )

Δεκαεπτά χρόνια πριν της είχε σώσει τη ζωή, τώρα παρακολουθεί την αποφοίτηση της. Δείτε τη συγκινητική ιστορία μεταξύ ενός κοριτσιού και ενός πυροσβέστη. (vid)

Ένας συνταξιούχος πυροσβέστης παρευρέθηκε σε μια ξεχωριστή αποφοίτηση. Όλα ξεκίνησαν δεκαεπτά χρόνια πριν.

Από τη Rihanna στον LeBron James: Όταν οι διάσημοι επισκέπτονται και ερωτεύονται την Ελλάδα

Παρά την οικονομική κρίση, η χώρα μας αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό για τους διασημότερους αστέρες του Χόλιγουντ και celebrities του πλανήτη.
Οι περισσότεροι, σε κάθε ευκαιρία εκφράζουν την αγάπη τους και την υποστήριξή τους στην Ελλάδα.

Οι 10 πιο δημοφιλείς celebrities στο Facebook. Ποιος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας;

Είναι όλοι διάσημοι αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο δημοφιλείς. Από την ίδρυσή του, το Facebook, έχει καταφέρει να συνδέσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να ενώσει όσους έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κοινωνική πλατφόρμα με πάνω από 1,39 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα,

Red Bull X-Fighters Αθήνα: Συγκλονιστικό θέαμα, Red Bull X Fighters World Tour 2015 (Photos -Video)

..Ένας από τους επικότερους αγώνες Red Bull X-Fighters, θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 12 Ιουνίου, μέσα στο εντυπωσιακό σκηνικό του Λατομείου Μαρμάρου Διονύσου στην Πεντέλη.

Ο πρώτος αγώνας στην ιστορία του Red Bull X-Fighters στην Ελλάδα υπόσχεται να είναι κι ένας από τους εντυπωσιακότερους που έχουν γίνει ποτέ.

Εθνική Λυρική Σκηνή - Δωρεάν είσοδος σε ανέργους για την όπερα “Τόσκα” στο Ηρωδειό (Φωτό+Βίντεο)

H Εθνική Λυρική Σκηνή, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της, προσφέρει 1.500 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της πρώτης καλοκαιρινής της παραγωγής στο Ηρώδειο, της Τόσκα του Τζάκομο Πουτσίνι, το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 21.00.