Αδ. Γεωργιάδης: Θα τους οδηγήσουμε στη φυλακή αν χρεοκοπήσουμε...Μπουμπούκο, το τερμάτισες!

Για ποινικές ευθύνες του Πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε χρεοκοπία έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά «θα τους οδηγήσουμε στη φυλακή».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε κατηγορηματικά πως εάν η χώρα οδηγηθεί σε χρεοκοπία, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών θα έχουν ποινικές -εκτός από πολιτικές- ευθύνες.
«Θα τους οδηγήσουμε στην φυλακή, δεν χωρούν πια μεταξύ μας ευγένειες» είπε χαρακτηριστικά ο γαλάζιος βουλευτής δίνοντας ταυτόχρονα την ευχή στον Αλέξη Τσίπρα να βρει την πολιτική δύναμη να οδηγήσει το ελληνικό ζήτημα σε λύση.
Ο πρώην υπουργός εκτίμησε πως είμαστε πολύ μακριά από συμφωνία και το κυρίαρχο είναι –όπως τόνισε- πως ο πρωθυπουργός δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.
πηγη

ΥΣ:MIA XAΡΑ ΤΑ ΛΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ- ΕΝΩ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

Μπουμπούκο, το τερμάτισες!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μια περίεργη πάστα ανθρώπου. Σε άλλες χώρες, κανονικές, θα τον είχαν χορτάσει γιαούρτι.
Εδώ ο Σαμαράς και τα «σάπια» μέχρι το κόκκαλο ΜΜΕ, τον έχει κάνει βουλευτή. Και όχι μόνο αλλά του δίνουν διαρκώς «βήμα», αδιαφορώντας αν με αυτά που λέει προκαλεί τον κοσμάκη.
Ο Υπουργός, λοιπόν, της κατοχικής κυβέρνησης, αυτός που μαζί με τον Λοβέρδο διέλυσαν το σύστημα Υγείας, ο dealer των πολυεθνικών αλλά κυρίως ο γραφικότερος των γραφικών, είπε πριν λίγο στον αέρα ότι αν ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης δεν καταλήξουν σε συμφωνία θα οδηγηθούν στη φυλακή.
Μπουμπούκο, το τερμάτισες αγόρι μου. Δεν έχει παρακάτω. Αλλά δεν φταις εσύ.
Φταίνε όλοι αυτοί (κι εμείς μαζί) που σε ανεχόμαστε. Το ποιος θα μπει φυλακή Μπουμπούκο, θα το δεις σε λίγο καιρό.
Ο ελληνικός λαός έχει βρει ήδη τους ενόχους για το κατάντημα της χώρας. Οσονούπω θα τους βρει και η Δικαιοσύνη. Και τότε να είσαι σίγουρος ότι θα ανοίξουν τα κελιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...